ara unutuyorum dimi
Aslen eruzurmluyuz canım biz
yok tatlım öğrencii değilim gıda muhendisiyim 5 seneden beri hep özelde çalıştım ama şuan çalışmıyorum ara verdim kpss ye gircem onun için hazırlık yapıyorum
Merhaba
Kılo verırım gercekten. Kılo vermemde bı sorun yok.
Mesele alıyor olmamda:)
Ben Emıne.
30 yasındayım. Bır kızım var.
Kızım 18aylık.
Ama kılolar dogumdan degıl. (doguma sıgınmayacagım)
Dogum kılolarımı verdım cok spor yaparım. Alırken bıle sporu bırakmam.
Neden kılo aldıgımı az cok anlamıssınızdır... Bızım -masaellah- beyın-bogaz-mıde ılıskılerımız cok guclu.
oo esramm benimm dersaneden erzurumlu arkadaşım vardı ismide esraçok severim 2003 te beraberdik dersanede hala görüşürüz bursada oda..sen hangi ildesin peki cnaımm
güzelim senin meslekte iymiş her besini bilirsinn bizide aydınlat esram...inşallah olur canımm kpss den atan ırsınn uyuz oluyorum ya insanlar üni bitiriyor ama açıkta ahh ah neyse sakin olup hemen kendimi toparlıyorum inşallah olur canımm...
Erzurumluları ben çok severimm artvinlileride severler bursada derneklerimiz kardeş :) bizim kurtuluş törewnlerimiz birlikte hazırlanır..ve esram dan ayrı 16 yıllık kankam canım tubamm da erzurumlu ve 2. Ailem gibidir aileside..
Ay esramm sizinn küflü peynirinize vede kıtlamalık şekerinize birde akide şekerinize bayılıyorum :)
Yemişin pastacıkları kızz ay ben de haftasonu kfc yedim hala onun şokundayım anca o erimiştir bence şimdi bi kaç gün de eksilesemmm
Dinlen tatlımm...gelinciğim
Samsung galaksy darty de indirimdeydi valla ben de ondan karar verdim aniden normalde daha pahalı ama ben 1300 e aldım mutlu oldum, çok işlevli bi şeye ihtiyacın yoksa da tabi gerek yok o kadar paraya da...daha tatlı şirin telefonlar da mevcut yani..ben eski telefonumdan da vazgeçemiyorum mesela nokia e5 baya eski ama taş gibi maşallahh,klavyesi falan çok eskimişti bi de sıkılmıştım artık yani yoksa bozulmaz ooo
Eki Görüntüle 668863
Bir dilim kek deyip geçmeyin
bir dilim kekten aşağı yukarı iki yüz kalori aldığınızı hayaledin.Bu kaloriyi yakmak için neler yapmanız gerektiğine bakalım:
1 saat tempolu yürüyüş.
yarım saat merdiven çıkmak.
1 saat süpürge ile ev temizliği.Şayet bu bir dilim keki yedikten aldığınız kaloriyi yakacak bir aktivitede bulunmuyorsanız iki yüz kalori haneye yazılmış olacak ve baskülde kilo olarak karşınıza çıkar.
tubish13: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj sayısı 6
berenvildan: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj sayısı 7
degua: Su: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj sayısı 5
lethem: Bildirim yok
kelebek.hill: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj sayısı 20
fulias: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj sayısı 8
fatos0808: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj sayısı 9
destina _88: Mesaj sayısı 5
melikea: Mesaj sayısı 5
TEKRARDAN HOŞ GELDİN CANIM SEN AYNI BEN GİBİYMİŞİN DESENE SEN ŞÜKRET CANIM HALİNE BEN BU KİLOMA 157 168 KİLOLARDAN İNDİM ŞAKA GİBİ DİMİ :)
TEKRADAN HOŞ GELDİN...PAROLAMIZ GENCİZ GÜZELİZ..KADINIZ YAPARIZ
.
