kızçelerim bugün çok içim sıkılıyo neden bilmem
hava kötü olunca benimde içim sıkılır öyle spor yap moralin düzelir
Bugün havada bir sıkıntı var ya. Bende öyle iç sıkılmalı bir gün yaşıyorum
menümü yazzmıştım artı muz ekliyorum ona
suyum +
sporum + 45 dakika yürüme
canımcımm kaptancımm kurallar yayınlandıktan sonra yazıcam bi fırsat bulamıyorum kii..bak bu saat oldu pcye anca geçtimm. ben hafta sonlarından mümkünse muaf olmak istiyorum inanki olmuyo..pazar zaten kesinlikle girme ihtimalim olmuyor..eşim evde kızmıyor ha yanlış anlaşılmasınn...haftada 1 aile kahvaltısı hergün yapıyoz ama pazar ayrı.. her hafta pazar + market + gezmeye gideriz eve gelip anca topla yerleştir inan yatağa nasıl girdiğimi bilmiyorum ve gece uykuumda yok benim arasın geniz eti sorunu yüzünden... pcye otursam adam 1 gün evdeyimm bana vakit ayır diyor o arastan beter bebek..çok üzgünümm müsait olursam zaten cumartesileri giriyorumm..kısacası hafta sonu zorunluluklarından muaf olmak istiyorum..zaten hafta içi yeterince görevlerimi yerine getiriyorum kelebeğim..yok olmaz derseniz inanın çok üzgünümm yavrumm benim adım hıdır elimden gelen budur
tubişim seninde kızın hastaymış geçmiş olsun canım nasıl oldu yavrum
hilalim telefonun hayırlı olsun iyi günlerde kullan canım
kelebeğimm hemen ablana yaz cezaları sankimm mazeretim yok bi sor ablamm ne yaparsın ne derdin var ay ilk defa gülümsedim bu gün.. küstüm işte
cezada mesaj sayma ama yavrumm hafta sonu girme zorunluğu yokkiii giremiyom anacımm anla beni :)
canım 1 bağlahanayı bizde bir tek ben yediğim için yıkadım ayıkladım ince ince doğradım ..attım kaynar suyun içine iyice haşladım daha sonra bunun içine yağlı 3 kaşık salçalı un kavurdum un lahanayı toplayacak kadar tuzunu attım. sonrasındada blendırdan geçirdim.. ve afiyetle yedimm içinde un olduğu için ekmek yemiyom yanında ama 1 dilim yenebilirde.. aslında biz içine beyaz un değilde ğerğeli atarız bu bizim dilde mısır unun öğütüldükten sonra kalan tortularıdır ama bende yok bursaya gidince anacığımdan alıcam bol ğerğelli yapıp afiyetle tüketçem:)
yazdım tatlım yukarıya ..acaip iyi oluyo esracım
kesinlikle esracımm harikasın işte tamda beninm anlatmak istediğim bir noktaya değinmişin masum gibi görünen ve gönül rahatlığıyla tükettiğimiz bir sürü besin aslında feba cızz yapıyor oluyoruzz + kilo dediğin gibi
canımcımm kaptancımm kurallar yayınlandıktan sonra yazıcam bi fırsat bulamıyorum kii..bak bu saat oldu pcye anca geçtimm. ben hafta sonlarından mümkünse muaf olmak istiyorum inanki olmuyo..pazar zaten kesinlikle girme ihtimalim olmuyor..eşim evde kızmıyor ha yanlış anlaşılmasınn...haftada 1 aile kahvaltısı hergün yapıyoz ama pazar ayrı.. her hafta pazar + market + gezmeye gideriz eve gelip anca topla yerleştir inan yatağa nasıl girdiğimi bilmiyorum ve gece uykuumda yok benim arasın geniz eti sorunu yüzünden... pcye otursam adam 1 gün evdeyimm bana vakit ayır diyor o arastan beter bebek..çok üzgünümm müsait olursam zaten cumartesileri giriyorumm..kısacası hafta sonu zorunluluklarından muaf olmak istiyorum..zaten hafta içi yeterince görevlerimi yerine getiriyorum kelebeğim..yok olmaz derseniz inanın çok üzgünümm yavrumm benim adım hıdır elimden gelen budur
canım bugün arasın kontrolu vardı kkb de antibiyotik tedavisine başlamıştık 10 günde bitti kontrol vardı devam ediyoruz 2. kutulara geçtik oğluşunn çok sıkıntısı var kızlar gece çocuğun nefesi kesilecek sanıyorumm nefes alamıyoo tedavisini aksatmıyorum allah korusun geniz etide büyük problemmiş bugün anlattı doktor kulağa vuruyor ve duyma kaybına neden oluyomuş...şimdi 2. ilaçlardayız 10 gün sonra kontrol olmadı 3. ilaç dönemi ondan sonra olmazsa kulağa tüp ameliyatıama ihtimal bunlar şuan dururmuz iyi şükür...doktorun dediklerini yapıyorum adan z ye...
