Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kabul ediyorum +
Bencede makul. Spor yapmadan kilo verilemiyceğine göre. Yani spor yapmak takım için bir zorunluluk olduğuna göre yerine getirmek şart.

aynen canımm

spor için benden de evett
pilates topumu bekliyorum, ptesi falan gelir heralde.

Tamamdır bayanlar 5 evetle yarıladık devamını bekliyoruz fikirlerin

3 bardak ılık su
1 kupa içine 2 sallama form çay
2 haşlama yumurta,avcarladım acılı yedim
leslie yapacağım evi toparladıktan sonra kızı uyutursam inşallah

Aaaa ama bizim amacımız bu değildi kii düzen istiyoruz sadece, uyamaz mısın ki hiç rakibem nası bırakırız seni??? izin kullanırsın sıkışınca onun dışında yaparsın olmaz mı?? kızlar bi şey deyinn..

Dur yaaaa ne çıkmasıı senin spora gidememelerin maazeret sayılır Hastalık sonuçta.
Mazeret sayılmayanlar keyfi olanlar. Çok yorgundum canım istemedi saat geç oldu gibi bahaneler mazeret sayılmayacaktır bence

Aynen öyle, uyanamdım falan dersen asar keseriz ama çocuğum hasta dersen ne yapabilirz balımm rakibem

çıkmak ne demek hayatım gün içinde yarım saat spor sana koymaz leslie yapıyorum yürüyorum diyosun daha ne haftanın 4 günü rahat yaparsın tatlım.yattığın yerde gece bisiklet çevir al sana spor yahuu çıkmak falan yok sıkı tutalım tatlım biraz yoksa gitmiyo bu kilolar

Benim canım grup üyelerim birkaç konuyu paylaşmak isterim:

1- Pazar günleri cumartesi ve pazarın menüsü,suyu ve sporu toplu olarak yazılacak ve ben ya da fulias tarafından denetimi yapılacaktır.Her gün menü-su-spor bildirirken bunu başlıkta yazarak belirtelim ki gözden kaçmasın Sayım yapan arkadaşlar, gece 12 den önce liste hazırlamayalım daha mesaj yazan arkadaşlar olabiliyor, ertesi sabah giremeyecekseniz dert etmeyin,ertesi akşama hazırlayın lütfen

2-Menüsünü paylaşmayanlar da bizden 1 adet - kazanacaktır. Haftaiçi kimlerin su-spor-menü listesi hazırlayacağı aldığı - lere göre belirlenecektir. Yani hiç eksiniz yoksa yüksek ihitmal liste hazırlamayacaksınız Haftasonları denetimi ve toplu denetim ben ve fuliasın sabit.

3-Mesaj sayısını 1-2-3-...şekilnde belirtmeseniz de son mesajınızı o gün çıkmadan belirtirseniz çok iyi olur. (hatta belirtmezseniz o arkadaş belirttiğiniz kadarını baz alabilir diye düşündüm,düzeltmediğiniz,ben şu kadar sayıda mesaj yazdım demediğiniz takdirde mesaj sayınız eksik yazılmış olur,bu da bir nevi ceza yorumlarınızı bekliyorum.Çünkü bu da ana kurallarda yazan uyulması gereken bir zorunluluk aslında.O gün sonundaki kendi mesajlarınızı saymak için en kolay yol, profilinizde etkinliklerimde kendi adınıza tıklayın ve o gün yazdığınız mesajları toplu olarak gördüğünüzden kolayca saymış olursunuz)

4-Haftalık 30 mesaj sınırı altında kalanlar biliyorsunuz ki 2 hafta tekrarlandığı takdirde gruptan çıkarılmak zorunda, bu kurallarda yazılı çünkü; insiyatif kısmını, mazeretleri hep beraber değerlendiririz,ancak lütfen dikkat etmeye çalışalım.

5-Haftalık kilo bildirimi yaparken de paylaşımı yayınlanan listeyi alıntılayarak yapalım.(Yapan arakadaşlara kocaman teşekkür)

Yoruma açık olmak üzere çok dikkat edilmesini istediğim hususlar bunlar kızlar Bu hafta haftasonu denetimi başladı, ancak deneme için, haftaiçi listeleri elimde yok, dolayısıyla toplu sayım ve mesaj sayısı uyarıları haftaya başlayacaktır,hadi bu hafta iyisiniz kız Haftasonu, haftaiçinde kimlerin sayım yapacağını yayınlarım

Aynen beroş başka çare kalmad sıkı yönetim ilan edildi. 200 gram kilo vermeye kilo vermek demem ben bu saatten sonra hahaha

Evett mesela, şu an 3 liste yayınlandı ve biz 3. yüz

gerçekten eğer grup için - bir durum yaratıcaksam çıkabilirim, zaten menülerimide paylaşmada problem yaşıyorum
hiç alınmam sizlere, arada girer bakarım size, küsmem yani
ben elimden geleni yaptığıma inanmıyorum ,daha iyisini yaptım yine yapabilirim,
ama gerçekten 2 çocukla elim ayağım bazen bağlanıyor hiçbirşey yapamıyorum ,
kg bu hafta verebilmem lazımdı benspora başladım vücut şoka girdi ama çıkıcak,
ama düzenli hergün 1 saat yürüyeceğim ,plates lastiğim var mesela elimden düşmez sürekli bacaklarımı çalıştrıyorum ,bel diskimi kanepenin altında saklıyorum tv izlerken çıkartıyorum. ve bu konuda çok ciddiyim ,kelebeğim 2-3 hafta eger memnun kalmazsanız çık medi deyin ben hiç alınmam :)

Zaten düzenli olarak yürüyüş yapacaksın. Spora alışma süreci öyle olur vücut hemen alışmaz hatta kaslar oluşmaya başladıkça kilo almışsın gibi bile gözükebilir.
Bence hiç bir sıkıntı olmayacak çıkmanı gerektircek hiçbir durum yok

Yerim kız seni, demeye dilim varmaz ama eli zopalı olmak zorundayım, ben sana inanıyorum zaten uyum sağlıycaksın çık falan lafı geçmiycek yukarıya diğer kuralları da yazdım, menü-su-sporlarını başlıkta yaarak paylaşımlarına dikkat etcen yavrucum, bi de mesaj sayını yazcan, çünkü fatoşun da berenvildanın da çocuğu var insiyatife nayırr uğraşılıyorsa bi şeylere herkes uğraşcak, alınmak kırılmak yok, ben de eksilersem ben de çıkarım zaten

daha ne medim yapıyosun işte.tek problem menü paylaşımı kaldı.onu da hallettin mi daha ne yahuuu

ben ne zaman spora ağırlık versem o hafta kg veremiyorum fulyacım neden ki bilmiyorum. bakalım ay ben ne fena kg verirdim çok hızlı verirdim bu sefer durdu sanki , eylülden bu zamana 7.1 g vermişim ,ama bu benim için çok az ,10 kg var daha gitmesi gereken boyda fındık kadarım ,ama çok düzensiz bir uyku düzenim var sizler rüya görürken ben giriyorum foruma

haftada 4-5 gün düzeenli yürüyüş de spor yerine geçiyor leslie yapmanı baz almıyoruz ki canım
demek istediğimiz haftada 4 gün en az 30 dak herhangi bi fiziksel aktivite yapıyor olman
bu öneriyi getirmemdeki amaç daha sıkı tutmak yoksa arada kaçamaklar da yapılıyor bu kaçamakları yapıpda spor yapamazsak kg vermek haftalarımızı alacak diye söyledim yanlış anlaşılmayı istemem
hepimiz için bi öneriydi bu sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…