- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
Uçuyoruz esracımmm,harika kilo vermişsin tebriklerrr tekrardann
Uçuyoruz esracımmm,harika kilo vermişsin tebriklerrr tekrardann
Bende tebrik ediyorum
Eridi hatun eridii
Kaptanım listenin son halini mi versek kardeş takıma
Benim canım grup üyelerim birkaç konuyu paylaşmak isterim:
1- Pazar günleri cumartesi ve pazarın menüsü,suyu ve sporu toplu olarak yazılacak ve ben ya da fulias tarafından denetimi yapılacaktır.Her gün menü-su-spor bildirirken bunu başlıkta yazarak belirtelim ki gözden kaçmasın Sayım yapan arkadaşlar, gece 12 den önce liste hazırlamayalım daha mesaj yazan arkadaşlar olabiliyor, ertesi sabah giremeyecekseniz dert etmeyin,ertesi akşama hazırlayın lütfen
2-Menüsünü paylaşmayanlar da bizden 1 adet - kazanacaktır. Haftaiçi kimlerin su-spor-menü listesi hazırlayacağı aldığı - lere göre belirlenecektir. Yani hiç eksiniz yoksa yüksek ihitmal liste hazırlamayacaksınız Haftasonları denetimi ve toplu denetim ben ve fuliasın sabit.
3-Mesaj sayısını 1-2-3-...şekilnde belirtmeseniz de son mesajınızı o gün çıkmadan belirtirseniz çok iyi olur. (hatta belirtmezseniz o arkadaş belirttiğiniz kadarını baz alabilir diye düşündüm,düzeltmediğiniz,ben şu kadar sayıda mesaj yazdım demediğiniz takdirde mesaj sayınız eksik yazılmış olur,bu da bir nevi ceza yorumlarınızı bekliyorum.Çünkü bu da ana kurallarda yazan uyulması gereken bir zorunluluk aslında.O gün sonundaki kendi mesajlarınızı saymak için en kolay yol, profilinizde etkinliklerimde kendi adınıza tıklayın ve o gün yazdığınız mesajları toplu olarak gördüğünüzden kolayca saymış olursunuz)
4-Haftalık 30 mesaj sınırı altında kalanlar biliyorsunuz ki 2 hafta tekrarlandığı takdirde gruptan çıkarılmak zorunda, bu kurallarda yazılı çünkü; insiyatif kısmını, mazeretleri hep beraber değerlendiririz,ancak lütfen dikkat etmeye çalışalım.
5-Haftalık kilo bildirimi yaparken de paylaşımı yayınlanan listeyi alıntılayarak yapalım.(Yapan arakadaşlara kocaman teşekkür)
Yoruma açık olmak üzere çok dikkat edilmesini istediğim hususlar bunlar kızlar Bu hafta haftasonu denetimi başladı, ancak deneme için, haftaiçi listeleri elimde yok, dolayısıyla toplu sayım ve mesaj sayısı uyarıları haftaya başlayacaktır,hadi bu hafta iyisiniz kız Haftasonu, haftaiçinde kimlerin sayım yapacağını yayınlarım
eriyorum tatlım ohh ohh
bugün metobolizma tartımımıma yaptırdım.yağ oranı %23 ten %15 e metobolizma hızım 1600 küsürden 1300 küsüre veee kilomda 66 dan 58 e düşmüş 3 aylık spor sürecinde
eriyorum tatlım ohh ohh
bugün metobolizma tartımımıma yaptırdım.yağ oranı %23 ten %15 e metobolizma hızım 1600 küsürden 1300 küsüre veee kilomda 66 dan 58 e düşmüş 3 aylık spor sürecinde
kurallar gayet güzel ama bi önerim var spor konusunda özeelıkle yaptırım ağır olmalı
hafta sonu genel değerlendirme yapanlarda üstüstte 3 hafta 3 eksisi olan bence takımdan ayrılmak zorunda kalmalı sonuçda biz bi
amaç için burdayız burda ağır aksak davranıpda hem takıma girmek isteyenlerin hakkını da gasp etmemiş oluruz hemde bu bizi zorunlu olaarak daha disipline etceğinie inanıyorum benden öneri bunu da bi konuşalım
Haklısın yaptırım ağır olmalı, grubum amacı belli sonuçtaabana bırakmadan bu işi aramızda halledelim.. Oylama yapalım herkese danışalım dostlarr...ama haftasonu spor yapamayan çok olabilir, gel 4 - de anlaşalım Haftada en az 4 gün spor zorunlu yani sorun olursa izin alırız zaten...ayrıca üstüste olmak zorunda değil bence..4 - zaten yeterince çok, 2. haftasında uyarılır, 3. hafta çıkarılır, ama çok dikkat etcez haa..var mısınız??