maşallah canım
Sabah:
1.00 x 1 Adet Poğaça (Sade) (180 kcal)180 kcal
2.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal)6 kcal
Öğlen:
2.00 x 1 Adet Etli Biber Dolma (106 kcal)212 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal
Ara:
1.00 x 1 Avuç (40gr) Sarı Leblebi (155 kcal)155 kcal
5.00 x 1 Adet Hurma (15 kcal)75 kcal
0.50 x 1 Avuç (40gr) Sarı Leblebi (155 kcal)78 kcal
Akşam:
0.50 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Pırasa (225 kcal)113 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Köy Usulü Erişte Çorbası (145 kcal)145 kcal
Ara:
2.00 x 1 Adet Hurma (15 kcal)30 kcal
1.00 x 1 Adet Yeşil Elma (55 kcal)55 kcal
Alınan Kalori Toplamı1116 kcal
YaktığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Saat Pilates Yapmak (Normal Tempo) (350 kcal)350 kcal
Yakılan Kalori Toplamı350 kcal
Spor:+
Su:+
kızlarrr demeyin öyleee...benm de canım sıkkın..gerçi gündüz iyiydim ama zaferim gene canımı sıktı beni üzdüüüü gene geneee...dayan dayan bi yerde patlıyorum, hep içimden bi hafta boyunca tamam dedim 3 aycık daha sabırrr sabırrrr kavga etmemek bi şeye kızmamak için amaaa kırılınca yapamıyorummm :84: Böyle tepinesim geliyooo...
Oh oh sporumuz eksik olmasın maşllaahh
Fatoşum ablam peki madem öyle diyorsan öyledir, zaten sporunu da aksatmazsın eminiz duayensin bi şey diyemiyorumO zman haftaiçi bunun karşılığı bi gün menü su spor menü say bize Bu hafta pzt-salıyı sana yazmıştım sayarsan sevinirim fatoşum Tabi ki de gereğini yapıyorsun herkes de biliyor, er hafta da - ile geliyorsun maşallahın var Kocacınla da ilgilenmelisin tabi kiii ilgi istiyosa ne de güzel.... Zafer bile benden istemiyo yaa hep ilgi isteyen ben miyim ne Ya canım sıkkın az idare et fatoşcum
Neyse ne diyorduk sonuç olarak, benim kabulüm haftasonu zaten sadece menü paylaşımı istiyoruz ama yapamam diyorsan pekii
Sağolll ablacım, beğendm baya telefonumu
canım benimm inankii sorun saymak değil canımm zor iş değil kız herkes belirtiyo zaten bebeğimn...benim olayımm haftasonu giremem bakma hafta içi ben yaratıyorum ozamanı keşke 1 gün yanımda olsanda yaşayışımı incelesen canım oturmam yok şekerimm... Bir gün pilim bitecek diyom tek korkum o eğer arkadaşlar ne der dersen haklısınn ne diyim tek anne ben değilim sonuçta ama her çocukta bir değil
ablacık deme öyle küsüşünü yerim senin ben, haftasonu olayına mazeret diyosun ama şimdi diğer arkadaşlar da aynını dese netcez be fatoşcum, zaten cezadan ziyade o haftasonu da girenlere ödül, zaten grupta az kişi olduğumuz için herkese görev düşüyor, ben de haftasoları toparlıcam çünküBu haftalık 2 gün yazmışım dye kalsın dedım saymam dersen sayarım ben
Alınan / Yakılan Kalori Kayıtları (Bugün)
AldığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Adet Peynirli Tost (Kepek Ekmeği İle) (160 kcal)160 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)11 kcal
0.50 x 1 Kibrit Kutusu Labne Peyniri (62 kcal)31 kcal
1.00 x 1 Fincan Yeşil Çay (3 kcal)3 kcal
1.00 x 1 Adet Muz (100 kcal)100 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Terbiyeli Köfte (231 kcal)231 kcal
1.00 x 1 Adet Haşlanmış Patates (100 kcal)100 kcal
1.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)55 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Terbiyeli Köfte (231 kcal)116 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Sebze Çorbası (Kış) (89 kcal)89 kcal
