Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tatlılarım neler yaptınız bakim bugün.ben iyi yürüdüm valla bi 2 saat oldu.ama suyumu içemedim yaa şimdi bol bol fondip yapıyorum.yemek yapmadım daha gidip yemek yapayım da öyle geleyim bariii

Tekraradan selam
sabah kahvaltıdan önce yapıyorum artık sporlarımı daha iyi oluyo bide sabah sabah uykum olmazsa
bide 60 sakika yapıyodum ya 40 a düşürdüm kızlar çok halsiz kalıyorum spor yarar değil zarar gibi oluyo bi zaman 40 dakka yapıcam sonra yükseltçem. Aslında ne 40 dakkkası günlük saysam en az 5 saat Haftaya pazarteside diyetisyen kontrolum var ozaman diycem ben kendim çok birden artırdımvucudum alışmadı sanırsam..halim olmuyo keyfim olmuyo 40 dakka hızlı tempo tam bana göre şu dönem..

Merhaba,
Oncelıkle gruba hemen dahıl olabılıyor muyum?
Kuralları okudu ama bu mevzuya daır bı uyarı gormedım?!

Bugün mesaj sayımı kolay olcak dedimmki benimm canlarım gelmiş nerdesiniz siz bakım deyin bana
ilknurum gözümün nuru nerde yürüdün bakım canım 2 saat hava nasıl bursamda burda bişr açık bir kapalı dün canın sıkkındı bugün nasılsın canımm koş kız yemeğe yapta akşam yemeğine sana geleyimm...benimkide hazır saatini bekliyo hüpletmek için

merhaba,
oncelıkle gruba hemen dahıl olabılıyor muyum?
Kuralları okudu ama bu mevzuya daır bı uyarı gormedım?!

hoşgeldin conseptçim kapıdan içeri girer gitrmez ailemizden oluyorsun ama kurallarımız tabiki var kelebeğim hilalim yazar şimdi sana canım..kilon kaç hedef kilon yaş accık tanışalım
ben fatoş
yaş 31bu gurubun demirbaşı diyebilirsin canım..kurallar kolay zevkle kilo vereceğine aramızda canı gönülden inanıyorum..

tatlım aç karnına spor ben hiç yapamıyorum baş dönmesi yapıyo bende sende problem olmuyo mu?

tatlım fatoşum çarşıya çıktım.bi kuföre gittim kaportayı toplattım.burda da bi açtı bi kapattı tatlım .ahh tatlım sen gel yeterki ne istersen yaparım ben sana yeriz kaliteli kaliteli(bi dizide vardı bi replik ordan kaptım)

Merhaba
Kılo verırım gercekten. Kılo vermemde bı sorun yok.
Mesele alıyor olmamda:)
Ben Emıne.
30 yasındayım. Bır kızım var.
Kızım 18aylık.
Ama kılolar dogumdan degıl. (doguma sıgınmayacagım)
Dogum kılolarımı verdım cok spor yaparım. Alırken bıle sporu bırakmam.
Neden kılo aldıgımı az cok anlamıssınızdır... Bızım -masaellah- beyın-bogaz-mıde ılıskılerımız cok guclu.

Tıcker hazırladım ama yıne de cvb vereyım.
80kg ıle hamıle kaldım, ılk aylar 7kg verdım, doguma 104kg ıle gırdım.
Ekım2012'de 63kg ıdım.
Ve su son 5-6ayda 92yı gordum.
Cok oynaktır benım kılom.

Kimse konusmuyor berı ben bugun yedıklerımı yazayım..
Ilk gunden kuralları ıhlal etmeyeyım.

Kahvaltı oncesı- kahve
Sabah- bogurtlen,su,ketentohumu,sutle shake. (cok yapmıstım ogleye dogru bırkac bardak daha ıctım)
Ogle- bır tabak etsız bezelye yemegı, bırkac kasık kınoa pılavı.
Aksam- bır kadınbudu kofte,salata (zyaglı), 1 kase hosaf (sekersız)

Yesılcay ıctım bugun.
2,5lt su.

ps: Fecı tatlı duskunuyum. Aman aman yanı! Ama bır ay once tamamen sekerı hayatımdan cıkardım.
Tamamen kımyasal oldugundan. Kılo ıle alakalı bı durum degıl yanı. Tıpkı kola ya da fastfoodların tadını bılmedıgım gıbı
ınsaellah bundan sonra da sekerı unuturum.

