ayyyy kokoreçi çokkkk özlediiiimmmm
hoşgeldin tatlıııım nasıl geçti sınavın
günaydın fıstıklar. kelebeğim telefon alıcam elindeki yeni aldığın dokunmatikten memnun musun tatlım.bide markası neydi ice mı
hoşbulduk yani idare ederdi beklediğimin biraz altındaydı ama hayırlısı artık :)
hayırlısı bakalım zaten hazirandada sınav var bu biraz şey gibi hani barajı geçiyimde onada girmeye hak kazanıyım gibi bir şey:)
galaksy s3 bu beroşvildoşbaya güzel i telefon çok harika özellikleri var, ben çok sevdim ve incecik zarif sadece kafası kocaman tavsiye ederim darty de indirimdeydi bitmediysee...
Hmm ben de sınavı soracaktım, hayrlısı olsn hakkında şekerlikbelli olmuyo o sınavlara pek, beklediğinden daha yüksek puan alma ihtimalin yüksek..
hayırlısı bakalım zaten hazirandada sınav var bu biraz şey gibi hani barajı geçiyimde onada girmeye hak kazanıyım gibi bir şey:)
Evt canım haklısın değişti sistem baya ben dahi geri kaldım yeni sistemehayırlısı inşş
Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaar
Uykum varr
Günaydınn fulişşş, benm uykum yok da pzt sendromu tabi hep var ama titre ve uyan genççdaha spor yapacaz kilo verecez falan bi sürü işimizz varrr..haftasonu sporu tam yapsam da menülerim kötüydü 4 gün firesiz spora karar verdimmm...cumaya iyi bi sonuç istiyorum yaaa, artık çok yavaş gidiyor kilolarım offf
günaydın fıstıklar. kelebeğim telefon alıcam elindeki yeni aldığın dokunmatikten memnun musun tatlım.bide markası neydi ice mı
Aynenn öylee aksatamayızz, evet cmt sporun yok cuma listesini sana verdim sorun olmaz de mi?? ama haftasonu birazcık da olsa katılıma başladık iyi oldu
Beroşşş android telefon almanı tavsiye ederim. Samsung al olsun bitsin. 10 yıl değiştirmezsin telefonu.
Galaksi s3 bayaa bi indirime girmiş.Hemen koş als3 forever
Yok yahu ne sorun olcak cezam neyse çekerim
Vala dün akşam girdim anca. Girmesem çok pişman olurdum. Ama baya katılım olmuş haftasonu. Gayet başarılı
Hiloş takımlara katılmak isteyenler bölümüne baktın mı?
80 var
Hamiş kilosundan kurtulmak isteyen var
gunaydın yoğun bır hafta bizi beklıyor
hepimiz için kaçamaksız bir hafta olmasını umıt ediyorum
İnşallahhh esratoşum haftaiçi ve haftasonu olan performansın harikaydı aynen devamını dilerimbenm de kulağımı çekinn hatalarımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?