- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
evt kımseler yok
pide yemişşsen 2 et 5 ekmek 2 yağ dan kescektin
insan bunlara bakmayınc oh kafa rahat gönul rahatlığı ile yiyor ama kontrol altına alınca sıkısa ye diyorsun
akşamları bende hafif yerim ve aç uyrum başda zorlanıyordum ama alıştm hiç değilse akşam sindirimi yormayalım
bakalım paylaşım olacak mı belki ctesi pazar toplu olarak yazarlar oda olabılır
sinemaya gitcez orda olmazsa olmaz patlamış mısır yahu onun da kalorisi çok ama çeyrek porsiyon yerim herhalde
sonrada akşam yüzmeye :18:
hilalcimm havuzda girişte ayakkabılımızı değiştirip terliklerle giriyoruz o sırada erkekler kendı aralarında konuşuyorlar sabah şunu yedim şu kadar kalori diyor birisi, diğeri de ben pizza sadece yedim sonra birbirleriyle dalga geçiyorlar pizza ye sonrada göbeğimdeki yağlar erimesi için gel yüzmeye diyee
ee artık herkes biliçlendi yahu biz de aynı şunu yedik sonra üstüne spor yaparız nasılsa erir diyoruz ya
bak geçende denediğim bi durumun değerlendirmesini kendimce yaptım
bir gün öncesi yarım gözleme ( bol maydonozlu lor peynirli yiyp) +400 gr aldım ertesi gün hafif geçiştirp sporumu da yapınca anca 200 kalori kaybettim
sonrasında çiğ köte yarım lavaş ve 1 bardak ayran ı tükettiğimde bana +200 olarak geri döndu
kısacası bunlar masum ve dengeli gibi gözuksede direk yağa dönuşuyor bızde spor la eriitiğiimizi sanıyoruz
kg vermek istiyorsak uzak durmak zorundayız ahanda balyoz gibi kafama vura vura anladım
Poff çok haklısın aslında yaaasakıncalı durumlar, ben de hep böyleydim ama yaa valla hep spora yüklendim mesela ama haftaiçi yemiyorum da artık haftasonu kahvaltısında kaçıyor benm de çok keyifli oluyor çünkü ama tabi ki çok haklısın valla erkekler bile bilinçlenmiş di mii..eskien bi bayanlar takardı
Menü olayı zaten öyle demiştik ya öyle benm için hesap da daha kolay olur, pazar akşamı;cmt-pazarın toplu olarak menü-su sporu paylaşılırsa müthiş olur
Bu arada senin bu havuz olaın mükemmel esratfsoşum yaa valla harikaanazar boncuğu koydum ki sonra giremeynce ben suçıklu oluyorummm ben de bugün 1 sa pilates planlıyorum, az dinleneyim de şimdi, bebiş vardı bugün evde, tabi 5 yaşında falan beni de pek sever tepemden inmiyor yordu beni cimcime
selam kızlar yarın sınavım varr ve ondan sonra hep burdayım hepinizi çok özledim :)
ozamn ptesinden itibaren ctesi pazarı birleştirip menumu yazarım madem sanada kolaylık olsun
haftasonu dışardaysan yada mısafirlkteysen oyle bi sıkıntı oluyorr ya heveslenığ yiyorsun yada mılletın dolduruşuna gelip yiyorsun herhalukarda az zararla hafta sonunu atlamk mesele
nasıl gözunu korktutmuşım öyle
saol canım benim bende çok memnunum 3 ay oldu düzenli gideli vucutta çok fark var sadece diyet yapsaydm asla bu sonucu elde edemezdim
seninde leslie muthiş onu hergün yapsanda sana yeter
cocuklar bı alem olsun sana enerjisi geçmiştir
canım sana sınavda başarılar dilemedim kusura bakma inşallah iyi geçmiştir benimde öğrencilerim girdi bakalım ne yapacaklar merak ettim.
dün sporum + suyum +
bugün sabah kahvaltıya gittik çok yedim ama şimdi yeni akşam yemeğiyle onu dengeledim
bugünkü menüm sahanda yumurta maydanozlu domatesli salatalıklı kesikli karışım reçel peynir zeytin çok az kaymak 2 dilim bide ekmeği çok az bal çay
arada elma
akşam yoğurtlu bakla
bugünkü sporumu daha yapmadım ama mutlaka yapacağım
1.00 x 1 Adet Lahana Sarma (Dolma) (62 kcal)62 kcal abooo 1 tane yemiisşn ve 62 cal hey maşalahh ağzıma vursam 1 tane ile asla durumam
Alınan / Yakılan Kalori Kayıtları (Bugün)
AldığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Kase Ülker K-Flakes Mısır Gevreği (175 kcal)175 kcal
1.00 x 1 Fincan Yeşil Çay (3 kcal)3 kcal
1.00 x 1 Adet (20gr) Kuru İncir (57 kcal)57 kcal
1.00 x 1 Fincan Yeşil Çay (3 kcal)3 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Un Helvası (580 kcal)580 kcal çok kötüüüüüü
1.00 x 1 Porsiyon Kıymalı Yumurta (324 kcal)324 kcal
2.00 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek (77 kcal)154 kcal
Alınan Kalori Toplamı1296 kcal
YaktığınızKalori Miktarı
Veri yok("Yakılan Kalori" bölümü ile ilgili uyarıyı okumak için tıklayın)0 kcal
spor:- yok yine valla
su: + allahtan onu içiyom yoksa
sabah: 1 simit, çay
ara yok
öğle kahvaltı yaptım peynir, zeytin, domates, 1 yumurta, 2 dilim ekmek, bal, ceviz (baya zengin yapıyorum kahvaltıyı
ara 1 c vitaminli soda
akşam yarım kase çorba, yarım dilim ekmek, 1 porsiyona yakın makarna, 2 acı süs biberi
ara çeyrek eti canga
midemi yaktı o biberlerr, ama nasıll güzellerr
su+
spor+ /yürü yürü bir hal oldum 2 gündür
yarın oturup geçmişe bakmaya çalışacamm iyi gecelerrrrrrrrrr
günaydn kızlar vee artık kaptanımızda izin verirse geri dönüş yaptımmm
Tabiki tatlimmm kaptan degisikligi oldu ve ben tabi ki izin veriyorum ofise geceyim izne ayrildigin haftaya bakarmyeni kurallari da hatirlatirim
ayyyy kokoreçi çokkkk özlediiiimmmmKızlar iyi akşamlaaaarr
Dün giremedim. Bugünde annemden anca geldik hemen girip yaziyim dedim. Daha banyo yapıcam da yatıcam da
Dünkü menüm
Sabah
Kaşarlı tost
1 bardak meyve suyu
Öğlen
1 adet simit
Akşam
Brokoli salatası
Tavuk
Su: + Spor: - (Eve dünmedik gece malefes spora gidemedim)
Bügünkü menü
Sabah
Mükellef kahvaltı
peynir reçel yumurta zeytin yağı zeytin
Öğlen
1 tabak makarna
Ara
1 avuç kuru üzüm
Akşam
KOKOREEEEEÇÇÇÇ
Su: + Spor: +
günaydn kızlar vee artık kaptanımızda izin verirse geri dönüş yaptımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?