çağ kebabı olsada yesek olsada yesek
akşam yürüyüşüne başlayayım
size doyum olmaz bana musade kızlar hepinizi öperim iyi geceler dilerim
tubish13: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj sayısı 6
berenvildan: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj sayısı 7
degua: Su: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj sayısı 5
lethem: Bildirim yok
kelebek.hill: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj sayısı 20
fulias: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj sayısı 8
fatos0808: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj sayısı 9
destina _88: Mesaj sayısı 5
melikea: Mesaj sayısı 5
Mahurbeste Mesaj : mazereti var pc bozuk
ARKADAŞLAR RİCA EDİYORUM MESAJ BAŞLARINDAKİ SAYILARIMIZI UNUTMAYALIM EKSİK YAZMAYALIM..
biliyoruuum fena bişey o bi kere bindim 10 dakikalığına canım çıkmıştııı
üzme kendini herşeye kulaklarını çekicem baaaaaakkk
ayy çok pahalı be tatlım o kadar para vermem telefona en fazla 600-700 veririm.bu samsung galaksi ace nasıl onu alayım diyorum
tatlılarım neler yaptınız bakim bugün.ben iyi yürüdüm valla bi 2 saat oldu.ama suyumu içemedim yaa şimdi bol bol fondip yapıyorum.yemek yapmadım daha gidip yemek yapayım da öyle geleyim bariii
Tekraradan selam
sabah kahvaltıdan önce yapıyorum artık sporlarımı daha iyi oluyo bide sabah sabah uykum olmazsa
bide 60 sakika yapıyodum ya 40 a düşürdüm kızlar çok halsiz kalıyorum spor yarar değil zarar gibi oluyo bi zaman 40 dakka yapıcam sonra yükseltçem. Aslında ne 40 dakkkası günlük saysam en az 5 saatHaftaya pazarteside diyetisyen kontrolum var ozaman diycem ben kendim çok birden artırdımvucudum alışmadı sanırsam..halim olmuyo keyfim olmuyo 40 dakka hızlı tempo tam bana göre şu dönem..
Merhaba,
Oncelıkle gruba hemen dahıl olabılıyor muyum?
Kuralları okudu ama bu mevzuya daır bı uyarı gormedım?!
Merhaba
Kılo verırım gercekten. Kılo vermemde bı sorun yok.
Mesele alıyor olmamda:)
Ben Emıne.
30 yasındayım. Bır kızım var.
Kızım 18aylık.
Ama kılolar dogumdan degıl. (doguma sıgınmayacagım)
Dogum kılolarımı verdım cok spor yaparım. Alırken bıle sporu bırakmam.
Neden kılo aldıgımı az cok anlamıssınızdır... Bızım -masaellah- beyın-bogaz-mıde ılıskılerımız cok guclu.
Kimse konusmuyor berı ben bugun yedıklerımı yazayım..
Ilk gunden kuralları ıhlal etmeyeyım.
Kahvaltı oncesı- kahve
Sabah- bogurtlen,su,ketentohumu,sutle shake. (cok yapmıstım ogleye dogru bırkac bardak daha ıctım)
Ogle- bır tabak etsız bezelye yemegı, bırkac kasık kınoa pılavı.
Aksam- bır kadınbudu kofte,salata (zyaglı), 1 kase hosaf (sekersız)
Yesılcay ıctım bugun.
2,5lt su.
ps: Fecı tatlı duskunuyum. Aman aman yanı! Ama bır ay once tamamen sekerı hayatımdan cıkardım.
Tamamen kımyasal oldugundan. Kılo ıle alakalı bı durum degıl yanı. Tıpkı kola ya da fastfoodların tadını bılmedıgım gıbı
ınsaellah bundan sonra da sekerı unuturum.
Bır de tereyag!!! aman Allah'ım:)) onu asla bırakmam. Dıyette yemem, dıyet bıtınce tadına doymam..oyle ıste.
BY DONE KELEBEKHİLL SHEİS MY FAMOUS REGİSTER
Benim canım grup üyelerim birkaç konuyu paylaşmak isterim:
1- Pazar günleri cumartesi ve pazarın menüsü,suyu ve sporu toplu olarak yazılacak ve ben ya da fulias tarafından denetimi yapılacaktır.Her gün menü-su-spor bildirirken bunu başlıkta yazarak belirtelim ki gözden kaçmasın Sayım yapan arkadaşlar, gece 12 den önce liste hazırlamayalım daha mesaj yazan arkadaşlar olabiliyor, ertesi sabah giremeyecekseniz dert etmeyin,ertesi akşama hazırlayın lütfen
2-Menüsünü paylaşmayanlar da bizden 1 adet - kazanacaktır. Haftaiçi kimlerin su-spor-menü listesi hazırlayacağı aldığı - lere göre belirlenecektir. Yani hiç eksiniz yoksa yüksek ihitmal liste hazırlamayacaksınız Haftasonları denetimi ve toplu denetim ben ve fuliasın sabit.
