- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
valla kendim dedim ama annem kanıma girdi mantı yapalım diye uff 1 porsiyon mantı yedim :18:ve 490 cal artı toğurt 540 cal oldu
vay başımaa gelenler
yani bu hafta hiç iyi başlayamadım :26: 1 saat yürüyüş yapıcam birazdan yapışmadan yakma ımkanım olurmu yoksa direk depoya atarmı ufff suçluluk duyuyorum
senin dolmalar gayet makul tebrikederim 2 ile kapatığğın için
teşekkürler iki günde pazar girip menüleri sporları belirtiyoruz anladım canım
Aynen haftaya öyle yazarız zaten yazmayanlarrr cezasını alacakkkSorma akşamı da hafif geçiremedim dışarda yedik annemlee kfc olsun genede menümü paylaşcam ama sporumu da yapcam da inş yağ olmadan erirler senin de yüzme çok faydalı maşallahh Korkuttun tabi haftaiçi yapmıcam sözz hergün olmasa da 4-5 gün kesin yapcam ya Leslie müthiş oluyor cidden aksatmıyorum genelde...biraz yediklerim erisin kalkıyom birazdaann
Aynen çocuklar harika ama ben de az değilim
Tamamdır tubiş haftaya pazar günü cmt pazar menüsünü topluca paylaşırsak bana çok daha kolay olurama teşekkürler yine girip 2 ara bi dere paylaşmışın size elden geldiğince su-spor saydırmıcam bu hafta hakettinizz yazıyom bi kenara
Kızlar iyi akşamlaaaarr
Dün giremedim. Bugünde annemden anca geldik hemen girip yaziyim dedim. Daha banyo yapıcam da yatıcam da
Dünkü menüm
Sabah
Kaşarlı tost
1 bardak meyve suyu
Öğlen
1 adet simit
Akşam
Brokoli salatası
Tavuk
Su: + Spor: - (Eve dünmedik gece malefes spora gidemedim)
Bügünkü menü
Sabah
Mükellef kahvaltı
peynir reçel yumurta zeytin yağı zeytin
Öğlen
1 tabak makarna
Ara
1 avuç kuru üzüm
Akşam
KOKOREEEEEÇÇÇÇ
Su: + Spor: +
tamam tatlım bi bakim
galaksy s3 bu beroşvildoşbaya güzel i telefon çok harika özellikleri var, ben çok sevdim ve incecik zarif sadece kafası kocaman tavsiye ederim darty de indirimdeydi bitmediysee...
Hmm ben de sınavı soracaktım, hayrlısı olsn hakkında şekerlikbelli olmuyo o sınavlara pek, beklediğinden daha yüksek puan alma ihtimalin yüksek..
Beroşşş android telefon almanı tavsiye ederim. Samsung al olsun bitsin. 10 yıl değiştirmezsin telefonu.
Galaksi s3 bayaa bi indirime girmiş.Hemen koş als3 forever
Teşekkür ederimm..ben de dün çok fenaydım kötü yedimama bugün ve yarın spor ve suya dikkat edersen erir inşallah napalım oluyor arada böyle şeyler sıkma canını
Ya bu öğle yemekleri hep başıma bela oluyo.
Şimdi yine dışarı çıkmam gerek. Ne yiycem ben ya.
Nesfit yiyim yoksa akşama kadar bişey yiyemiycem koşturmaktan
Su içinnnnnnnnnnnnnnnnnn
dışardan ev yemekleri söyleyemıyormusun hem daha sağlıkllı hemde tok olursun uzunca bir süre
Ya bu öğle yemekleri hep başıma bela oluyo.
Şimdi yine dışarı çıkmam gerek. Ne yiycem ben ya.
Nesfit yiyim yoksa akşama kadar bişey yiyemiycem koşturmaktan
Su içinnnnnnnnnnnnnnnnnn
teşekkürler iki günde pazar girip menüleri sporları belirtiyoruz anladım canım
kokoreç hariç güzel bence sporla yakmışsındır ya:)
menümü yazayım
sabak 2 dilim kepek ekmeğine marul peynir domates sandviç
arada 1 elma 1 hurma 1 türk kahvasi öğlen canım çok istemedi 1 tane kadınbudu
akşamda 2 tane enginar dolma(yeni yaptım) yoğurt
bu mantı faslı benim 1 hafta aç kalmama neden olcak
bugun havuzda yok yurumeyle yetincem
masum gözleme bile +400 aldırdıysa bana 1kg olarak bana geri döncek kesin
nyse olan oldu akşama salata ile günü kapatırım artık
sporumu yaptım sabahtan canımhava kötü olunca benimde içim sıkılır öyle spor yap moralin düzelir
Bugün havada bir sıkıntı var ya. Bende öyle iç sıkılmalı bir gün yaşıyorum
canım 1 bağlahanayı bizde bir tek ben yediğim için yıkadım ayıkladım ince ince doğradım ..attım kaynar suyun içine iyice haşladım daha sonra bunun içine yağlı 3 kaşık salçalı un kavurdum un lahanayı toplayacak kadar tuzunu attım. sonrasındada blendırdan geçirdim.. ve afiyetle yedimm içinde un olduğu için ekmek yemiyom yanında ama 1 dilim yenebilirde.. aslında biz içine beyaz un değilde ğerğeli atarız bu bizim dilde mısır unun öğütüldükten sonra kalan tortularıdır ama bende yok bursaya gidince anacığımdan alıcam bol ğerğelli yapıp afiyetle tüketçem:)bende yoğurdumu evde mayalıyorum tatlım.kızken hiç bilmememe rağmen kcam imalatı kapatınca hazır yoğurtları eve sokmaya gönlüm razı olmadı.yemek tarifini ben istiyorum tatlım.hem yapmak istedim kara lahana yemeği.sarmasından başka bişeyini bilmiyom.iyi olur
vvayyyy sıralamada iyi değiliz ama enazından kurallara uymada iyiyiz.
