Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hilal canım hayat senin hayatın ama diyet grubunu bırakmak diskalifiye değil mi? çok da güzel kaptanlık yapıyordun

bu arada bu hafta detoks yapmak istiyorum cumaya kadar. ne önerirsiniz fıstıklar hadi bi yardımcı olun . çok kararlıyım geçn hafta + çıktım çok utandım . bu hafta telafi etmeliyim. tavsiyelerinizi bekliyorum

bence kefir diyeti dene cicim, ben bi gün yaptım, hemen kilo vermiştim. o gün sadece kefir içtim, 2 tane meyve yedim bi de omlet yemiştim 1 kez.

kızlar haftalık kaçamaklara da ceza usulu getirelim mi
bak fotosun hiç kaçamağı olmuyor bizde onun gibi olursak hemencecik kurtulur muyuz ne kg lardan nedersiniz

fatoş çok istikrarlı. ben kaçamaksız bir gün geçiremiyorum

bence kefir diyeti dene cicim, ben bi gün yaptım, hemen kilo vermiştim. o gün sadece kefir içtim, 2 tane meyve yedim bi de omlet yemiştim 1 kez.

geçenlerde kefiri denedim ben de, ayran kıvamındaydı ama tadını beğenmedim, içemedim walla

yok artık. tahmin etmiştim bu seferkinin daha farklı bi üzüntü olduğunu. ben çok üzülürüm sen gidersen. kalmanı en çok isteyenlerden, belki de en çok isteyenim. ama sana kıyamam. kendini nasıl ve hangi konumda mutlu hissediyorsan öyle kalmanı isterim. kabullenmem zor olacak bizden ayrılışını.

Son düzenleme:

ben gruba girdimmi girmedimmi diye ögrenecekken okuduguma üzüldüm sahsen. tanimiyorum iszi ama insallah hakkinizda hayirlisi olur.
kendinizi nasil hissediyorsaniz öyle yapmaniz en iyisi.

ip atlamak gerçekten verdiriyor. ben kendim çeviremiyorum yalnız, illa biris çevirecek

hoşgeldin cicim grubumuza.

kızlar haftalık kaçamaklara da ceza usulu getirelim mi
bak fotosun hiç kaçamağı olmuyor bizde onun gibi olursak hemencecik kurtulur muyuz ne kg lardan nedersiniz

doğru diyosun. ama yapabilir miyiz, bilmiyorum. kolay olmuyor kaçamak yapmamak

Ben soyle dusunuyorum. Aksam yatmadan once maıllerımı kontrol ederken buraya baslıgı ıle gunun ozetını cıkaracagım.
Dun erken belırttım sayıyı, bı daha yazamadım:)) susmak zorunda kaldım.
hoşgeldin cicim grubumuza.

Kızlar ben kaçaroğlu. Spor beni bekler.
Öpüyorum
ay yanlış oldu bidaha öpiyim

cicim sen dedin ya hani, kondisyon bisikletine bindim, çok yaktırıyor, diye. eliptik bisiklet mi?

kızlar bi de ben pazar ya da pazartesi dönücem buraya. iznim normalde 2 hafta. ben 12-13. günde dönmüş olucam, bilginiz olsun. yerimi tutun. mesaj sayısını zahmet edip yazmışsın Fatoşcum, izinliyim ya ben, o yüzden yazmıorum bu ara mesaj sayısnı.

oldu mu bu şimdi? daha birbirimizi yeni tanımaya başlamıştık. kelebek hilalcim, nasıl bir durumdasın bilmiyorum ama bir insanın başına gelebilecek en kötü durumlardan birini yaşayıp ağır bir depresyonu atlatmayı başarmış biriyim. istersen özelden de konuşabiliriz. belki yardımcı olabileceğim birşey olur. böyle pat diye veda etme. herşeyin bir çözümü vardır mutlaka. ne diyeceğimi bilemiyorum, konuyu bilmediğim için ama konuşmak bile rahatlatır, anlatmak istersen de dinlerim seve seve. unutma hayatına giren her insanın bir görevi vardır, ya seni bir yerden bir yere götürürler ya da sana birşeyler öğretirler. yaşanılan herşeyin bir sebebi vardır ve hayat devam ettikçe hiç birşey bitmez. Allah kimseye çekebileceğinden fazlasını yükletmez emin ol.

hoşbulduk canım sağol:)

Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj sayısı 9
bi msj daha yazacağım

HİLALCİM; uzun zamandır aralarda bahsettiğin gibi ilişkide problem yaşadığının farkındayım haklı olarak biryerlerden yeni bir başlangıç yapmak istediğininde anlıyorurm ama bu süreçde kendini herşeye tüm arkadaşlarına kapatırsan bu süreci atlatmak çok zor olacak
takımdan istersen ayrıl bu konuda sana ısrarcı olmak haddime düşmez bu senin vereceğin bi karar ama bilki bizler seni çok seviyoruz herzaman da yanımızda olduğnu görmek isteriz
kendimce seni tanıdığıma da ayrıca çok mutlu oldum tatlım umarım ki hayat sana istediklerini sunar

kpss ye bende hazırlanıyorum 2014 için, konsantre olup şimdden başlarsan emınım kı istediğin hedefe ulaşacaksın umarım kalbin ve beyninin istediği gibi biri karşına da çıkar çok mutlu olmanı canı gönulden dilerim arkadaşım

