Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

6. olmuşuz bence bu dereceyi haketmiyoruz istersek harikalar yaratabiliriz...
bu arada bir arkadaş sormuş fatoş hanım neler yapıyorsunuz diye .. hilalim açıklamış aynen diyet,syen kontrolunde hergün pazar hariç 60 dakika 5.00 hızla yürüme bandı + 3 yaşında bir velet annesi akşama kadar koşuşturmaca anca yatakta oda 4-5 saat uyku ile ..dersenizki nasılş kuvvet buluytorsunuz.. önce allah sonrada verdiğim kiloların hafifliği..illah ki bi yerde yanlışınız vardır arkadaşım veremiyorum olmaz yada bir rahatsızlığınız vardır.. tavsiyem doktor kontrolunde diyet yapmanız..

Son düzenleme:
melika cımm sınavın nasıl geçti ablamm inşallah istediğin kadar puan alıp 2. sınavda gönlündeki yer için gerekli puanı alırsın..ahh gençlik :) ne heycanlıydı üni sınavlerı :)

özlemimm göz bebeğimm nasılsın cnaımm iymisin ? neler yapıyonn şekerimm

Son düzenleme:
bugünkü menüm
1 ısırık simit
2 tane eti form meyveli karışık
hastanedeydik
eve geldiğimizde 2 idi kahvaltı
çay şekersiz
2 kk peynir
1 buçuk dilim tam buğday ekmeği
7 zeytin
yarım demet maydanoz
öğlen geçti bu durumda yemedim
ara 1 elma
akşam
kara lahana yemeği
salata
1 kase yoğurt
21.30 da
1 parmak muz
1 bardak süt
1 elma yencek
yürüyüiş
2 saat
su + + fazlası var

kelebeğimm hemen ablana yaz cezaları sankimm mazeretim yok bi sor ablamm ne yaparsın ne derdin var ay ilk defa gülümsedim bu gün.. küstüm işte
cezada mesaj sayma ama yavrumm hafta sonu girme zorunluğu yokkiii giremiyom anacımm anla beni :)

kızçelerim bugün çok içim sıkılıyo neden bilmem

hava kötü olunca benimde içim sıkılır öyle spor yap moralin düzelir

Bugün havada bir sıkıntı var ya. Bende öyle iç sıkılmalı bir gün yaşıyorum

kızlarrr demeyin öyleee...benm de canım sıkkın..gerçi gündüz iyiydim ama Zaferim gene canımı sıktı beni üzdüüüü gene geneee...dayan dayan bi yerde patlıyorum, hep içimden bi hafta boyunca tamam dedim 3 aycık daha sabırrr sabırrrr kavga etmemek bi şeye kızmamak için amaaa kırılınca yapamıyorummm :84: böyle tepinesim geliyooo...

menümü yazzmıştım artı muz ekliyorum ona
suyum +
sporum + 45 dakika yürüme

Oh oh sporumuz eksik olmasın maşllaahh

Fatoşum ablam peki madem öyle diyorsan öyledir, zaten sporunu da aksatmazsın eminiz duayensin bi şey diyemiyorum o zman haftaiçi bunun karşılığı bi gün menü su spor menü say bize bu hafta pzt-salıyı sana yazmıştım sayarsan sevinirim fatoşum tabi ki de gereğini yapıyorsun herkes de biliyor, er hafta da - ile geliyorsun maşallahın var Kocacınla da ilgilenmelisin tabi kiii ilgi istiyosa ne de güzel.... Zafer bile benden istemiyo yaa hep ilgi isteyen ben miyim ne ya canım sıkkın az idare et fatoşcum

neyse ne diyorduk sonuç olarak, benim kabulüm haftasonu zaten sadece menü paylaşımı istiyoruz ama yapamam diyorsan pekii

tubişim seninde kızın hastaymış geçmiş olsun canım nasıl oldu yavrum
hilalim telefonun hayırlı olsun iyi günlerde kullan canım

Sağolll ablacım, beğendm baya telefonumu

ablacık deme öyle küsüşünü yerim senin ben, haftasonu olayına mazeret diyosun ama şimdi diğer arkadaşlar da aynını dese netcez be fatoşcum, zaten cezadan ziyade o haftasonu da girenlere ödül, zaten grupta az kişi olduğumuz için herkese görev düşüyor, ben de haftasoları toparlıcam çünkü bu haftalık 2 gün yazmışım dye kalsın dedım saymam dersen sayarım ben

Sabah:
1.00 x 1 Adet Poğaça (Sade) (180 kcal)180 kcal
2.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal)6 kcal

Öğlen:
2.00 x 1 Adet Etli Biber Dolma (106 kcal)212 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal

Ara:
1.00 x 1 Avuç (40gr) Sarı Leblebi (155 kcal)155 kcal
5.00 x 1 Adet Hurma (15 kcal)75 kcal
0.50 x 1 Avuç (40gr) Sarı Leblebi (155 kcal)78 kcal

Akşam:
0.50 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Pırasa (225 kcal)113 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Köy Usulü Erişte Çorbası (145 kcal)145 kcal

Ara:
2.00 x 1 Adet Hurma (15 kcal)30 kcal
1.00 x 1 Adet Yeşil Elma (55 kcal)55 kcal
Alınan Kalori Toplamı1116 kcal

YaktığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Saat Pilates Yapmak (Normal Tempo) (350 kcal)350 kcal
Yakılan Kalori Toplamı350 kcal

Spor:+
Su:+

öncelikle geçmiş olsun tatlım.çocuk hasta olunca zor anlarım.yemeği en kısa zamanda yapacağım.

