Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Poff çok haklısın aslında yaaa sakıncalı durumlar, ben de hep böyleydim ama yaa valla hep spora yüklendim mesela ama haftaiçi yemiyorum da artık haftasonu kahvaltısında kaçıyor benm de çok keyifli oluyor çünkü ama tabi ki çok haklısın valla erkekler bile bilinçlenmiş di mii..eskien bi bayanlar takardı

Menü olayı zaten öyle demiştik ya öyle benm için hesap da daha kolay olur, pazar akşamı;cmt-pazarın toplu olarak menü-su sporu paylaşılırsa müthiş olur

Bu arada senin bu havuz olaın mükemmel esratoşum yaa valla harikaa nazar boncuğu koydum ki sonra giremeynce ben suçlu oluyorummm ben de bugün 1 sa pilates planlıyorum, az dinleneyim de şimdi, bebiş vardı bugün evde, tabi 5 yaşında falan beni de pek sever tepemden inmiyor yordu beni cimcime

ozamn ptesinden itibaren ctesi pazarı birleştirip menumu yazarım madem sanada kolaylık olsun

haftasonu dışardaysan yada mısafirlkteysen oyle bi sıkıntı oluyorr ya heveslenığ yiyorsun yada mılletın dolduruşuna gelip yiyorsun herhalukarda az zararla hafta sonunu atlamk mesele

nasıl gözunu korktutmuşım öyle
saol canım benim bende çok memnunum 3 ay oldu düzenli gideli vucutta çok fark var sadece diyet yapsaydm asla bu sonucu elde edemezdim

seninde leslie muthiş onu hergün yapsanda sana yeter
cocuklar bı alem olsun sana enerjisi geçmiştir

selam kızlar yarın sınavım varr ve ondan sonra hep burdayım hepinizi çok özledim :)

canım sana sınavda başarılar dilemedim kusura bakma inşallah iyi geçmiştir benimde öğrencilerim girdi bakalım ne yapacaklar merak ettim.

dün sporum + suyum +
bugün sabah kahvaltıya gittik çok yedim ama şimdi yeni akşam yemeğiyle onu dengeledim
bugünkü menüm sahanda yumurta maydanozlu domatesli salatalıklı kesikli karışım reçel peynir zeytin çok az kaymak 2 dilim bide ekmeği çok az bal çay
arada elma
akşam yoğurtlu bakla
bugünkü sporumu daha yapmadım ama mutlaka yapacağım

sabahı yazmıştım zaten

öğle ıspanak yemeği 2 kaşık yoğurt
ara 5 fındık 1 kuru kayısı
akşam 1 kase tavuk çorbası ve yoğurtlu pancar salatası

spor :40 dak yürüyüş
su 2 litre

Aynen haftaya öyle yazarız zaten yazmayanlarrr cezasını alacakkk Sorma akşamı da hafif geçiremedim dışarda yedik annemlee kfc olsun genede menümü paylaşcam ama sporumu da yapcam da inş yağ olmadan erirler senin de yüzme çok faydalı maşallahh Korkuttun tabi haftaiçi yapmıcam sözz hergün olmasa da 4-5 gün kesin yapcam ya Leslie müthiş oluyor cidden aksatmıyorum genelde...biraz yediklerim erisin kalkıyom birazdaann
Aynen çocuklar harika ama ben de az değilim

Tamamdır tubiş haftaya pazar günü cmt pazar menüsünü topluca paylaşırsak bana çok daha kolay olur ama teşekkürler yine girip 2 ara bi dere paylaşmışın size elden geldiğince su-spor saydırmıcam bu hafta hakettinizz yazıyom bi kenara

1.00 x 1 Adet Lahana Sarma (Dolma) (62 kcal)62 kcal
abooo 1 tane yemiisşn ve 62 cal hey maşalahh ağzıma vursam 1 tane ile asla durumam

ben normalde çok severim de kafamda sürekli az ye diyen bi ilknur ar o engelliyo sağolsun.dün iyiydi de bugün fena kızlar yaa paylaşayım da görün bak

