Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben de dün 5 mil yaptım kızz akşamları menü su spor toplu paylaşp başlıkta belirtiyoruz farkındaysan tatlımm sen de paylaşmaya başla, haftada bir gün cumalara tartılıyoruz, paylaşım böyle devam ederse haftaya cuma listeye alabiliriz senii

hoşgeldin aramıza :)

Hedef kilonu belirtmemişsin canım, not etmem gerekiyor girince bildir

çooooooook teşekkürler, zayıflamış kadar mutluyum şuan:) ben yaza kadar ücretsiz izindeyim. evde olduğum için de bol bol vaktim var. diyetime engel yok ama spora çocuk engel olabiliyor. zorunluluk hissettiğimde geçen yaz sabah 5 te kalkıp dışarda yürüyordum 1 saat, eşim işe gitmeden oğlan yalnız kalmasın diye. ama kış dönemi mahvetti beni, leslie bile yapamaz oldum. ama artık çocuk büyüdü sayılır, ona da çizgi film açarım içerde ben de pc başında leslie yaparım eşim yokken, saatler ileri alınacak pazar günü, o zaman akşam üzeri dışarıda yürüyeceğim komşumla beraber, çocuklara babalar bakacak işten gelince:)
paylaşıma başladım, sabah 2 bardak su, yağsız tavada yumurta, 50 gr kadar beyaz peynir, sonra 2 bardak su daha.
ben şimdi leslie yapmaya gidiyorum. sonra yine görüşürüz.

Rica ederimm canım enerjin bize de yayılıyor maşallahh.. inşallah hep beraber veririz kiloları kafana takmaa
Vayy kızımız hızlı çıktıı Leslie ye benden sonsuz destekkk

evet bende baktım ona Türkiyeye gelmiyormuş henüz.
Zaten burada kesin çin malı olarak satmaya başlarlar çantacılar yakında.

Hahhah bence de bi sıkıntı olur onlar Türkiye'ye gelene kadar

Kızlar bende dün sadece 20 dk bisikletle 200 cal yakmayı becerdim. Kendi rekorumu kırdım 7.5km ile 10 dakka 8km ile 10 dakka yürüdüm at gibi 20 dk da 2.750km yürüdüm

Kızlar bende dün sadece 20 dk bisikletle 200 cal yakmayı becerdim. Kendi rekorumu kırdım 7.5km ile 10 dakka 8km ile 10 dakka yürüdüm at gibi 20 dk da 2.750km yürüdüm

Vayy 20 dk da 200 kalori baya güzeell..ben Leslie nin de baya yaktırdığını düşünüyorum ama net verilere ulaşamadım

Aynen rahat yakılır yani baya da eğlenceli ya güzel bi buluş
o zaman yaktım geldim 450 kalorimi:) şimdi duşa, ev işleri de beni bekler. oğlan da hazır uyumuşken. artık akşama girerim tekrar. o zamana kadar herkese azim diliyorum:) atalım üzerimizden kışın rehavetini, yaza fıstık gibi giricez inş., şu göbeğimden sarkmaya yüz tutanlar erimeden bana rahat yok:):126:

öğlen menüm:
1 kase mercimek çorbası
çok çok az ıspanak 2-3 çatal anca yemişimdir
2 çorba kaşığı yoğurt
1dilim ekmek

oo maşalah sporlar yapılmış fıstık gibi olcaz
bahar temizliği yapıyorum atılcakları at ev ferahlasın diye ayy canım çıktı yap yap bitmıyor
bi ara verdim size bakım dedim kımsecikler yokmu ne
öğle yemeğimi yiyim tekrar gelirim

mrhb kızlar hoş geldin diyen arkadaşlar hb diyeyim sayfalar ne kadar çok ilerlemiş bi daha okulda teneffüslerde okumaya çalışayım yoksa sayfa okumaktan msj yazmayacağım

selamlar kızlaaaaarr
menüm:
sabah 1 simit, çay
ara 2 bisküvi
öğle yumurta, peynir, zeytin, bal, ceviz, ekmek (kahvaltı)
ara yarım eti canga
akşam henüz belli değill

spor yaptım bilem 40 dk
su da içmeye devaam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…