- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
Su Spor Menü Mesaj Sonuçları
tubish13: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj: 4
berenvildan: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj: 19
degua: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj:12
lethem: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj:10
kelebek.hill: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj: 60
fulias: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj:34
fatos0808: Su: + Spor: + Menü:- Mesaj :9
Mahurbeste Su: ? Spor: ? Menü:- Mesaj :0
Haklısın yaptırım ağır olmalı, grubum amacı belli sonuçtaabana bırakmadan bu işi aramızda halledelim.. Oylama yapalım herkese danışalım dostlarr...ama haftasonu spor yapamayan çok olabilir, gel 4 - de anlaşalım Haftada en az 4 gün spor zorunlu yani sorun olursa izin alırız zaten...ayrıca üstüste olmak zorunda değil bence..4 - zaten yeterince çok, 2. haftasında uyarılır, 3. hafta çıkarılır, ama çok dikkat etcez haa..var mısınız??
Ne dersiniz yavrular??
Spordan 3 hafta, 4 - si olanlar takımdan ayrılmak zorunda kalsın mı???
Geçmiş olsun tatlışş, kıyamam yavrucuna kız iyi bak kuzuna
Kızlarr müthişsinizzzz
Valla ben hiç sıkılmıyorum yaaa, ne zaman bitcek diye kafa yorma, aha bak bi yerim daha sıkılaşıyo dye düşün hep, hem buna alışınca hafif yüksek temposuna geçersin mesela ebru şallının beyazgazetede yaptıkları daha hızlı akıyor, 45 dk falan mesela:
Ebru Şallı İle Pilates (Plates) - 12.10.2012 (BEYAZGAZETE.COM) - YouTube bunu da beğeniyorum
Sen de ben gibi az kaçamakçısın, mesela makarnayı çıkaramadık menülerdenama en azından kalorimize dikkat ediyoruz
Su Spor Menü Mesaj Sonuçları
tubish13: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj: 8
berenvildan: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj: 19
degua: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj:12
lethem: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj:10
kelebek.hill: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj: 60
fulias: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj:34
fatos0808: Su: ? Spor: + Menü:- Mesaj :5
Mahurbeste Su: ? Spor: ? Menü:- Mesaj :0
medinecimmmm sen bizi bırakamazsınn gel özletme kendini yerin her zmaan var ailemizde biliyosun ama çok kötü oluyo insan bitri ayrılınca ama çocuklarr
bende işe girersem nasıl olcak diye şimdiden süşünüyorum
bende kabul ediyorum canım haklısınız hepimiz zayıflamak için burdayız yoksa zayıflanmıyor.ben bu hafat hiç kilo veremedim bende anlamadım ama bu hafta kesin 1 kilo gidiyor kızlar biraz metabolizmayı alt üst etmem gerekiyor sanırım
kaptanım teşekkürler daha iyi maşallah uyuttum zor zar.girdim ama oku oku bitmiyorki yarım saattir okuyorum yeni kuralları gördüm elimden geleni yapacağım çünkü midem daha yeni küçülmeye başladı ve kendime güveniyorum vereceğim tabi bazen giremezsek falan idare ediyorsunuz zaten ama sizinde hırsınız azminiz bize geçiyor alışkanlık oluyor bir müddet sonra burası
canlarım .mrbalar kusuruma bakmayın nolur giremedim biliyosunuz ama yarın yaptırmaya götürüyorum pc yi . ayrıca bu hafta kaptanımın dediği gibi 2 kilo vericem detoks faln yapıcm artık. bu hafta artı çıktı sonuçta .sizleri seviyor ve öpüyorum görüşürüz
bende yoğurdumu evde mayalıyorum tatlım.kızken hiç bilmememe rağmen kcam imalatı kapatınca hazır yoğurtları eve sokmaya gönlüm razı olmadı.yemek tarifini ben istiyorum tatlım.hem yapmak istedim kara lahana yemeği.sarmasından başka bişeyini bilmiyom.iyi olurmenüm
sabah
1 dilim ekmek kepekli
1 domates
yeşillikli omlet 1 yumurtayla (1 kaşık yağda çörek otu bile attım içine )
peynir 2 kk
arada
1 portakal + 1 abrdka süt
öğle
8 kaşık fasulye + 1 parça peynir
1 bardak ayran
salata
1 dilim ekmek
arada
2 etiform kepekli
1 bardak çay yeşil
1 elma
akşam
kara lahana yemeği 1 porsiyon (kendim yaptımm bizimm artvinlilerin na yemeği :) çokta güzel yaptım tarifi isteyen olursa yazarım)
1 bardak ayran
1 tane çiğ pırasa
ara
1 abrdak süt
1 elma
sütlerim yarım yağlı
yoğurdumu evde mayalıyorum
suyum +
sporum
+
Kızlar etap 6. sı olmuşuzama değerlendirme raporundan tam not aldık,şöyle ki püsküütten alıntı:
6. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 6. takıma isabet etti.
Tebrik ediyorum. Hata yok.
Kızlar etap 6. sı olmuşuzama değerlendirme raporundan tam not aldık,şöyle ki püsküütten alıntı:
6. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 6. takıma isabet etti.
Tebrik ediyorum. Hata yok.
bende yoğurdumu evde mayalıyorum tatlım.kızken hiç bilmememe rağmen kcam imalatı kapatınca hazır yoğurtları eve sokmaya gönlüm razı olmadı.yemek tarifini ben istiyorum tatlım.hem yapmak istedim kara lahana yemeği.sarmasından başka bişeyini bilmiyom.iyi olur
vvayyyy sıralamada iyi değiliz ama enazından kurallara uymada iyiyiz.
günaydın kızlar neyse idare ederiz ama bu hafat daha iyi olacak eminim kilo verenleri tebrik ediyorum bu hafat tam gaz yeni yönetim ve kurallar daha güzel kilo vereceğiz inşallah.sabahki menüm önce kalkınca 2 bardak su tabiki 1 dilim kepek ekmeği sucuklu yumurta 3 dilim peynir 6 zeytin bol bol marul 2 fincan çay çok yemişim ya ama dengelerim merak etmeyin:))))
güünaydn kızlar
sabah 6da uyandığım iiçin gerçi bana öğle oldu
sabahki öğünüüm 1 haşlanmış yumurta
2 ceviz, 1 kuru kayısı
4 yaprak marul
3 ince dilimm kaşar peyniri yarım domates
1/2 yeşil elma
birazdan arkadaşlara kahve içmeye gidicem parıldaklı bir gün burda sizin de gününüz güzel geçmesini dilerim
He biz d ekurallara uymadan birinci oluruz belki
Ben de sabah az yemedm şahsen ama spor yapacaamm birazdannsabah annem evde pide yapmış dün, ondan yedim bi tane, bi pors da köy yumurtası ohh miss
Menülerin çok krall esratoş, günün güzel geçsin tabiii...ben de bugün yeni telefon aldmmm bakınız:
Eki Görüntüle 666147
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?