Pek çok alıntı yapmıştım ama yazacak güç bulamadım kendimde.....
Arkadaşlarım çok üzgünüm ama ben gruba daha fazla devam edemiycem...
2 gündür bi şey yok gibi davranarak her şeye devam etmeye çalışıyorum ama çok üzgünüm..
Ben hayatımı bi insana fazla bağladım, ve şu an şoklarda yaşıyorum çok tuhaf bi hayatım var benim 4 aydır...ve ne yapacağımı bilmiyorum artık...burda işlerle boğuşursam geçer sandım kafamı başka yerlere verirsem geçer sandım ancak olmuyor....kpss ye hazırlanıp sınava girmeye karar verdim, kendi hayatımı bile ne kadar ihmal ettiğimi farkettim, ben büyük aptallık ettim ve ben ne yapacağımı bilmez haldeyim...buralarda ağlamaktan sıkıldım, tepimekten sıkıldım, ben artık hasta olma yolunda ilerliyorum....ve bu kadar ağlarken grupla uğraşacak gücüm yok inanın...
Takıma yardım için girerim gene...gelirim ama çok rica ediyorum ani karar veriyorsun yapma etme demeyin...ben yeni bi hayat çizeceğim sadece bana ait ve sizlerden de fikir almaya geleceğim emin olun, ama ben zor bi süreçteyim, kime nereye sığıncamı napcamı bilemez oldum...birazcık beni anlamaya çalışın ve vedamı kabul edin.
Yeni gelen arkadaşlar için de çok üzgünüm, hevesle yaptım ben her şeyi ancak hiç bi şey yarım kalmayacaktır, bütün grup arkadaşlarıma güveniyorum.
Sizleri çok seviyorum ve sevmeye devam edeceğim......sadece diyet grubuna veda ediyorum.
hilalimmmmmmm yapma ablamm yapma canımm benimmm inan senle çekişmelerim bile kendimce aklını dağıtmak içindi bir mesajınn çok dikkatimi çekmişti koli yolladım ve zaferin verdiği cevap yazmak istemedimm inanki bazen hayat çok boş gelir insana titremek kendine gelmek ister insan..senle biz öelden bir konuşalım hayat ne kadar acı gelsede dönem dönem insana çok farklı süprizlerde hazırlar belki bugüne belki yarına.. mühim olan o sıkıntılarda kendini bırakmamak canım aynı senin yaptığın gibi ..sana bir abla nasihatı canımın içi bu hayat yalan bir sahne bizde birer oyuncu zaman zaman her insanın rolu değişir en dramatik sahneler bize yazılır bazende heryerden mutluluk yağar.. mühim olan bize yazılan hangi senaryoysa en iyisini oynamak ..sen en güçlü oyunculardansın bi tanem..en iyi dostun aynada gördüğün insandır sakın unutma bitanem..senin yüreğinde çakan şimşekleri anlatmasanda anlıyorum canımm benim ama yeri gelecekk buyaşadıkların.. unutulmayacak kendin için diyorumm acı da olsa bir tebessüm olarak kalacak ...belkide tatlı bir tebessüm ne boşmuş göz yaşlarım diye.. inanki değmiyor hayat bazen ne sevgiliye ne ana babaya nede evlada bir zaman oluyorki sadece kendin içinmiş hayat diyor insan... ha sanmaki sadece sana böyle hayat kesinlikle hepimize..yazdıklarım snei karamsarlıştırmak için değil.. aldığın kararlara saygı duyarımm..ama ben seni bırakmam gitme vallahi dayananmam..ben siizn için burdayım yoksa kendimde zayıflıyabilirim..sen buraya yazarak bizi sıktığını düşünme ben sana başka formda açarım özeldende konuşuruz..ama gitme be ablam..çok ağır geliyorsa kaptanlığı bırak ama sana çok yakışmıştı..ama sınavlara çalışırken zor olur..çıkma bende çıkarımm guruptann banane anlamam ben...
