Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yliss: su+ spor+ mesaj sayısı en az 20 olur heralde şuan 16 ya da 17

suyumm sporum tamam dır canlar

spor 40 dakika yürüme bandı 5.00 hızla dakikayı azalttımm hızı çoğalttım bugün..
su 2 litereyi geçti çaylar hariç

sabah
1 yumurta 1 kaşık yağda
2 kk peynir (yarım yağlı )
1 buçuk dilim tam buğday ekmeği
arada
1 elma +1 bardam yarım yağlı süt
öğlen
salata peynirli
1 dilim ekmek
yarım bardak yoğurt
ara bitki çayı yeşil çay
akşam
1 kilo pazı kavruldu 3 kaşık yağla üstüne kociş gelince yumurta kırıcam yumurtasız tarafından
yoğurt (yarım bardak)
1 buçuk dilim tam buğday ekmeği
yemek saatim geçti son aramı yaparmıyım yapmamı bilemedimm bakalım
yaparsam
22.30 da
1 parmak muz + 1 bardak süt(yarım yağlı)
3 fincan sade türk kahvemde var kahveyi hep yazmayı unutuyorum (şekersiz)

en son mesajda toplamı belırtmıyor muyduk?
Hesaplayan karıstırmasın dıye?
Yanlıs mı anladım ben

Elie sağlık fatoşcum

Biri çikolata mı dediii..bugün listemi paylaşmıcam yaaa çok kötü oldu depresyondayım da gençler

suyumm sporum tamam dır canlar

spor 40 dakika yürüme bandı 5.00 hızla dakikayı azalttımm hızı çoğalttım bugün..
su 2 litereyi geçti çaylar hariç

Fatoşumm sen de başlıkta belirterek yaz ki yarın tubiş gözden kaçırmaısn

yliss: su+ spor+ mesaj sayısı en az 20 olur heralde şuan 16 ya da 17

Canım bu salının listesi, bugünün listesi yarın salı günkü durumunu ekleyebilirsin

eee ozamalar için aklımda gitmiş sanırsamm şuanki aklımla deliymişim diyorum ben boşuna demiyorummm canımm kitap yazıcam yazıyorum hatta bastırcam 70 e inince:)

Yanlıs mı anladım ben

Yok canım farketmez fatoş senn unuttuğunu düşünüp uyarmış akşamları çıkarken bazen unutuluyor da o yüzden bi zher mesajımıza yazıyoz, hangisi kolayına geliyorsa

kaptancımm uyarın dikkatimden kaçmadı ama ben başlıkta zaten belirtmişim atlasamda düzeltmelerimi yapıyorumm hatta alıntı yaptığın mesajım 4.. mesajımm canımm hilal bakk geliyo oklava tut

haklısın herkese göre değişir tabi tavsiyeler, bana da uymayanlar var. hergün tartılınca verme döneminde motive olurken fazla kaçırıp da biraz fazla çıkınca moralim bozuluyor. asitli içecek ben de içmiyorum. kolayı en son lisedeyken içtim, 10 yılı geçmiştir. ama cips seviyorum msg içerdiği için bırakmıştım. çayım şekersiz, kahvem az şekerli veya şekersiz. akşam 8 den sonra birşey yiyip içmem:) katkı maddesi içeren şeyleri tüketmem, hazır meyve suları da buna dahil. sadece tek zaafım tatlıya çok düşkünüm, en çok tatlıyı özlüyorum diyette, hep de o yüzden bozdum. mesela dukan yaptım, 1 hafta saf protein günü yaptım bana mısın demedi, tatlısızlık yok mu ah ahh bitirdi beni sonra dedim bu böyle olmaz ben depresyona giriyorum, herşey serbest olsun ama ucundan azıcık, bu sefer de bi başlayınca gerisi geliyor. şimdi kalori hesabı işimi kolaylaştırdı:)

hayırlı akşamlar kızlar sizde bahsetmişiniz bahrdan mı havadan mı sudan mı bi tuafım bu günlerde daha akşam yemeğimi yemedimm kocişi bekliyorum ben ve yemek yememk bu işte bir iş var

Ya sorma fatoşcum havalar berbat yaa amann benm de içim sıkılıyo artık yaaa....
Bir de listeye concept eklenecek fatoşcum ablacım