3-Mesaj sayısını 1-2-3-...şekilnde belirtmeseniz de son mesajınızı o gün çıkmadan belirtirseniz çok iyi olur. (hatta belirtmezseniz o arkadaş belirttiğiniz kadarını baz alabilir diye düşündüm,düzeltmediğiniz,ben şu kadar sayıda mesaj yazdım demediğiniz takdirde mesaj sayınız eksik yazılmış olur,bu da bir nevi ceza yorumlarınızı bekliyorum.Çünkü bu da ana kurallarda yazan uyulması gereken bir zorunluluk aslında.O gün sonundaki kendi mesajlarınızı saymak için en kolay yol, profilinizde etkinliklerimde kendi adınıza tıklayın ve o gün yazdığınız mesajları toplu olarak gördüğünüzden kolayca saymış olursunuz)
4-Haftalık 30 mesaj sınırı altında kalanlar biliyorsunuz ki 2 hafta tekrarlandığı takdirde gruptan çıkarılmak zorunda, bu kurallarda yazılı çünkü; insiyatif kısmını, mazeretleri hep beraber değerlendiririz,ancak lütfen dikkat etmeye çalışalım.
5-Haftalık kilo bildirimi yaparken de paylaşımı yayınlanan listeyi alıntılayarak yapalım.(Yapan arakadaşlara kocaman teşekkür)
6-Grupça alınan karara göre 3 hafta spordan 4 - alan arkadaşımız gruptan ayrılmak zorunda kalacaktır.
Yoruma açık olmak üzere çok dikkat edilmesini istediğim hususlar bunlar kızlar. Bu hafta haftasonu denetimiyle +- ye göre değerlendirip liste hazırlama görevi veriyoruz.
akşam yürüyüşüne başlayayım
size doyum olmaz bana musade kızlar hepinizi öperim iyi geceler dilerim
off kentaki'yi nasıl severim ben de:)
yok canım ya taş çatlasın 500 verebilirm ben. benim telefondan beklentim arama yapayım mesaj atayım
aynen canım küçümsememek lazımm
canım ben dün hiç mesaj yazmadım ama bugün dünün su sporunu yazdım +, +
parolaya bayıldım. 160 mııı?
ayy evett!! çok severim cağ kebabınızııı
öğleden sonra bir uyumuşumm, iyi dinlendim yani. rüyamda da kız çocuğum olmuş güya. onu yedir, giydir falan diyorum Allahımm bu ne yaa hiç kendime vaktim kalmadıııama kız da tatlı bişiydi hatırlıyorum
öğle vakti uyursan böyle olur işte, bundan ne anladıkk ben çoluk çocuğa daha hazır değilimm
kimseler kalmamış sanırımm
harikasınnn fatoşummm.... HONOR FOR ME TO BE YOUR FAVOURİTE
Listenin içinde direk düzeltme de yapabilirsin canım gözden kaçtığında ki benm de gözümden kaçmasın tekrarbaşlıkta belirtmediğin için görmemiş olabilir fatoş..
Hahhaha deli kız neler görmüşün öyleee...Allah hazır olduğunda verir iş canım
saol canım
şimdi ben ingilizceciyim ya düzeltmek istemem ama o öyle olmaz
evet tatlım bazen step aerobik bazende plates aerobik yaptırıyodu.bitttiiiiiiiiii
bugün daha iyiyim tatlım
kelebeğim üzme bu kadar kendini.hem niye eve kapanıyosun tatlım. böyle yaparak evde düşünüp kurup kurup patlarsın ona daha kötü olur gez dolaş bekarlığının tadını çıkar evlenince zaten e kuşu olcan
ayyy tatlım geçmiş olsun nasıl düşün öylee
kelebektoşum hiç detoks yapmadım ben benim bünye detoks yaptımmı anlık verip 2 gün sonra kat kat alıyo.
