Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Şu an ortalarda takıma girmek isteyen biri yok. Görürseniz kaçırmayın kızlar saldırın. 90 kilo avına çıkıyoruzzz
90 kg avı
hadi bakalım kg fazla olanları almak grup için daha iyi bir fikir bencede. sonuçta gidicek kg var ve hırslarıda,
önümüzdeki hafta 1. takım olarak 6. takımı görüyorum hadi bismillah deyin bakem

Peki benm canım mediicimm..tabi ki her zaman konuşalım yazışalım nerde olursa haklısın yazdıklarında ben de şu an müsaitim mesela kendimi gruba adadım yapamadığım an ben de senin gibi düşünürrdüm, bencil olmayıp özverili davrandığın için kocaman teşekkürler, gerekeni yapıyorum, ve seni çok kocaman öpüyoorumm

sende beni bırakma ama bana yaz mesaj at falan :))

kaptancım mediyi izinli belirtsek te belki geri gelmek ister kendi isteğiyle ayrıldı dersek problem yaşamasın ne dersin

sende beni bırakma ama bana yaz mesaj at falan :))

Her zaman tatlım yaa..veda falan yok zaten, kötü hissediyorum şu an yaa kendimi suçlu hissettim ben de ama...

kaptancım mediyi izinli belirtsek te belki geri gelmek ister kendi isteğiyle ayrıldı dersek problem yaşamasın ne dersin

Kendisi bilir ablacım henüz bi şey yazmadım ne dersin medicim, 6 ay süren olur en azından, geri dönmek istersen dönersin, gerçi ayrıldı desek de itiraz eden olmazsa geri gelebiliyor

tatlım sen hergün 4-5 gün düzenli yürüyüş yapıyorum demiştin bi mesajda eeozamn sorun yok ki neden takımdan çıkmak istediğini anlamadım:44:
senin durumunu anlıyorum hem iş hem eş hem ccocuk hepsine yetişip de üstüne kendine zaman ayırmak hayliyle zor onda hem fikirim ama gün içinde mesala markete gidiyorsan arabayla değil de 30 dak mesafe yürüyebilcek gibi planlasan yani yolu uzatsan yada gideceğin yere 1-2 durak önce inip gitsen bile hareket sağlayacakdır bu sana
benim söylemek istediğim en az 30 dak yürüyüşü hepimizin yapabileceği kımseden ağır 2 saat spor beklemıyorz kaldıki ben bile 2 saat ağır spor yapmıyorum
ki bu egzersiz bile aslında senin rahatlamanı zinde olmanı sağlayacak

kısaca senin takımda bizimle mucadele etmeni istiyorum
ben yapamam diyip çekılmeni istemıyorum

Kendi isteğiyle ayrıldı dersem 6 ay yarışamazsın ama sonrasında yeni üye olarak işlem görürsün, izinli yazarsam 6 ay içinde geri dönebilirsin ancak 6 ay haber alınamazsa diskalifiye sayılır ve geri döndüğünde başka takımlar itiraz etmezse o takdirde geri dönebilir, kendin seçimini yap medicim hangisi???

Son düzenleme:
Bu arada esracım mesaj sayını belirtmeyip ertesi günde listede düzeltmezsen mesaj sayın eksik olarak kayıtlara geçebilir, dikkat et esratoşumm, gözden kaçmasınn

Bu arada esracım mesaj sayını belirtmeyip ertesi günde listede düzeltmezsen mesaj sayın eksik olarak kayıtlara geçebilir, dikkat et esratoşumm, gözden kaçmasınn

son mesajda menu paylaşımnda mesajlarımı tek tek sayıp belirtcem bikez sayılmadı bidaha aynı hataya düşmeyelim
teşekurler hatırlattığın için

ayyıldızın çıkma konusunda üzgünüm ve inşalaah beni anlar ve takımdan çıkmaz bizimle hepbirlikte burada olup kg verince mezun olur ayrılır bunu canı gönülden istiyorum tek amacımız kg verip yeni bir benler yaratmak

bunun içinde mucadeleci olalım arkadaşlar
hepinizi öpüyorum

Arkadaşlar medi bi daha girmez muhtemelen ama bu hafta belirtmemiz lazım ki haftaya da boşa bölünmesin yüzdemiz, hangisini belirteyim siz söyleyin?

Rica ederim esracım, o zman genel kanaate göre izinli yazıyorum mediyi, karar değiştirip yapamadım derse 2 haftada hemen dönüş sağlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…