Bır de tereyag!!! aman Allah'ım:)) onu asla bırakmam. Dıyette yemem, dıyet bıtınce tadına doymam..oyle ıste.

tatlım aç karnına spor ben hiç yapamıyorum baş dönmesi yapıyo bende sende problem olmuyo mu?
YOK CANIM OLMADI BU SABAH YAPTIM AMA 20. DAKİKADA KARNIM ÇOK ACIKTI UYKU SERSEMİ YÜRÜDÜM İLERİ GERİ
AY CANIM SAOLASIN İNŞALLAH YALAN DÜNYADAMIYDI AVRUPA YAKASINDAMI O REPLİK BİLEMEDİM ŞEKERİM OH MİS GİBİM OLMUŞUNDUR BENİMDE ZAMANIM GELDİ ASLINDA YAA GİTMEM LAIZM KUAFÖRE İNSAN BİR KUAFÖRLE BİLE NE KADAR MUTLU OLUYOR.BEN GELEYİMDE SENİN GÜLER YÜZÜN YETER CANIM BENİM

Saatın azızlıgı.
Yarın gorusuruz.
Guzel gecelerınız, mutlu paylasımlarınız olsun.

TEKRARDAN HOŞ GELDİN CANIM SEN AYNI BEN GİBİYMİŞİN DESENE SEN ŞÜKRET CANIM HALİNE BEN BU KİLOMA 157 168 KİLOLARDAN İNDİM ŞAKA GİBİ DİMİ :) BENDEDE VERMEKTE SORUN YOK SAOLSUN KESİNLİKLE HAMİLELEİĞE SIĞINMAM SNEİN GİBİ 1 OĞLUM VAR BENİMDE İSMİ ARAS ALLAH ÖMÜR VERSİN SENİN CİMCİMENEDE.. METABOLİZMAM AMA Bİ SALDIMMI UCUNUI VERDİĞİMİN 2 KATINI ALIRIM SPORDA YAPMAM SEN YAPIYOMUŞUNN NE GÜZEL BEN SALMAYA GÖR TABİİ ESKİDENDİ O ŞÜKÜR BENDE ŞİMDİ DİYETİSYEN KONTROLUNDE DEVAM EDİYORUM BİLİNÇLİYDİM ASLINDADA İŞİME GELMİYORDU DİYETİSYENLE DAHA GÜZEL OLUYOR..ARKADAŞLAR KONUŞUR CANIMM Bİ BİLSEN ÇENELERİNE YETİŞEMEZSİN..İLK GÜNDEN KURALLARA UYMANDA SÜPER AYRICA YAPTIĞIN SPORU İÇTİĞİN SU MİKTARINIDA SON YAZDIĞIN MESAJ BAŞLIĞINA SON DİYE İLETİREK YAZARSANJ ÇOK İYİ OLUR 1 HAFTA DENEME SÜREN VAR KATILIMIN SPORUN SUYUN MENÜN DENETİME GÖRE İYSE BİZİMLESİN TATLIM.
SALATALARINI YAĞSIZ YE MENÜLERDEN GÖRECEKSİN CANIMM YOĞURTLAR YARIM YAĞLI SÜTLERDE AYNI KESİNLİKLE ARA YAP MEYVE + SÜT OLSUN ...TATLIYI PEK ARAMAM BENİM ZORUM HAMUR İŞİ TUZLULARLA EE ODA +++ KİLO ŞÜKÜR 1 KAÇAMAĞIM OLMAZ SENİN GİBİ DİYETTEYKEN ASLINDA BENİM İÇİN DİYETTEYKLEN OLMAMLI ÇÜNKÜ MECBURUMM BEN HAYATIM BOYUNCA DİYETE EN AZ DÜZENLİ 2 SENE

TEKRADAN HOŞ GELDİN...PAROLAMIZ GENCİZ GÜZELİZ..KADINIZ YAPARIZ

TEREYAĞI DA UNUT CANIM..BIRAKINCA YERİMDE DEME ÇÜNKÜ VERDİKLERİN HOP GELİYO.. TATLIYI İNSAN BÜNYESİ 21 GÜNDE UNUTURMUŞ DİLDEKİ TAT ALMA DUYULARI 21 GÜNDE DEĞİŞİRMİŞ..

Son düzenleme:
BY DONE KELEBEKHİLL SHEİS MY FAMOUS REGİSTER
Benim canım grup üyelerim birkaç konuyu paylaşmak isterim:

1- Pazar günleri cumartesi ve pazarın menüsü,suyu ve sporu toplu olarak yazılacak ve ben ya da fulias tarafından denetimi yapılacaktır.Her gün menü-su-spor bildirirken bunu başlıkta yazarak belirtelim ki gözden kaçmasın Sayım yapan arkadaşlar, gece 12 den önce liste hazırlamayalım daha mesaj yazan arkadaşlar olabiliyor, ertesi sabah giremeyecekseniz dert etmeyin,ertesi akşama hazırlayın lütfen

2-Menüsünü paylaşmayanlar da bizden 1 adet - kazanacaktır. Haftaiçi kimlerin su-spor-menü listesi hazırlayacağı aldığı - lere göre belirlenecektir. Yani hiç eksiniz yoksa yüksek ihitmal liste hazırlamayacaksınız Haftasonları denetimi ve toplu denetim ben ve fuliasın sabit.

