Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bende yoğurdu evde mayalıyorum hem daha sağlıklı hem daha leziz ne gerek var dışarda ne olduğu belli olmayan yoğurtları tüketmenin

fostoscum kara lahana yemeğinin tarifini bende istiyorum

6. olmuşuz evt ama bu hafta ınanıyorum ki güzel sonuçlar elde edicez

kızlar sabah öğünü mü paylaşmştım
gelelim öğleye 4 adaet çiğköfte etsiz,marul 5 yaprak ,yarım lavaş ,1 bardak ayran

ara 5 fındık 1 ceviz

akşam ıspanak yemeği 2 kaşık yoğurt

spor :2 saat yürüyüş ,akşamda yüzmeye gidicem

su:2 litre

kızlar dün yarım gözleme yedim ya +400 gr çıktım sporumu da yaptığım halde

bugunde çiğköfte ile lavaş bana kg olarak dönerse demekki benim hiç kaçamak yapmak hakkkım yok bunları özeellkle deneme amaçlı öğünlere ılava ettim işte sonuç bu

selam kızlar yarın sınavım varr ve ondan sonra hep burdayım hepinizi çok özledim :)

Ah yavrummbaşarılar sınavda, Allah gönlüne göre versin sen bi gell senle güzel kilolar vercez inanıyorum

pideleri hüpletip sporunu yaptınmı çabuk söyleeee

ben de öğle 4 adet çiğköfte yarım lavaş 1 bardak ayran içtim ama doğru yürüyüşe 2 saat yürüdüm 7 de de yüzmeye gitcem

Ben de tamm onu diycektimm...yemek yedim onu bekliyorum yarım saate kadar sporuma başlıyorum bugün küçük kaçamaklar yaptım ama küçük parça çikolata mesela..ama akşam sadece börülceli salata yedim bi de kivi yedim şimdi, bi de ballı çay içcem o kadar bugün öğlen faln dışardaydım kız spora yeni sıra geldi ama Leslie yle kalmam gibi geliyor bugün enerjim yerinde

ooo kaptanım fena çıktın sen desene yandık gidiyo kilolar

1.00 x 1 Adet Kıymalı Pide (498 kcal) 498 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (100gr) Sahanda Yumurta (262 kcal) 262 kcal
5.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin (7 kcal) 35 kcal
0.50 x 1 Avuç (40gr) Sarı Leblebi (155 kcal) 78 kcal
5.00 x 1 Adet Hurma (15 kcal) 75 kcal
0.25 x 1 Adet (80gr) Milka Sütlü Antepfıstıklı Çikolata (462 kcal) 116 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Karışık Salata (123 kcal) 123 kcal
1.00 x 1 Adet (20gr) Kivi (24 kcal) 24 kcal
2.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal) 6 kcal
2.00 x 1 Porsiyon (200gr) Börülce (Haşlanmış-Süzülmüş-Tuzsuz) (44 kcal) 88 kcal
0.50 x 1 Yemek Kaşığı Bal (70 kcal) 35 kcal
Alınan Kalori Toplamı1339 kcal

Menü biraz karışık olduu...:44:

Yakılan Kalori
0.50 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)150 kcal
0.25 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)75 kcal
0.50 x 1 Saat Pilates Yapmak (Yüksek Tempo) (430 kcal)215 kcal
Yakılan Kalori Toplamı440 kcal

Spor: 1 sa 15 dk (45 dk Leslie-yarım sa pilates)
Su:2 lt

Son düzenleme:

ooooo kıymalı pidenin kalorisine bak bi öğün yemekten fazlaaaa bi daha yeme kuşum.benimde ufak tefek kaçamaklarım ar ama genelde dengeli gitti.ama spor yok malesef ev bakma işinden fırsat olmadı.suyum tamamdır ama

ooooo kıymalı pidenin kalorisine bak bi öğün yemekten fazlaaaa bi daha yeme kuşum.benimde ufak tefek kaçamaklarım ar ama genelde dengeli gitti.ama spor yok malesef ev bakma işinden fırsat olmadı.suyum tamamdır ama

Günaydın ilknur ablacım evet ya çok fazlaymışş ben de dün gördüm eritmişimdir inşallahh Yarın menülerinizi paylaşmayı unutmayın amaa ben de elimden geldiğince yemiycem bugün, kuzenim gelecek ziyarete ama yememeye çalışcammm

