Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hoşgeldin tatlım.dediğim gibi kaptanımız şuan yok yarın seni değerlendirmeye alır.takımımızda eksiğimiz varsa takıma katılırsın.

Canım izinlisin diye bu hafta yazmamıştım, haftaya yazarım sana

merhaba arkadaşlar, ben 1 haftadır sırada bekliyorum ama bir türlü çağrılmadım. en sonunda bu akşam bir cevap geldi, gruba gir bir sor yer var mı diye? bana yer var mı acaba aranızda:):):):):)

arkadaşım ben sana katılmak isteyenlerde de belirttim azuz arkadaş gelmiş sanırım ismini gördüm ve normalde izinlilerle tam oluyoruz ama toplu paylaşıma sorayım itiraz olmazsa alalım seni tatlım olmazsa da başka bi gruba dan diye dalıp sor madem benden başka katılmak isteyenlere bakan pek kaptan yok...

iyi akşamlar arkadaşlar bana da bu gruba gelebileceğim yazılmış inş bana da aranızda yer vardır

kendimi tanıtayım boyum 165 kilom 88.0 doğum sonrası (emzirme döneminde) kilo aldım mecburen oğluşum az kilo alınca doktorumuz beslenme listesi yaptı maalesef onun sonucunda 15 kilo aldım 5 te doğumdan kalan kilom var etti 20 kilo
yediklerime dikkat ediyorum ama çoook sıkı diyet yapamıyorum emzirdiğim için hafta da 4 gün spor salonuna gidiyorum her gitmemde 2 saat hoca eşliğinde çalışıyorum.. bu arada çalışan bir anneyim yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerima

Sen artık bu gruptasın azuz ben yazmıştım grup kaptanıyım bir bilgilendirme mesajı yazacağım şimdi sana ben de hilal, 22 yaşındayım, 67 den 61 lere kadar geldim, hedef 57 inşallah boy 165, stj avukatım, çalışan bi bekarım spor salonu olayına özellikle bayıldım spora çok düşkün bi grubuz

teşekkürler canım bu arada adım Zeynep yaşımda 27 ve öğretmenim yeni işe başladım doğumdan dolayı ara vermiştim ne güzel zayıfsın darısı benim başıma inş... spora 2 haftadır gidiyorum daha yeni yeni alıştım ilk zamanlar resmen anam ağlıyordu inş ramazana kadarda devam edeceğim

ayrıca çok teşekkür ederim gün içerisinde sürekli bakıyordum kimse beni çağırmıyor diye üzülmüştüm

bunu akşam gelen yeni arkadaşa yazmıştım alıntı yaptım:

takıldığın yerleri sorarsın canım, mesaj sayını ve meünü yazmışsın, ve sporu suyu menüyü paylaştığın mesajının başlığında belirtirsen su spor diye listeleme yaparken kolaylık oluyor, listelemeyi hergün ve her hafta yapıp değerlendirme yapıyoruz, hadi hep beraber kilo vermeyeee şimdii günde en az 2l suya + (artı)veriyoruz ve yarım saat spora + veriyoruz, menünü paylaşmazsan da 1 - (eksi) alıyorsn, her son yazdığın mesajdan sonra ne zamn internete girersen, geçmişte yazılanları okumalızın ki sana yazılan şeyleri görebilesin senin için fatoşumun yazdığı ekstra kurallarımızı tekrar alıntıladım, okursun canım, b zaman sonra alışkanlık haline gelcek bu başlık 2 hafta deneme süren başladı.

grubun ilk sayfasında yazan kurallar dışında, ekstra kurallarımız:

Benim canım grup üyelerim birkaç konuyu paylaşmak isterim:

1- Pazar günleri cumartesi ve pazarın menüsü,suyu ve sporu toplu olarak yazılacak ve ben ya da fulias tarafından denetimi yapılacaktır.Her gün menü-su-spor bildirirken bunu başlıkta yazarak belirtelim ki gözden kaçmasın Sayım yapan arkadaşlar, gece 12 den önce liste hazırlamayalım daha mesaj yazan arkadaşlar olabiliyor, ertesi sabah giremeyecekseniz dert etmeyin,ertesi akşama hazırlayın lütfen

2-Menüsünü paylaşmayanlar da bizden 1 adet - kazanacaktır. Haftaiçi kimlerin su-spor-menü listesi hazırlayacağı aldığı - lere göre belirlenecektir. Yani hiç eksiniz yoksa yüksek ihitmal liste hazırlamayacaksınız Haftasonları denetimi ve toplu denetim ben ve fuliasın sabit.

