Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

senin yazdıklarını okuyunca ben de kendimi gördüm. sabah erkenden alacakaranlıkta kalkar yürüyüş yaparım, çayı kahveyi şekersiz içerim ama dondurma ve çikolataya karşı zaafım var, diyet yaparken en zorlandığım şey çikolatadan uzak kalmak. bu yüzden yazları daha kolay kilo veriyorum, dondurma çikolatadan daha az kalorili olduğu için:) yemekle işim yok ama tatlı yemem lazım illa. çözümü hurmada buluyorum, 1 hurma yiyince çikolata yemiş gibi oluyorum:) ben de yeni geldim, tanıştığımıza memnun oldum:)

merhaba fulya, teşekkür ederim ben de yeliz.ben de 27 yaşındayım:) hadi bakalım ben de 1 bardak su içeyim aklıma gelmişken:) oğluş da kahvaltı bekler onu da doyurayım:) inş. beraberce kolayca vericez kiloları:)

Hoşgeldiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn

merhaba arkadaşlar, ben 1 haftadır sırada bekliyorum ama bir türlü çağrılmadım. en sonunda bu akşam bir cevap geldi, gruba gir bir sor yer var mı diye? bana yer var mı acaba aranızda:):):):):)

Merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Hoşgeldin Emineeeeeeeeee

Kızlar kaç kişi olduk ya 13 mü olduk acaba. Sınırı geçmiyelim. Ben bi hesapliyim

Kaptaaaaaaaaaannnnnnnn koooooooşşş

1- fatos0808
2- berenvildan
3-kelebek.hill
4-destina_88 İzinli
5-lethem
6-tubish
7-degua
8-mahurbeste
9-fulias
10-melikea123 geri döndü
11-az_uz_
12-yliss
13-concept

Bence 1 kişi fazladan zarar gelmez. Destinanın izni ne kadar daha sürecek acaba?

Son düzenleme:

korktum valla beni atacaksınız diye neyse bakalım inş. bir sıkıntı çıkmaz.

korktum valla beni atacaksınız diye neyse bakalım inş. bir sıkıntı çıkmaz.

Bir izinli arkadaşımız olduğu için şu anlık bir sıkıntı olmayacak herhalde. Kaptan gelsin de o planlamıştır zaten.
Bir de mesajların başlık kısmına kaçıncı mesajınız olduğunu yazarsanız süper olur kızlar. Çünkü deneme haftası ne kadar katılım yaptığınızı görmemiz lazım. Normalde de yazıyoruz zaten. Akşamları mesaj sayıları yazılıp halka arz ediliyor eheh

işte bu 6. mesaj :) şimdiden 3 bardak suyumu da içtim:)
şimdi oğlumu doyurunca 5 mil leslie de yapıcam inş. sporumu da yapmış olucam:)
bugün ne yiyeceğim de 3 aşağı 5 yukarı belli:)

tatlım destina bu hafta başlıcak galiba.bu yeni gelen 3 arkadaşın deneme süresi var ya 2 hafta o zaman düzene girer kaçan olmazsa birimiz izine ayrılıveririz ama yazmaya burda zayıflamaya devam ederiz cinlik yapalım biraz dimiiiii

işte bu 6. mesaj :) şimdiden 3 bardak suyumu da içtim:)
şimdi oğlumu doyurunca 5 mil leslie de yapıcam inş. sporumu da yapmış olucam:)
bugün ne yiyeceğim de 3 aşağı 5 yukarı belli:)

Ohhhh herşey planlı programlı süper. Suyu ihmal etmeyin ya en önemlisi o.
Oğlun açlıktan koltukları yiycek hadi koş doyur çocuğu

aahaha beroşşşş çakallık peşinde. Olur ama çok mantıklıymış

aahaha beroşşşş çakallık peşinde. Olur ama çok mantıklıymış

napalım tatlım arada olcek böyle şeyler maksat takım şenlensin dimi... ayy canım sıkıldı yine benimde ne çok canım sıkılıyo hadi sohbet açalım bi konu hakkında muhabbet edelim yaaaaaa hadi takım at konu ortayaaaa

Talkıma alındın resmi olarak denemen başladı yelizcim, merak etmeyin değerli grubum, sayıyı hallettim 13 e kadar esnedik, daha fazla almayacağımızı da şimdilik duyurdumi fire vermezsek harikayız şu an tekrar hoşgeldin yelizcimm

su bugün -
spor da eksi -
bugün suyu kafama diktim midem bulandı birden içemedim bidaha ya neyse artık yarın halledicm
bu arada yeni gelen arkadşlar hoşgeldiniiizzz :)

Spora eksiye çok kızarımmm

Kızım uyandı, hayat, ıs ve en onemlısı trafık bızı bekler, bekletmemek gerek:)

Ohh eminecimiz takıma alışmaya başlamış devam canım devamm tereyağsız günler dilerim

gunaydın kızlar bugun burda hava kapalı şimdiden güneş göstermıyor yuzunu
tam uyumalık mi moddayım bakalım gunu nasıl geçircez
çalışanlara kolaylıklar olsun

Eki Görüntüle 669279

buduruma düşmeyeceğizz yaza herkes arzu ettiği kg lara inecek

Günaydınnn..biz tabi ki böyle olmucazzz yaza incecik olcazz ohh

Ohh yeliz de hemen alışmaya başlamış, mutlu ettiniz beni kızlar, yelizcim zaten baya azimliydin senin için 12 sınırını esnetik yani

Kızlarr çakallığı bırakınn merak etmeyin gerekli tabanı oluşturdum sıkıntı yok ama bi süre kimseyi almayalım iyi olduk böyle inşallah devam eder düzen

günaydın kızlar

Günaydınnnnlarrr

kızlar ben şimdilik kaçar hem evimi toplar hem yürüyüşe gider hem kendime bakar geliriiim şimdilik byeee

çok teşekkür ederim çoooooooooooooooook mutlu oldum. inş. hayal kırıklığına uğratmıcam sizi, haftada 1 tartılıyorsunuz galiba ama ben bu sabah dayanamayıp tartıldım ve 200 gram eksik çıktım bile:):):):) üstelik dün diyet yapmamıştım fazla kısırlar çiğköfteler götürmüştüm ama 5 mil leslie yapmıştım. ara verdiğim için bugün dökülüyorum resmen o bu duyguyu çok seviyorum, kaslarım çalışmış:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…