tubish13: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj sayısı 6
berenvildan: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj sayısı 10
degua: Su: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj sayısı 13
lethem: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj sayısı 13 lethemcim görmemişimm cnmm kuusra bakma kasti bişey yok şekerim başlığa fatosssss yazmısın :) düzelmişin eline sağlık gelincik..
kelebek.hill: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj sayısı 17
fulias: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj sayısı 8
fatos0808: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj sayısı 12
destina _88:
melikea:
yliss
az_uz
ismini boş bıraktıklarım kendileri yazarsa sevinirim..
Hoşgeldiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn
Merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Hoşgeldin Emineeeeeeeeee
Kızlar kaç kişi olduk ya 13 mü olduk acaba. Sınırı geçmiyelim. Ben bi hesapliyim
mesaj 3
eminecimm mesajlarında mesaj sayını belirt arkadaşım
yeni gelen arkadaşlarım
yeliz ve az uz (kusura bakma canım yazmışındır ama adını görmedimm) hoş geldiniz gurubumuza katılmakla nasıl iyi bir karar verdiğinize 2 hafta sonra görceksiniz kızlar...kucak dolusu sevgiler bende..
lethemcimm canımm görmemişim dün sayarken kırılma sakınn yavrumm evet canımm ben 168 leri görmüşş bir bayanımm sen ne sandınn fatoşu :)
tubish13: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj sayısı 6
berenvildan: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj sayısı 10
degua: Su: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj sayısı 13
lethem: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj sayısı 13 lethemcim görmemişimm cnmm kuusra bakma kasti bişey yok şekerim başlığa fatosssss yazmısın :) düzelmişin eline sağlık gelincik..
kelebek.hill: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj sayısı 17
fulias: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj sayısı 8
fatos0808: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj sayısı 12
destina _88:
melikea:
yliss
az_uz
ismini boş bıraktıklarım kendileri yazarsa sevinirim..
eminecim sen de benim gibiymişsin. canım çektimmi yemeden duramam, hem de tadını çıkara çıkara... ama diyette olduğum zaman kendi irademe ben bile şaşırıyorum. mesela hayatta reddedemeyeceğim birkaç yiyecek var, dondurma, çikolata, çikolatalı pasta... ama ne zaman diyette olsam karşımda hapur hupur yediler tadına bile bakmadım:) başlarsam duramam, hoşbeş reklamı gibi oldu:)
suyumm sporum tamam dır canlar
spor 40 dakika yürüme bandı 5.00 hızla dakikayı azalttımm hızı çoğalttım bugün..
su 2 litereyi geçti çaylar hariç
yliss: su+ spor+ mesaj sayısı en az 20 olur heralde şuan 16 ya da 17
mesaj 3
eminecimm mesajlarında mesaj sayını belirt arkadaşım
yeni gelen arkadaşlarım
yeliz ve az uz (kusura bakma canım yazmışındır ama adını görmedimm) hoş geldiniz gurubumuza katılmakla nasıl iyi bir karar verdiğinize 2 hafta sonra görceksiniz kızlar...kucak dolusu sevgiler bende..
lethemcimm canımm görmemişim dün sayarken kırılma sakınn yavrumm evet canımm ben 168 leri görmüşş bir bayanımm sen ne sandınn fatoşu :)
en son mesajda toplamı belırtmıyor muyduk?
Hesaplayan karıstırmasın dıye?
Yanlıs mı anladım ben
Elie sağlık fatoşcum
Biri çikolata mı dediii..bugün listemi paylaşmıcam yaaa çok kötü oldudepresyondayım da gençler
Fatoşumm sen de başlıkta belirterek yaz ki yarın tubiş gözden kaçırmaısn
Canım bu salının listesi, bugünün listesi yarınsalı günkü durumunu ekleyebilirsin
13. kural bana gore degıl Yelız.
Zaten expertler ne dese bana uymuyor:)
Ben ara ogunleri de, ogun sayısı cok mıktarı az meselesını de kabul etmıyorum.
!3.kural tartılmayı bırak ya, ben ılla her gun tartılırım. Benı motıve eder.
kılo verırken tartılırım kılo alırken ıse asla tartılmam.
Boylelıkle kılo aldıgımı gormuyorum.
gorunce degıl "dank" edınce ıdrak edıyorum:)
hayırlı akşamlar kızlar sizde bahsetmişiniz bahrdan mı havadan mı sudan mı bi tuafım bu günlerde daha akşam yemeğimi yemedimm kocişi bekliyorum ben ve yemek yememk bu işte bir iş var
en son mesajda toplamı belırtmıyor muyduk?
Hesaplayan karıstırmasın dıye?
Yanlıs mı anladım ben
Yok canım farketmez fatoş senn unuttuğunu düşünüp uyarmışakşamları çıkarken bazen unutuluyor da o yüzden bi zher mesajımıza yazıyoz, hangisi kolayına geliyorsa
Yok canım farketmez fatoş senn unuttuğunu düşünüp uyarmışakşamları çıkarken bazen unutuluyor da o yüzden bi zher mesajımıza yazıyoz, hangisi kolayına geliyorsa
kaptancımm uyarın dikkatimden kaçmadı ama ben başlıkta zaten belirtmişim atlasamda düzeltmelerimi yapıyorumm hatta alıntı yaptığın mesajım 4.. mesajımm canımm hilal bakk geliyo oklava tut
Ya sorma fatoşcum havalar berbat yaa amann benm de içim sıkılıyo artık yaaa....
Bir de listeye concept eklenecek fatoşcum ablacım
haklısın herkese göre değişir tabi tavsiyeler, bana da uymayanlar var. hergün tartılınca verme döneminde motive olurken fazla kaçırıp da biraz fazla çıkınca moralim bozuluyor. asitli içecek ben de içmiyorum. kolayı en son lisedeyken içtim, 10 yılı geçmiştir. ama cips seviyorum msg içerdiği için bırakmıştım. çayım şekersiz, kahvem az şekerli veya şekersiz. akşam 8 den sonra birşey yiyip içmem:) katkı maddesi içeren şeyleri tüketmem, hazır meyve suları da buna dahil. sadece tek zaafım tatlıya çok düşkünüm, en çok tatlıyı özlüyorum diyette, hep de o yüzden bozdum. mesela dukan yaptım, 1 hafta saf protein günü yaptım bana mısın demedi, tatlısızlık yok mu ah ahh bitirdi benisonra dedim bu böyle olmaz ben depresyona giriyorum, herşey serbest olsun ama ucundan azıcık, bu sefer de bi başlayınca gerisi geliyor. şimdi kalori hesabı işimi kolaylaştırdı:)
mesaj 8
farketmez esracımmm
o kuralı bilmiyordumm ben fark etmezmiş biz belirtiğimiz için sayabiliyosan kolayına nasıl gelirse canımm..ben hafta sonu cezamı çektimm..
hilalimm bi daha ceza almıycam bak görürüsün :) fırsat buldukça
Ben soyle dusunuyorum. Aksam yatmadan once maıllerımı kontrol ederken buraya baslıgı ıle gunun ozetını cıkaracagım.
Dun erken belırttım sayıyı, bı daha yazamadım:)) susmak zorunda kaldım.
Saygılar
Hahhahah çok fenayım demi anında yakalarımmmdüzeltmene bile izin vermeden atlarımmm
Bu arada sanırım (anladıgım kadarı ıle) ceza: lıste hazırlamak.
He, ben lıste falan hazırlayamam bastan soyleyeyım.
Fire vermedıkce yırtarım bu ısten:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?