3-Mesaj sayısını 1-2-3-...şekilnde belirtmeseniz de son mesajınızı o gün çıkmadan belirtirseniz çok iyi olur. (hatta belirtmezseniz o arkadaş belirttiğiniz kadarını baz alabilir diye düşündüm,düzeltmediğiniz,ben şu kadar sayıda mesaj yazdım demediğiniz takdirde mesaj sayınız eksik yazılmış olur,bu da bir nevi ceza yorumlarınızı bekliyorum.Çünkü bu da ana kurallarda yazan uyulması gereken bir zorunluluk aslında.O gün sonundaki kendi mesajlarınızı saymak için en kolay yol, profilinizde etkinliklerimde kendi adınıza tıklayın ve o gün yazdığınız mesajları toplu olarak gördüğünüzden kolayca saymış olursunuz)

4-Haftalık 30 mesaj sınırı altında kalanlar biliyorsunuz ki 2 hafta tekrarlandığı takdirde gruptan çıkarılmak zorunda, bu kurallarda yazılı çünkü; insiyatif kısmını, mazeretleri hep beraber değerlendiririz,ancak lütfen dikkat etmeye çalışalım.

5-Haftalık kilo bildirimi yaparken de paylaşımı yayınlanan listeyi alıntılayarak yapalım.(Yapan arakadaşlara kocaman teşekkür)

6-Grupça alınan karara göre 3 hafta spordan 4 - alan arkadaşımız gruptan ayrılmak zorunda kalacaktır.

Yoruma açık olmak üzere çok dikkat edilmesini istediğim hususlar bunlar kızlar. Bu hafta haftasonu denetimiyle +- ye göre değerlendirip liste hazırlama görevi veriyoruz.

Mesajlar günlük sayıldığından o gün çıkmadan son mesaj başlığında son deyip yanına adetii yazıyoruz listelemeyi grupça her hafta devirli yapıyoruz..... kolay gelsin az uzzz

Ve yliss paylaşım alanını bilgilendirdim sen de kurallara göz at madem şekerim, itiraz olmaz sanırım, sen de aramıza katılırsın zaten 2 hafta deneme süresi var çünkü bazen listemize alıyoruz arkadaşlar bi dah auğramıyor..hoş olmuyor.. başarılarrr herkesee

Çok memnun oldum zeynepcim, kuralalrı yazdım gözatarsın baya güzel muhabbetler edip spor yapıp zayıflıyoruz buralarda biz de öğretmen destina 88 adlı üyemiz ve lethem adlı üyemiz de var..yakında tanışırsın bütün grupla..kim ne zman girer işine göre belli olmuyor tabi cumaları tartı günü ancak bu hafta listede olmucaksın, sei deniycez teşekkür ederim artık zayıf sayılırım evet, bi ara almış başını gidiyordu amaa gruba borçluyum bunu

2.00 x 1 Adet Yumurta Beyazı (Haşlanmış) (15 kcal)30 kcal
2.00 x 1 Dilim Kepekli Ekmek (55 kcal)110 kcal
2.00 x 1 Yemek Kaşığı (20gr) Nutella Çikolata (108 kcal)216 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Sulu Köfte (256 kcal)256 kcal
0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Şehriyeli Pirinç Pilavı (248 kcal)124 kcal
0.50 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek (77 kcal)39 kcal
0.50 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)34 kcal
4.00 x 1 Adet Hurma (15 kcal)60 kcal
1.00 x 1 Avuç (40gr) Sarı Leblebi (155 kcal)155 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Kuru Fasulye (Etsiz) (184 kcal)184 kcal
1.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal)64 kcal
0.25 x 1 Adet Kuru Soğan (41 kcal)10 kcal
2.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal)6 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal)3 kcal
1.00 x 1 Adet Muz (100 kcal)100 kcal
Alınan Kalori Toplamı1391 kcal

YaktığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)300 kcal
0.25 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)75 kcal
Yakılan Kalori Toplamı375 kcal

Menü azcık karışık ve çok oldu sanki ama idare edin anacım yoruldum az düzenleyemedim spor leslie ile 5 mile + biraz bel diski

Spor:+
Su:2 lt +

yeni arkadaşlar bu kaloriler diyetarkadasim.com dan alıntıdır
ayrıca spor yaptığım Leslie ve pilates videoları:

Exercise TV / Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone - YouTube
Leslie Sansone 5 Mile Fat Burning Walk - YouTube
Ebru Şallı İle Pilates (Plates) - 12.10.2012 (BEYAZGAZETE.COM) - YouTube

sporumu evde yaparımm ama aksatmamm
size ceza bu hafta en az 2 kilo veriyonuz hadinn şaka kız korkmayın hemen

kuralları okudum merak ettiğim ne listesi hazırlayacağım
paylaşım derken sadece yiyip içtiklerimizi ve sporumu yazacaz bide haftanın her günü paylaşımda bulunmak zorunda mıyız