evde merdivenlerden düştüm ablacım ayağım kaydı sanırım detaylar pek aklımda yok :)özlemimm çalışmıyorum henüz canım gireceğim yerde outbound diye bir oluşum içindeler canım ozaman çağırcaklar zaten banada 1 ,2 ay içinde haber verişriz demişlerdi ama ne bileyim bahardan mı yazdanmıyetişemiyom anacım hiç bişiye
canım benimm hadi içine siner inşallah canım yeni görev yerin kasaba ilçe köy bandırma diye hatırlıyorum ama inşallah görev yaptığın süre içinde ve sonrasında rüya gibigeçer canım günlerin.. internetinde tartında var spor salonuda bulmuşssun daha nolsun güzel arkadaşım..maşallah.
aa kelebeğimm iyi değilsin bebeğim sen o zafer kardeşimi ben bi dövecem yadua etsinn asker canım benimm ben sana kıyasladınn kırdınn nede sıktın dedimm canımm kendi dururmdan bahsettim..kimse kimseyi buraya zrla sokmuyor..istemesem çeker giderim zatenn yüreğim burkularak olsada..tabiki görevini yapacaksın ona saygım var ..kurallara uyarım uyamazsam cezamı çekerim napayımm tabiki keyifle kilo vermek için burdayız ama bende sıkıntıdayımm yanii onu paylaşayımm accık nazlanayımm dedimm ama bi daha size naz yapmıycam :) sıkıntımıda demiycem :) ama dayanamam ki
hilal ben çzödüm anacım sizi siz biz gibisiniz karakterler siyahla beyaz gibi zıt ama sevgii..onsuz asla olmaz... anlatsam belki dersin bizi anlatıyon fatoş diye ..bende çok ağlarım ağlamazsam yaşayamam zaten ama kötü bişi olduğu içinmi hayır çok şükür ama bazen bir bakış bazen bir söz normal söylenmiş bir söz çok değişik düşünyorumm üzülüp duruyomm ...hele ilk 2 yıl ben a derdim o z derdi o z derdi ben a derdim..yeni yeni analiz ediyorumm bizim karakterler uyuişmuyor onun doğruları bazen bana farklı bişiler anlatıyor ama çok seviyoz birbirimiz orası ayrı canım aman ne bileyim kim çözmüşte ben çözeyim derken buluyorum bazen kendimi :) bilmem anlatabildimmi ?
hayırlıs ablacımm..kızzz nerden düştünn geçmiş olsun canım dikkat et kendine
hilal ben çzödüm anacım sizi siz biz gibisiniz karakterler siyahla beyaz gibi zıt ama sevgii..onsuz asla olmaz... anlatsam belki dersin bizi anlatıyon fatoş diye ..bende çok ağlarım ağlamazsam yaşayamam zaten ama kötü bişi olduğu içinmi hayır çok şükür ama bazen bir bakış bazen bir söz normal söylenmiş bir söz çok değişik düşünyorumm üzülüp duruyomm ...hele ilk 2 yıl ben a derdim o z derdi o z derdi ben a derdim..yeni yeni analiz ediyorumm bizim karakterler uyuişmuyor onun doğruları bazen bana farklı bişiler anlatıyor ama çok seviyoz birbirimiz orası ayrı canım aman ne bileyim kim çözmüşte ben çözeyim derken buluyorum bazen kendimi :) bilmem anlatabildimmi ?
geçmiş olsun cnaımm üşütmüştür cnaım doğrudur..benim oğlum Arasım teyzesi 3 yaş 3 aylık :) 4 ü dolduruyor ..senin kız daha küçük sanırsamm dünür olalım mı ?oğlumdur diye demiyorum dermişim
Bugün akşam deli spor hedefliyorumm hadi bakalımm cumaya kadar fire yokkkk...
Tubişcim ve fatoşcum geçmiş olsun yavrucuklarınız nasıl oldu??
Melikecim düştüm falan demişsin ya onu sonradan gördüm iyi misin şimdi?? Dİkkat et kuşum sınav mı en önemlisi sanki,sağlık dalgınlıklara gelmee...
Hatırlatma:
çarş su-spor menü sayımı tubiş
perş berenvildan
cuma fulias
merhaba arkadaşlar, ben 1 haftadır sırada bekliyorum ama bir türlü çağrılmadım. en sonunda bu akşam bir cevap geldi, gruba gir bir sor yer var mı diye? bana yer var mı acaba aranızda:):):):):)
hoşgeldin tatlım.kilo boy yaş gibi durumlarını yaz sabaha kaptanımız değerlendirsin.yer durumunu o daha iyi biliyo.seni yanıltmak istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?