Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın fıstıklar. kelebeğim telefon alıcam elindeki yeni aldığın dokunmatikten memnun musun tatlım.bide markası neydi ice mı

günaydın fıstıklar. kelebeğim telefon alıcam elindeki yeni aldığın dokunmatikten memnun musun tatlım.bide markası neydi ice mı

galaksy s3 bu beroşvildoş baya güzel i telefon çok harika özellikleri var, ben çok sevdim ve incecik zarif sadece kafası kocaman tavsiye ederim darty de indirimdeydi bitmediysee...

hoşbulduk yani idare ederdi beklediğimin biraz altındaydı ama hayırlısı artık :)

Hmm ben de sınavı soracaktım, hayrlısı olsn hakkında şekerlik belli olmuyo o sınavlara pek, beklediğinden daha yüksek puan alma ihtimalin yüksek..

hayırlısı bakalım zaten hazirandada sınav var bu biraz şey gibi hani barajı geçiyimde onada girmeye hak kazanıyım gibi bir şey:)

Haftasonu Değerlendirmesi:
Cmt-Pazar Su Spor Menü Sonuçları

tubish13: Su:-+ Spor:-+ Menü:-+ 1 gün bildirim yok
berenvildan: Su:++ Spor:-- Menü:++ 2 gün spor yokk :2:
degua: Su:++ Spor:++ Menü:++
lethem: Su:++ Spor:++ Menü:++
kelebek.hill: Su:++ Spor:++ Menü:++
fulias: Su:++ Spor:-+ Menü:++
fatos0808: Su:-- Spor:-- Menü:-- bildirim yok

Mahurbeste Mesaj : mazereti var pc bozuk

Bu durumda haftaiçi su-spor-menü sayacaklar: (Menü paylaşana + paylaşmayana - veriyoruz kızlarr)

Pzt-Salı: fatos0808
Çarş: tubish13
Perş: berenvildan
Cuma: fulias

Son düzenleme:
Benim canım grup üyelerim birkaç konuyu paylaşmak isterim:

1- Pazar günleri cumartesi ve pazarın menüsü,suyu ve sporu toplu olarak yazılacak ve ben ya da fulias tarafından denetimi yapılacaktır.Her gün menü-su-spor bildirirken bunu başlıkta yazarak belirtelim ki gözden kaçmasın Sayım yapan arkadaşlar, gece 12 den önce liste hazırlamayalım daha mesaj yazan arkadaşlar olabiliyor, ertesi sabah giremeyecekseniz dert etmeyin,ertesi akşama hazırlayın lütfen

2-Menüsünü paylaşmayanlar da bizden 1 adet - kazanacaktır. Haftaiçi kimlerin su-spor-menü listesi hazırlayacağı aldığı - lere göre belirlenecektir. Yani hiç eksiniz yoksa yüksek ihitmal liste hazırlamayacaksınız Haftasonları denetimi ve toplu denetim ben ve fuliasın sabit.

3-Mesaj sayısını 1-2-3-...şekilnde belirtmeseniz de son mesajınızı o gün çıkmadan belirtirseniz çok iyi olur. (hatta belirtmezseniz o arkadaş belirttiğiniz kadarını baz alabilir diye düşündüm,düzeltmediğiniz,ben şu kadar sayıda mesaj yazdım demediğiniz takdirde mesaj sayınız eksik yazılmış olur,bu da bir nevi ceza yorumlarınızı bekliyorum.Çünkü bu da ana kurallarda yazan uyulması gereken bir zorunluluk aslında.O gün sonundaki kendi mesajlarınızı saymak için en kolay yol, profilinizde etkinliklerimde kendi adınıza tıklayın ve o gün yazdığınız mesajları toplu olarak gördüğünüzden kolayca saymış olursunuz)

4-Haftalık 30 mesaj sınırı altında kalanlar biliyorsunuz ki 2 hafta tekrarlandığı takdirde gruptan çıkarılmak zorunda, bu kurallarda yazılı çünkü; insiyatif kısmını, mazeretleri hep beraber değerlendiririz,ancak lütfen dikkat etmeye çalışalım.

