Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ay çok moralim bozuldu şimdi ama diyecek bişey bulamıyorum şuan
rabbim herdaim aklı selim bir ınsanları karşımıza çıkarsın bu erkeklere de akıl ıhsan etsin ki karşısındakının kıymetini bilebilsin

haydin ben yatıyorum iyi gecelerdilerim :99:

kaptanım yapma böyle.hilalcim diskalifiye olursun izinli ol biraz kafan dağılsın dönersin çok üzüldüm yapma böyle sensiz takım olmaz lütfen sen biraz takıl sonra görüşürüz...

27.03.2013
tubish13: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj sayısı 7
berenvildan: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj sayısı 7
degua: Su: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj sayısı 13
lethem: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj sayısı 6
kelebek.hill: kaptanımız izinli
fulias: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj sayısı 14
fatos0808: Su:+ Spor:+ Menü:+ Mesaj sayısı 11
destina _88: izinli
melikea: izinli
mahurbeste: su+ spor + menü + mesaj sayısı 12
yliss :su+ spor+ menü + mesaj sayısı 23
az_uz: su+ spor + menü + mesaj sayısı 9
concept: su + spor + menü + mesaj sayısı 19

hilal beni şoke ettin naptığımı bilemedim ya suyum + sporum + menümde akşam yemeğim kalmıştı. kereviz yemeği yogurt börülce yemeği 1 dilimde tam buğday ekmeği birazda salata

eksik ve yanlış varsa düzeltirseniz sevinirim yeni gelen arkadaşlara tekrar hoşgeldiniz diyorum tuğba ben

fulias kaptan yardımcım olaya bi el atarmısın gelince kaptanımızdan memnunuz belki hilali ikna edersin diyorum ya

Gunaydınz kızlar havuza gitmeden gelip yazayım istedim malum öğleye kadar haavuz faslı süruyor
erken kalktım herzamanki gibi biraz uykusuz kalsamda sabah ilk ışıklarında uyanmak ınsanın gunun daha motive geçmesi nı sağlıyor
sabah yeşillkli lorlu bir salata yedim bir de ceviz
bugun bol bol su içelim sporumuzu aksatmayalım malum yarın tartı günü haydin kızlar hepinize kolaylıklar diilerim

Gunaydn canlar bol sporlu kalorisiz bir gun diliyorum sabah erkenden kalktm oglumu doyurdum kahvaltimi yaptim ve okula geldm sabah yediklerm 1cay bardagi sekersz cay 1 tane haslanmis yumurta 1 kk dil peyniri ceyrek beyaz ekmek bu arada telden yazmak ne kadar zormus

Allaam bi gittim neler olmuş ya. Sabah Sabah gördüğüm ilk mesaj bu mu olacaktı.Hilalim inan çok üzüldüm yazdıklarına ama biz sana iyi geliriz burda. İstersen kaptanlığı bırak takıma devam et. Hepimiz seni çok sevdik ve senin şu anki durumundan biraz olsun sıyrılman için elimizden geleni yaparız.Bunu sorumluluk olarak görme terapi olarak düşün. 13 kişilik bir takımız ve 13 farklı hayat var. Hepimiz kötü şeyler yaşadık ve o halleri atlattık. bunların sana nasıl yardımcı olacağını bir düşün. Aramızda geçen konuşmalarıda tavsiye değil de yaşanmışlık olarak görürsen toparlanman, bu hayatın sadece senin hayatın olduğunu anlaman daha kolay olacaktır. Şimdi sana inandırıcı gelmeyebilir bunlar ama zamanla hayatının güzel yönde değiştiğini anlayacaksın. Gitme kaptanım. İnan bana hallederiz herşeyi.

fulias kaptan yardımcım olaya bi el atarmısın gelince kaptanımızdan memnunuz belki hilali ikna edersin diyorum ya

tubik ne diycem bilemedim ya umarım ikna ederiz

O ne ya? "kenara cekılım acı cekmek; benım hakkım"
bak bunu demeyecektın!
Bu bana yanlısta oldugunu gosterıyor kı, sorumluluklarını -emınım yorgun hıssettıgın ıcın- bıraz rafa kaldırmak ıstıyorsun, yapma derım.
Nacızane.
Gercekten ara ara gır, konusalım.

kaptanım yazılarını okurken ağlamamak için kendimi zor tuttum gerçekten zor bir süreçten geçtiğin belli biraz dinlen biraz düşün bir psikolog desteğide alabilrsin belki her şeyi anlatıp rahatlamaya ihtiyacın vardır hakkında en hayırlısı olsun

Hosbulduk TUGBA.
"Okuldayım" dıyenlere kolaylıklar... sız okuldayım dedıgınızde benım basım agrıyor, nedense:)

Tabı kı sporumu yaptım, bunu yazmayayım artık. (gun sonu lısteme yazarım)
Eve geldım(benım ısım bazen cok erken saatlerde).
Bugun evde olurum dıye "camları, kapıları, mutfak dolaplarını hallederım" demstım.
Yagmur degıl engel, zaten alıstım ne zaman cam sılsem yagmur yagar:))
Ama bugun bı baska, zaten bızım buralar ruzgarların yerı.. aman aman yanı.
Bu arada Beylıkduzu/Ist'da oturuyorum.

Fatos, rakıbem neredesın?

Sımdı bı soru daha; her hafta cuma tartılıyoruz, cepte.
Ama bu dıger takımlar ıle yarıs ne?
"X takım bırıncı oldu" denıyor ya?

Bu arada benım bu hafta hatta ıkıncı hafta verdıgım kılolar dahıl olmasın, netıcede ılk haftalar verılen kılo kg sayılmaz:)

Her takımın ortalama yüzdesi alınıyor ve en çok kilo veren takım o hafta 1. oluyor. Yani yarış aslında takımlar arasında.
Zaten bu hafta sizin deneme haftanız. Kilo bildirimine muhtemelen dahil olmazsınız. Yeni üye olduğunuz listede belirtilecek.
Ama haftaya dahil olursunuz çünkü paylaşımlarınız iyi ve takıma dahil olmamak için bir sebep yok.İlk haftalar verilen kilolar da sayılır niye sayılmasın çatır çatır zayıflayın bizde listeye ekliyelim

Ben yuzuculerımde de ılk haftaları saymam.
Kılo degıl tabı bızım degerlerımız, Yag/kas ılıskısı.
Cok sagol Fulya.
O zaman ben 6.takımın gururu olacagım desene:))
(kılo koruma ıle ılgılı bı yarıs olursa da yuzkaranız olurum, o ayrı.)

Valla inşallah gururumuz olsursun hepimiz çok seviniriz.
Bu arada beylikdüzü en sevdiğim semt tabi orda 6 ay kış oluyor heheh.En yakın arkadaşım orda oturuyor ayda 1 kere gitmeye çalışıyorum.Bende uzak sayılmam aslında metrobüsle. Bahçelievlerdeyim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…