- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
mrb kızlar
naptınız
süpersiniz tebrikler
kelebekcim sen neymişsin kız
öptüm hepinizi
hahahahha hemen bana gösterdin maşanı yaa
tamam bende menüleri akşam toptan gönderirim ozaman. Parça parça yazıyodm yedikçe yazıyodum hehe ne saçma bi insanım yaa.
Listeye göre sayma sırası bende bugün. Akşam sayarım ozemen
Açıklama için teşekkur ettim beybi
***önemli hatırlatma***
su için hemen çabuk
Fato fatoo fatoşş kilodan naberlerrr
Fato fatoo fatoşş kilodan naberlerrr
Fatoş son anı bekliyor ya. Kesin verdi 2 kilo. Bombayı patlatcak birazdan.
Beroşvildoş da 1.1 vermiş
kilo bildirimi tam tamına 1 kilo ay sinirlerimm bozuluyoo neden azkendime haksızlık ediyorum biliyorum ama oyy oyy
kaptanım hesaplama ellerinden öper yavrumm benim..seninn adınn kaptann değil monarşiye geçtiğimize göre kraliçe olsunn kraliçem :)
Fatoş son anı bekliyor ya. Kesin verdi 2 kilo. Bombayı patlatcak birazdan.
Beroşvildoş da 1.1 vermiş
heyt :)) tabikide gitti ama azreglm zaten belkide ondan bilmiyorum
geçmişi okuyordum şekerim
ee kaptann eli maşalı kurallları kaçırmama lazım..
4 Kilomuuuuuuu süper yaa. Ya kilo verme işi o haftaki piskolojinlede alakalı. Çok motive bir hafta geçirirsen daha iyi sonuç alınıyor. Bende geçen hafta 1 kilodan fazla vermiştim.yok fulyacımm malesef 1 kilo sen gelmeden öncekii hafta 4 kilo verip bireyselde birinci olmuştum ondan sonra böle az verince psikoljim bozuluyo ama tabi her zamanki gibi gitmeyeceğinide biliyorum :)aslında rahat 1.5 olurduda işte regl
maşallah berenime vildoşuma dün + diyodu ne güzel vermiş maşallah.
anacım gençlere uyunca sabah buraya gelince işlerim kalıyo
ama sporum yapıldı duşum alındı kahvaltım yapıldı
sıra şimdi yavru danacığı doyurmaya geldii bide uyansa tembel dana demem lazım aslında.. :) 11 de antibiyotiği var bitiyoo şükür bugünn nerde kalkçak içircem :) bide kahvaltısı olacak 20 dakikakada
kaçıyorum canlarım şimdilik..
inşallah iyi dereceler alırız
alıntı yaptımm bi daha ki mesajımda cevaplıycam sizleri öpüyorumm şimdilik allaha emanet olun..
4 Kilomuuuuuuu süper yaa. Ya kilo verme işi o haftaki piskolojinlede alakalı. Çok motive bir hafta geçirirsen daha iyi sonuç alınıyor. Bende geçen hafta 1 kilodan fazla vermiştim.
Degua da vermiş ya dikkat etmemiştim. Mahur da iyi sayılır.
Ya mantıken benim haftada 1 kilo vermem lazım. Bi yerde yanlışlık yapıyorum ama nerde.
400 gram nedir ya hahaha. 400 gram köftelik kıyma gibi.Ucuz.
Bu hafta en azından 1 kilo verirsem iyi olacak.
Görüşürüz fato fatoşşişlerini de hallet tabi ki,,hem sen de genceciksinn
Mahur ne yazıkki + çıktı 700 gr balım yanlış görmüşünama Berenvildan, fatoş ve degua harika senle ben de vasatız, bu hafta 1 kilo verelim kızz var mısıınnn
ay evet yanlış görmüşüm mahuru.
Varım diyooorrr. Varım panpa verelim kiloları 1er 1er. Ben yeşil çayımı içiyim şimdi. Gaza geldim yine. Ben öyle saatbaşı gaza geliyorum.
Hayirli tartilar hanimlar
FATOS hanim ben sizin menuleri takip edemiyorum 4 kilo verdinizden beri aklimdasiniz.Nasil kilo veriyorsunuz, neler yapiyorsunuz, sporunuz vs......... yazarsaniz seviynirim.
Vuhuuu mükemmell o zmann gazla çalışıyoruz napalım,bn de çok gaza geldim şu an kaç dk sürer bakalım
Canım fatoş zaten 4 kilo verdiğinde paylaşım alanında anlatmıştı nasıl kilo verdiğini, ordan bakabilirsin,ya da zaten buraya da yazıyor menülerini bakabilirsin, ama her seferinde de bi daha bi daha anlattırmayın fatoşumadiyetisyen kontrolünde veriyor fatoşumuz canım
Kaptan Bizim liste hazır herhalde. Kontrol için kardeş takıma verdik mi listeyi?
Okudum o yaziyi.Ama hala kilo veriyor bende yapiyorum ama tik yok.Gecen haftanin birincisinide okudum ama o 2-3 saat spor yapiyor.Fatosun sporunu merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?