Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

oo esramm benimm dersaneden erzurumlu arkadaşım vardı ismide esra çok severim 2003 te beraberdik dersanede hala görüşürüz bursada oda..sen hangi ildesin peki cnaımm
güzelim senin meslekte iymiş her besini bilirsinn bizide aydınlat esram...inşallah olur canımm kpss den atan ırsınn uyuz oluyorum ya insanlar üni bitiriyor ama açıkta ahh ah neyse sakin olup hemen kendimi toparlıyorum inşallah olur canımm...
Erzurumluları ben çok severimm artvinlileride severler bursada derneklerimiz kardeş :) bizim kurtuluş törewnlerimiz birlikte hazırlanır..ve esram dan ayrı 16 yıllık kankam canım tubamm da erzurumlu ve 2. Ailem gibidir aileside..
Ay esramm sizinn küflü peynirinize vede kıtlamalık şekerinize birde akide şekerinize bayılıyorum :)

Eminecim hoşgeldin Esra bende . 30-31 arasındayım
maşşalh allh bağışlasın kızınıda
spor yapman harika bizim grup bu konuda çok aktiftir
iştahı açıklardansın biz gibi

şekeri hayatından çıkardığını yazmışşsın annemn bi diyeti vardı ben lise 1 deyken uygulamıştım ona şeker yasakktı o diyettin bana tek faydası şekeri bırakmak olddu nemutlu sana sende bırakabılmşşsn her bardakda 1 şeker 5 bardak içsen 25 cal 125 cal sadece çaydan alacağın kalori iken şekeri bırakmak çok mantıklı bi seçim

ç.kaledeyim canım ben sen nerde oturuyorusn?
mesleğim iyi ama son yıllarda bazı sınırlamalar getirdiler işletmelerde zorunlu olarak çalıştırma kalmadı malesef iş bulma olanağımız gittkçe azaldı bende işte kpss için uğraşıyorum ,inşlh atanabilirim en az 90 almak zorundayım diğer bölum gibi değil bizim bölum netler çok yüksek puanlarda haliyle yukarda kalıyor 2014 için ufak ufak başladım anca hazırlanırım

senin mesleğin nedir canım tekrar işe dönücem diyordun?
sende artvinlisin demek sizin oralarda bi başka güzel yaza doğru şöyle karadeniz turu istiyorum bakalım nasip olursa
kadayıf dolmamızda meşhurdur bide çağ kebabı olsada yesek olsada yesek

Yemişin pastacıkları kızz ay ben de haftasonu kfc yedim hala onun şokundayım anca o erimiştir bence şimdi bi kaç gün de eksilesemmm

off kentaki'yi nasıl severim ben de:)

yok canım ya taş çatlasın 500 verebilirm ben. benim telefondan beklentim arama yapayım mesaj atayım

aynen canım küçümsememek lazımm

canım ben dün hiç mesaj yazmadım ama bugün dünün su sporunu yazdım +, +

parolaya bayıldım. 160 mııı?

çağ kebabı olsada yesek olsada yesek

ayy evett!! çok severim cağ kebabınızııı

öğleden sonra bir uyumuşumm, iyi dinlendim yani. rüyamda da kız çocuğum olmuş güya. onu yedir, giydir falan diyorum Allahımm bu ne yaa hiç kendime vaktim kalmadııı ama kız da tatlı bişiydi hatırlıyorum

öğle vakti uyursan böyle olur işte, bundan ne anladıkk ben çoluk çocuğa daha hazır değilimm

uyanınca yediğim akşam yemeğini de yazayımm.(öncekileri yazmıştım)

akşam:
2 dilim ekmek, 1 domates, 3 yaprak marul, 1 biber (salata gibi yap ekmek arası ohh mis)
1 elmalı c vitamin soda
yarım eti canga

daha yemem sanırım

HİLAL de aşağıdaa gördümm

Eline sağlıkk fatoşcummm

Ace arkadaşımda vardı o da gayet kullanışlıı ya ben de ilk kez bu kadar fonksiyonel aldım bilg gibi telefon ama cidden uygulamaları kullanmadıktan sonra çok gereksız olur haklısın yani

tatlılarım neler yaptınız bakim bugün.ben iyi yürüdüm valla bi 2 saat oldu.ama suyumu içemedim yaa şimdi bol bol fondip yapıyorum.yemek yapmadım daha gidip yemek yapayım da öyle geleyim bariii

Bana yazdıklarını okdum ilknur ablacım çok sağol, annemle konuştum dayanamadım ve daha iyiyim teşekkür ederim, çok üzülüyorum gerçekten artık şüphelerim var bu ilişkiyle ilgili..hakkımızda hayırlısı diyelim...

Yani vücudunu en iyi sen tanırsın ablacık, ayarlarsın kendine göre

Merhaba,
Oncelıkle gruba hemen dahıl olabılıyor muyum?
Kuralları okudu ama bu mevzuya daır bı uyarı gormedım?!

