Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

resmen kadını görünce şevke geldim kilo vermek için . biz neye uğraşıyoru kadın neye kafayı yemş bu millet
Böyle Dünya Rekoru Olur mu?

Iyy o ne yaaa

Ben her yere onunla gezme hayali kurup bu hayalle katlanırdım her şeye ama değmiyo bu kadarı haklısınız...hiç modumda değilim ilknur ablacım ama atlatırım...
anladım..detoks yapan bayanlardan bilgi bekliyoruz o zman

ben de adliyedeydim telden girdim bi kaç kez ama yazamaıdm...

Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrr.
Dün akşam yanlışlıkla protein ihtiyacımı karşıladım. Elmamın içinden kurt çıktı. Lakin yarısını yemişim

Anladım ablacım okudum tüm yazdıklarını çok sağol ama şu an Zafer'den hiç bahsedesim yok.....haklısın benziyoruz sanırım..biz de beyazla siyahız ama hayırlısı... bugün de ona yeni bi kargo yollamıştım iki arada bi derede,memleketten bi kaç yiyecek, mektup, bikaç tişört falan..sırf mutlu olsn diye ve bana az önce keşke yollamasaydın dedi...şu an ağlamamak için hızlıca yazıp başka şeyler düşünmeye çalışıyorum...

Kızlar nerlerdesiniz yaa. Her nerdeyseniz su için. kaldı 3 gün

Valla ben içip duruyorummm

Gidecek oo takma bu kadar esratoş...hergün tartılmak yaramıyor mu sana ne benm de canım çok tatlı çekiyo,özel döneme yaklaşıyoruzzz..bu nedenle sabah biraz sarelle yedim :26:

Ben de seni çok seviyorum fatoş ablacımm

Ayyy ne güzel etmişin bravo yaa..bende biraz kaçamaklar var ama inşallah yaa...tam 1 olmasa bile 61 sıfırlansa iyiydi artıkk

Bugün akşam deli spor hedefliyorumm hadi bakalımm cumaya kadar fire yokkkk...

Tubişcim ve fatoşcum geçmiş olsun yavrucuklarınız nasıl oldu??
Melikecim düştüm falan demişsin ya onu sonradan gördüm iyi misin şimdi?? Dİkkat et kuşum sınav mı en önemlisi sanki,sağlık dalgınlıklara gelmee...

Hatırlatma:
çarş su-spor menü sayımı tubiş
perş berenvildan
cuma fulias

bahsettiğin bisikletten bende almayı istiyorum ama evde yer yok annem hepsini benle toplayıp yakında atıcak :

evlenirsem bi odayı böyle spor salonu yapma hayalim var ama şartlar ne getirir belli olmaz

koşu bandı bu biisiklet bide kardiyo çalştınmı oo daha ne istiycen valla 55 e gelmen an meselesi

haydi bu hafta 55 beklıyorum ona göre senden

hergün tartıldığımda kg alırdan bi besin grubu olmuşşsa bunu da not edip beslenmemı ona göre düzenlıyorum
yani hergün tartılmak moralimi o an bozsada benım için gerekli bi olay

sabah doktorumda bi bayan beden eğitim mezunu 54 kg muş sonra atanamamış bankada göreve başlamış derken oturarak çalışmakdan her ay düzenli olarak 1kg almış üstünede evlenip cocuğu olmuş şuan 105 kg ya kadar çıkmış
doktorlar böyle uzun süre spor yapanların sporu bırakınca kaas grubu yağa dönüştüğü için fazla kg olanlardan bile kg vermeleri çok zor olduğunu söylediler
yani bizim sporu hiç bırakmamız lazım

tarif için teşekurler canım deniycem en kısa zamanda evde kara lahana da var hazır yarın bi değişklk olmazsa menum verdiğin tarif olsun

buarada yoğurt mayalarken çabuk sulanmasını ıstemıyorsan sütü mayaladıktan sonra mayalama yaptığın kap yada tencerenin kapağını kapatma üstüne delikli bi süzgeç koy etrafını ve süzgeçin üstünü sıkıca sar
ertesi gün yoğurtun sulanmadığını göreceksin

Evde alt komşun şikayetçi olmazsa evlenince gerçekleştireebileceğin bir hayal çünkü alt kata acaip gürültü oluyor.
Bende 55 bekliyorum kendimden. Dikkatliyim bu hafta. Cuma karşılığını almak isterim bünyemden

toplamda kalori olarak dengelese de valla bana artı olarak geri döndü sporumuda yaptım suyu mu da içtiğim halde

aman oldu bittii napalım uzunca bi süre mantı yemem olur biter

düzenini kurabilmşşsn öğretmen evi çok rahat oluyor ama yemek yapamıyor olman bıraz sıkıntı hep dışarda yemek yemek zor olcak
akşamları havalalrda ısınıyor salata yoğurt meyve de yiyebilirssin zaten sıcakda ınsanın canıda yemek istemiyor

bu arada fotolarda çok hoşş hiç yaşın gibi değilsin daha olgun bi karaktersin, ama tip olarak tam yaşının güzelliğindesin

bunu düşünerek 1. kat da oturmayı düşünuyorum zaten yükseklik korkum var yukarlarda oturamam yada mutakil olursa süper gönlunce koy sporunu yap spor salonlarınada taşınma ahh nerde isteyelim de olsun ama demi
şimdi yeni çıkan koşu bandlarında sesssiz çalışanı yok mu ki ?

