Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Esra derken Emıne yanı...
He he he he :) bana rakıp olma Fatos!
uzulursun..

Canım eğer suyu ve sporunu başlığına belirterek yayınlamazsan gözden kaçabilir üstün ebasa basa bağırmamın sebebi bu..menü su spor paylaşırken ve son mesajınızı yazarken son-7 mesela..gibi 7-menü-su-spor gibi belirtin (7 burda örnek mesaj sayısı), aksi halde göremeyebilirz...

dünkünü demekki yazmışsın gözden kaçmış ben şimdi not ettim ama kaç iş oluyor böyle bizi de anlayın

Ben seni aramam şekerim hep yanımda olcan kii banane kiii anam asıl siz beni şımartın güya sevgilim olan adam ne arıyorrr ne soruyorrrr..depresyondayım bak bıu hale geldm amann

Son düzenleme:

1 saat ip atlamak mi valla gözum yemedi ne yalan diyim
yok anacaım spor yaparım ama durmadan ip atlamak bana göre değil

FATOŞ'UN LİSTESİ: 26 Mart Salı

tubish13: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj sayısı 6
berenvildan: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj sayısı 10
degua: Su: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj sayısı 13
lethem: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj sayısı 13
kelebek.hill: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj sayısı 17
fulias: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj sayısı 8
fatos0808: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj sayısı 12
melikea:
yliss:Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj sayısı 6
az_uz: hedef kilon kaçtı???
concept:

Listede yanlışlık varsa düzeltiniz ve boşlukları doldurunuz!!!

Son düzenleme:
yok canım durmadan değil değil şimdi olaY şöyle ben başlıyorum ip atlamaya ama her 6 yada 7 dk da bir durmam gerekiyor yoksa bende bayılırım kalırım durup 1 dk dinleniyosun. hem böylelikle vucüt dinlendiği sırada vucütta yanmalar başlıyo .zaten sporda dinlenmek çok önmliymiş. harl harıl durmadan yapmak yerine dinlenerk yapmak çok daha fazla efor harcatyormuş vucüda ama abartmamak gerek. 6 dk yı 10 part şeklinde yaptım oldu

tamam kaptancım öğreniyoruz bu işi:) dün 6 mesaj menü su spor hepsi tam, bugün de 20 mesaj menü su 2.5 litre, spor 1 saat15 dak :)
muhteşem yüzyıl başladı ben çıkıyorum ama belki gene gelirim dizi biterken. o yüzden son diye yazmıyorum:)

dizi arasında damladım kalabalıklaşmmıssz
biri daha geldi canım takıma girmek için pek revaştayız bu sıra yahu
renglı yaklaşıyor ya bende öyle sürekli bişeryler yemek istiyorum ama zor zapdediyorum kendimi :18:

ekledim kendimi.......

kızlar haftalık kaçamaklara da ceza usulu getirelim mi
bak fotosun hiç kaçamağı olmuyor bizde onun gibi olursak hemencecik kurtulur muyuz ne kg lardan nedersiniz

1 saat ip atlamak mi valla gözum yemedi ne yalan diyim
yok anacaım spor yaparım ama durmadan ip atlamak bana göre değil
evettt :):) çok pert edici bişy ama fena cal düşmanı :) 6 dk lık periyotlarla 10 part yaptım bırkmadan yapsam geberirdim herlde amaaa bu şeklde daha çok yakıcı oluyomuş

evettt :):) çok pert edici bişy ama fena cal düşmanı :) 6 dk lık periyotlarla 10 part yaptım bırkmadan yapsam geberirdim herlde amaaa bu şeklde daha çok yakıcı oluyomuş

ara vererek yapdıysan olur tabi ama nebilim pek sevmem bu ip atlamayı
gerçi kondisyonu artırır da son 5 kg spora daha ağırlık vermeyi düşünenlerdenim belki ozamn anca yapparım

kg takip çizelgesi içnde ayrıca teşekurler tekrar bakarım

dizime dönuyorum kızlar haydin öpüldünüz

akşam içinde nesfit yedim bir kase bu ara nesfite yüklencm hep sanırım yemk yapamıyorum en azından şekr ihtiyacımda gidiyo tokta tutuyo beni

İp atlamak ve zayıflama , ilk duyduğumda çok şaşırmıştım ,

ip atlayıp zayıflanıyormuş .

