merhaba,
oncelıkle gruba hemen dahıl olabılıyor muyum?
Kuralları okudu ama bu mevzuya daır bı uyarı gormedım?!
Tekraradan selam
sabah kahvaltıdan önce yapıyorum artık sporlarımı daha iyi oluyo bide sabah sabah uykum olmazsa
bide 60 sakika yapıyodum ya 40 a düşürdüm kızlar çok halsiz kalıyorum spor yarar değil zarar gibi oluyo bi zaman 40 dakka yapıcam sonra yükseltçem. Aslında ne 40 dakkkası günlük saysam en az 5 saatHaftaya pazarteside diyetisyen kontrolum var ozaman diycem ben kendim çok birden artırdımvucudum alışmadı sanırsam..halim olmuyo keyfim olmuyo 40 dakka hızlı tempo tam bana göre şu dönem..
Bugün mesaj sayımı kolay olcak dedimmki benimm canlarım gelmiş nerdesiniz siz bakım deyin bana
ilknurum gözümün nuru nerde yürüdün bakım canım 2 saat hava nasıl bursamda burda bişr açık bir kapalı dün canın sıkkındı bugün nasılsın canımm koş kız yemeğe yapta akşam yemeğine sana geleyimm...benimkide hazır saatini bekliyo hüpletmek için
hoşgeldin conseptçim kapıdan içeri girer gitrmez ailemizden oluyorsun ama kurallarımız tabiki var kelebeğim hilalim yazar şimdi sana canım..kilon kaç hedef kilon yaş accık tanışalım
ben fatoş
yaş 31bu gurubun demirbaşı diyebilirsin canım..kurallar kolay zevkle kilo vereceğine aramızda canı gönülden inanıyorum..
YOK CANIM OLMADI BU SABAH YAPTIM AMA 20. DAKİKADA KARNIM ÇOK ACIKTI UYKU SERSEMİ YÜRÜDÜM İLERİ GERİtatlım aç karnına spor ben hiç yapamıyorum baş dönmesi yapıyo bende sende problem olmuyo mu?
AY CANIM SAOLASIN İNŞALLAH YALAN DÜNYADAMIYDI AVRUPA YAKASINDAMI O REPLİK BİLEMEDİM ŞEKERİM OH MİS GİBİM OLMUŞUNDUR BENİMDE ZAMANIM GELDİ ASLINDA YAA GİTMEM LAIZM KUAFÖRE İNSAN BİR KUAFÖRLE BİLE NE KADAR MUTLU OLUYOR.BEN GELEYİMDE SENİN GÜLER YÜZÜN YETER CANIM BENİMtatlım fatoşum çarşıya çıktım.bi kuföre gittim kaportayı toplattım.burda da bi açtı bi kapattı tatlım .ahh tatlım sen gel yeterki ne istersen yaparım ben sana yeriz kaliteli kaliteli(bi dizide vardı bi replik ordan kaptım)
Tıcker hazırladım ama yıne de cvb vereyım.
80kg ıle hamıle kaldım, ılk aylar 7kg verdım, doguma 104kg ıle gırdım.
Ekım2012'de 63kg ıdım.
Ve su son 5-6ayda 92yı gordum.
Cok oynaktır benım kılom.
Kimse konusmuyor berı ben bugun yedıklerımı yazayım..
Ilk gunden kuralları ıhlal etmeyeyım.
Kahvaltı oncesı- kahve
Sabah- bogurtlen,su,ketentohumu,sutle shake. (cok yapmıstım ogleye dogru bırkac bardak daha ıctım)
Ogle- bır tabak etsız bezelye yemegı, bırkac kasık kınoa pılavı.
Aksam- bır kadınbudu kofte,salata (zyaglı), 1 kase hosaf (sekersız)
Yesılcay ıctım bugun.
2,5lt su.
ps: Fecı tatlı duskunuyum. Aman aman yanı! Ama bır ay once tamamen sekerı hayatımdan cıkardım.
Tamamen kımyasal oldugundan. Kılo ıle alakalı bı durum degıl yanı. Tıpkı kola ya da fastfoodların tadını bılmedıgım gıbı
ınsaellah bundan sonra da sekerı unuturum.
Bır de tereyag!!! aman Allah'ım:)) onu asla bırakmam. Dıyette yemem, dıyet bıtınce tadına doymam..oyle ıste.
Saatın azızlıgı.
Yarın gorusuruz.
Guzel gecelerınız, mutlu paylasımlarınız olsun.
kızlar ben kaçaroğlu. Spor beni bekler.
öpüyorum
Ay yanlış oldu bidaha öpiyim
Merhaba
Kılo verırım gercekten. Kılo vermemde bı sorun yok.
Mesele alıyor olmamda:)
Ben Emıne.
30 yasındayım. Bır kızım var.
Kızım 18aylık.
Ama kılolar dogumdan degıl. (doguma sıgınmayacagım)
Dogum kılolarımı verdım cok spor yaparım. Alırken bıle sporu bırakmam.
Neden kılo aldıgımı az cok anlamıssınızdır... Bızım -masaellah- beyın-bogaz-mıde ılıskılerımız cok guclu.
Bak ben burdayımm ya hiç yazıyolarmıı sonra gece kendi kendime konuşıup duruyom :)
esram canımm mesajların başlığına sayı yaz tatlım esracım sen nerelisin kara lahanayı çok az kişi bilirde ondan soruyorum canım öğrenci olduğunu biliyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?