Benim canım dostlarım emin olun her zman yanımdasınız biliyorum, buralarda olup ayrılamam büyük ihtimalle isterseniz izinli yazın isterseniz sınava hazırlancak gitti yazın beni....ya d aisterseniz ben bildirim yapayım bu hafta da kararlaştıralım..pat diye bırakıp gitmek değil amacım ama sırtımda bir yük var sanki boğuluyorum artık.... ben bi şeyler yapmaya çalıştıkça her şeyi berbat ettim sanırım ilişkimde...ne yapacağımı bilemez oldum gelip ikide bir sızlanmaktan ya da sorun yok gibi rol yapmaktan sıkıldım belki... benim ağlamadan günüm geçmez oldui haketmedim biliyorum ama işin içnden çıkamıyorum. sadece köşeme çekilip acımı çekmek de hakkım diye düşüdüm hepsi bu,çünkü ben görmezden gelmeye çalıştıkça büyüyüp üstüme çullandılar.... Sizlerden teker teker özür dilerim ama sakın sizi terkettiğimi düşünmeyin, ben sadece sorumluluklarımı bi köşeye bırakıcam bi süre, ama hep buralarda olucam ve sizi ne kadar sevip benimsediğimi anlatamam..
hosgeldın fatos.
Nasılsın bugun?
altta fatoş ablayımı ne gördüm nasılın ablacımm :)
Ben yuzuculerımde de ılk haftaları saymam.
Kılo degıl tabı bızım degerlerımız, Yag/kas ılıskısı.
Cok sagol Fulya.
O zaman ben 6.takımın gururu olacagım desene:))
(kılo koruma ıle ılgılı bı yarıs olursa da yuzkaranız olurum, o ayrı.)
üzgünüm melike bayağı zmaanda iyi olcağımı sanmıyorum canım sen nasılsın
göreceğizEsra derken Emıne yanı...
He he he he :) bana rakıp olma Fatos!
uzulursun..
canım benimm aynen insan ablasını ararmı abla ne demek tabikii biliyom ablamm bakma sen benim yazdıklarıma..o zaferi sonunda ben arayacam ya neyse
Ben seni aramam şekerim hep yanımda olcan kii banane kiiianam asıl siz beni şımartın güya sevgilim olan adam ne arıyorrr ne soruyorrrr..depresyondayım bak bıu hale geldm amann
hilalcim bilirsin ben kapışmam adım yeter..emineyide anlıyorum yeni tanışıyoruz napsın hemşehrim
UUUPPSSSS kapışmayın kızlarrr..ya da kapışım yaaa banane gruba faydalı olur bence en çok kilo veren kazansınnn yepppaasapıttım iyice yaa...
kızlar haftalık kaçamaklara da ceza usulu getirelim mi
bak fotosun hiç kaçamağı olmuyor bizde onun gibi olursak hemencecik kurtulur muyuz ne kg lardan nedersiniz
neyin var bu kadar ablacım :S
"Napsın hemserım"
wayy wayy wayy
Asıl sen ne yap Hılal...ne yapmalısın... ne yapacaksın:))
fatos0808, yliss, concept, fulias+, melikea123 niye yazmıyonuz geçmiş mi okuyorsunuz ?
fatos0808, yliss, concept, fulias+, melikea123 niye yazmıyonuz geçmiş mi okuyorsunuz ?
ben yazana kadar da herkes dağıldı. kaptan bak bizi bırakma, toparlanamayız sensiz
kahvaltımı ettim, 1 bardak suyumu da içtim, şimdi oğluş kahvaltı ediyor, onun karnı doysun derdi bitsin leslie ile 5 mile gidicem:) bugün ip de atlarım diye düşünmüştüm ama hala her yerim dehşet ağrıyor, amma da hamlaşmışımdaha önce ip atladığımda hiç ağrımayan kaslarım bile ağrıdı:) kesin yapmam lazım. abovvvv şaka gibi 55 kiloya düşmüşken 58,8 e çıktım ya, neyse bakalım en kısa sürede 55 e geri dönerim inş.
Seninle kilosal durumumuz aynı gibi çekirgebnde 1 senede 48 den 58 e yükselmeyi başardım. Gerçekten bir başarı öyküsü ya.10 kilo nasıl almışım arkadaş
(bu da 3. mesaj)
ama ben 73 kilo ile doğuma gidip 1 yıl 67 kilo civarında takıldım doğumdan sonra. geçen yaz başında da 65 kilo başlayıp 55 e düştüm ama son birkaç aydır yani hareketsiz kış sezonunda 58,8 e çıktım. verip de geri almak daha kötü oluyor. evlenirken 50 kiloydum ne güzel:) 1 yılda 10 kilo almışlığım da var üniversitenin ilk yılında 55 ten 65 e çıkmıştım, sonra 3 ayda 50 kiloya düştüm yaz tatilinde. bildim bileli kilo problemim var zaten, şişman olmadım ama hep balık eti hep hafif toplu, ne gıcıkhep dikkat etmem lazım yediklerime. azcık kaçırsam hemen alırım, gerçi dikkat etsem de veriyorum hemencik ama 30 dan sonra veremezsin diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?