yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ben tuğba matematik öğretmeniyim ne çok meslaktaşım oldu:) geçmişi okumakla meşgulüm öprt sizleri
Gunaydın ahali..
Sporumu yaptım, dusumu aldım, kahvem elımde..hayatın baslamasını (kızımın uyanmasını) beklıyorum:)
Tatlı duskunuyum ve sekerı bıraktım dedım ama benım bahsettıgım cay/kahveye atılan seker degıl.
Caya kahveye seker hıc atmazdım zaten.
Benım meselem ıcınde seker olanlar...kekeler pastalar baklavalar..vs
-bıraktım cok sukur-
sporu kahvaltı oncesı ac karnına yapmanın hep faydasını gordum, yalnız expertler bunun kalp krızı rıskını yukselttıgını
soylerler,bılgınıze- yıllardır hıc sasmam (amelıyat oldugum dogumyaptıgım hafta harıc) hergun gun uzerıme dogar ben spor yaparken.
Kurek delısıyım (nıckım de bu sebeple concept:) kosubandı da kullanırım ama kurek bı baska. bazen de spınbıke (cok sık degıl)
Kurekle o kadar ahbabız kı bazen esım uyarır "Emıne program bıttı":)
Spor yaparken ınsanları ızlerım "kımsabah o saatte kalkıyor, ıse gıdıyor.." plan yaparım, dusunurum dusunurum...
Yanı sporun bana yararlarını saysam fızık en son gelır:)
Ama kılo almak benım ıcın kacınılmaz..son. Daha once de dedıgım gıbı tereyag ve sut urunlerını cok tuketırım (hadı sımdı
sekerı bıraktım -abım kansere yakalandı 3aydır tedavı oluyor, sekerı bırakmamın sebebı korkmamdı-neyse..)
Kas oranım yuksektır, bu sebeple de kıloyu cok rahat verırım. Zaten mesele bogazı kısmak, gerısı bende var.
Asla fıre vermem, gorursunuz, soz verıyorum:))
Zaten sızınle yoldaslıgım kıloyu koruma noktasında olacak. Insaelleh bakalım bu sefer bunu basarabılecek mıyım...
PS: Benden sonra yazılanları okudum ama yazamadım (zor tuttum kendımı).
Ya ben mesaj sayısını erken bıldırdım galıba, bı daha konusamadım:))
ahahahahahaha Haziran ayı süpermiş ya
Günaydın herkeseeee
Yeni gelen arkadaşlar merhaba. Bende Fulya. Takımın kaptan yardımcısıyım.27 yaşındayım.Hepinize çılgın kilo vermeler diliyorum.
Takımımız bazı saatlerde durgun olsa da çoğunlukla eğlenceli bir takımız.
Vakit su içme vaktidir. Hep beraber fondip.
iyi akşamlar arkadaşlar bana da bu gruba gelebileceğim yazılmış inş bana da aranızda yer vardır
kendimi tanıtayım boyum 165 kilom 88.0doğum sonrası (emzirme döneminde) kilo aldım mecburen oğluşum az kilo alınca doktorumuz beslenme listesi yaptı maalesef onun sonucunda 15 kilo aldım 5 te doğumdan kalan kilom var etti 20 kilo
yediklerime dikkat ediyorum ama çoook sıkı diyet yapamıyorum emzirdiğim için hafta da 4 gün spor salonuna gidiyorum her gitmemde 2 saat hoca eşliğinde çalışıyorum.. bu arada çalışan bir anneyim yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerima
merhaba arkadaşlar, ben 1 haftadır sırada bekliyorum ama bir türlü çağrılmadım. en sonunda bu akşam bir cevap geldi, gruba gir bir sor yer var mı diye? bana yer var mı acaba aranızda:):):):):)
MArk HYMAN bu ıste ıyı. Ultradıyet programını arastır. bıraz zahmetlı ve sebzeler bol yanı malıyetlı.
Yalnız detoks daha cok dıyete baslamadan ıse yarar (sadece kılo vermekse amac), dıyet yaparken
detoks, tartıda kıloyu cok da degıstırmez, bagırsaklar zaten temızlenmıs oldugu ıcın.
