- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Şu an ortalarda takıma girmek isteyen biri yok. Görürseniz kaçırmayın kızlar saldırın. 90 kilo avına çıkıyoruzzz
En güzeli step aerobic de işte o da evde olmuyo ya. step tahtası olsa hiç platesle uğraşmayın derim zayıflayana kadar. Zayıflayınca da sıkılaşmak için plates.
Şu an ortalarda takıma girmek isteyen biri yok. Görürseniz kaçırmayın kızlar saldırın. 90 kilo avına çıkıyoruzzz
hayır canım asla kırılmam kız ilkokul çocuğumuyum bengirerim elbette tatlım ,sizi bırakmam tabiki girdiğimde bir bakarım rakibem napmış ne etmiş diye , arkadaş olarak eklisin zaten sürekli takibimde olacaksın , bende devam edeceğim hatta foruma gelememek beni çok huzursuz hissediyordu cünkü bunu bir görev olarak görüyorum yapamıyorsan bırakıcaksın kendini zorlamaya gerek yok değil mi ,ama şimdi rahat olacağım ,kendimi yemeye vermem kesinlikle, son kararımdır çıkartabilirsin gönül rahatlığıyla
Peki benm canım mediicimm..tabi ki her zaman konuşalım yazışalım nerde olursahaklısın yazdıklarında ben de şu an müsaitim mesela kendimi gruba adadım yapamadığım an ben de senin gibi düşünürrdüm, bencil olmayıp özverili davrandığın için kocaman teşekkürler, gerekeni yapıyorum, ve seni çok kocaman öpüyoorumm
Peki benm canım mediicimm..tabi ki her zaman konuşalım yazışalım nerde olursahaklısın yazdıklarında ben de şu an müsaitim mesela kendimi gruba adadım yapamadığım an ben de senin gibi düşünürrdüm, bencil olmayıp özverili davrandığın için kocaman teşekkürler, gerekeni yapıyorum, ve seni çok kocaman öpüyoorumm
bende bi ebru şallı cd si mi alsam acep
sende beni bırakma ama bana yaz mesaj at falan :))
Alma kızzzz internette var hepisi hatta ebru şallıya 5 basan videolar var.
sende beni bırakma ama bana yaz mesaj at falan :))
kaptancım mediyi izinli belirtsek te belki geri gelmek ister kendi isteğiyle ayrıldı dersek problem yaşamasın ne dersin
şuan kendimi çok suçlu hissediyorum
hepiniz bir şekilde enerji patlaması yaşıyorsunuz
ve ben bu düzeni gerçekten bozuyorum kızlar
ve takımdan ayrılmak istiyorum. cünkü size yetişemicemi biliyorum ,
kaptanım gereğini yaparsın kelebeğim.
neyse kızı yatırmaya gidiyorum , kimse kimseye engel olmasın diye gitmek istiyorum.
kimse benim nazımı çekmek zorunda olmasın istiyorum.
grupta çok güzel götürülücek kaptan ve yardımcısına sahip ,aksaklk yaşatacağıma inandığım için kendi isteğiyle ayrıldı diyerek çıkış istiyorum .fırsat buldukça gelirim kesinlikle sizleri bırakmam zaten mümkün değil :)
Bu arada esracım mesaj sayını belirtmeyip ertesi günde listede düzeltmezsen mesaj sayın eksik olarak kayıtlara geçebilir, dikkat et esratoşumm, gözden kaçmasınn
tatlım bana linklerini ver ben çektireyim benim net kotalı çünkü yada isimlerini ver
son mesajda menu paylaşımnda mesajlarımı tek tek sayıp belirtcem bikez sayılmadı bidaha aynı hataya düşmeyelim
teşekurler hatırlattığın için
ayyıldızın çıkma konusunda üzgünüm ve inşalaah beni anlar ve takımdan çıkmaz bizimle hepbirlikte burada olup kg verince mezun olur ayrılır bunu canı gönülden istiyorum tek amacımız kg verip yeni bir benler yaratmak
bunun içinde mucadeleci olalım arkadaşlar
hepinizi öpüyorum
Merhaba arkadaşlar aranıza nasıl katılabilirim?
Merhaba arkadaşlar aranıza nasıl katılabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?