Alınan / Yakılan Kalori Kayıtları (Bugün)
AldığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Adet Peynirli Tost (Kepek Ekmeği İle) (160 kcal)160 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)11 kcal
0.50 x 1 Kibrit Kutusu Labne Peyniri (62 kcal)31 kcal
1.00 x 1 Fincan Yeşil Çay (3 kcal)3 kcal
1.00 x 1 Adet Muz (100 kcal)100 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Terbiyeli Köfte (231 kcal)231 kcal
1.00 x 1 Adet Haşlanmış Patates (100 kcal)100 kcal
1.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)55 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Terbiyeli Köfte (231 kcal)116 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Sebze Çorbası (Kış) (89 kcal)89 kcal
1.00 x 1 Fincan Yeşil Çay (3 kcal)3 kcal
Alınan Kalori Toplamı1035 kcal

YaktığınızKalori Miktarı
0.25 x 1 Saat Eliptik Bisiklet Egzersizi Yapmak (500 kcal)125 kcal
0.25 x 1 Saat Bisiklet Sürmek (0-16 Km/Saat) (300 kcal)75 kcal
0.50 x 1 Saat Aerobic / Step / Fitness / Jimnastik Yapmak (Yüksek Tempo) (550 kcal)275 kcal
0.25 x 1 Saat Aerobic / Step / Fitness / Jimnastik Yapmak (Yüksek Tempo) (550 kcal)138 kcal
0.50 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)150 kcal
Yakılan Kalori Toplamı763 kcal
su: 2 litre +
spor: yukarda yazıyo +

Fatoşcumm oğluşunu yeni okudumm kusuruma bakma çokkk geçmiş olsun bi an önce iyileştir kuzucumuzuu

pilates bu kadar yaktırıyor muymuş? harika vallahi . ben de bugün 1100 kalori aldım, tartıldım bugün +400 çıktım, hallederim ben onu iznim bitene kadar. menün gayet güzel cicim, sade poğaça tabi cıss ama dışarda olunca mecbur kalıyor insan.
ben bugün yeni görev yerime erleştim, daha atandığım köye gitmedim yalnız. okulumu bilmiyorum. öğretmenevinde kalacağım kesinleşti, internetim var çok şükür. yalnız yeme-içme işi tamamen dışarıdan olacak. onu halletmeye çalışıyorum. dışardan bişey yemeyi hiç sevmiyorum, etçil bi insan da değilim, dışarda sebze yemeği bulmak zor.pazardan çiğ sebze alıp yerim artık

daha görev yapacağım okulu görmedim ama eşime dedim ki, bana acilen spor salonu bul, baktım 5 dk sonra geldii, bana bi pilates salonu bulmuş. haftada 3 gün pilates-step-aerobik toplam 3 saat salonda yapıcam. çarşamba başlıyorum

bu arada albüm yaptım, arkadaşlara açtımalbümü, arkadaş olmadığımız varsa hemen ekleyeyim.

canım benimm inankii sorun saymak değil canımm zor iş değil kız herkes belirtiyo zaten bebeğimn...benim olayımm haftasonu giremem bakma hafta içi ben yaratıyorum ozamanı keşke 1 gün yanımda olsanda yaşayışımı incelesen canım oturmam yok şekerimm... Bir gün pilim bitecek diyom tek korkum o eğer arkadaşlar ne der dersen haklısınn ne diyim tek anne ben değilim sonuçta ama her çocukta bir değil özelikle havalar ısındıktan sonra hep dışarı istiyor :) ama ben cumartesi girerim ama pazar menüm kalır bu durumda :) onuda pazartesi yazarımm olur biter kelebeğimi i kırıcam ama giremezsem kızmak yok :)
Zafer olayına gelince az sabır canım her zamanki gibi bayanların gösterdiği sabır :) kendi ilgi istiyor hakan enişten ama ben oturmasam o oturup oyun oynuyo hay bu legendii (oyunun adı ) icat edeninn ama bişi diyemiyonn cevap tek eğlencem oluyo kahvemmi var oluyo ee napçann erkek anacım bunlar...

harikasın yaa. bu hafta çok güzel kilo verdin zaten, takip ediyorum seni. cicim step/aerobik spor salonunda hocanız mı yaptırıyor? step tahtasında mı?

cicim çoook geçmiş olsun öncelikle. bebiş uğraştırıordur seni, bi de çalışıosun artık. kara lahana tarifini kaptım, ben de yapıcam.