Bu arada hosbulduk, ben Emıne.
Kaptaaaaaaaaaannnnnnnn koooooooşşş
1- fatos0808
2- berenvildan
3-kelebek.hill
4-destina_88 İzinli
5-lethem
6-tubish
7-degua
8-mahurbeste
9-fulias
10-melikea123 geri döndü
11-az_uz_
12-yliss
13-concept
Bence 1 kişi fazladan zarar gelmez. Destinanın izni ne kadar daha sürecek acaba?
korktum valla beni atacaksınız diyeneyse bakalım inş. bir sıkıntı çıkmaz.
Bir izinli arkadaşımız olduğu için şu anlık bir sıkıntı olmayacak herhalde. Kaptan gelsin de o planlamıştır zaten.
Bir de mesajların başlık kısmına kaçıncı mesajınız olduğunu yazarsanız süper olur kızlar. Çünkü deneme haftası ne kadar katılım yaptığınızı görmemiz lazım. Normalde de yazıyoruz zaten. Akşamları mesaj sayıları yazılıp halka arz ediliyor eheh
tatlım destina bu hafta başlıcak galiba.bu yeni gelen 3 arkadaşın deneme süresi var ya 2 hafta o zaman düzene girer kaçan olmazsa birimiz izine ayrılıveririz ama yazmaya burda zayıflamaya devam ederiz cinlik yapalım biraz dimiiiiiKaptaaaaaaaaaannnnnnnn koooooooşşş
1- fatos0808
2- berenvildan
3-kelebek.hill
4-destina_88 İzinli
5-lethem
6-tubish
7-degua
8-mahurbeste
9-fulias
10-melikea123 geri döndü
11-az_uz_
12-yliss
13-concept
Bence 1 kişi fazladan zarar gelmez. Destinanın izni ne kadar daha sürecek acaba?
işte bu 6. mesaj :) şimdiden 3 bardak suyumu da içtim:)
şimdi oğlumu doyurunca 5 mil leslie de yapıcam inş. sporumu da yapmış olucam:)
bugün ne yiyeceğim de 3 aşağı 5 yukarı belli:)
tatlım destina bu hafta başlıcak galiba.bu yeni gelen 3 arkadaşın deneme süresi var ya 2 hafta o zaman düzene girer kaçan olmazsa birimiz izine ayrılıveririz ama yazmaya burda zayıflamaya devam ederiz cinlik yapalım biraz dimiiiii
aahaha beroşşşş çakallık peşinde. Olur ama çok mantıklıymış
günaydın kızlar
günaydın kızlar
pardon ben yanlış okumuşum sanırım, uzun zamandır bekleyince tabi heyecanlanmışım cevap gelince:))))))))))))
ben bi gruba daha yazmıştım ama başvuru sayfasına yaz, ordan çağrılırsın dedilerne zormuş buralara girmek. belki daha iyidir zorun kıymeti bilinirmiş ya, bunda da vardır bir hayır diyelim. benim internetimde bi sıkıntı çıkmadığı sürece bu sefer kesin kararlıyım vazgeçmek yok hedefe yakınım ulaşıcam inş.:)
su bugün -
spor da eksi -
bugün suyu kafama diktim midem bulandı birden içemedim bidaha ya neyse artık yarın halledicm
bu arada yeni gelen arkadşlar hoşgeldiniiizzz :)
Gunaydın ahali..
Sporumu yaptım, dusumu aldım, kahvem elımde..hayatın baslamasını (kızımın uyanmasını) beklıyorum:)
Tatlı duskunuyum ve sekerı bıraktım dedım ama benım bahsettıgım cay/kahveye atılan seker degıl.
Caya kahveye seker hıc atmazdım zaten.
Benım meselem ıcınde seker olanlar...kekeler pastalar baklavalar..vs
-bıraktım cok sukur-
sporu kahvaltı oncesı ac karnına yapmanın hep faydasını gordum, yalnız expertler bunun kalp krızı rıskını yukselttıgını
soylerler,bılgınıze- yıllardır hıc sasmam (amelıyat oldugum dogumyaptıgım hafta harıc) hergun gun uzerıme dogar ben spor yaparken.
