Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

0.25 x 100gr Ezine Peyniri (280 kcal)70 kcal
2.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)160 kcal
5.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin (7 kcal)35 kcal
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal
2.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal)2 kcal
0.25 x 1 Porsiyon (200gr) Zeytinyağlı Biber Dolma (184 kcal)46 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Yoğurtlu Makarna (546 kcal)273 kcal
3.00 x 1 Adet Mercimek Köftesi (52 kcal)156 kcal
1.00 x 1 Dilim Kepekli Ekmek (55 kcal)55 kcal
1.00 x 100gr Patlıcan Kızartması (147 kcal)147 kcal
Alınan Kalori Toplamı958 kcal

yaparsın yaparsın merklanma . ben girdiğimden beri 4 kilo verdim ve sanırım 1 ay oldu . bi ara hastalndığım için saldım gibi oldu ama çok güzel motive oluyosun. sende dikkt edersen eminim veririsin kilo cnm :)

yaparsın yaparsın merklanma . ben girdiğimden beri 4 kilo verdim ve sanırım 1 ay oldu . bi ara hastalndığım için saldım gibi oldu ama çok güzel motive oluyosun. sende dikkt edersen eminim veririsin kilo cnm :)

bende çelik gibi irade var ama tam motivasyonla. belki okumuşsundur önceki mesajımda yazmıştım, kendi çabalarımla 65ten 55 e düştüm ama kışın azizliğine uğrayıp birkaçını geri aldım alınca da motivasyon dibe vurdu takıma bu yüzden girmek istiyorum. çünkü etrafımdakiler kilom var deyince dalga geçiyorlar, çünkü herkesin kilo problemi var benden fazla. eşim de hem kilo ver diyor hem de bazı zamanlar hevesimi kırıyor. zorunluluk hissetmeden yapamıyorum ama kafaya koyunca karşımda pastaları löp löp yutsalar 1 çatal tatmam. kış boyu hep az da olsa kilo vereyim dedim ama o gün senin bu gezme benim yemezsen küserim kilon mu var ki şekerim diye diye baltaladılar hedefimi

aman diyim o gruplar çok tehlikeli. benimde var arkadaşlarım dertten anlamayanlarıda var saolsun biri dikkat et diye uyarırken biri yemem için elinden geleni yapıyor .. ki bi süredir yanımda kalan bir arkdşım vardengm bozuldu resmn gitde denmiyo . sen hedefine odaklan bence ne güzel iradeliymişsinde bende pek yok gibi ama çok kolay kilo verme huyumda var . ama süreklilik olmayınca nafile tabi. inşllh beraber vercz kiloları inş :)

suyum +
sporum +
menüm sabah marul domates 2 dilim kepek ekmeği peynir
öğlen 2 kaşık bulgur pilavı yoğurtlu bakla arada elma günkurusu hurma incir
aşkam börülce yemeği zeytinyağlı kereviz yoğurt 2 saat sonra muz
ama sonra çilolata yedim ya sormayın vicdanende kötü oldum

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ben tuğba matematik öğretmeniyim ne çok meslaktaşım oldu:) geçmişi okumakla meşgulüm öprt sizleri

Gunaydın ahali..
Sporumu yaptım, dusumu aldım, kahvem elımde..hayatın baslamasını (kızımın uyanmasını) beklıyorum:)

Tatlı duskunuyum ve sekerı bıraktım dedım ama benım bahsettıgım cay/kahveye atılan seker degıl.
Caya kahveye seker hıc atmazdım zaten.
Benım meselem ıcınde seker olanlar...kekeler pastalar baklavalar..vs
-bıraktım cok sukur-

sporu kahvaltı oncesı ac karnına yapmanın hep faydasını gordum, yalnız expertler bunun kalp krızı rıskını yukselttıgını
soylerler,bılgınıze- yıllardır hıc sasmam (amelıyat oldugum dogumyaptıgım hafta harıc) hergun gun uzerıme dogar ben spor yaparken.
Kurek delısıyım (nıckım de bu sebeple concept:) kosubandı da kullanırım ama kurek bı baska. bazen de spınbıke (cok sık degıl)
Kurekle o kadar ahbabız kı bazen esım uyarır "Emıne program bıttı":)
Spor yaparken ınsanları ızlerım "kımsabah o saatte kalkıyor, ıse gıdıyor.." plan yaparım, dusunurum dusunurum...
Yanı sporun bana yararlarını saysam fızık en son gelır:)

