- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
kızlar ben şimdilik kaçar hem evimi toplar hem yürüyüşe gider hem kendime bakar geliriiim şimdilik byeee
Eki Görüntüle 669330 Eki Görüntüle 669333
Eki Görüntüle 669331 Eki Görüntüle 669332
Yaaaaaaaa bende istiyorum bunlardan
Görüşürüz beroşvildoşş
Hhahah ay onlar ne kız gerçek mi, çizgifilmden çıkmış gibi bunlar
çok teşekkür ederim çoooooooooooooooook mutlu oldum. inş. hayal kırıklığına uğratmıcam sizi, haftada 1 tartılıyorsunuz galiba ama ben bu sabah dayanamayıp tartıldım ve 200 gram eksik çıktım bile:):):):) üstelik dün diyet yapmamıştım fazla kısırlar çiğköfteler götürmüştüm ama 5 mil leslie yapmıştım. ara verdiğim için bugün dökülüyorum resmeno bu duyguyu çok seviyorum, kaslarım çalışmış:)
çok teşekkür ederim çoooooooooooooooook mutlu oldum. inş. hayal kırıklığına uğratmıcam sizi, haftada 1 tartılıyorsunuz galiba ama ben bu sabah dayanamayıp tartıldım ve 200 gram eksik çıktım bile:):):):) üstelik dün diyet yapmamıştım fazla kısırlar çiğköfteler götürmüştüm ama 5 mil leslie yapmıştım. ara verdiğim için bugün dökülüyorum resmeno bu duyguyu çok seviyorum, kaslarım çalışmış:)
Evet ya gerçekmiş 3 boyutlu çalışmış adamlar heheh.
iyi akşamlar arkadaşlar bana da bu gruba gelebileceğim yazılmış inş bana da aranızda yer vardır
kendimi tanıtayım boyum 165 kilom 88.0doğum sonrası (emzirme döneminde) kilo aldım mecburen oğluşum az kilo alınca doktorumuz beslenme listesi yaptı maalesef onun sonucunda 15 kilo aldım 5 te doğumdan kalan kilom var etti 20 kilo
yediklerime dikkat ediyorum ama çoook sıkı diyet yapamıyorum emzirdiğim için hafta da 4 gün spor salonuna gidiyorum her gitmemde 2 saat hoca eşliğinde çalışıyorum.. bu arada çalışan bir anneyim yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerima
Ben de dün 5 mil yaptım kızzakşamları menü su spor toplu paylaşp başlıkta belirtiyoruz farkındaysan tatlımm sen de paylaşmaya başla, haftada bir gün cumalara tartılıyoruz, paylaşım böyle devam ederse haftaya cuma listeye alabiliriz senii
ben bir internet sitesi buldum satılan zaten ürünlerin markasının sitesi ve paypal ile alışveriş yapabiliyorsun :)
çooooooook teşekkürler, zayıflamış kadar mutluyum şuan:) ben yaza kadar ücretsiz izindeyim. evde olduğum için de bol bol vaktim var. diyetime engel yok ama spora çocuk engel olabiliyor. zorunluluk hissettiğimde geçen yaz sabah 5 te kalkıp dışarda yürüyordum 1 saat, eşim işe gitmeden oğlan yalnız kalmasın diye. ama kış dönemi mahvetti beni, leslie bile yapamaz oldum. ama artık çocuk büyüdü sayılır, ona da çizgi film açarım içerde ben de pc başında leslie yaparım eşim yokken, saatler ileri alınacak pazar günü, o zaman akşam üzeri dışarıda yürüyeceğim komşumla beraber, çocuklara babalar bakacak işten gelince:)
paylaşıma başladım, sabah 2 bardak su, yağsız tavada yumurta, 50 gr kadar beyaz peynir, sonra 2 bardak su daha.
ben şimdi leslie yapmaya gidiyorum. sonra yine görüşürüz.
evet bende baktım ona Türkiyeye gelmiyormuş henüz.
Zaten burada kesin çin malı olarak satmaya başlarlar çantacılar yakında.
Kızlar bende dün sadece 20 dk bisikletle 200 cal yakmayı becerdim. Kendi rekorumu kırdım 7.5km ile 10 dakka 8km ile 10 dakka yürüdüm at gibi20 dk da 2.750km yürüdüm
Vayy 20 dk da 200 kalori baya güzeell..ben Leslie nin de baya yaktırdığını düşünüyorum ama net verilere ulaşamadım
valla benim tahminlerime göre 450 cal gibi birşey yaktırması gerekiyor 5mil leslienin. Gayet iyi bir sonuç
o zaman yaktım geldim 450 kalorimi:) şimdi duşa, ev işleri de beni bekler. oğlan da hazır uyumuşken. artık akşama girerim tekrar. o zamana kadar herkese azim diliyorum:) atalım üzerimizden kışın rehavetini, yaza fıstık gibi giricez inş., şu göbeğimden sarkmaya yüz tutanlar erimeden bana rahat yok:):126:Aynen rahat yakılır yani baya da eğlenceli ya güzel bi buluş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?