1.00 x 1 Fincan Yeşil Çay (3 kcal)3 kcal
Alınan Kalori Toplamı1035 kcal
YaktığınızKalori Miktarı
0.25 x 1 Saat Eliptik Bisiklet Egzersizi Yapmak (500 kcal)125 kcal
0.25 x 1 Saat Bisiklet Sürmek (0-16 Km/Saat) (300 kcal)75 kcal
0.50 x 1 Saat Aerobic / Step / Fitness / Jimnastik Yapmak (Yüksek Tempo) (550 kcal)275 kcal
0.25 x 1 Saat Aerobic / Step / Fitness / Jimnastik Yapmak (Yüksek Tempo) (550 kcal)138 kcal
0.50 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)150 kcal
Yakılan Kalori Toplamı763 kcal
su: 2 litre +
spor: yukarda yazıyo +
canım benimm inankii sorun saymak değil canımm zor iş değil kız herkes belirtiyo zaten bebeğimn...benim olayımm haftasonu giremem bakma hafta içi ben yaratıyorum ozamanı keşke 1 gün yanımda olsanda yaşayışımı incelesen canım oturmam yok şekerimm... Bir gün pilim bitecek diyom tek korkum o eğer arkadaşlar ne der dersen haklısınn ne diyim tek anne ben değilim sonuçta ama her çocukta bir değilözelikle havalar ısındıktan sonra hep dışarı istiyor :) ama ben cumartesi girerim ama pazar menüm kalır bu durumda :) onuda pazartesi yazarımm olur biter kelebeğimi i kırıcam ama giremezsem kızmak yok :)
Zafer olayına gelince az sabır canım her zamanki gibi bayanların gösterdiği sabır :) kendi ilgi istiyor hakan enişten ama ben oturmasam o oturup oyun oynuyo hay bu legendii (oyunun adı ) icat edeninn ama bişi diyemiyonn cevap tek eğlencem oluyo kahvemmi var oluyo ee napçann erkek anacım bunlar...
pilates bu kadar yaktırıyor muymuş? harika vallahi. ben de bugün 1100 kalori aldım, tartıldım bugün +400 çıktım, hallederim ben onu iznim bitene kadar. menün gayet güzel cicim, sade poğaça tabi cıss ama dışarda olunca mecbur kalıyor insan.
ben bugün yeni görev yerime erleştim, daha atandığım köye gitmedim yalnız. okulumu bilmiyorum. öğretmenevinde kalacağım kesinleşti, internetim var çok şükür. yalnız yeme-içme işi tamamen dışarıdan olacak. onu halletmeye çalışıyorum. dışardan bişey yemeyi hiç sevmiyorum, etçil bi insan da değilim, dışarda sebze yemeği bulmak zor.pazardan çiğ sebze alıp yerim artık
daha görev yapacağım okulu görmedim ama eşime dedim ki, bana acilen spor salonu bul, baktım 5 dk sonra geldii, bana bi pilates salonu bulmuş. haftada 3 gün pilates-step-aerobik toplam 3 saat salonda yapıcam. çarşamba başlıyorum
bu arada albüm yaptım, arkadaşlara açtımalbümü, arkadaş olmadığımız varsa hemen ekleyeyim.
canım benimm inankii sorun saymak değil canımm zor iş değil kız herkes belirtiyo zaten bebeğimn...benim olayımm haftasonu giremem bakma hafta içi ben yaratıyorum ozamanı keşke 1 gün yanımda olsanda yaşayışımı incelesen canım oturmam yok şekerimm... Bir gün pilim bitecek diyom tek korkum o eğer arkadaşlar ne der dersen haklısınn ne diyim tek anne ben değilim sonuçta ama her çocukta bir değilözelikle havalar ısındıktan sonra hep dışarı istiyor :) ama ben cumartesi girerim ama pazar menüm kalır bu durumda :) onuda pazartesi yazarımm olur biter kelebeğimi i kırıcam ama giremezsem kızmak yok :)
Zafer olayına gelince az sabır canım her zamanki gibi bayanların gösterdiği sabır :) kendi ilgi istiyor hakan enişten ama ben oturmasam o oturup oyun oynuyo hay bu legendii (oyunun adı ) icat edeninn ama bişi diyemiyonn cevap tek eğlencem oluyo kahvemmi var oluyo ee napçann erkek anacım bunlar...