Kilo vermeye karar verdiğim gün gittiğim diyetisyen tam 40 kilo veren bir hastasından bahsetmişti .
Hiç dışarıya çıkma imkanı olmadığı için evde ip atlayıp “40″ kilo verdiğini anlatmıştı .
Çok etkilenmiştim ve hemen uygulamaya başladım .
Gerekli olan tek şey bir atlama ipiydi , hemde çocukluğuma dönmüştüm.
Bu çok güzel bir zayıflama egzersiziydi , hergün arttırarak çok eğlenceli hale getirmek mümkün .
Sabah 300 ve akşam 300
Süper bir kardiyo egzersizidir, ip atladığınız anda tüm kaslarınız çalışmaya başlıyor
10 Dakika sonra vücudunuz yağ yakmaya başlıyor .
Nefes nefese kaldığınızda durmanızda hiç sakınca yok ve durup tekrar başladığınızda vücut kolay tepki veriyor, yağ yakmayı sürdürüyor.

Zayıflamak için en etkili egzersizlerin başında geliyor ip atlama
Sadece 30 dakika bile yapsanız kilo vermenizi ayrıca formunuzu korumanızıda sağlıyor.
İp atlayıp zayıflanır mı , nasıl yapılır , İp atlamanın faydaları nelerdir hepsini anlatacağım.

Denediğim ve kesin sonuca ulaştığım kardiyo egzersizi İp atlamanın hiçbir yan etkisi yoktur.
Hızlı yağ yaktırır , tüm vücudu çalıştırır, kasları güçlendirir uyguladığınız diyetle vücutta sarkmalar olduysa toparlamaya yardımcı olur .
Mutlu hissettirir , kalbinizi korurken bedeninizi gençleştirir .
Basen incelten bir zayıflama hareketiyse istediğiniz İp atlamak tam size göre, hemen denemeye başlayabilirsiniz .
Düzenli olarak uygulandığında en etkili zayıflama yollarından biridir.
Sabah sporu olarak ip atlamaya başladığınızda gün boyu hareketli , canlı ve zinde oluyor vücudunuz

Metabolizmanızın gün boyu çalışmasını sağlıyor .

Akşam saatlerinde yavaşlayan metabolizmanızı ise sadece 300 ip atlama hareketi ile hızlandırırmış olursunuz.

Uyurken kilo vermek mümkün olabilir mi ?

ip atlama egzersizi ile hızlandırılmış metabolizma gece boyunca uyuduğunuz anlarda bile vücudunuzdaki fazlalıkları yakmaya devam ediyor ve kilo vermenizi sağlıyor
Vücut gelişiminiz tamanlanmadıysa boyunuzun uzamanınada güzel bir denen olur .
İp atlama alışkanlığı olan çocuklarda boylarının uzamasını sağlar.

İp atlamak zayıflatır mı ? Bir egzersiz şekli midir ? İp atlayıp nasıl Zayıflanır ?

- En kolay yapabileceğiniz “kardiyo” egzersizlerinin başında geliyor ip atlama.
Nedir bu Kardiyo , (Cardio) Nabzın yükselip kalbin yorulmadan çalışması demektir , vücudun yorulması değil , doğru çalışmasıdır.Yağ yakmak için gerekli egzersiz kardiyodur ve bunu sağlamak içinde ip atlamak yeterli olacaktır

-Kolay öğrenilebililir bu egzersizi uygulamak için atlama ipi yeterli , özellikle dışarıya çıkma imkanı olmayanlar için çözüm olabilir.