Yeni hayatında başarılar dilerim özlemciimm inş bi an önce düzenini kurarsın, spor olayın da harika olmuş caım çok sevindiimm yemek olayına da alışırsın zamanla takılma yakında ev yemeği falan varsa tabldot falan alıştırırsın kendii balım internetinin olması da kral olduuu

Doğrudur fatoş ablacım dedim ya ben de kendimle kıyaslamadım zaten ama tabi ki dedim ya senin kontrole çok ihtiyacın yok mesela..bizim kontrolsüz daha da kaçıyor, ya çok da sıkamam kimseyi zaten ne bileyim ortak alınıp kabul edilmiş kararlar bunlar..ben uyarıp işimi yapıcam sadece..kimseyi ne kırmaya ne üzmeye ne de başka bi şeye değil niyetim sadece kilo verelim hep beraber tek amacım
Ve Zafer olayı....şu an boğazımda düğüm..sonra inş daha güzel haberlerle gelirim.

öncelikle geçmiş olsun tatlım.çocuk hasta olunca zor anlarım.yemeği en kısa zamanda yapacağım.

yap canım çok güzel oluyor saoalasınn cnaımm işin aslı o işte benimm çocuğumm doğuştan zorluklarla merhaba dedii ameliyattan sonrada (böbrek ) geniz eti sorunumuz bitmedi yaz kışşl hep akar burnu ara ara tıkanır allah korusunn duyma kaybına kadar zararları avr korkuyorum
fatoşcumm oğluşunu yeni okudumm kusuruma bakma çokkk geçmiş olsun bi an önce iyileştir kuzucumuzuu

saol canın inşallahh ...ablanı anne olunca hatırlıycan hilalim :)

bu haftaya çok sıkı başladık hadi inşallah çok iyi olacak 1.biz olmalıyız

bugünkü mneün gayet harika, bence bu hafta çok güzel kilo verirsin, böyle evam edersen. haftasonun acısını çıkartmışsın. bi de kızın hastaymış cicim, çok geçmiş olsun.

her daim menün harika. azıcık bile kaçamağın yok, maşallah cicim. bu sayede kilon nereden nereye geldi..

güle güle kullan telefonunu kelebeğim.
tartışıyosun, sonra geçiyor, kaybettiğin, kaybettiğimiz gülerek geçirmek yerine üzülerek geçirdiğimiz dakikalar oluyor. bu tartışmanın üstesinden geleceksin, bu da bitecek, biliosun.

kızçelerim bugün çok içim sıkılıyo neden bilmem

oyy, kıyamam. bak ev de alacaksınız ne güzel, bebişin de var sağlıklı, annenler var, yanıbaşında, onları düşün cicim. şimdi nasılsın peki?

kokoreç de eritilmiş. kaptan yardımcımız ben çok beğendim, hem disiplinli, hem de kendisinin menüleri de bize örnek teşkil ediyo

Menumu yazayım

sabah 1 yumurta 1/2 yeşil elma

öğle mantı ve yoğurt:17

akşam lorlu ıspanak salatası

spor 40 dak yürüyüş

su:2 litre

iyi akşamlar kızlar

en azından toplam kalori alımı olarak telafi etmişsin sen onu cicim, o yüzden mantıya moralini bozma, yağa dönmeyecek onlar de, dönmez belki öyle deyince

tartımı bavula koydum, geldim çok saol yavrum.
cicim, bu kadar yıpratma kendini. hayat bu. kim olursa olsun karşındaki, her daim, günün her saati mutlu olamayacaksın, olmuyor çünkü. acısız bir ilişki olmuyor. hepimizin ilişkisi böyle. bunu zaten biliyorsun ama aklına sık sık getir ki böyle anlarda, unutmayasın.

İnşallah özlemcim , artık bi sonu gelmek zorunda bu tartışmaların, her seferinde benm kalbimde bi çizik kalıyor yaa artık öyle acı geliyo ki...ya hergün aşağı yukarı ağlıyorum ben.... bıktım sıkıldım kendimi eve kapattım resmen bu sene ya beni geçen seneler görseiz bi sn içerde durmazdım, şimdi askerde diye gelince beraber gezcez diye aklı bende kalmasın diye....bilmemneee..ama karşılık alamayınca insan öyle bir koyuyor ki....anlatamam bunu şu an kimseye....

çok şükür ablacım ne zor ne kolaydı her şeyin hayırlısı bugün dinleneyim sınava çalışmaya başlıyım tekrar dedim sabah merdivenlerden düştüm zaten bu sıralar çok düşüyorum bayılmışım omzumun sol tarafı falan çok ağrıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…