Alınan / Yakılan Kalori Kayıtları (Dün)
AldığınızKalori Miktarı
2.00 x 1 Adet (30gr) Köfte (Tavada) (84 kcal)168 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Sebzeli Tavuk Güveci (130 kcal)130 kcal
0.25 x 1 Porsiyon (200gr) Makarna (Haşlanmış-Yağsız-Tuzsuz) (260 kcal)65 kcal
2.00 x 1 Fincan Yeşil Çay (3 kcal)6 kcal
1.00 x 1 Dilim (30gr) Kek Çeşitleri (113 kcal)113 kcal
1.00 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası (108 kcal)108 kcal
1.00 x 1 Adet Lahana Sarma (Dolma) (62 kcal)62 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Terbiyeli Köfte (231 kcal)116 kcal
1.00 x 1 Yemek Kaşığı Rus Salatası (120 kcal)120 kcal
1.00 x 1 Adet Mado Sütlü Madlen Çikolata (15 kcal)15 kcal
2.00 x 1 Adet (2gr) Badem (Kavrulmuş) (12 kcal)24 kcal
1.00 x 100gr Beyaz Lahana (25 kcal)25 kcal
Alınan Kalori Toplamı952 kcal

YaktığınızKalori Miktarı
Veri yok("Yakılan Kalori" bölümü ile ilgili uyarıyı okumak için tıklayın)0 kcal

spor: yok -
su:2 litre +

dün olanı paylaştım tatlım.benimde dün sporum yok bebişim olsun napalım

Elie sağlık beroşvildoşşş..zaten bi paylaşmasınlarrr bol bol liste hazırlıcaklarr ayrıca paylaşılmayan sporları yapılmadı sayarız di mi di miiii

aynen tatlım.yapan yaptım der zaten çünkü takım içindeki tek problem spor olayı bakalım ben pazartesiden sonra spor işini ne yapcam

abooo 1 tane yemiisşn ve 62 cal hey maşalahh ağzıma vursam 1 tane ile asla durumam

gunaydınlar dilerim

sabah ki öğünüm: bol yeşilikli yumurta salatası
1 çorba kaşığı lor peyniri 1 ceviz 1 kuru kayısı1 zeytin
1/2 portakal

aynen tatlım.yapan yaptım der zaten çünkü takım içindeki tek problem spor olayı bakalım ben pazartesiden sonra spor işini ne yapcam

evet ya halletcez inşallah şu spor işinii pzt den itibaren olmadı evde deersin dediğin gibi düzen tutturamazsan tekrar bi yer araştırırsın ilknur ablacık, yani beni bilioysun hep evde yaptım ama hasta olmam, il dışında olmam dışında aksatmam

abooo 1 tane yemiisşn ve 62 cal hey maşalahh ağzıma vursam 1 tane ile asla durumam

Hakkaten baya varmış o da ya ama ben de bugün yine bol kalorili kahvaltı yaptım valla sabah öğlen bi arada ama 600 ü geçmiştir kalori...akşam hafif yeyip aç uyuyorum prensibim bi de tabii sporsuz uyumam bugün de

gunaydınlar dilerim

sabah ki öğünüm: bol yeşilikli yumurta salatası
1 çorba kaşığı lor peyniri 1 ceviz 1 kuru kayısı1 zeytin
1/2 portakal

Günaydınnnnn..tünaydınn...iyi akşamlarr... 3 kişi uğradık bi tek haftasonu gerisi yok valla, umarım akşama menüler paylaşılır bakalımm

evt kımseler yok
pide yemişşsen 2 et 5 ekmek 2 yağ dan kescektin
insan bunlara bakmayınc oh kafa rahat gönul rahatlığı ile yiyor ama kontrol altına alınca sıkısa ye diyorsun

akşamları bende hafif yerim ve aç uyrum başda zorlanıyordum ama alıştm hiç değilse akşam sindirimi yormayalım

bakalım paylaşım olacak mı belki ctesi pazar toplu olarak yazarlar oda olabılır

sinemaya gitcez orda olmazsa olmaz patlamış mısır yahu onun da kalorisi çok ama çeyrek porsiyon yerim herhalde

sonrada akşam yüzmeye :18:

hilalcimm havuzda girişte ayakkabılımızı değiştirip terliklerle giriyoruz o sırada erkekler kendı aralarında konuşuyorlar sabah şunu yedim şu kadar kalori diyor birisi, diğeri de ben pizza sadece yedim sonra birbirleriyle dalga geçiyorlar pizza ye sonrada göbeğimdeki yağlar erimesi için gel yüzmeye diyee

ee artık herkes biliçlendi yahu biz de aynı şunu yedik sonra üstüne spor yaparız nasılsa erir diyoruz ya
bak geçende denediğim bi durumun değerlendirmesini kendimce yaptım

bir gün öncesi yarım gözleme ( bol maydonozlu lor peynirli yiyp) +400 gr aldım ertesi gün hafif geçiştirp sporumu da yapınca anca 200 kalori kaybettim

sonrasında çiğ köte yarım lavaş ve 1 bardak ayran ı tükettiğimde bana +200 olarak geri döndu

kısacası bunlar masum ve dengeli gibi gözuksede direk yağa dönuşuyor bızde spor la eriitiğiimizi sanıyoruz

kg vermek istiyorsak uzak durmak zorundayız ahanda balyoz gibi kafama vura vura anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…