Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Teşekkür ederimm..ben de dün çok fenaydım kötü yedim ama bugün ve yarın spor ve suya dikkat edersen erir inşallah napalım oluyor arada böyle şeyler sıkma canını

Ya bu öğle yemekleri hep başıma bela oluyo.
Şimdi yine dışarı çıkmam gerek. Ne yiycem ben ya.
Nesfit yiyim yoksa akşama kadar bişey yiyemiycem koşturmaktan

Su içinnnnnnnnnnnnnnnnnn

teşekkürler iki günde pazar girip menüleri sporları belirtiyoruz anladım canım

kokoreç hariç güzel bence sporla yakmışsındır ya:)

menümü yazayım
sabak 2 dilim kepek ekmeğine marul peynir domates sandviç
arada 1 elma 1 hurma 1 türk kahvasi öğlen canım çok istemedi 1 tane kadınbudu
akşamda 2 tane enginar dolma(yeni yaptım) yoğurt

tamam tatlım bi bakim
Beroşşş android telefon almanı tavsiye ederim. Samsung al olsun bitsin. 10 yıl değiştirmezsin telefonu.
Galaksi s3 bayaa bi indirime girmiş.Hemen koş al s3 forever

yarın işim olmazsa bi bakacağım tatlım.

Teşekkür ederimm..ben de dün çok fenaydım kötü yedim ama bugün ve yarın spor ve suya dikkat edersen erir inşallah napalım oluyor arada böyle şeyler sıkma canını

bu mantı faslı benim 1 hafta aç kalmama neden olcak

bugun havuzda yok yurumeyle yetincem

masum gözleme bile +400 aldırdıysa bana 1kg olarak bana geri döncek kesin

nyse olan oldu akşama salata ile günü kapatırım artık

Su içinnnnnnnnnnnnnnnnnn

dışardan ev yemekleri söyleyemıyormusun hem daha sağlıkllı hemde tok olursun uzunca bir süre

Su içinnnnnnnnnnnnnnnnnn

Hopp yeni gördüm 2 bardak diktim

teşekkürler iki günde pazar girip menüleri sporları belirtiyoruz anladım canım

kokoreç hariç güzel bence sporla yakmışsındır ya:)

Aynen pazarları toplu olarak belirtiyoruzzz..

menümü yazayım
sabak 2 dilim kepek ekmeğine marul peynir domates sandviç
arada 1 elma 1 hurma 1 türk kahvasi öğlen canım çok istemedi 1 tane kadınbudu
akşamda 2 tane enginar dolma(yeni yaptım) yoğurt

Vay menün gayet güzel görünüyor

Ayy kızz paniklemişsin baya yavrum olmaz o kadar yahu sanmam..halledersin senin spor hiç eksik kalmıyor, bol bol su iç takma o kadar

Ben menümüde yazıp kaçayım

Sabah
1 adet yumurta
1 adet salatalık
1 kk beyaz peynir
1 dilim kepek ekmek

Öğlen (Öğlen dediğim saat 5)
1 kase nesfit
3 parça eti form

Akşam
1 kase ezogelin çorba
1 tabak ıspanak
yarım porsiyon bulgur pilavı
1 kase yoğurt

Su: + Spor: +

Spor yapmayı es geçmeyin kızlaaaaaaaaarr

Menumu yazayım

sabah 1 yumurta 1/2 yeşil elma

öğle mantı ve yoğurt:17

akşam lorlu ıspanak salatası

spor 40 dak yürüyüş

su:2 litre

iyi akşamlar kızlar

canım 1 bağlahanayı bizde bir tek ben yediğim için yıkadım ayıkladım ince ince doğradım ..attım kaynar suyun içine iyice haşladım daha sonra bunun içine yağlı 3 kaşık salçalı un kavurdum un lahanayı toplayacak kadar tuzunu attım. sonrasındada blendırdan geçirdim.. ve afiyetle yedimm içinde un olduğu için ekmek yemiyom yanında ama 1 dilim yenebilirde.. aslında biz içine beyaz un değilde ğerğeli atarız bu bizim dilde mısır unun öğütüldükten sonra kalan tortularıdır ama bende yok bursaya gidince anacığımdan alıcam bol ğerğelli yapıp afiyetle tüketçem:)
yazdım tatlım yukarıya ..acaip iyi oluyo esracım
kesinlikle esracımm harikasın işte tamda beninm anlatmak istediğim bir noktaya değinmişin masum gibi görünen ve gönül rahatlığıyla tükettiğimiz bir sürü besin aslında feba cızz yapıyor oluyoruzz + kilo dediğin gibi
canımcımm kaptancımm kurallar yayınlandıktan sonra yazıcam bi fırsat bulamıyorum kii..bak bu saat oldu pcye anca geçtimm. ben hafta sonlarından mümkünse muaf olmak istiyorum inanki olmuyo..pazar zaten kesinlikle girme ihtimalim olmuyor..eşim evde kızmıyor ha yanlış anlaşılmasınn...haftada 1 aile kahvaltısı hergün yapıyoz ama pazar ayrı.. her hafta pazar + market + gezmeye gideriz eve gelip anca topla yerleştir inan yatağa nasıl girdiğimi bilmiyorum ve gece uykuumda yok benim arasın geniz eti sorunu yüzünden... pcye otursam adam 1 gün evdeyimm bana vakit ayır diyor o arastan beter bebek..çok üzgünümm müsait olursam zaten cumartesileri giriyorumm..kısacası hafta sonu zorunluluklarından muaf olmak istiyorum..zaten hafta içi yeterince görevlerimi yerine getiriyorum kelebeğim..yok olmaz derseniz inanın çok üzgünümm yavrumm benim adım hıdır elimden gelen budur
fotoş nerelerdesin şimdi altta gördüm seni
canım bugün arasın kontrolu vardı kkb de antibiyotik tedavisine başlamıştık 10 günde bitti kontrol vardı devam ediyoruz 2. kutulara geçtik oğluşunn çok sıkıntısı var kızlar gece çocuğun nefesi kesilecek sanıyorumm nefes alamıyoo tedavisini aksatmıyorum allah korusun geniz etide büyük problemmiş bugün anlattı doktor kulağa vuruyor ve duyma kaybına neden oluyomuş...şimdi 2. ilaçlardayız 10 gün sonra kontrol olmadı 3. ilaç dönemi ondan sonra olmazsa kulağa tüp ameliyatı ama ihtimal bunlar şuan dururmuz iyi şükür...doktorun dediklerini yapıyorum adan z ye...
menümü yazzmıştım artı muz ekliyorum ona
suyum +
sporum + 45 dakika yürüme
maşallah canım

tubişim seninde kızın hastaymış geçmiş olsun canım nasıl oldu yavrum
hilalim telefonun hayırlı olsun iyi günlerde kullan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…