Ama kılo almak benım ıcın kacınılmaz..son. Daha once de dedıgım gıbı tereyag ve sut urunlerını cok tuketırım (hadı sımdı
sekerı bıraktım -abım kansere yakalandı 3aydır tedavı oluyor, sekerı bırakmamın sebebı korkmamdı-neyse..)

Kas oranım yuksektır, bu sebeple de kıloyu cok rahat verırım. Zaten mesele bogazı kısmak, gerısı bende var.
Asla fıre vermem, gorursunuz, soz verıyorum:))
Zaten sızınle yoldaslıgım kıloyu koruma noktasında olacak. Insaelleh bakalım bu sefer bunu basarabılecek mıyım...

PS: Benden sonra yazılanları okudum ama yazamadım (zor tuttum kendımı).
Ya ben mesaj sayısını erken bıldırdım galıba, bı daha konusamadım:))

Karalahana bılen benım:))
Eee bosuna tereyagcıyım demıyorum.
Trabzon'luyum ben, sen nerelısın?

Sımdı deneme falan dedın, heyecanlandım:))
Cok sagol..

Bana DETOKS önerebilecek olan yokmuuuuuuu ???????????????

MArk HYMAN bu ıste ıyı. Ultradıyet programını arastır. bıraz zahmetlı ve sebzeler bol yanı malıyetlı.
Yalnız detoks daha cok dıyete baslamadan ıse yarar (sadece kılo vermekse amac), dıyet yaparken
detoks, tartıda kıloyu cok da degıstırmez, bagırsaklar zaten temızlenmıs oldugu ıcın.

Bu arada hosbulduk, ben Emıne.

Bana DETOKS önerebilecek olan yokmuuuuuuu ???????????????
bebiş detoks yapma erim ben ani kilo verip normale dönünce birden alırsın.bende öyle olmuştu
menü çok hoşuma gitti valla şeker ihtiyacıda karşılanmış ama kalori gayet iyi durumda
öğle yemeğini atladım dün.çok ta iyi olmadı aslında
hoşgeldin tatlım.hepbirlikte görürüz inşallah

öncelikle abin için geçmiş olsun tatlım.ey maşşallah sabah kalk spora başla müthiş valla .ben evde çok zorlanıyorum spor yapmaya.tekrar salona mı başlasam ne :44:

gunaydın kızlar bugun burda hava kapalı şimdiden güneş göstermıyor yuzunu
tam uyumalık mi moddayım bakalım gunu nasıl geçircez
çalışanlara kolaylıklar olsun

Eki Görüntüle 669279

buduruma düşmeyeceğizz yaza herkes arzu ettiği kg lara inecek

ahahahahahaha Haziran ayı süpermiş ya

Günaydın herkeseeee
Yeni gelen arkadaşlar merhaba. Bende Fulya. Takımın kaptan yardımcısıyım.27 yaşındayım.Hepinize çılgın kilo vermeler diliyorum.
Takımımız bazı saatlerde durgun olsa da çoğunlukla eğlenceli bir takımız.
Vakit su içme vaktidir. Hep beraber fondip.

Günaydın! grup yiyor boyna da hepsi kilo aldı:) onlarda verme planları yapıyorlar. ama onlar yese de be ben yememiştim zayıflamaya odakladığım günlerde. ben de sağlık sorunlarından falan sallayınca toparlayamadım tekrar. ama sizinle beraber başaracağıma inanıyorum:) kolay kilo vermen çok güzelmiş, zaten spor diyet ve bol sıvı tüketimiyle kilo verilemiyorsa altta yatan metabolik bir sağlık sorunu olabilir, mesela hipotiroidi gibi yediğime dikkat ediyorum, spor yapıyorum, hala da veremiyorum diyen varsa doktora gitmeli acilen kan tahlili yaptırmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…