- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
Vermedik balım, değiştiren olursa diye ekledim, tubiş ve mahur akşamdan bildrimişti de, giremezsem diye vermişlerdi ondanama verelim istersen, 7. takımdı di mi?
Ozaman Bekleyelim öğleden sonra veririz.
Evet 7. takım kardeş.
Aynen çıkacak olursam liste hazır, önce paylaşım alanında paylaşılıyor falan..biliyorsun di mi balım??kıvırırsın sen
karar defterini yeniden okudum da, evet kesin 7. takım
Sununuz kaptanımız
Ben bugün öğle yemeği yerine nesfit yiyeceğim. Çok şişmek istemiyorum çünkü akşam balık vaarrr
Sundum gittii...Ben ofiste ne varsa ondan ama az yerim tabi kalorili bi şeyseeye kızcaazım sen iyi duruyosun nesfitle maşallah, ben akşama çok acıkıyorum öyle ya, bi de öğle-akşam arası baya saat oluyor ondann..
***6.TAKIM 301. ETAP***
fatos0808(85,5/84,5/1/%1,17)
ayyildizim (60,5/60,4/0,1/%0,17)
berenvildan(60,5/59.4/1,1/%1,82)
kelebek.hill(62/61,7/0,3/%0,48)
destina_88(64,1)İzinli
lethem(47,1/47/0,1/%0,21)
tubish(74,9/74,9/0/%0)Kilosu Sabit
degua(75/73,8/1,2/%1,6)
mahurbeste(80/80,7/-0,7/-%0,87)
fulias(56,6/56,2/0,4/0,71)
6.Takım Ortalama= %0,53
Kelebeeem lethemi ekleyip yeniden hesapladım bi kontrol edersin mi?
geç kaldım sanırım+ yazıldım bu hafta oh olsun bana yersen öyle piizalar. yarın bir yerini tırmalar işte
ayy oldu galibaa
sağol tatlımtebrikler canım
çok iyi canım ya tebrikler ,
valla + beklerken - çıktıBu arada listede paylaşım için çok sağolun kızlarrr..ayrıca kilolar mükemmel harikasınız esracım ve ilknurcummtebriklerrr
içtim kuşum 2 litre tamamdır***önemli hatırlatma***
su için hemen çabuk
vermişim dimi kıızz hala inanamıyom vallaFatoş son anı bekliyor ya. Kesin verdi 2 kilo. Bombayı patlatcak birazdan.
Beroşvildoş da 1.1 vermiş
yok fulyacımm malesef 1 kilo sen gelmeden öncekii hafta 4 kilo verip bireyselde birinci olmuştum ondan sonra böle az verince psikoljim bozuluyo ama tabi her zamanki gibi gitmeyeceğinide biliyorum :)aslında rahat 1.5 olurduda işte regl
maşallah berenime vildoşuma dün + diyodu ne güzel vermiş maşallah.
sağol tatlım
valla + beklerken - çıktı
içtim kuşum 2 litre tamamdır
vermişim dimi kıızz hala inanamıyom valla
bende şaşırdım tatlım ama geçen hafta + çıkmıştım iyi oldu kendime geldim.evde 59.4 sporda 58 çıktım iyi mitartı farkına bak
Listeler de hesaplanmış heyt be kım tutar bizi
sporumu yaptım öğlen yemeğimi geldim baktım sayfalar uçmuş o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?