5-Haftalık kilo bildirimi yaparken de paylaşımı yayınlanan listeyi alıntılayarak yapalım.(Yapan arakadaşlara kocaman teşekkür)

6-Grupça alınan karara göre 3 hafta spordan 4 - alan arkadaşımız gruptan ayrılmak zorunda kalacaktır.

Yoruma açık olmak üzere çok dikkat edilmesini istediğim hususlar bunlar kızlar. Bu hafta haftasonu denetimiyle +- ye göre değerlendirip liste hazırlama görevi veriyoruz.

Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaar
Uykum varr

Günaydınn fulişşş, benm uykum yok da pzt sendromu tabi hep var ama titre ve uyan gençç daha spor yapacaz kilo verecez falan bi sürü işimizz varrr..haftasonu sporu tam yapsam da menülerim kötüydü 4 gün firesiz spora karar verdimmm...cumaya iyi bi sonuç istiyorum yaaa, artık çok yavaş gidiyor kilolarım offf

Şu an titredim ve bir kahve içiyorum
Benim de dünkü kokoreçi saymazsak aslında menüler fena değildi lakin cımartesi spora gidemedim.Spora gitmedim ama sabahtan akşama kadar hep bir yürüme halindeydim.Bu sabah tartıldım da gramaj olarak düşmüşüm yine.
Hafta içi için sağlıklı yemekler yaptımmm ıspanak, ezogelin çorba patlıcan salatası.
Bu hafta 1 kilo verme hedefimiz var hafta içi full spora gidicem aksatma yok beybi

Aynenn öylee aksatamayızz , evet cmt sporun yok cuma listesini sana verdim sorun olmaz de mi?? ama haftasonu birazcık da olsa katılıma başladık iyi oldu

Beroşşş android telefon almanı tavsiye ederim. Samsung al olsun bitsin. 10 yıl değiştirmezsin telefonu.
Galaksi s3 bayaa bi indirime girmiş.Hemen koş al s3 forever

Aynenn öylee aksatamayızz , evet cmt sporun yok cuma listesini sana verdim sorun olmaz de mi?? ama haftasonu birazcık da olsa katılıma başladık iyi oldu

Yok yahu ne sorun olcak cezam neyse çekerim
Vala dün akşam girdim anca. Girmesem çok pişman olurdum. Ama baya katılım olmuş haftasonu. Gayet başarılı

Beroşşş android telefon almanı tavsiye ederim. Samsung al olsun bitsin. 10 yıl değiştirmezsin telefonu.
Galaksi s3 bayaa bi indirime girmiş.Hemen koş al s3 forever

Ben de s3 lüyüm ve memnnum yazmıştım, yeni aldım ama baya sevdimm

Yok yahu ne sorun olcak cezam neyse çekerim
Vala dün akşam girdim anca. Girmesem çok pişman olurdum. Ama baya katılım olmuş haftasonu. Gayet başarılı

Ceza da demeyelim de az kişiyiz ya mecbur size de sarktı tam artı olanlara ödül gerekiyordu yanii Evet iyiydik genee zaten mesaj sınırı yok menüleri sporu paylaşsak kafi

Hiloş takımlara katılmak isteyenler bölümüne baktın mı?
80 var
Hamiş kilosundan kurtulmak isteyen var

Çekici bulduğuna yaz hemen sen de fulişim, yazdım 80 olana, hamiş kilosunu yazmamış ellemedim

gunaydın yoğun bır hafta bizi beklıyor

hepimiz için kaçamaksız bir hafta olmasını umıt ediyorum

İnşallahhh esratoşum haftaiçi ve haftasonu olan performansın harikaydı aynen devamını dilerim benm de kulağımı çekinn hatalarımda

İnşallahhh esratoşum haftaiçi ve haftasonu olan performansın harikaydı aynen devamını dilerim benm de kulağımı çekinn hatalarımda

valla kendim dedim ama annem kanıma girdi mantı yapalım diye uff 1 porsiyon mantı yedim :18:ve 490 cal artı toğurt 540 cal oldu
vay başımaa gelenler
yani bu hafta hiç iyi başlayamadım :26: 1 saat yürüyüş yapıcam birazdan yapışmadan yakma ımkanım olurmu yoksa direk depoya atarmı ufff suçluluk duyuyorum

senin dolmalar gayet makul tebrikederim 2 ile kapatığğın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…