Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kurallar gayet güzel ama bi önerim var spor konusunda özeelıkle yaptırım ağır olmalı

hafta sonu genel değerlendirme yapanlarda üstüstte 3 hafta 3 eksisi olan bence takımdan ayrılmak zorunda kalmalı sonuçda biz bi
amaç için burdayız burda ağır aksak davranıpda hem takıma girmek isteyenlerin hakkını da gasp etmemiş oluruz hemde bu bizi zorunlu olaarak daha disipline etceğinie inanıyorum benden öneri bunu da bi konuşalım

Vay bee harika gerçektenn başarıların devamını dilerimm ilknurcumm ayrıca evet + bekliyordun bak - ledin, takmak, moral bozmak yasakk

canım seni tebrik ediyorum özeelkkle yağ ölçümdeki değişim muazzam spor işte onsuz olmuyor

Haklısın yaptırım ağır olmalı, grubum amacı belli sonuçtaa bana bırakmadan bu işi aramızda halledelim.. Oylama yapalım herkese danışalım dostlarr...ama haftasonu spor yapamayan çok olabilir, gel 4 - de anlaşalım Haftada en az 4 gün spor zorunlu yani sorun olursa izin alırız zaten...ayrıca üstüste olmak zorunda değil bence..4 - zaten yeterince çok, 2. haftasında uyarılır, 3. hafta çıkarılır, ama çok dikkat etcez haa..var mısınız??

Ne dersiniz yavrular??

Spordan 3 hafta, 4 - si olanlar takımdan ayrılmak zorunda kalsın mı???

aynen katılıyorum
eğer ki kg vermek istiyorsak haftada 4 gün spor yapmak zorunlu olması şart
tabi şehir dışına çıkmışsan yada mısafirlikteysen ekstrem durumlar için izin alıp bildirilmeli
yok yapamıyorsak takımda durmammızn bi anlamı olduğunu sanmıyorum

Vay bee harika gerçektenn başarıların devamını dilerimm ilknurcumm ayrıca evet + bekliyordun bak - ledin, takmak, moral bozmak yasakk
sağol tatlım iyi oldu beni için bu -
canım seni tebrik ediyorum özeelkkle yağ ölçümdeki değişim muazzam spor işte onsuz olmuyor
eet canım gerçekten spor etkili ama salon üyeliğim pazartesi son bakalım sonra nasıl kıırcam bu işi

tabi mazereti olanları bu durumdan muaf edelim

Haklısın esratoşum haydi bastırr

Kızlar fikirleri bekliyoruz 2 evetiz şu an kalan 8 kişi ne diyorr ??

sağol tatlım iyi oldu beni için bu -

eet canım gerçekten spor etkili ama salon üyeliğim pazartesi son bakalım sonra nasıl kıırcam bu işi

tabi mazereti olanları bu durumdan muaf edelim

Mazeret tabi ki kabul ilknur ablacıım,ama canım istemedi, gerek görmedim gibi mazeret kabul etmeyelim ,zaten böyle bi durumda da grupça değerlendirme yaparız alınmaca darılmaca yok mecburuz yapmaya yani, zora gelmeden de gitmiyor kilolar benm için de geçerli yani, haftasonu kaçamağı başlığı altında kaçamak yaparsak örneğin kesinlikle yakma zorunluluğumuz olsun yani

3 evet diyorum o zman başkaca kızlarr???

Lethem,ayyıldızım,fulias ne diyorsunuz???

Son düzenleme:
Bu arada evli değil, çocuğu yok, bizi anlamıyor diye düşünmeyin, bahsettiğimiz yarım saat spor yani yarım saate + veriyoruz sonuçta, çocuk uyurken de yapılabilir, çünkü ev hanımı bayanlar çocuğu olanlar o yüzden diyorum yani

Kabul ediyorum +
Bencede makul. Spor yapmadan kilo verilemiyceğine göre. Yani spor yapmak takım için bir zorunluluk olduğuna göre yerine getirmek şart.

Üzülme boşa rakibemm uyku düzeni ve sporunda sıkıntı var biraz düzene girsen hallolcak aslındaa
canım sanırım regl olacağım cünkü bariz incelme var ,günlük yürüyorum 1 saat ,leslie dün yapamadım bağırsak problemim devam ediyor bir ishal oluyorum karnım agrıyor azcık muz yiyorum bu seferde hop kabız

fatoşcum öyle söyleme canım bence gayet süper gidiyorsun ,metabolizman çok güzel çalşıyor maşallah kırk bin kere

o zaman ben çıkayım kızlar. cünkü her zaman spor yapma şansım olamıyor ,4-5 gündür düzenli yürüyüş yapıyorum ama dün leslie yapamadım karnım ağrıdı ,ya da çocuklarım hastalandığında gruba bile giremiyorum sanırım çıksam daha iyi olur kelebeğim ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…