Hoşgeldin eminecim fatoş yeterince açıklama yapmış benm adıma, ama takıldığın yerleri sor, mesaj sayını ve meünü yazmışsın, ve sporu suyu menüyü paylaştığın mesajının başlığında belirtirsen su spor diye listeleme yaparken kolaylık oluyor, listelemeyi hergün ve her hafta yapıp değerlendirme yapıyoruz, Allah bağışlasın kızını... hadi hep beraber kilo vermeyeee şimdii günde en az 2l suya + (artı)veriyoruz ve yarım saat spora + veriyoruz, menünü paylaşmazsan da 1 - (eksi) alıyorsn, her son yazdığın mesajdan sonra ne zamn internete girersen, geçmişte yazılanları okumalızın ki sana yazılan şeyleri görebilesin senin için fatoşumun yazdığı ekstra kurallarımızı tekrar alıntıladım, okursun canım, b zaman sonra alışkanlık haline gelcek bu başlık 2 hafta deneme süren başladı eminecimm

harikasınnn fatoşummm.... HONOR FOR ME TO BE YOUR FAVOURİTE

akşam yürüyüşüne başlayayım
size doyum olmaz bana musade kızlar hepinizi öperim iyi geceler dilerim

İyii gecelerrr esracımm görüşmek üzereee fotoya da bayıldım harika paylaşımların var

Ah kfc ahhh..ama anca toparlıyorum onu bence ben işteeee

Canım berenvildan a da dedim, çok fonksiyonel bu tabi ki gerek yok kullanmıyosan.... samsugun daha şirin telefonları da var 300-400 her işi görür...

Listenin içinde direk düzeltme de yapabilirsin canım gözden kaçtığında ki benm de gözümden kaçmasın tekrar başlıkta belirtmediğin için görmemiş olabilir fatoş..

Hahhaha deli kız neler görmüşün öyleee...Allah hazır olduğunda verir iş canım

saol canım
şimdi ben ingilizceciyim ya düzeltmek istemem ama o öyle olmaz

tubish13: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj sayısı 6
berenvildan: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj sayısı 7
degua: Su: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj sayısı 5
lethem: su+ spor+ Mesaj yok
kelebek.hill: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj sayısı 20
fulias: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj sayısı 8
fatos0808: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj sayısı 9
destina _88: Mesaj sayısı 5
melikea: Mesaj sayısı 5

kendimi de ekledimm

teşekkürler ilk bbaşta bu kadar değildide şimdi baya kötü düştüğümü farkettim :)

evde merdivenlerden düştüm ablacım ayağım kaydı sanırım detaylar pek aklımda yok :)

saoll :)
ben ne zaman yapacağım sayımlarımı not alayımda unutmayayım :)

merhaba arkadaşlar, ben 1 haftadır sırada bekliyorum ama bir türlü çağrılmadım. en sonunda bu akşam bir cevap geldi, gruba gir bir sor yer var mı diye? bana yer var mı acaba aranızda:):):):):)

merhaba arkadaşlar, ben 1 haftadır sırada bekliyorum ama bir türlü çağrılmadım. en sonunda bu akşam bir cevap geldi, gruba gir bir sor yer var mı diye? bana yer var mı acaba aranızda:):):):):)

hoşgeldin tatlım.kilo boy yaş gibi durumlarını yaz sabaha kaptanımız değerlendirsin.yer durumunu o daha iyi biliyo.seni yanıltmak istemem

su:1.5 oldu 2 ye tamamlarım +
spor: çarşı pazar gezisi 2 saat +
Alınan / Yakılan Kalori Kayıtları (Bugün)
AldığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Fincan Yeşil Çay (3 kcal)3 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)11 kcal
0.50 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)28 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (150gr) Omlet (Ezme ve Çırpma Yumurta) (252 kcal)252 kcal
0.50 x 100gr Namet Hindi Salam (168 kcal)84 kcal
1.00 x 1 Yemek Kaşığı (20gr) Nesquik Sürülebilir Çikolata (107 kcal)107 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal
1.00 x 100gr Kuzu Ciğeri (Yağda) (232 kcal)232 kcal
1.00 x 100gr Sade Pirinç Pilavı (130 kcal)130 kcal
Alınan Kalori Toplamı915 kcal

YaktığınızKalori Miktarı
2.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (200 kcal)400 kcal
Yakılan Kalori Toplamı400 kcal
belki en son bi çay içerim + 3 kcal ekleyin

hoşgeldin tatlım.kilo boy yaş gibi durumlarını yaz sabaha kaptanımız değerlendirsin.yer durumunu o daha iyi biliyo.seni yanıltmak istemem

hoşbuldum berenvildancım. 27 yaşındayım, 157 boy 58,8 kiloyum. 1 çocuk annesiyim. hedefim 49-50 olmak. evlenirken 50 kiloydum, hamile kaldığımda 55, doğuma giderken 73 geçen yaz haziran gibi 65 kilodayken diyet ve spora başlayıp yılbaşına kadar 55 e düştüm fakat bu sıralar kullandığım kan ilaçları iştahımı açtı ve bazı sağlık sorunları yaşayıp spor da yapamayınca 58,8 e ulaştım. ama şuan sağlığım düzeldi, spora başladım, yediklerime de dikkat ediyorum, kararlıyım hedefe ulaşıcam inş. takım ruhuna ihtiyacım, motivasyonumu çok artırıyor, daha önce de 50-59 kilo aralığındakilerle birlikte birkaç kilo vermiştim:) ve ordaki arkadaşlardan epey şey öğrenmiştim:) inş. artık takıma dahil olup tam gaz devam ederim mücadeleme:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…