Ne dersiniz yavrular??
Spordan 3 hafta, 4 - si olanlar takımdan ayrılmak zorunda kalsın mı???
sağol tatlım iyi oldu beni için bu -
Vay bee harika gerçektennbaşarıların devamını dilerimm ilknurcumm ayrıca evet + bekliyordun bak - ledin, takmak, moral bozmak yasakk
eet canım gerçekten spor etkili ama salon üyeliğim pazartesi son bakalım sonra nasıl kıırcam bu işicanım seni tebrik ediyorum özeelkkle yağ ölçümdeki değişim muazzam spor işte onsuz olmuyor
Haklısın yaptırım ağır olmalı, grubum amacı belli sonuçtaabana bırakmadan bu işi aramızda halledelim.. Oylama yapalım herkese danışalım dostlarr...ama haftasonu spor yapamayan çok olabilir, gel 4 - de anlaşalım Haftada en az 4 gün spor zorunlu yani sorun olursa izin alırız zaten...ayrıca üstüste olmak zorunda değil bence..4 - zaten yeterince çok, 2. haftasında uyarılır, 3. hafta çıkarılır, ama çok dikkat etcez haa..var mısınız??
bana uyar tatlım
Ne dersiniz yavrular??
Spordan 3 hafta, 4 - si olanlar takımdan ayrılmak zorunda kalsın mı???
aynen katılıyorum
eğer ki kg vermek istiyorsak haftada 4 gün spor yapmak zorunlu olması şart
tabi şehir dışına çıkmışsan yada mısafirlikteysen ekstrem durumlar için izin alıp bildirilmeli
yok yapamıyorsak takımda durmammızn bi anlamı olduğunu sanmıyorum
sağol tatlım iyi oldu beni için bu -
eet canım gerçekten spor etkili ama salon üyeliğim pazartesi son bakalım sonra nasıl kıırcam bu işi
tabi mazereti olanları bu durumdan muaf edelim
Bu arada evli değil, çocuğu yok, bizi anlamıyor diye düşünmeyin, bahsettiğimiz yarım saat spor yani yarım saate + veriyoruz sonuçta, çocuk uyurken de yapılabilir, çünkü ev hanımı bayanlar çocuğu olanlar o yüzden diyorum yani
Kız içime doğmuş gibi bekledim haa birinin şişliği iner belkim diyehadi yırttın bu hafta
canım sanırım regl olacağım cünkü bariz incelme var ,günlük yürüyorum 1 saat ,leslie dün yapamadım bağırsak problemim devam ediyor bir ishal oluyorum karnım agrıyor azcık muz yiyorum bu seferde hop kabızÜzülme boşa rakibemmuyku düzeni ve sporunda sıkıntı var biraz düzene girsen hallolcak aslındaa
fatoşcum öyle söyleme canım bence gayet süper gidiyorsun ,metabolizman çok güzel çalşıyor maşallah kırk bin kerekilo bildirimi tam tamına 1 kilo ay sinirlerimm bozuluyoo neden azkendime haksızlık ediyorum biliyorum ama oyy oyy
kaptanım hesaplama ellerinden öper yavrumm benim..seninn adınn kaptann değil monarşiye geçtiğimize göre kraliçe olsunn kraliçem :)
o zaman ben çıkayım kızlar. cünkü her zaman spor yapma şansım olamıyor ,4-5 gündür düzenli yürüyüş yapıyorum ama dün leslie yapamadım karnım ağrıdı ,ya da çocuklarım hastalandığında gruba bile giremiyorum sanırım çıksam daha iyi olur kelebeğim ,kurallar gayet güzel ama bi önerim var spor konusunda özeelıkle yaptırım ağır olmalı
hafta sonu genel değerlendirme yapanlarda üstüstte 3 hafta 3 eksisi olan bence takımdan ayrılmak zorunda kalmalı sonuçda biz bi
amaç için burdayız burda ağır aksak davranıpda hem takıma girmek isteyenlerin hakkını da gasp etmemiş oluruz hemde bu bizi zorunlu olaarak daha disipline etceğinie inanıyorum benden öneri bunu da bi konuşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?