Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Su Spor Menü Mesaj Sonuçları

tubish13: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj: 4
berenvildan: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj: 19
degua: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj:12
lethem: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj:10
kelebek.hill: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj: 60
fulias: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj:34

fatos0808: Su: ? Spor: + Menü:- Mesaj :5
Mahurbeste Su: ? Spor: ? Menü:- Mesaj :0

Son düzenleme:

fulyacımm canımm benim sporumm her zaman + suyumda öledir şekerimm akşamları giremiyorumm eşim evde oyun oynuyo ee gündüzde oğlann anca yatakta bitiyo benim spor :)

Son düzenleme:
menüm
sabah
1 dilim ekmek kepekli
1 domates
yeşillikli omlet 1 yumurtayla (1 kaşık yağda çörek otu bile attım içine )
peynir 2 kk

arada
1 portakal + 1 abrdka süt

öğle
8 kaşık fasulye + 1 parça peynir
1 bardak ayran
salata
1 dilim ekmek

arada
2 etiform kepekli
1 bardak çay yeşil
1 elma

akşam
kara lahana yemeği 1 porsiyon (kendim yaptımm bizimm artvinlilerin na yemeği :) çokta güzel yaptım tarifi isteyen olursa yazarım)
1 bardak ayran
1 tane çiğ pırasa

ara
1 abrdak süt
1 elma

sütlerim yarım yağlı
yoğurdumu evde mayalıyorum
suyum +
sporum
+

medinecimmmm sen bizi bırakamazsınn gel özletme kendini yerin her zmaan var ailemizde biliyosun ama çok kötü oluyo insan bitri ayrılınca ama çocuklarr
bende işe girersem nasıl olcak diye şimdiden süşünüyorum

bende kaçıyorum herkese hayırlı akşamlar inanın gündüzleride çok aktif olmak istiyorum ama olmuyor ...malum ev hanımlığı..sizleri çok seviyorumm..hepinizi ayrı ayrı öpüyorum..

bende kabul ediyorum canım haklısınız hepimiz zayıflamak için burdayız yoksa zayıflanmıyor.ben bu hafat hiç kilo veremedim bende anlamadım ama bu hafta kesin 1 kilo gidiyor kızlar biraz metabolizmayı alt üst etmem gerekiyor sanırım

kaptanım teşekkürler daha iyi maşallah uyuttum zor zar.girdim ama oku oku bitmiyorki yarım saattir okuyorum yeni kuralları gördüm elimden geleni yapacağım çünkü midem daha yeni küçülmeye başladı ve kendime güveniyorum vereceğim tabi bazen giremezsek falan idare ediyorsunuz zaten ama sizinde hırsınız azminiz bize geçiyor alışkanlık oluyor bir müddet sonra burası

kızlar herkese iyi geceler iyi hafata sonları ve dinlenmeler....

canlarım .mrbalar kusuruma bakmayın nolur giremedim biliyosunuz ama yarın yaptırmaya götürüyorum pc yi . ayrıca bu hafta kaptanımın dediği gibi 2 kilo vericem detoks faln yapıcm artık. bu hafta artı çıktı sonuçta .sizleri seviyor ve öpüyorum görüşürüz

canım benim her cuma uğrayacağım

Fulias'ın listesine ekleme:
22.03.2013 Su Spor Menü Mesaj Sonuçları

tubish13: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj: 8
berenvildan: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj: 19
degua: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj:12
lethem: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj:10
kelebek.hill: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj: 60
fulias: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj:34
fatos0808: Su: + Spor: + Menü:+ Mesaj :9

Mahurbeste Mesaj : mazereti var pc bozuk

Kızlarrr listeyi gördüğünüz an kendinizde eksik gördüğüüz yönleri ekleyebilirsinizzz ve sevilaycım pc alır almaz yeni kurallara göz at senin için tekrar kopyala yapıştır yaparım geldiğinde çünkü 3 hafta spordan 4 - alan grupta ayrılmak zorunda kalacak bilgine.

Daha iyi olmasına sevindim tubişş, baya yazdık dün evet aynen canım bir amaç için buradayız yani, kendimizi zorlamalıyız ki kilo verelim, ben de veremedim pek mesela canım sıkıldııı

Hadi bakalım sevilaycım, bekliyoruz seni dimdik ayakta ve yeni kurallarla

Son düzenleme:
Kızlar etap 6. sı olmuşuz ama değerlendirme raporundan tam not aldık,şöyle ki püsküütten alıntı:

6. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 6. takıma isabet etti.
Tebrik ediyorum. Hata yok.

bende yoğurdumu evde mayalıyorum tatlım.kızken hiç bilmememe rağmen kcam imalatı kapatınca hazır yoğurtları eve sokmaya gönlüm razı olmadı.yemek tarifini ben istiyorum tatlım.hem yapmak istedim kara lahana yemeği.sarmasından başka bişeyini bilmiyom.iyi olur

vvayyyy sıralamada iyi değiliz ama enazından kurallara uymada iyiyiz.

günaydın kızlar.yeni uyandım bugün.akşam oturma odasında uyuya kalmışım.dondum tabi.sabah 7 de bi uyandım buz kütlesi olmuşum.işte onun eseri uyanış 10:30 oldu.neyse bi yemek yiyeyim kendime geleyim.görüşürüüüüzzz

günaydın kızlar neyse idare ederiz ama bu hafat daha iyi olacak eminim kilo verenleri tebrik ediyorum bu hafat tam gaz yeni yönetim ve kurallar daha güzel kilo vereceğiz inşallah.sabahki menüm önce kalkınca 2 bardak su tabiki 1 dilim kepek ekmeği sucuklu yumurta 3 dilim peynir 6 zeytin bol bol marul 2 fincan çay çok yemişim ya ama dengelerim merak etmeyin:))))

güünaydn kızlar
sabah 6da uyandığım iiçin gerçi bana öğle oldu

sabahki öğünüüm 1 haşlanmış yumurta
2 ceviz, 1 kuru kayısı
4 yaprak marul
3 ince dilimm kaşar peyniri yarım domates
1/2 yeşil elma

birazdan arkadaşlara kahve içmeye gidicem parıldaklı bir gün burda sizin de gününüz güzel geçmesini dilerim

He biz d ekurallara uymadan birinci oluruz belki

Ben de sabah az yemedm şahsen ama spor yapacaamm birazdann sabah annem evde pide yapmış dün, ondan yedim bi tane, bi pors da köy yumurtası ohh miss

Menülerin çok krall esratoş, günün güzel geçsin tabiii...ben de bugün yeni telefon aldmmm bakınız:

selam kızlar yarın sınavım varr ve ondan sonra hep burdayım hepinizi çok özledim :)

pideleri hüpletip sporunu yaptınmı çabuk söyleeee

ben de öğle 4 adet çiğköfte yarım lavaş 1 bardak ayran içtim ama doğru yürüyüşe 2 saat yürüdüm 7 de de yüzmeye gitcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…