3-Mesaj sayısını 1-2-3-...şekilnde belirtmeseniz de son mesajınızı o gün çıkmadan belirtirseniz çok iyi olur. (hatta belirtmezseniz o arkadaş belirttiğiniz kadarını baz alabilir diye düşündüm,düzeltmediğiniz,ben şu kadar sayıda mesaj yazdım demediğiniz takdirde mesaj sayınız eksik yazılmış olur,bu da bir nevi ceza yorumlarınızı bekliyorum.Çünkü bu da ana kurallarda yazan uyulması gereken bir zorunluluk aslında.O gün sonundaki kendi mesajlarınızı saymak için en kolay yol, profilinizde etkinliklerimde kendi adınıza tıklayın ve o gün yazdığınız mesajları toplu olarak gördüğünüzden kolayca saymış olursunuz)

4-Haftalık 30 mesaj sınırı altında kalanlar biliyorsunuz ki 2 hafta tekrarlandığı takdirde gruptan çıkarılmak zorunda, bu kurallarda yazılı çünkü; insiyatif kısmını, mazeretleri hep beraber değerlendiririz,ancak lütfen dikkat etmeye çalışalım.

5-Haftalık kilo bildirimi yaparken de paylaşımı yayınlanan listeyi alıntılayarak yapalım.(Yapan arakadaşlara kocaman teşekkür)

6-Grupça alınan karara göre 3 hafta spordan 4 - alan arkadaşımız gruptan ayrılmak zorunda kalacaktır.

Yoruma açık olmak üzere çok dikkat edilmesini istediğim hususlar bunlar kızlar. Bu hafta haftasonu denetimiyle +- ye göre değerlendirip liste hazırlama görevi veriyoruz.

Bak ben burdayımm ya hiç yazıyolarmıı sonra gece kendi kendime konuşıup duruyom :)
esram canımm mesajların başlığına sayı yaz tatlım esracım sen nerelisin kara lahanayı çok az kişi bilirde ondan soruyorum canım öğrenci olduğunu biliyorum ama

eminoş hoşgeldin aramıza tatlım.ben ilknur.28-29 arası bi yaştayım 1 kızım var 5 yaşında 7 yıllık evliyim.bende 72 kiloyla başladım diyete ve şuan 59 u gördüm.hadi gel bizimlesin kıııızzz

menümü paylaşayım

sabah lorlu ıspanak salatası ay enfesdi acayip tok tuttu tavsiye ederim

ara türk kahvesi 2 parça eti karam bitter %70 kakalo 1 adet 25 cale denk gelıyor

öğle :1 kase tavuk çorbası
4 kaşık karnıbahar yemeği
2 kaşık yoğurt

ara 1 adet portakal 2 adet ceviz

akşam 4 adet tavuk köfte
bulgurlu ıspanak yemeği
2 kaşık yoğurt

su : 2 litre

spor :1 saat yüzme

Sabah
2 dilim tam buğday ekmeğine yağsız salçalı peynirli tost yarım yağlı peynirden
7 zeytin
1 domates
arada
1 portakal
1 bardak yarım yağlı süt
öğlen
6 kaşık makarna (ekmek yerine )
içine et besinim için 3 kk yağsız peynir
1 domates
yarım su bardağı yoğurt
arada
3 tane eti form limonlu lifli
1 elma
akşam
lahana yemeği (bitti artık ) haftaya yaparım
yarım bardak yoğurt
2 kaşık bezelye yemeği karışık sebzeli
1buçuk dilim tam buğday ekmeği
salata koca kase yağsız sirkeli limonlu :) az tuzlu
21:30 da
1 parmak muz
1 elma
1 bardak süt
allaha emanet :)

Sporum
40 dakika yüksek tempo yürüme bandı
+1 saat yürüyüş fatura yatırmaya gittim
suyum +
bugünde bitti firesz şükür

ara unutuyorum dimi
aslen eruzurmluyuz canım biz
yok tatlım öğrencii değilim gıda muhendisiyim 5 seneden beri hep özelde çalıştım ama şuan çalışmıyorum ara verdim kpss ye gircem onun için hazırlık yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…