1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal
1.00 x 1 Bardak (240ml) Süt (Yağsız) (90 kcal)90 kcal
0.25 x 100gr Dil Peyniri (290 kcal)73 kcal
2.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin (7 kcal)14 kcal
2.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal)2 kcal
0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Kuru Fasulye (Etli) (260 kcal)130 kcal
0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Şehriyeli Pirinç Pilavı (248 kcal)124 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Yoğurtlu Makarna (546 kcal)273 kcal
1.00 x 1 Fincan Türk Kahvesi (Şekerli) (23 kcal)23 kcal
4.00 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek (77 kcal)308 kcal
2.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal)2 kcal
Alınan Kalori Toplamı1133 kcal

YaktığınızKalori Miktarı
0.50 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (200 kcal)100 kcal
Yakılan Kalori Toplamı100 kcal

hilal canım hayat senin hayatın ama diyet grubunu bırakmak diskalifiye değil mi? çok da güzel kaptanlık yapıyordun

Benim canım dostlarım emin olun her zman yanımdasınız biliyorum, buralarda olup ayrılamam büyük ihtimalle isterseniz izinli yazın isterseniz sınava hazırlancak gitti yazın beni....ya d aisterseniz ben bildirim yapayım bu hafta da kararlaştıralım..pat diye bırakıp gitmek değil amacım ama sırtımda bir yük var sanki boğuluyorum artık.... ben bi şeyler yapmaya çalıştıkça her şeyi berbat ettim sanırım ilişkimde...ne yapacağımı bilemez oldum gelip ikide bir sızlanmaktan ya da sorun yok gibi rol yapmaktan sıkıldım belki... benim ağlamadan günüm geçmez oldui haketmedim biliyorum ama işin içnden çıkamıyorum. sadece köşeme çekilip acımı çekmek de hakkım diye düşüdüm hepsi bu,çünkü ben görmezden gelmeye çalıştıkça büyüyüp üstüme çullandılar.... Sizlerden teker teker özür dilerim ama sakın sizi terkettiğimi düşünmeyin, ben sadece sorumluluklarımı bi köşeye bırakıcam bi süre, ama hep buralarda olucam ve sizi ne kadar sevip benimsediğimi anlatamam..

kalorilerimi yazıp çıkaakken msjnı gördüm ve çoooooookkkk üzüldüm ama biz seninle yeni tanşmıştık ne güzel muhabbetlerimiz olacaktı çok üzüldüm ya... canım zor bi süreçten geçiyorsun rabbim yar ve yardımcın olsun öyle bi şok geçirdim ki ne diyiyeceğim ne yazacağm kafam resmen durdu

ne diyorsun ya .şakamı bu ??

tatlım ozamn izinli gösterelim seni bisüre kafanı toparla kendini dinle nezaman kendini hazır hissedersen ozamn yanımızda olursun olmaz mı?
ama bu süreçleri bende çok yaşadım ve bana hep kg olarak geri döndu lutfen acını bedeninden çıkarmaya çalışma sonrasında sakinlediiğinde karşılaştığın süreç daha zor oluyor naçizane tavsiyem sana
güzel bir duş al rahatla uyumaya gayret yarın günenşli bir gün doğacak ve hergeçen gün bunun üstesinden gelecek gucu bulacaksın
herzaman seni seevdiğimizi de unutma

canım benim. anladımki şaka falan değil ve inan çok üzüldüm ama bunlar değil asıl söylemek istediklerim. ister bana kız ister kızma istersen hiç söylememişim say ama ben seni kız kardeşim gibi gördüm ve bunları söylemek boynumun borcudur. her daim gaddar bir kişiliğe sahip oldum her türlü ilişkimde aile sevgili eş dost ve şu yaşıma kadr bundan hiç rahatsızlık duymadım .nden biliyomusun çünkü acı çekmedim .. yada şöyle diyelim çok acı çekmedim ve kimsenin beni üzmesin izin vermedim. Hislerime dayanarktan konuşuyorumki sen hayatının merkezine erkek arkadaşını koymuş ve kendini ona adamış bi insansın ama lütfen bunu yapma. çünkü hayatının merkezndeki o kişinin en küçük sarsıntısı bile senin hayatının allak bullak olması demktir. birde onun o merkezden gittiğini düşün (aman aman ) . sen çok aklı mbaşında çok mantıklı bir insansın eminim ne demk istediğimi anlamışsındr lütfn kendinden ödün verme. ortada bir kavga varsa her daim özür dileyen sen olma mesela . yada her zamn alttan alan . bir problem varsa gel çözelim yoksa lütfen kişiliğime saldırma de gerekirse . sonuçta bu hayt senin ve hayatının merkeszde sen varsın.. beni yanlış anlamandn çok korksamda nazik ve güzel bir kiişilğin olduğu inancındayım ve bu yüzden üzülmen canımı çok sıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…