Sen de haklısın tabii..ama hergün tartılmak beni baya geriyor yaa
evet biz sporu hiç bırakmamalıyız bence deee
İnşallah ev hayalin gerçekleşirr,harika olur

Ben de bekliyorum senden hadi bakalım kız, ama kendime inancım yok pek :26: şişlik var bugün sanki , adet dönemine girdim gircem, gerginim tatlı krizindeyim,şoktayımmmm ama çılgın spor yapcam bugün de kararlıyım

dün giremedim arkadaşlar hemen yazayım

dün(ptesi)
su:+
spor+

menü:
sabah
3/4 simit, çay
ara kalan simit

öğle:
sucuklu yumurta, az peynir, zeytin, ekmek
ara yok

akşam :
1 tabak türlü, 3 kaşık pilav, turşu
1 dilim pasta (kuzenin doğummgünüydüü ), 1 bardak kola

şuan nasıl yorgunum anlatamam size.. okuldan yeni geldim, sabahtan beri dersim vardı. şaftı kaymak bu olsa gerek..

menümü yazıp bakabildiğim kaadr geçmişe bakayım:
sabah yarım porsiyon su böreği, çay
ara top kek
öğlen haşlanmış baget, 3-4 dilim patates, yarım kase cacık, 1 dilim ekmek
akşam belli değil

resmen yorgunluktan yiyemedim öğleni

ayy bu kilo almaya çalışan kadını okudum şimdii, bu kesin ölür yakında. ciddiyim.

melike sinavın iyi geçmiş sevindim canım.

benim de telefonu değiştirmem gerek ama fazla pahalı olmasın malum çeyiz meyiz

azcık dinleneyim de geleyim duramıyoruum

Yemişin pastacıkları kızz ay ben de haftasonu kfc yedim hala onun şokundayım anca o erimiştir bence şimdi bi kaç gün de eksilesemmm

Dinlen tatlımm...gelinciğim
Samsung galaksy darty de indirimdeydi valla ben de ondan karar verdim aniden normalde daha pahalı ama ben 1300 e aldım mutlu oldum, çok işlevli bi şeye ihtiyacın yoksa da tabi gerek yok o kadar paraya da... daha tatlı şirin telefonlar da mevcut yani..ben eski telefonumdan da vazgeçemiyorum mesela nokia e5 baya eski ama taş gibi maşallahh,klavyesi falan çok eskimişti bi de sıkılmıştım artık yani yoksa bozulmaz ooo

Bir dilim kek deyip geçmeyin
bir dilim kekten aşağı yukarı iki yüz kalori aldığınızı hayaledin.Bu kaloriyi yakmak için neler yapmanız gerektiğine bakalım:

1 saat tempolu yürüyüş.
yarım saat merdiven çıkmak.
1 saat süpürge ile ev temizliği.Şayet bu bir dilim keki yedikten aldığınız kaloriyi yakacak bir aktivitede bulunmuyorsanız iki yüz kalori haneye yazılmış olacak ve baskülde kilo olarak karşınıza çıkar.

Ben erkenden su sporlarımı bildireyim

Su:+
Spor:+

Menü
Sabah
3 dilim kaşar peynir
yarım domates
1 salatalık
1 dilim kepek ekmeği

Ara
Yeşil çay

Öğlen
1 kase nesfitt

Ara
3 parça eti form

Akşam
Ispanak
Bulgur pilavı

Saat 10 gibi falan çay içiyoruz.Şekersiz 1 bardak.

tubish13: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj sayısı 6
berenvildan: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj sayısı 7
degua: Su: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj sayısı 5
lethem: Bildirim yok
kelebek.hill: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj sayısı 20
fulias: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj sayısı 8
fatos0808: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj sayısı 9
destina _88: Mesaj sayısı 5
melikea: Mesaj sayısı 5

Mahurbeste Mesaj : mazereti var pc bozuk

ARKADAŞLAR RİCA EDİYORUM MESAJ BAŞLARINDAKİ SAYILARIMIZI UNUTMAYALIM EKSİK YAZMAYALIM..

Son düzenleme:
biliyoruuum fena bişey o bi kere bindim 10 dakikalığına canım çıkmıştııı
üzme kendini herşeye kulaklarını çekicem baaaaaakkk

ayy çok pahalı be tatlım o kadar para vermem telefona en fazla 600-700 veririm.bu samsung galaksi ace nasıl onu alayım diyorum

aklımda canım yarın benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…