yazdım tatlım yukarıya ..acaip iyi oluyo esracımbende yoğurdu evde mayalıyorum hem daha sağlıklı hem daha leziz ne gerek var dışarda ne olduğu belli olmayan yoğurtları tüketmenin
fostoscum kara lahana yemeğinin tarifini bende istiyorum
6. olmuşuz evt ama bu hafta ınanıyorum ki güzel sonuçlar elde edicez
kesinlikle esracımm harikasın işte tamda beninm anlatmak istediğim bir noktaya değinmişin masum gibi görünen ve gönül rahatlığıyla tükettiğimiz bir sürü besin aslında feba cızz yapıyor oluyoruzz + kilo dediğin gibihilalcimm havuzda girişte ayakkabılımızı değiştirip terliklerle giriyoruz o sırada erkekler kendı aralarında konuşuyorlar sabah şunu yedim şu kadar kalori diyor birisi, diğeri de ben pizza sadece yedim sonra birbirleriyle dalga geçiyorlar pizza ye sonrada göbeğimdeki yağlar erimesi için gel yüzmeye diyee
ee artık herkes biliçlendi yahu biz de aynı şunu yedik sonra üstüne spor yaparız nasılsa erir diyoruz ya
bak geçende denediğim bi durumun değerlendirmesini kendimce yaptım
bir gün öncesi yarım gözleme ( bol maydonozlu lor peynirli yiyp) +400 gr aldım ertesi gün hafif geçiştirp sporumu da yapınca anca 200 kalori kaybettim
sonrasında çiğ köte yarım lavaş ve 1 bardak ayran ı tükettiğimde bana +200 olarak geri döndu
kısacası bunlar masum ve dengeli gibi gözuksede direk yağa dönuşuyor bızde spor la eriitiğiimizi sanıyoruz
kg vermek istiyorsak uzak durmak zorundayız ahanda balyoz gibi kafama vura vura anladım
canımcımm kaptancımm kurallar yayınlandıktan sonra yazıcam bi fırsat bulamıyorum kii..bak bu saat oldu pcye anca geçtimm. ben hafta sonlarından mümkünse muaf olmak istiyorum inanki olmuyo..pazar zaten kesinlikle girme ihtimalim olmuyor..eşim evde kızmıyor ha yanlış anlaşılmasınn...haftada 1 aile kahvaltısı hergün yapıyoz ama pazar ayrı.. her hafta pazar + market + gezmeye gideriz eve gelip anca topla yerleştir inan yatağa nasıl girdiğimi bilmiyorum ve gece uykuumda yok benim arasın geniz eti sorunu yüzünden... pcye otursam adam 1 gün evdeyimm bana vakit ayır diyor o arastan beter bebek..çok üzgünümm müsait olursam zaten cumartesileri giriyorumm..kısacası hafta sonu zorunluluklarından muaf olmak istiyorum..zaten hafta içi yeterince görevlerimi yerine getiriyorum kelebeğim..yok olmaz derseniz inanın çok üzgünümm yavrumm benim adım hıdır elimden gelen budurHaftasonu Değerlendirmesi:
Cmt-Pazar Su Spor Menü Sonuçları
tubish13: Su:-+ Spor:-+ Menü:-+ 1 gün bildirim yok
berenvildan: Su:++ Spor:-- Menü:++ 2 gün spor yokk :2:
degua: Su:++ Spor:++ Menü:++
lethem: Su:++ Spor:++ Menü:++
kelebek.hill: Su:++ Spor:++ Menü:++
fulias: Su:++ Spor:-+ Menü:++
fatos0808: Su:-- Spor:-- Menü:-- bildirim yok
Mahurbeste Mesaj : mazereti var pc bozuk
Bu durumda haftaiçi su-spor-menü sayacaklar: (Menü paylaşana + paylaşmayana - veriyoruz kızlarr)
Pzt-Salı: fatos0808
Çarş: tubish13
Perş: berenvildan
Cuma: fulias
canım bugün arasın kontrolu vardı kkb de antibiyotik tedavisine başlamıştık 10 günde bitti kontrol vardı devam ediyoruz 2. kutulara geçtik oğluşunn çok sıkıntısı var kızlar gece çocuğun nefesi kesilecek sanıyorumm nefes alamıyoo tedavisini aksatmıyorum allah korusun geniz etide büyük problemmiş bugün anlattı doktor kulağa vuruyor ve duyma kaybına neden oluyomuş...şimdi 2. ilaçlardayız 10 gün sonra kontrol olmadı 3. ilaç dönemi ondan sonra olmazsa kulağa tüp ameliyatıfotoş nerelerdesin şimdi altta gördüm seni
maşallah canımmenümü yazzmıştım artı muz ekliyorum ona
suyum +
sporum + 45 dakika yürüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?