yok canım olmayacak.pazar günü 2 günü birden değerlendireceğiz.hilalcimmm ctesi ve pazar menu su spor bildirimnde mi buluncaz
ya 5 meesaj yazma zorunluluğu olacakmı
halilin bildirileri gibi bi ek madde yazda bilgilenelim
tebrikler canımkelebek.hill;29479906]***6.TAKIM 301. ETAP***
fatos0808(85,5///)
ayyildizim (60,5///)
berenvildan(60,5///)
kelebek.hill(62/61,7/0,3/%0,48)
destina_88(64,1)İzinli
lethem(47,1/47,2/-0,1/-%0,21)
tubish(74,9/74,9/0/%0)Kilosu Sabit
degua(75//73.8/1.2/%1.57)
mahurbeste(80/80,7/-0,7/-%0,87)
fulias(56,6///)
6.Takım Ortalama=
Ekleyecek Olanlar Da Listeye Eklerse Süper Olur KızlarYüzde hesaplayamasanız da listeye ekleyin hesaplarızzz Listeyi alıntılayınca baştaki ve sondaki Quate yazılarını parantezleriyle beraber silerseniz bir sonraki arkadaş da alıntılayabilir
kilo bildirimi yaptım ama hılalcim genede sen kontrol et bu hafta 1.2 kg verdim
çok iyi canım ya tebrikler ,yok canım olmayacak.pazar günü 2 günü birden değerlendireceğiz.
kelebek.hill;29479906]***6.TAKIM 301. ETAP***
fatos0808(85,5///)
ayyildizim (60,5///)
berenvildan(60,5/59.4/1.1/%1.8)
kelebek.hill(62/61,7/0,3/%0,48)
destina_88(64,1)İzinli
lethem(47,1/47,2/-0,1/-%0,21)
tubish(74,9/74,9/0/%0)Kilosu Sabit
degua(75//73.8/1.2/%1.57)
mahurbeste(80/80,7/-0,7/-%0,87)
fulias(56,6///)
6.Takım Ortalama=
Ekleyecek Olanlar Da Listeye Eklerse Süper Olur KızlarYüzde hesaplayamasanız da listeye ekleyin hesaplarızzz Listeyi alıntılayınca baştaki ve sondaki Quate yazılarını parantezleriyle beraber silerseniz bir sonraki arkadaş da alıntılayabilir
kilo bildirimi yaptım ama hılalcim genede sen kontrol et bu hafta 1.2 kg verdim
son bi kontrol yap yine kaptanım.iyi ermişim bu hafta
tebrikler canım
çok iyi canım ya tebrikler ,
kaptanım bende gram değişiklik yok 74.9 74.9 sıfıır yani
60.4 gr hesaplamayı bilmiyorum kaptanım kelebeğim
Benim canım grup üyelerimbirkaç konuyu paylaşmak isterim:
1- Pazar günleri cumartesi ve pazarın menüsü,suyu ve sporu toplu olarak yazılacak ve ben ya da fulias tarafından denetimi yapılacaktır.Her gün menü-su-spor bildirirken bunu başlıkta yazarak belirtelim ki gözden kaçmasınSayım yapan arkadaşlar, gece 12 den sonra liste hazırlamayalım daha mesaj yazan arkadaşlar olabiliyor, ertesi sabah giremeyecekseniz dert etmeyin,ertesi akşama hazırlayın lütfen
2-Menüsünü paylaşmayanlar da bizden 1 adet - kazanacaktır. Haftaiçi kimlerin su-spor-menü listesi hazırlayacağı aldığı - lere göre belirlenecektir. Yani hiç eksiniz yoksa yüksek ihitmal liste hazırlamayacaksınızHaftasonları denetimi ve toplu denetim ben ve fuliasın sabit.
3-Mesaj sayısını 1-2-3-...şekilnde belirtmeseniz de son mesajınızı o gün çıkmadan belirtirseniz çok iyi olur. (hatta belirtmezseniz o arkadaş belirttiğiniz kadarını baz alabilir diye düşündüm,düzeltmediğiniz,ben şu kadar sayıda mesaj yazdım demediğiniz takdirde mesaj sayınız eksik yazılmış olur,bu da bir nevi ceza yorumlarınızı bekliyorum.Çünkü bu da ana kurallarda yazan uyulması gereken bir zorunluluk aslında.O gün sonundaki kendi mesajlarınızı saymak için en kolay yol, profilinizde etkinliklerimde kendi adınıza tıklayın ve o gün yazdığıınız mesajları toplu olarak gördüğünüzden kolayca saymış olursunuz)
4-Haftalık 30 mesaj sınırı altında kalanlar biliyorsunuz ki 2 hafta tekrarlandığı takdirde gruptan çıkarılmak zorunda, bu kurallarda yazılı çünkü; insiyatif kısmını, mazeretleri hep beraber değerlendiririz,ancak lütfen dikkat etmeye çalışalım.
5-Haftalık kilo bildirimi yaparken de paylaşımı yayınlanan listeyi alıntılayarak yapalım.(Yapan arakadaşlara kozaman öpücük)
Yoruma açık olmak üzere çok dikkat edilmesini istediğim hususlar bunlar kızlarBu hafta haftasonu denetimi başladı, ancak deneme için, haftaiçi listeleri elimde yok, dolayısıyla toplu sayım ve mesaj sayısı uyarıları haftaya başlayacaktır,hadi bu hafta iyisiniz kız Haftasonu, haftaiçinde kimlerin sayım yapacağını yayınlarım
ben izin aldım, izmir'deydim cicim, bu akşam döndüm. pazartesi de yeni atandığım ilçede göreve başlıycam. internetle ilgili durum nasıl olacak, bilemediğim için, bi de izmir'de geçen süreç için izin istemiştim cicim. eşimle ikimiz ayrı ilçelerde olacağımız için, ben haftaiçi okulumun olduğu yerde kalıcam, ya öğretmenevinde ya da orduevinde.
bi parça çikolataya bile izin yok dedin ya bugün, haklısın. kaçamak ben de yapıorum öyle ufak ufak. bi de su, dediğin gibi çok önemli. bugün ben 3,5 lt içtim. dedem, böbrek rahatszlığın mı var da, bana söylemiosun, diye sıkştırdı beni. boğazım kuruyor sadece, dedim .
Kaptan körk kurallar bence olması gerektiği gibi olmuş.
Şunlara bir açıklık getirir misin benim için? (Gerçekten bilmediğim için soruyorum)
-su spor menüleri saymaya haftaya mı başlıyoruz?
- Haftalık toplam su spor menü bildirimlerinin toplaması cuma günü mü pazar günü mü hesaplanacak?
-Ben bugün su spor bildirimi yapmıycakmıyım yani yoksa yapcakmıyım.
Niye anlamadım ben ya aslında açık açık yazmışsın ama daha beynime kan gitmiyor heralde. İçim uyuyor.
Hahhaha uyuyo beyin demekki kaymakamya belki anlaşılır olmamıştır fulişim, yazıyorum hemen;
-su-spor menüleri bu haftada sayıyoruz,bugün bur50 nin listeye göre sıra kimdeyse o saysın,ben yine son günlerdekileri toplayıp haftaya sayacakları ona göre ayarlarım,
-Haftalık toplam bildirimleri pazar günü,
-Her zaman su-spor-menü tam olacak başta senin tam olacak
kuralları gün içinde bi kaç kez yayınlayalım herkesler görsünn bu aradaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?