Yeni meleklerimm ve ilknur ablacımmm aşağıda sizleri görüyorum içerdesiniz anam çok yoruldum hem beden hem kafa gidik artık ben bi duş alıp uyuyim hemmenn sabahın kör vakti İstanbul trafiği beni bekler öpüldünüzzz

kuralları okudum merak ettiğim ne listesi hazırlayacağım
paylaşım derken sadece yiyip içtiklerimizi ve sporumu yazacaz bide haftanın her günü paylaşımda bulunmak zorunda mıyız

Haftanın her günü menümüzü suyumuzu sporumuzu paylaşmak zorundayız evet, listeleme de bu zaten basit, menü paylaşana +, su en az 2lt + sporu en az yarım sa olana + veriyoruz, yapan arkadaşları görceksin bu sreçte, aman ne zor işmiş deme çok basit şeyler bunlar kafanı yorma zeynepcim şimdiden paylaşım dediğimizde bu tarz bilgi paylaşımları günde en az 5 mesaj yazma kuralı var bütün gruplarda haftada en az 30 mesaj..
şimdilik kaçıyorum kafanı takılaı yazarsın yarın cevaplarımm

pardon ben yanlış okumuşum sanırım, uzun zamandır bekleyince tabi heyecanlanmışım cevap gelince:))))))))))))
ben bi gruba daha yazmıştım ama başvuru sayfasına yaz, ordan çağrılırsın dediler ne zormuş buralara girmek. belki daha iyidir zorun kıymeti bilinirmiş ya, bunda da vardır bir hayır diyelim. benim internetimde bi sıkıntı çıkmadığı sürece bu sefer kesin kararlıyım vazgeçmek yok hedefe yakınım ulaşıcam inş.:)

meni
sabah
- 2 haşlanmış yumurta
peynir
5 zeytin
şekersiz çay
arkadşlar omlet yapmıştı bi parça ondn yedim
öğle yemeği: yok
akşam: zeytin yağlı tabagı yedim . 1 dilim esmer ekmek

su bugün -
spor da eksi -
bugün suyu kafama diktim midem bulandı birden içemedim bidaha ya neyse artık yarın halledicm
bu arada yeni gelen arkadşlar hoşgeldiniiizzz :)

gruba alındıysan hoşgeldi,n yelizcim sevilay ben memnun oldum :)

menü çok hoşuma gitti valla şeker ihtiyacıda karşılanmış ama kalori gayet iyi durumda

gruba alındıysan hoşgeldi,n yelizcim sevilay ben memnun oldum :)

alındım sanırım:) deneme kısmına alındım en azından:) memnun oldum sevilaycım. ben de daha gruba girmediğim için kaloriye fazla dikkat etmeden spora başaladım bugün ama hesaplattım çok da abartmamışım sevindim:) yarın daha çok dikkat ederim:) çok heyecanlıyım ya inş. bu sefer olacak, tartıda 50 yi nezaman görücem bakalım:)

AldığınızKalori Miktarı
0.50 x 100gr Sucuk (Yağlı) (332 kcal)166 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (100gr) Sahanda Yumurta (262 kcal)262 kcal
2.00 x 1 Fincan Türk Kahvesi (Şekerli) (23 kcal)46 kcal
5.00 x 1 Yemek Kaşığı Kısır (62 kcal)310 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Sulu Köfte (256 kcal)256 kcal
3.00 x 1 Adet Etsiz Çiğ Köfte (60 kcal)180 kcal
2.00 x 1 Yaprak Marul (Kıvırcık) (2 kcal)4 kcal
0.25 x 1 Adet (35gr) Eti Çikolata Fındıklı Sütlü (451 kcal)113 kcal
2.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Bitkisel Çay (Şekersiz) (1 kcal)2 kcal
1.00 x 1 Litre Su (0 kcal)0 kcal
0.50 x 1 Litre Su (0 kcal)0 kcal
Alınan Kalori Toplamı1339 kcal

YaktığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)300 kcal
0.25 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)75 kcal
Yakılan Kalori Toplamı375 kcal

bugün ekstradan gezme çıktı, ondan bunca şey yedim ama yarından itibaren daha iyi olacak inş.:)

menü yazdım +
spor yazdım +
su 2 litre olmamıştır heralde tam saymadığım için tahmini 1.5 litre diye düşünüyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…