Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

[

attach=confıg]667869[/attach]

Eklentiler

• $150894_10151152682788078_738160221_n.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 53

Öyle tabii özlemcim ama bazı ilişkilerde bu kaar acı olduğunu düşünmüyorum ya...yani muhakkak herkesin kendine göre sıkıntısı vardır ama bizde bi karakter uyuşmazlığı var ama aramızdaki sevgi gerçekten inanılmaz, şimdlik her şeye katlanıyoruz ama korkular sarıyor illaki....kısmet be özlemcim sağol varol, arkadaşlıklar olmasa hiç çekilmez

[

Hahahhaa ay bayıldım yazıya valla direk de doğru yanii

Herkese iyi gecelerrr

Hhaha evet artık kilo almak yasak sporla vercez kızlarrr
hadi bakalık inşlh kelebek kaptan . yapcaz halledicez ben hepinize güvendiiimm sizde bana güvenin :)

evt aynen öyle zaten. şundanda yesem bundanda yesem derken almadıkmı bu kiloları.

Gunaydinn bayanlar zimba giibi haftaya hazr miyizzzz(telefondan yazdigimdan ifadesiz bir mesaj oldu :) )
hazırız valla. ben bu hafta detokks yapmak istiyorum . ama ne detoksu yapsam karar veremedim bi öneri yapıverin yahu en az 2 kilo kaybetmeliyim

aldım ben bunu kaptan anlaştık :)

gunaydın yoğun bır hafta bizi beklıyor

hepimiz için kaçamaksız bir hafta olmasını umıt ediyorum
kaçamak yok kalori yok kilo yok :) uuuuw çok iyi :) inş

Öğlen 2 etli biber dolma, 1 kase yoğurt, kötü değil di miii
hımm çok sağlıklı ve dengeli olmuş

menümü yazayım
sabak 2 dilim kepek ekmeğine marul peynir domates sandviç
arada 1 elma 1 hurma 1 türk kahvasi öğlen canım çok istemedi 1 tane kadınbudu
akşamda 2 tane enginar dolma(yeni yaptım) yoğurt
bunuda beğendim proteinli vitaminli öğünler .aynen devam güzeller

kızçelerim bugün çok içim sıkılıyo neden bilmem
havadandır o havadandır :) gecer yakında inşlh

[

kah kih kih desem yeri çok güldümm yahuuu harika

bu arada bu hafta detoks yapmak istiyorum cumaya kadar. ne önerirsiniz fıstıklar hadi bi yardımcı olun . çok kararlıyım geçn hafta + çıktım çok utandım . bu hafta telafi etmeliyim. tavsiyelerinizi bekliyorum

bu arada pc geldi sonunda sanırım yapıldı inşlh bi arıza çıkrmaz tekrar. hafta sonu bazı kaçamaklarımda oldu ama detoksla atıcm inşlh

tubişim seninde kızın hastaymış geçmiş olsun canım nasıl oldu yavrum
hilalim telefonun hayırlı olsun iyi günlerde kullan canım
canım sağolasın fatoşum asıl senin yavruna geçmiş olsun inşallah o kadar ilerlemezde bu antibiyotikte düzelir kaç yaşındaydı fatoş.benimki hafta sonu kötüydü şimdi iyi sanırım mideyi üşüttü kustu kustu 2 günde düzeldi maşallah öpt seni

sağolasın canım benim inşallah bu hafta hepimiz güzel kilolar vereceğiz değilmi

Tamamdir yakalamissin kurallari detoksu duayenler degua fatos ya da berenvildana sorcan bnm de pek bilgim yok sekerimm

suyum hafta sonu hep artıydı
spor cumartesi günü :+ pazar günü :_ pazartesi: +

Gayet guzellllmisss

bu arada pc geldi sonunda sanırım yapıldı inşlh bi arıza çıkrmaz tekrar. hafta sonu bazı kaçamaklarımda oldu ama detoksla atıcm inşlh

Heh iyi bari sevilaycim, ama sikma canini bu hafta halledersin

harikasın yaa. bu hafta çok güzel kilo verdin zaten, takip ediyorum seni. cicim step/aerobik spor salonunda hocanız mı yaptırıyor? step tahtasında mı?
evet tatlım bazen step aerobik bazende plates aerobik yaptırıyodu.bitttiiiiiiiiii
bugün daha iyiyim tatlım
kelebeğim üzme bu kadar kendini.hem niye eve kapanıyosun tatlım. böyle yaparak evde düşünüp kurup kurup patlarsın ona daha kötü olur gez dolaş bekarlığının tadını çıkar evlenince zaten e kuşu olcan
ayyy tatlım geçmiş olsun nasıl düşün öylee
Tamamdir yakalamissin kurallari detoksu duayenler degua fatos ya da berenvildana sorcan bnm de pek bilgim yok sekerimm

Gayet guzellllmisss

Heh iyi bari sevilaycim, ama sikma canini bu hafta halledersin

kelebektoşum hiç detoks yapmadım ben benim bünye detoks yaptımmı anlık verip 2 gün sonra kat kat alıyo.

günaydın fındık kurdu fıstık leblebi karışımı fit çıtır bayanlar.gününüz güzel geçsin.bugün evde olmayacağım çarşı pazar yürüyüşe atacağım kendimi hepinizi öpüyorum

Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrr.
Dün akşam yanlışlıkla protein ihtiyacımı karşıladım. Elmamın içinden kurt çıktı. Lakin yarısını yemişim

cicim çoook geçmiş olsun öncelikle. bebiş uğraştırıordur seni, bi de çalışıosun artık. kara lahana tarifini kaptım, ben de yapıcam.
özlemimm çalışmıyorum henüz canım gireceğim yerde outbound diye bir oluşum içindeler canım ozaman çağırcaklar zaten banada 1 ,2 ay içinde haber verişriz demişlerdi ama ne bileyim bahardan mı yazdanmı yetişemiyom anacım hiç bişiye
canım benimm hadi içine siner inşallah canım yeni görev yerin kasaba ilçe köy bandırma diye hatırlıyorum ama inşallah görev yaptığın süre içinde ve sonrasında rüya gibigeçer canım günlerin.. internetinde tartında var spor salonuda bulmuşssun daha nolsun güzel arkadaşım..maşallah.
aa kelebeğimm iyi değilsin bebeğim sen o zafer kardeşimi ben bi dövecem ya dua etsinn asker canım benimm ben sana kıyasladınn kırdınn nede sıktın dedimm canımm kendi dururmdan bahsettim..kimse kimseyi buraya zrla sokmuyor..istemesem çeker giderim zatenn yüreğim burkularak olsada..tabiki görevini yapacaksın ona saygım var ..kurallara uyarım uyamazsam cezamı çekerim napayımm tabiki keyifle kilo vermek için burdayız ama bende sıkıntıdayımm yanii onu paylaşayımm accık nazlanayımm dedimm ama bi daha size naz yapmıycam :) sıkıntımıda demiycem :) ama dayanamam ki
hilal ben çzödüm anacım sizi siz biz gibisiniz karakterler siyahla beyaz gibi zıt ama sevgii..onsuz asla olmaz... anlatsam belki dersin bizi anlatıyon fatoş diye ..bende çok ağlarım ağlamazsam yaşayamam zaten ama kötü bişi olduğu içinmi hayır çok şükür ama bazen bir bakış bazen bir söz normal söylenmiş bir söz çok değişik düşünyorumm üzülüp duruyomm ...hele ilk 2 yıl ben a derdim o z derdi o z derdi ben a derdim..yeni yeni analiz ediyorumm bizim karakterler uyuişmuyor onun doğruları bazen bana farklı bişiler anlatıyor ama çok seviyoz birbirimiz orası ayrı canım aman ne bileyim kim çözmüşte ben çözeyim derken buluyorum bazen kendimi :) bilmem anlatabildimmi ?
hayırlıs ablacımm..kızzz nerden düştünn geçmiş olsun canım dikkat et kendine
hilal ben çzödüm anacım sizi siz biz gibisiniz karakterler siyahla beyaz gibi zıt ama sevgii..onsuz asla olmaz... anlatsam belki dersin bizi anlatıyon fatoş diye ..bende çok ağlarım ağlamazsam yaşayamam zaten ama kötü bişi olduğu içinmi hayır çok şükür ama bazen bir bakış bazen bir söz normal söylenmiş bir söz çok değişik düşünyorumm üzülüp duruyomm ...hele ilk 2 yıl ben a derdim o z derdi o z derdi ben a derdim..yeni yeni analiz ediyorumm bizim karakterler uyuişmuyor onun doğruları bazen bana farklı bişiler anlatıyor ama çok seviyoz birbirimiz orası ayrı canım aman ne bileyim kim çözmüşte ben çözeyim derken buluyorum bazen kendimi :) bilmem anlatabildimmi ?
resmen kadını görünce şevke geldim kilo vermek için . biz neye uğraşıyoru kadın neye kafayı yemş bu millet
Böyle Dünya Rekoru Olur mu?

geçmiş olsun cnaımm üşütmüştür cnaım doğrudur..benim oğlum Arasım teyzesi 3 yaş 3 aylık :) 4 ü dolduruyor ..senin kız daha küçük sanırsamm dünür olalım mı ?oğlumdur diye demiyorum dermişim

gunaydın kızlar

dün yediğim mantı nın durum değerlendirmesi
sabah uyandığımda 74.4 e çıkmışım
doğru yuzmeye 400 cal kaybettim ama cuma gunku kgm dan hala + 200 gr fazlam var
sizler arada kaçamak yapıp bide zayıflıyorsunz yahu benim bunye sıfır kaçamak olursa kg veriyor ufff çok sınır bozucu
cumaya kadar aldığım +200 cal verip bide eksiye düşmem lazım haydin tut boğazı

evt fulyacım dediğin gibi bol su içerek yağlarımızı bunyeden uzaklaştıralım

başkanımm kelebeğim yardımcım fulyamm elektrik faturasını yatırmaya kaçıyorumm ondan sonra gelip ödevimi yapıcam sayıcam mesajları..öğleyide yeyip kaçıcamm.. öpüyorumm bugün sakin kimsecikler yok pek sabah erken geldim ya ben ondan sizi seviyorum allaha emanet

Bizde seni seviyoz fatoş abloş
Kızlar dün sporda çılgın ter döktüm ya. Kaptanımla hırs yaptıkya bu hafta 1 kilo vericez diye.
Normal kardio yaptım ama bisiklet yerine o yatay yada dikey bisikletleri kullanmıyorum kondisyon bisikletleri var ayakta sürülüyor sporda maratoncular var onlar kullanıyor. Bende onu kullanıyorum artık ya acaip bişey.çok yorucu ama 15 dakkada yarım kilo ter döktüm.
Bekle beni 55 kilo sana geliyorum

fotoşum benim kız 4.5 yaşında valla benimde kızım diye demiyorum kimse bu huylarıyla almaz onu çok fena zaten bana benzemiyor(tipide huyuda kayınvalidem bize kök söktürüyor)hamileyken çok dua etmiştim allahım herkese çekebilir tipi hiç önemli değil ama huyu benzemesin diye ama sevmediğin ot dibinde bitermiş:))))çok sevişirizde kaynanamla

ben normal bisikleti çeviremiyorum süpersin canım ya:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…