öncelikle geçmiş olsun tatlım.çocuk hasta olunca zor anlarım.yemeği en kısa zamanda yapacağım.
fatoşcumm oğluşunu yeni okudumm kusuruma bakmaçokkk geçmiş olsun bi an önce iyileştir kuzucumuzuu
bu haftaya çok sıkı başladık hadi inşallah çok iyi olacak 1.biz olmalıyız
bugünkü menüm
1 ısırık simit
2 tane eti form meyveli karışık
hastanedeydik
eve geldiğimizde 2 idi kahvaltı
çay şekersiz
2 kk peynir
1 buçuk dilim tam buğday ekmeği
7 zeytin
yarım demet maydanoz
öğlen geçti bu durumda yemedim
ara 1 elma
akşam
kara lahana yemeği
salata
1 kase yoğurt
21.30 da
1 parmak muz
1 bardak süt
1 elma yencek
yürüyüiş
2 saat
su + + fazlası var
kızlarrr demeyin öyleee...benm de canım sıkkın..gerçi gündüz iyiydim ama Zaferim gene canımı sıktı beni üzdüüüü gene geneee...dayan dayan bi yerde patlıyorum, hep içimden bi hafta boyunca tamam dedim 3 aycık daha sabırrr sabırrrr kavga etmemek bi şeye kızmamak için amaaa kırılınca yapamıyorummm :84: böyle tepinesim geliyooo...
Oh oh sporumuz eksik olmasın maşllaahh
Fatoşum ablam peki madem öyle diyorsan öyledir, zaten sporunu da aksatmazsın eminiz duayensin bi şey diyemiyorumo zman haftaiçi bunun karşılığı bi gün menü su spor menü say bize bu hafta pzt-salıyı sana yazmıştım sayarsan sevinirim fatoşum tabi ki de gereğini yapıyorsun herkes de biliyor, er hafta da - ile geliyorsun maşallahın var Kocacınla da ilgilenmelisin tabi kiii ilgi istiyosa ne de güzel.... Zafer bile benden istemiyo yaa hep ilgi isteyen ben miyim ne ya canım sıkkın az idare et fatoşcum
neyse ne diyorduk sonuç olarak, benim kabulüm haftasonu zaten sadece menü paylaşımı istiyoruz ama yapamam diyorsan pekii
Sağolll ablacım, beğendm baya telefonumu
kızçelerim bugün çok içim sıkılıyo neden bilmem
Ben menümüde yazıp kaçayım
Sabah
1 adet yumurta
1 adet salatalık
1 kk beyaz peynir
1 dilim kepek ekmek
Öğlen (Öğlen dediğim saat 5)
1 kase nesfit
3 parça eti form
Akşam
1 kase ezogelin çorba
1 tabak ıspanak
yarım porsiyon bulgur pilavı
1 kase yoğurt
Su: + Spor: +
Spor yapmayı es geçmeyin kızlaaaaaaaaarr
Menumu yazayım
sabah 1 yumurta 1/2 yeşil elma
öğle mantı ve yoğurt:17
akşam lorlu ıspanak salatası
spor 40 dak yürüyüş
su:2 litre
iyi akşamlar kızlar
Yeni hayatında başarılar dilerim özlemciimminş bi an önce düzenini kurarsın, spor olayın da harika olmuş caım çok sevindiimm yemek olayına da alışırsın zamanla takılma yakında ev yemeği falan varsa tabldot falan alıştırırsın kendii balım internetinin olması da kral olduuu
Doğrudur fatoş ablacım dedim ya ben de kendimle kıyaslamadım zaten ama tabi ki dedim ya senin kontrole çok ihtiyacın yok mesela..bizim kontrolsüz daha da kaçıyor, ya çok da sıkamam kimseyi zaten ne bileyim ortak alınıp kabul edilmiş kararlar bunlar..ben uyarıp işimi yapıcam sadece..kimseyi ne kırmaya ne üzmeye ne de başka bi şeye değil niyetim sadece kilo verelim hep beraber tek amacım
Ve Zafer olayı....şu an boğazımda düğüm..sonra inş daha güzel haberlerle gelirim.
güle güle kullan telefonunu kelebeğim.
tartışıyosun, sonra geçiyor, kaybettiğin, kaybettiğimiz gülerek geçirmek yerine üzülerek geçirdiğimiz dakikalar oluyor. bu tartışmanın üstesinden geleceksin, bu da bitecek, biliosun.
çok şükür ablacım ne zor ne kolaydı her şeyin hayırlısı bugün dinleneyim sınava çalışmaya başlıyım tekrar dedim sabah merdivenlerden düştüm zaten bu sıralar çok düşüyorum bayılmışım omzumun sol tarafı falan çok ağrıyor.melika cımm sınavın nasıl geçti ablamm inşallah istediğin kadar puan alıp 2. sınavda gönlündeki yer için gerekli puanı alırsın..ahh gençlik :) ne heycanlıydı üni sınavlerı :)
özlemimm göz bebeğimm nasılsın cnaımm iymisin ? neler yapıyonn şekerimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?