Kurek delısıyım (nıckım de bu sebeple concept:) kosubandı da kullanırım ama kurek bı baska. bazen de spınbıke (cok sık degıl)
Kurekle o kadar ahbabız kı bazen esım uyarır "Emıne program bıttı":)
Spor yaparken ınsanları ızlerım "kımsabah o saatte kalkıyor, ıse gıdıyor.." plan yaparım, dusunurum dusunurum...
Yanı sporun bana yararlarını saysam fızık en son gelır:)
Ama kılo almak benım ıcın kacınılmaz..son. Daha once de dedıgım gıbı tereyag ve sut urunlerını cok tuketırım (hadı sımdı
sekerı bıraktım -abım kansere yakalandı 3aydır tedavı oluyor, sekerı bırakmamın sebebı korkmamdı-neyse..)
Kas oranım yuksektır, bu sebeple de kıloyu cok rahat verırım. Zaten mesele bogazı kısmak, gerısı bende var.
Asla fıre vermem, gorursunuz, soz verıyorum:))
Zaten sızınle yoldaslıgım kıloyu koruma noktasında olacak. Insaelleh bakalım bu sefer bunu basarabılecek mıyım...
PS: Benden sonra yazılanları okudum ama yazamadım (zor tuttum kendımı).
Ya ben mesaj sayısını erken bıldırdım galıba, bı daha konusamadım:))
Kızım uyandı, hayat, ıs ve en onemlısı trafık bızı bekler, bekletmemek gerek:)
gunaydın kızlar bugun burda hava kapalı şimdiden güneş göstermıyor yuzunu
tam uyumalık mi moddayım bakalım gunu nasıl geçircez
çalışanlara kolaylıklar olsun
Günaydın! grup yiyor boyna da hepsi kilo aldı:) onlarda verme planları yapıyorlar. ama onlar yese de be ben yememiştim zayıflamaya odakladığım günlerde. ben de sağlık sorunlarından falan sallayınca toparlayamadım tekrar. ama sizinle beraber başaracağıma inanıyorum:) kolay kilo vermen çok güzelmiş, zaten spor diyet ve bol sıvı tüketimiyle kilo verilemiyorsa altta yatan metabolik bir sağlık sorunu olabilir, mesela hipotiroidi gibiyediğime dikkat ediyorum, spor yapıyorum, hala da veremiyorum diyen varsa doktora gitmeli acilen kan tahlili yaptırmalı
senin yazdıklarını okuyunca ben de kendimi gördüm. sabah erkenden alacakaranlıkta kalkar yürüyüş yaparım, çayı kahveyi şekersiz içerim ama dondurma ve çikolataya karşı zaafım var, diyet yaparken en zorlandığım şey çikolatadan uzak kalmak. bu yüzden yazları daha kolay kilo veriyorum, dondurma çikolatadan daha az kalorili olduğu için:) yemekle işim yok ama tatlı yemem lazım illa. çözümü hurmada buluyorum, 1 hurma yiyince çikolata yemiş gibi oluyorum:) ben de yeni geldim, tanıştığımıza memnun oldum:)
Kaptaaaaaaaaaannnnnnnn koooooooşşş
1- fatos0808
2- berenvildan
3-kelebek.hill
4-destina_88 İzinli
5-lethem
6-tubish
7-degua
8-mahurbeste
9-fulias
10-melikea123 geri döndü
11-az_uz_
12-yliss
13-concept
tatlım destina bu hafta başlıcak galiba.bu yeni gelen 3 arkadaşın deneme süresi var ya 2 hafta o zaman düzene girer kaçan olmazsa birimiz izine ayrılıveririz ama yazmaya burda zayıflamaya devam ederiz cinlik yapalım biraz dimiiiii
napalım tatlım arada olcek böyle şeyler maksat takım şenlensin dimi... ayy canım sıkıldı yine benimde ne çok canım sıkılıyo hadi sohbet açalım bi konu hakkında muhabbet edelim yaaaaaa hadi takım at konu ortayaaaa
günaydın kızlar
öğle oldu kııız ne günaydını çık çabuk yataktan yemeğini yee öğün atlama bakiiiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?