- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
resmen kadını görünce şevke geldim kilo vermek için . biz neye uğraşıyoru kadın neye kafayı yemş bu millet
Böyle Dünya Rekoru Olur mu?
Iyy o ne yaaa
kelebeğim üzme bu kadar kendini.hem niye eve kapanıyosun tatlım. böyle yaparak evde düşünüp kurup kurup patlarsın ona daha kötü olur gez dolaş bekarlığının tadını çıkar evlenince zaten e kuşu olcan
kelebektoşum hiç detoks yapmadım ben benim bünye detoks yaptımmı anlık verip 2 gün sonra kat kat alıyo.
Ben her yere onunla gezme hayali kurup bu hayalle katlanırdım her şeye ama değmiyo bu kadarı haklısınız...hiç modumda değilim ilknur ablacım ama atlatırım...
anladım..detoks yapan bayanlardan bilgi bekliyoruz o zman
günaydın fındık kurdu fıstık leblebi karışımı fit çıtır bayanlar.gününüz güzel geçsin.bugün evde olmayacağım çarşı pazar yürüyüşe atacağım kendimi hepinizi öpüyorum
Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrr.
Dün akşam yanlışlıkla protein ihtiyacımı karşıladım. Elmamın içinden kurt çıktı. Lakin yarısını yemişim
özlemimm çalışmıyorum henüz canım gireceğim yerde outbound diye bir oluşum içindeler canım ozaman çağırcaklar zaten banada 1 ,2 ay içinde haber verişriz demişlerdi ama ne bileyim bahardan mı yazdanmıyetişemiyom anacım hiç bişiye
canım benimm hadi içine siner inşallah canım yeni görev yerin kasaba ilçe köy bandırma diye hatırlıyorum ama inşallah görev yaptığın süre içinde ve sonrasında rüya gibigeçer canım günlerin.. internetinde tartında var spor salonuda bulmuşssun daha nolsun güzel arkadaşım..maşallah.
aa kelebeğimm iyi değilsin bebeğim sen o zafer kardeşimi ben bi dövecem yadua etsinn asker canım benimm ben sana kıyasladınn kırdınn nede sıktın dedimm canımm kendi dururmdan bahsettim..kimse kimseyi buraya zrla sokmuyor..istemesem çeker giderim zatenn yüreğim burkularak olsada..tabiki görevini yapacaksın ona saygım var ..kurallara uyarım uyamazsam cezamı çekerim napayımm tabiki keyifle kilo vermek için burdayız ama bende sıkıntıdayımm yanii onu paylaşayımm accık nazlanayımm dedimm ama bi daha size naz yapmıycam :) sıkıntımıda demiycem :) ama dayanamam ki
hilal ben çzödüm anacım sizi siz biz gibisiniz karakterler siyahla beyaz gibi zıt ama sevgii..onsuz asla olmaz... anlatsam belki dersin bizi anlatıyon fatoş diye ..bende çok ağlarım ağlamazsam yaşayamam zaten ama kötü bişi olduğu içinmi hayır çok şükür ama bazen bir bakış bazen bir söz normal söylenmiş bir söz çok değişik düşünyorumm üzülüp duruyomm ...hele ilk 2 yıl ben a derdim o z derdi o z derdi ben a derdim..yeni yeni analiz ediyorumm bizim karakterler uyuişmuyor onun doğruları bazen bana farklı bişiler anlatıyor ama çok seviyoz birbirimiz orası ayrı canım aman ne bileyim kim çözmüşte ben çözeyim derken buluyorum bazen kendimi :) bilmem anlatabildimmi ?
Anladım ablacım okudum tüm yazdıklarını çok sağol ama şu an Zafer'den hiç bahsedesim yok.....haklısın benziyoruz sanırım..biz de beyazla siyahız ama hayırlısı...
Kızlar nerlerdesiniz yaa. Her nerdeyseniz su için. kaldı 3 gün
Valla ben içip duruyorummm
gunaydın kızlar
dün yediğim mantı nın durum değerlendirmesi
sabah uyandığımda 74.4 e çıkmışım
doğru yuzmeye 400 cal kaybettim ama cuma gunku kgm dan hala + 200 gr fazlam var
sizler arada kaçamak yapıp bide zayıflıyorsunz yahu benim bunye sıfır kaçamak olursa kg veriyor ufff çok sınır bozucu
cumaya kadar aldığım +200 cal verip bide eksiye düşmem lazım haydin tut boğazı
evt fulyacım dediğin gibi bol su içerek yağlarımızı bunyeden uzaklaştıralım
Gidecek oo takma bu kadar esratoş...hergün tartılmak yaramıyor mu sana ne
başkanımm kelebeğim yardımcım fulyamm elektrik faturasını yatırmaya kaçıyorumm ondan sonra gelip ödevimi yapıcam sayıcam mesajları..öğleyide yeyip kaçıcamm.. öpüyorumm bugün sakin kimsecikler yok pek sabah erken geldim ya ben ondansizi seviyorum allaha emanet
Ben de seni çok seviyorum fatoş ablacımm
Bizde seni seviyoz fatoş abloş
Kızlar dün sporda çılgın ter döktüm ya. Kaptanımla hırs yaptıkya bu hafta 1 kilo vericez diye.
Normal kardio yaptım ama bisiklet yerine o yatay yada dikey bisikletleri kullanmıyorum kondisyon bisikletleri var ayakta sürülüyor sporda maratoncular var onlar kullanıyor. Bende onu kullanıyorum artık ya acaip bişey.çok yorucu ama 15 dakkada yarım kilo ter döktüm.
Bekle beni 55 kilo sana geliyorum
Ayyy ne güzel etmişin bravo yaa..bende biraz kaçamaklar var ama inşallah yaa...tam 1 olmasa bile 61 sıfırlansa iyiydi artıkk