Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ozaman Bekleyelim öğleden sonra veririz.
Evet 7. takım kardeş.

Aynen çıkacak olursam liste hazır, önce paylaşım alanında paylaşılıyor falan..biliyorsun di mi balım??kıvırırsın sen
karar defterini yeniden okudum da, evet kesin 7. takım

Son düzenleme:
Sununuz kaptanımız
Ben bugün öğle yemeği yerine nesfit yiyeceğim. Çok şişmek istemiyorum çünkü akşam balık vaarrr

Sununuz kaptanımız
Ben bugün öğle yemeği yerine nesfit yiyeceğim. Çok şişmek istemiyorum çünkü akşam balık vaarrr

Sundum gittii...Ben ofiste ne varsa ondan ama az yerim tabi kalorili bi şeysee ye kızcaazım sen iyi duruyosun nesfitle maşallah, ben akşama çok acıkıyorum öyle ya, bi de öğle-akşam arası baya saat oluyor ondann..

Bende sabah yersem nesfiti çok acıkıyorum. Bu sabah baya yumurtalı peynirli salatalı kahvaltı ettim. Hala acıkmadık.Arada yeşil çay içtim. Öğle yemeğini de 1.30 2 gibi yiycem

kızlarr şişkinliğim gegçti, bu sabah da az önce de tartıldım 46.9-47.0 gösterdi. gelir gelmez yazayım ddim geç mi kaldım kii

girmediyseniz 47.0 yazabilir misiniz beniiiiiiiiii

***6.TAKIM 301. ETAP***

fatos0808(85,5/84,5/1/%1,17)
ayyildizim (60,5/60,4/0,1/%0,17)
berenvildan(60,5/59.4/1,1/%1,82)
kelebek.hill(62/61,7/0,3/%0,48)
destina_88(64,1)İzinli
lethem(47,1/47/0,1/%0,21)
tubish(74,9/74,9/0/%0)Kilosu Sabit
degua(75/73,8/1,2/%1,6)
mahurbeste(80/80,7/-0,7/-%0,87)
fulias(56,6/56,2/0,4/0,71)

6.Takım Ortalama= %0,53

Kelebeeem lethemi ekleyip yeniden hesapladım bi kontrol edersin mi?

geç kaldım sanırım + yazıldım bu hafta oh olsun bana yersen öyle piizalar. yarın bir yerini tırmalar işte

ayy oldu galibaa

saol FULYAA :)

kızlar bugün çok iradeli gidiyorum. sabah yarım simit yedim, yarısını da ara niyetine sonradan yedim
tabi acıktım baya. iyice kötü olmadan gidip öğle yemeği yiyeyim. o da kahvaltı zaten yumurtalı peynirli falan

görüşürüzzz

tebrikler canım

çok iyi canım ya tebrikler ,
sağol tatlım
Bu arada listede paylaşım için çok sağolun kızlarrr..ayrıca kilolar mükemmel harikasınız esracım ve ilknurcumm tebriklerrr
valla + beklerken - çıktı
***önemli hatırlatma***
su için hemen çabuk
içtim kuşum 2 litre tamamdır
Fatoş son anı bekliyor ya. Kesin verdi 2 kilo. Bombayı patlatcak birazdan.
Beroşvildoş da 1.1 vermiş
vermişim dimi kıızz hala inanamıyom valla

bende şaşırdım tatlım ama geçen hafta + çıkmıştım iyi oldu kendime geldim.evde 59.4 sporda 58 çıktım iyi mi tartı farkına bak

Son düzenleme:

Eridi hatun eridii

***6.TAKIM 301. ETAP***

fatos0808(85,5/84,5/1/%1,17)
ayyildizim (60,5/60,4/0,1/%0,17)
berenvildan(60,5/59.4/1,1/%1,82)
kelebek.hill(62/61,7/0,3/%0,48)
destina_88(64,1)İzinli
lethem(47,1/47/0,1/%0,21)
tubish(74,9/74,9/0/%0)Kilosu Sabit
degua(75/73,8/1,2/%1,6)
mahurbeste(80/80,7/-0,7/-%0,87)
fulias(56,6/56,2/0,4/0,71)

6.Takım Ortalama= %0,53

Son düzenleme:
Listeler de hesaplanmış heyt be kım tutar bizi
sporumu yaptım öğlen yemeğimi geldim baktım sayfalar uçmuş o

Benim canım grup üyelerim birkaç konuyu paylaşmak isterim:

1- Pazar günleri cumartesi ve pazarın menüsü,suyu ve sporu toplu olarak yazılacak ve ben ya da fulias tarafından denetimi yapılacaktır.Her gün menü-su-spor bildirirken bunu başlıkta yazarak belirtelim ki gözden kaçmasın Sayım yapan arkadaşlar, gece 12 den önce liste hazırlamayalım daha mesaj yazan arkadaşlar olabiliyor, ertesi sabah giremeyecekseniz dert etmeyin,ertesi akşama hazırlayın lütfen

2-Menüsünü paylaşmayanlar da bizden 1 adet - kazanacaktır. Haftaiçi kimlerin su-spor-menü listesi hazırlayacağı aldığı - lere göre belirlenecektir. Yani hiç eksiniz yoksa yüksek ihitmal liste hazırlamayacaksınız Haftasonları denetimi ve toplu denetim ben ve fuliasın sabit.

3-Mesaj sayısını 1-2-3-...şekilnde belirtmeseniz de son mesajınızı o gün çıkmadan belirtirseniz çok iyi olur. (hatta belirtmezseniz o arkadaş belirttiğiniz kadarını baz alabilir diye düşündüm,düzeltmediğiniz,ben şu kadar sayıda mesaj yazdım demediğiniz takdirde mesaj sayınız eksik yazılmış olur,bu da bir nevi ceza yorumlarınızı bekliyorum.Çünkü bu da ana kurallarda yazan uyulması gereken bir zorunluluk aslında.O gün sonundaki kendi mesajlarınızı saymak için en kolay yol, profilinizde etkinliklerimde kendi adınıza tıklayın ve o gün yazdığınız mesajları toplu olarak gördüğünüzden kolayca saymış olursunuz)

4-Haftalık 30 mesaj sınırı altında kalanlar biliyorsunuz ki 2 hafta tekrarlandığı takdirde gruptan çıkarılmak zorunda, bu kurallarda yazılı çünkü; insiyatif kısmını, mazeretleri hep beraber değerlendiririz,ancak lütfen dikkat etmeye çalışalım.

5-Haftalık kilo bildirimi yaparken de paylaşımı yayınlanan listeyi alıntılayarak yapalım.(Yapan arakadaşlara kocaman teşekkür)

Yoruma açık olmak üzere çok dikkat edilmesini istediğim hususlar bunlar kızlar Bu hafta haftasonu denetimi başladı, ancak deneme için, haftaiçi listeleri elimde yok, dolayısıyla toplu sayım ve mesaj sayısı uyarıları haftaya başlayacaktır,hadi bu hafta iyisiniz kız Haftasonu, haftaiçinde kimlerin sayım yapacağını yayınlarım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…