sen var ya beni çok ararsındüzeltmeler olabili,r hata insanlar içinn :)
esracımmm cezam hafta sonu girememden yoksa fire konusunda benle yarışamazsın bu gurupta firesizlikte tekim diyebilirim gel çift olalımşekerimm gel rakibem ol biz gurupta rakipleşiyoruz kilo vermemzi hızlandırmak ve hırslanmak adına hep bana rakip çıkardı hayret ilk defa birine ben rakip oluyorumm
ay şımardımmm fenamıyım neyimm napımm beni kimse şımartmıyor bu gün..
benim kafam karıştı, dünkü mesajlarımı saydım 6 tane yazmışım, bugün de bu 19. mesaj. su ve spor da dün ve bugün tamamdır. 2 gündür su kurbağasına döndüm:) çok su içiyorum ama fazla tuvalete gitmiyorum, galiba su açığım varmış
sen var ya beni çok ararsındüzeltmeler olabili,r hata insanlar içinn :)
eminem cezam hafta sonu girememden yoksa fire konusunda benle yarışamazsın bu gurupta firesizlikte tekim diyebilirim gel çift olalımşekerimm gel rakibem ol biz gurupta rakipleşiyoruz kilo vermemzi hızlandırmak ve hırslanmak adına hep bana rakip çıkardı hayret ilk defa birine ben rakip oluyorumm
ay şımardımmm fenamıyım neyimm napımm beni kimse şımartmıyor bu gün..
Esra derken Emıne yanı...
He he he he :) bana rakıp olma Fatos!
uzulursun..
1 saat hiç durmadan ip nasıl atlıyorsunuz? benim kalbim duracak gibi oluyor. yürüyüş desen tempolu sabahtan akşama kadar yürürüm ama ip atlayamıyorum. en fazla yarım saat atlamışlığım var onu da zor tamamladım
yok canım durmadan değil değil şimdi olaY şöyle ben başlıyorum ip atlamaya ama her 6 yada 7 dk da bir durmam gerekiyor yoksa bende bayılırım kalırım durup 1 dk dinleniyosun. hem böylelikle vucüt dinlendiği sırada vucütta yanmalar başlıyo .zaten sporda dinlenmek çok önmliymiş. harl harıl durmadan yapmak yerine dinlenerk yapmak çok daha fazla efor harcatyormuş vucüda ama abartmamak gerek. 6 dk yı 10 part şeklinde yaptım oldu1 saat hiç durmadan ip nasıl atlıyorsunuz? benim kalbim duracak gibi oluyor. yürüyüş desen tempolu sabahtan akşama kadar yürürüm ama ip atlayamıyorum. en fazla yarım saat atlamışlığım var onu da zor tamamladım
Canım eğer suyu ve sporunu başlığına belirterek yayınlamazsan gözden kaçabilir üstün ebasa basa bağırmamın sebebi bu..menü su spor paylaşırken ve son mesajınızı yazarken son-7 mesela..gibi 7-menü-su-spor gibi belirtin (7 burda örnek mesaj sayısı), aksi halde göremeyebilirz...
dünkünü demekki yazmışsın gözden kaçmış ben şimdi not ettim ama kaç iş oluyor böyle bizi de anlayın
Heheh hadi bakalım fatoşcummm...valla kızlar kalabalıklaştıkça kontrol zor oluyor yardımcı olcaz birbirimize başka çare yokk ceza deme be fatoşum üzme beni gırma galbimi
aynen fatoşş çıkmadan son diye sayıyı yazsak da oluyor tabi biz çok gevezeyik diye hepsine yazıyoz bence ucu kaçmasın diye
Canım öyle düşünme mesaj sayını yazan da üstüne ekleyerek devam edebilirsin bizim gibi de..
Kızlar listeleme sistemi şöyle mesela fatoşun listeyi gördünüz, haftasonu ben kimlerin liste yapacağını yayınlıyorum haftaiçi o arkadaşlar yapıyor, bir nevi imece usulüama su spor menü paylaşımlarından kim ne kadar + aldıysa liste yapmaktan yırtabiliyor yaniii menülere + tekrar belirteyim spora en az yarım saat + suya en az 2 lt + menü paylaşılmışsa + verilir
ekledim kendimi.......FATOŞ'UN LİSTESİ: 26 Mart Salı
tubish13: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj sayısı 6
berenvildan: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj sayısı 10
degua: Su: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj sayısı 13
lethem: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj sayısı 13
kelebek.hill: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj sayısı 17
fulias: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj sayısı 8
fatos0808: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj sayısı 12
melikea:
yliss:Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj sayısı 6
MAHUR:su + spor + menü + mesaj :7
az_uz: hedef kilon kaçtı???
concept:
Listede yanlışlık varsa düzeltiniz ve boşlukları doldurunuz!!!
evettt :):) çok pert edici bişy ama fena cal düşmanı :) 6 dk lık periyotlarla 10 part yaptım bırkmadan yapsam geberirdim herlde amaaa bu şeklde daha çok yakıcı oluyomuş1 saat ip atlamak mivalla gözum yemedi ne yalan diyim
yok anacaım spor yaparım ama durmadan ip atlamak bana göre değil
evettt :):) çok pert edici bişy ama fena cal düşmanı :) 6 dk lık periyotlarla 10 part yaptım bırkmadan yapsam geberirdim herlde amaaa bu şeklde daha çok yakıcı oluyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?