Alınan / Yakılan Kalori Kayıtları (Bugün)
AldığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Kase Ülker K-Flakes Mısır Gevreği (175 kcal)175 kcal
1.00 x 1 Fincan Yeşil Çay (3 kcal)3 kcal
1.00 x 1 Adet (20gr) Kuru İncir (57 kcal)57 kcal
1.00 x 1 Fincan Yeşil Çay (3 kcal)3 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Un Helvası (580 kcal)580 kcal çok kötüüüüüü
1.00 x 1 Porsiyon Kıymalı Yumurta (324 kcal)324 kcal
2.00 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek (77 kcal)154 kcal
Alınan Kalori Toplamı1296 kcal

YaktığınızKalori Miktarı
Veri yok("Yakılan Kalori" bölümü ile ilgili uyarıyı okumak için tıklayın)0 kcal

spor:- yok yine valla
su: + allahtan onu içiyom yoksa

selamlar arkadaşlarr

haftasonu pek yoğundum, bugün de sınav görevlisiydim falan anca girebildim, menümü yazıp çıkmam lazım

ctesi menüsü:
sabah peynir, zeytin, küçük domates, yarım porsiyon sucuk yumurta, 2 dilim ekmek, çay
ara turk kahvesi
akşam üstü yarım porsiyon yoğurtlu patlıcan yemeği, az tavuk sote, salata
öğle-akşam beraber oldu, yemekten sonra 2 ekler pasta yedim, günün kaçamağı.

su+
spor+

sabah: 1 simit, çay
ara yok
öğle kahvaltı yaptım peynir, zeytin, domates, 1 yumurta, 2 dilim ekmek, bal, ceviz (baya zengin yapıyorum kahvaltıyı
ara 1 c vitaminli soda
akşam yarım kase çorba, yarım dilim ekmek, 1 porsiyona yakın makarna, 2 acı süs biberi
ara çeyrek eti canga

midemi yaktı o biberlerr, ama nasıll güzellerr

su+
spor+ /yürü yürü bir hal oldum 2 gündür

yarın oturup geçmişe bakmaya çalışacamm iyi gecelerrrrrrrrrr

Bugün benm de menü çok berbat ama sporum var...:26:

Lethemcim menüler her şeye rağmen paylaşılmış ve 2 gün + spor teşekkürlerrr haftaiçi sana listeleme yokk

Son düzenleme:
Menü:

Sabah-Öğlen:
1,5 poğaça
1,5 yemek kaşığı kadar nutella
yarım pors patates kızartması
1 haşlanmış yumurta beyazı

Ara:
1 şekerli Türk kahvesi
35hurma

Akşam:
1 kfc den tavukburger
yarım pors patates püresi
3 adet hot shots (küçüklerden:26:)
1 ayran :18:

Su:2lt
Spor: 50 dk (45 dk Leslie + 5 dk mekik)

Kızlar iyi akşamlaaaarr
Dün giremedim. Bugünde annemden anca geldik hemen girip yaziyim dedim. Daha banyo yapıcam da yatıcam da

Dünkü menüm

Sabah
Kaşarlı tost
1 bardak meyve suyu

Öğlen
1 adet simit

Akşam
Brokoli salatası
Tavuk
Su: + Spor: - (Eve dünmedik gece malefes spora gidemedim)

Bügünkü menü

Sabah
Mükellef kahvaltı
peynir reçel yumurta zeytin yağı zeytin

Öğlen
1 tabak makarna

Ara
1 avuç kuru üzüm

Akşam
KOKOREEEEEÇÇÇÇ

Su: + Spor: +

Gunaydinn bayanlar zimba giibi haftaya hazr miyizzzz(telefondan yazdigimdan ifadesiz bir mesaj oldu :) )

ayyyy kokoreçi çokkkk özlediiiimmmm
günaydn kızlar vee artık kaptanımızda izin verirse geri dönüş yaptımmm

hoşgeldin tatlıııım nasıl geçti sınavın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…