Son düzenleme:
mesaj 8
Yanlıs mı anladım ben

Yok canım farketmez fatoş senn unuttuğunu düşünüp uyarmış akşamları çıkarken bazen unutuluyor da o yüzden bi zher mesajımıza yazıyoz, hangisi kolayına geliyorsa

farketmez esracımmm
o kuralı bilmiyordumm ben fark etmezmiş biz belirtiğimiz için sayabiliyosan kolayına nasıl gelirse canımm..ben hafta sonu cezamı çektimm..

hilalimm bi daha ceza almıycam bak görürüsün :) fırsat buldukça

Son düzenleme:

Ben soyle dusunuyorum. Aksam yatmadan once maıllerımı kontrol ederken buraya baslıgı ıle gunun ozetını cıkaracagım.
Dun erken belırttım sayıyı, bı daha yazamadım:)) susmak zorunda kaldım.

kaptancımm uyarın dikkatimden kaçmadı ama ben başlıkta zaten belirtmişim atlasamda düzeltmelerimi yapıyorumm hatta alıntı yaptığın mesajım 4.. mesajımm canımm hilal bakk geliyo oklava tut

Saygılar

Hahhahah çok fenayım demi anında yakalarımmm düzeltmene bile izin vermeden atlarımmm

Bu arada sanırım (anladıgım kadarı ıle) ceza: lıste hazırlamak.
He, ben lıste falan hazırlayamam bastan soyleyeyım.
Fire vermedıkce yırtarım bu ısten:)

Ya sorma fatoşcum havalar berbat yaa amann benm de içim sıkılıyo artık yaaa....
Bir de listeye concept eklenecek fatoşcum ablacım

tamam canımm bir daha daha dikkatli yaparımm esram aklımda ama bugünkü yenileri yazmışımm esra eskidi artıkk
kız iki dere bi arada saydım hastayımm hastada değill bi yorgun ee ben buyumm accıkk delüü ama akıllı fatiiii :)
şimdilik kaçar adamı kandırısam gece gelirim
esracımm sorularını cevaplıycam hemşerimm artvinliyim canımm benim izmirdeyimmm

benim kafam karıştı, dünkü mesajlarımı saydım 6 tane yazmışım, bugün de bu 19. mesaj. su ve spor da dün ve bugün tamamdır. 2 gündür su kurbağasına döndüm:) çok su içiyorum ama fazla tuvalete gitmiyorum, galiba su açığım varmış

AaaaAaaAA o zaman senınle tanısmayalım..bellı kı bayagıdır tanısıyoruz:)

Heheh hadi bakalım fatoşcummm... valla kızlar kalabalıklaştıkça kontrol zor oluyor yardımcı olcaz birbirimize başka çare yokk ceza deme be fatoşum üzme beni gırma galbimi

aynen fatoşş çıkmadan son diye sayıyı yazsak da oluyor tabi biz çok gevezeyik diye hepsine yazıyoz bence ucu kaçmasın diye

Ben soyle dusunuyorum. Aksam yatmadan once maıllerımı kontrol ederken buraya baslıgı ıle gunun ozetını cıkaracagım.
Dun erken belırttım sayıyı, bı daha yazamadım:)) susmak zorunda kaldım.

Canım öyle düşünme mesaj sayını yazan da üstüne ekleyerek devam edebilirsin bizim gibi de..

Kızlar listeleme sistemi şöyle mesela fatoşun listeyi gördünüz, haftasonu ben kimlerin liste yapacağını yayınlıyorum haftaiçi o arkadaşlar yapıyor, bir nevi imece usulü ama su spor menü paylaşımlarından kim ne kadar + aldıysa liste yapmaktan yırtabiliyor yaniii menülere + tekrar belirteyim spora en az yarım saat + suya en az 2 lt + menü paylaşılmışsa + verilir

Saygılar

Hahhahah çok fenayım demi anında yakalarımmm düzeltmene bile izin vermeden atlarımmm

Bu arada sanırım (anladıgım kadarı ıle) ceza: lıste hazırlamak.
He, ben lıste falan hazırlayamam bastan soyleyeyım.
Fire vermedıkce yırtarım bu ısten:)

sen var ya beni çok ararsın düzeltmeler olabili,r hata insanlar içinn :)

eminem cezam hafta sonu girememden yoksa fire konusunda benle yarışamazsın bu gurupta firesizlikte tekim diyebilirim gel çift olalım şekerimm gel rakibem ol biz gurupta rakipleşiyoruz kilo vermemzi hızlandırmak ve hırslanmak adına hep bana rakip çıkardı hayret ilk defa birine ben rakip oluyorumm
ay şımardımmm fenamıyım neyimm napımm beni kimse şımartmıyor bu gün..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…