-İp atlamak saatte 1000 kalori yaktırır .

-Vücudu inceltir , forma sokar fazla yağları yaktırır
İp atlama egzersizi için ipuçları ;

Yeteri kadar ısınma hareketleri ile vücut ısındığında çok güvenli bir egzersizdir .

Önce esneme , ısınma hareketleriyle başlayın arada nefes egzersizleri yapın .

İp atlamaya başlamadan önce nefes egzersizleri yapmak önemlidir ,dik durun vücudunuzu rahat bırakın derin derin burundan ciğerlere alınan nefesinizi ağızdan yavaş yavaş verin
İlk 5 dakika yavaş tempoda ip atlamaya başlayın .
Egzersiz günlüğüne yaptıklarınızı not edin arada dinlenip 10 – 10 başlayabilirsiniz , arttırmak sizin elinizde
Zayıflamanız için sabah ve akşam yapılan 300 + 300 İp atlama hareketi yeterlidir .
Egzersizi bitireceğinize yakın yavaşlayın ve vücudunuzu rahatlatın , nefes egzersizleriyle tamamlayabilirsiniz .

Not : Önemli bir sağlık sorunu olanlar ip atlamasın, hamile olanlar, yeni doğum yapmış anneler, bel fıtığı, tansiyon, kalp yada nefes darlığı olan hastaların bu egzersizden uzak durması gerekir.

fatos neredesin:)

menu:
kahvalti oncesi kahve
kahvalti-1kase yogurt+yarim bardak su+1/2muz+bir avuc nesfit ile kase kahvaltisi.
acik cay.
ogle-yok
15:30-bir bardak sut ile kahve
aksam-3tabak bezelye yemegi
1/2kase yogurt
biraz sonra bogurtlen+buz ile shake.

su:2.7lt
spor-100dk kurek

SU : +
SPOR: + Yyıldızlı kih kih
menü :+
not: az önce kek yedim bi dilim etinin kakaolu kaçamak ama çok cnm çekmişti

Pek çok alıntı yapmıştım ama yazacak güç bulamadım kendimde.....
Arkadaşlarım çok üzgünüm ama ben gruba daha fazla devam edemiycem...
2 gündür bi şey yok gibi davranarak her şeye devam etmeye çalışıyorum ama çok üzgünüm..
Ben hayatımı bi insana fazla bağladım, ve şu an şoklarda yaşıyorum çok tuhaf bi hayatım var benim 4 aydır...ve ne yapacağımı bilmiyorum artık...burda işlerle boğuşursam geçer sandım kafamı başka yerlere verirsem geçer sandım ancak olmuyor....kpss ye hazırlanıp sınava girmeye karar verdim, kendi hayatımı bile ne kadar ihmal ettiğimi farkettim, ben büyük aptallık ettim ve ben ne yapacağımı bilmez haldeyim...buralarda ağlamaktan sıkıldım, tepimekten sıkıldım, ben artık hasta olma yolunda ilerliyorum....ve bu kadar ağlarken grupla uğraşacak gücüm yok inanın...
Takıma yardım için girerim gene...gelirim ama çok rica ediyorum ani karar veriyorsun yapma etme demeyin...ben yeni bi hayat çizeceğim sadece bana ait ve sizlerden de fikir almaya geleceğim emin olun, ama ben zor bi süreçteyim, kime nereye sığıncamı napcamı bilemez oldum...birazcık beni anlamaya çalışın ve vedamı kabul edin.
Yeni gelen arkadaşlar için de çok üzgünüm, hevesle yaptım ben her şeyi ancak hiç bi şey yarım kalmayacaktır, bütün grup arkadaşlarıma güveniyorum.
Sizleri çok seviyorum ve sevmeye devam edeceğim......sadece diyet grubuna veda ediyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…