- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Kabul ediyorum +
Bencede makul. Spor yapmadan kilo verilemiyceğine göre. Yani spor yapmak takım için bir zorunluluk olduğuna göre yerine getirmek şart.
aynen canımm
spor için benden de evett
pilates topumu bekliyorum, ptesi falan gelir heralde.
canım sanırım regl olacağım cünkü bariz incelme var ,günlük yürüyorum 1 saat ,leslie dün yapamadım bağırsak problemim devam ediyor bir ishal oluyorum karnım agrıyor azcık muz yiyorum bu seferde hop kabız
fatoşcum öyle söyleme canım bence gayet süper gidiyorsun ,metabolizman çok güzel çalşıyor maşallah kırk bin kere
o zaman ben çıkayım kızlar. cünkü her zaman spor yapma şansım olamıyor ,4-5 gündür düzenli yürüyüş yapıyorum ama dün leslie yapamadım karnım ağrıdı ,ya da çocuklarım hastalandığında gruba bile giremiyorum sanırım çıksam daha iyi olur kelebeğim ,
c
o zaman ben çıkayım kızlar. cünkü her zaman spor yapma şansım olamıyor ,4-5 gündür düzenli yürüyüş yapıyorum ama dün leslie yapamadım karnım ağrıdı ,ya da çocuklarım hastalandığında gruba bile giremiyorum sanırım çıksam daha iyi olur kelebeğim ,
Dur yaaaa ne çıkmasıı senin spora gidememelerin maazeret sayılır Hastalık sonuçta.
Mazeret sayılmayanlar keyfi olanlar. Çok yorgundum canım istemedi saat geç oldu gibi bahaneler mazeret sayılmayacaktır bence
canım sanırım regl olacağım cünkü bariz incelme var ,günlük yürüyorum 1 saat ,leslie dün yapamadım bağırsak problemim devam ediyor bir ishal oluyorum karnım agrıyor azcık muz yiyorum bu seferde hop kabız
fatoşcum öyle söyleme canım bence gayet süper gidiyorsun ,metabolizman çok güzel çalşıyor maşallah kırk bin kere
çıkmak ne demek hayatım gün içinde yarım saat spor sana koymaz leslie yapıyorum yürüyorum diyosun daha ne haftanın 4 günü rahat yaparsın tatlım.yattığın yerde gece bisiklet çevir al sana spor yahuu çıkmak falan yok sıkı tutalım tatlım biraz yoksa gitmiyo bu kilolar
çıkmak ne demek hayatım gün içinde yarım saat spor sana koymaz leslie yapıyorum yürüyorum diyosun daha ne haftanın 4 günü rahat yaparsın tatlım.yattığın yerde gece bisiklet çevir al sana spor yahuu çıkmak falan yok sıkı tutalım tatlım biraz yoksa gitmiyo bu kilolar
Aaaa ama bizim amacımız bu değildi kiidüzen istiyoruz sadece, uyamaz mısın ki hiç rakibem nası bırakırız seni??? izin kullanırsın sıkışınca onun dışında yaparsın olmaz mı?? kızlar bi şey deyinn..
Dur yaaaa ne çıkmasıı senin spora gidememelerin maazeret sayılır Hastalık sonuçta.
Mazeret sayılmayanlar keyfi olanlar. Çok yorgundum canım istemedi saat geç oldu gibi bahaneler mazeret sayılmayacaktır bence
gerçekten eğer grup için - bir durum yaratıcaksam çıkabilirim, zaten menülerimide paylaşmada problem yaşıyorumçıkmak ne demek hayatım gün içinde yarım saat spor sana koymaz leslie yapıyorum yürüyorum diyosun daha ne haftanın 4 günü rahat yaparsın tatlım.yattığın yerde gece bisiklet çevir al sana spor yahuu çıkmak falan yok sıkı tutalım tatlım biraz yoksa gitmiyo bu kilolar
gerçekten eğer grup için - bir durum yaratıcaksam çıkabilirim, zaten menülerimide paylaşmada problem yaşıyorum
hiç alınmam sizlere, arada girer bakarım size, küsmem yani
ben elimden geleni yaptığıma inanmıyorum ,daha iyisini yaptım yine yapabilirim,
ama gerçekten 2 çocukla elim ayağım bazen bağlanıyor hiçbirşey yapamıyorum ,
kg bu hafta verebilmem lazımdı benspora başladım vücut şoka girdi ama çıkıcak,
ama düzenli hergün 1 saat yürüyeceğim ,plates lastiğim var mesela elimden düşmez sürekli bacaklarımı çalıştrıyorum ,bel diskimi kanepenin altında saklıyorum tv izlerken çıkartıyorum. ve bu konuda çok ciddiyim ,kelebeğim 2-3 hafta eger memnun kalmazsanız çık medi deyin ben hiç alınmam :)
bu hafta hiç iyi değil sanki kaptanEvett mesela, şu an 3 liste yayınlandı ve biz 3. yüz
gerçekten eğer grup için - bir durum yaratıcaksam çıkabilirim, zaten menülerimide paylaşmada problem yaşıyorum
ama düzenli hergün 1 saat yürüyeceğim ,plates lastiğim var mesela elimden düşmez sürekli bacaklarımı çalıştrıyorum ,bel diskimi kanepenin altında saklıyorum tv izlerken çıkartıyorum. ve bu konuda çok ciddiyim ,kelebeğim 2-3 hafta eger memnun kalmazsanız çık medi deyin ben hiç alınmam :)
Zaten düzenli olarak yürüyüş yapacaksın. Spora alışma süreci öyle olur vücut hemen alışmaz hatta kaslar oluşmaya başladıkça kilo almışsın gibi bile gözükebilir.
Bence hiç bir sıkıntı olmayacak çıkmanı gerektircek hiçbir durum yok
4. takım çok çılgın kilo vermiş ya. 4 kilonun üstünde kilo veren gördüm
Evett mesela, şu an 3 liste yayınlandı ve biz 3. yüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?