Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar ben başka şubedeyim kendi yerime de bugün geçemiycem sanırım.
Akşamda kaynanama davetliyiz yemeğe.

Menü
Sabah
3 adet kaşar peynir
2 adet jambon
1 kaşık amerikan salatası
2 dilim kepek ekmek

Öğlen
Kağıt kebabı

Akşam
Belli değil onu artık yarın yazarım

Yani akşam internete giremeyeceğim.

Su: +
Spor: + yapalımmı 45 dk kadar yürüycem çünkü. Ama kabul görmezsede - yapalım siz bilirsiniz.

Sevgilerrrrrrrrrrrrr öperimmmmmmmmm

bu günkü yediklerimi yazayım
kızlar bu arada ben sizin gibi çok bi diyet yapamıyorum diyetisyenimin verdiği listeye göre besleniyorum ama çoğu zaman ara öğünlerimi yapamıyorum... bi de ben hergün spor yapmıyorum salı perşembe cumartesi pazar 4 gün ve her biri 2 saat sürüyor bu durumda yapmadığım diğer günler eksi mi alacağım...

kahvaltıda
çeyrek ekmek
1 domates
1 tane haşlanmış yumurta
1 bardak süt
1kk kadar peynir
2 tane zeytin

okulda da 2 küçük çay bardağı açık şekersiz çay

içtiğim suya gelince ben çok su içiyorum emzirdiğim için

00.30 da 400 ml
02.30 da 400 ml
06.30 da 400 ml
8-12 arası 500 ml
13.de 400 ml

toplam 2.1 lt ( her emzirme sonrası muhakkak su içtiğim için günlük 3-4 lt su tüketiyorum)

canlarım bugünlük beni mazur görün.çok gelemedim.
su:1.5 oldu 2 hatta 3 olur.
spor 1 saat yürüyüş yaptım.
menümü yarın bildiririm büyük ihtimal.havalardan mı ne hiç keyfim yok bu sıralarda

öluyorummmmm
Kahvaltıdan sonra, butun gun bısey yemedım ya..
1sn vaktım olmadı.
Kosarken su kapıp ıcen atletler gıbı 15:30 cıvarı bı kahve kapmıslıgım var o kadar.
Evım evım guzel evım..
Dun hazırlayıp dolaba koydugum hamsılı pılavı attım fırına (tereyaglı...esım ve kızım ıcın ben yemeyecegım)
Dunden bezelyem var onu yerım.
Salata yogurt falan...
Gıdıyorum yazdıklarınızı okuyacagım.

Merhaba,
Sen de,benım gıbı, yenı geldın sanırım.
Hosgeldın:)

Beni alin grubunuza lütfen lütfen .. Azimliyim kurallara uyarim basariliyim yazarim herseyi paylasirim sizinle Trek kötü tarafim tombigim biraz onuda sizinle birlikte ortadan kaldirmak istiyorum..

mENUmu paylaşayım

sabah 1/2 yeşil elma
1 çorba kaşığı lorlu ıspanak salatası

ara türk kahvesi 2 adet ceviz

öğle: bulgurlu pazı dolması
1 kase yoğurt

akşam zeytinyağlı bakla

su: 2 litre
spor 40 dakika

merhabalar canlarım .sabah giremedm. bugün ağır spor günüm olcak .. yormak istiyorum vucudumu resmen . birazdn menümüde yazayım hemn

Beni alin grubunuza lütfen lütfen .. Azimliyim kurallara uyarim basariliyim yazarim herseyi paylasirim sizinle Trek kötü tarafim tombigim biraz onuda sizinle birlikte ortadan kaldirmak istiyorum..

şuan takımda malesef yerimiz kalmadı
ama kelebekhilallim gelince durum değerlendirmesi yapıp sana gerekli açıklamayı yapacaktır

canlarım bugünlük beni mazur görün.çok gelemedim.
su:1.5 oldu 2 hatta 3 olur.
spor 1 saat yürüyüş yaptım.
menümü yarın bildiririm büyük ihtimal.havalardan mı ne hiç keyfim yok bu sıralarda

al benden de okadar heryanım dökuluyor bahar yorgunlu olsa gerek
ama hiç olmazsa sporunu eksik etmemişşsn canım
havalar açsın daha iyi hissedicez kendimizi

0.50 x 1 Porsiyon (150gr) Kaşar Peynirli Omlet (309 kcal)155 kcal
7.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin (7 kcal)49 kcal
4.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Bitkisel Çay (Şekersiz) (1 kcal)4 kcal
0.25 x 100gr Ezine Peyniri (280 kcal)70 kcal
0.25 x 100gr Ayva Reçeli (206 kcal)52 kcal
2.00 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek (77 kcal)154 kcal

öglen
1.00 x 1 Porsiyon Nestle Nesfit Sade (125ml Yağsız Süt İle) (151 kcal)151 kcal
Alınan Kalori Toplamı634 kcal-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)300 kcal
1.00 x 1 Saat İp Atlamak (550 kcal)550 kcal
Yakılan Kalori Toplamı850 kcal

akşamıda daha sonra yazıcam

Son düzenleme:
profile giriyorsun, profil düzenleye giriyorsun, kişisel bilgiler kısmında çizelge yazıyor, oraya yapıştırıyorsun. umarım yardımcı olabilmişimdir.

söylediğin gibi yaptım teşekurler canım ama formatı değişmiş galiba kabul etmedi daha da uğraşamıycam hiç canım yapmak istemıyor
miskinliğim üstümde:26:

söylediğin gibi yaptım teşekurler canım ama formatı değişmiş galiba kabul etmedi daha da uğraşamıycam hiç canım yapmak istemıyor
miskinliğim üstümde:26:

cetveli hazırladığın zaman en kısa adres var ya png. ile bitiyor, onu kopyalayıp yapıştırıyorsun. bana da bir arkadaş söylemişti yapmıştım. geçenlerde yeni yaptım son çizelgemi de 1 hafta falan oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…