Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Guzelmıs.
Ya bızım buralar ıyıdır hostur da, bız denıze bakar oldgumuzdan bır de tepede oldugumuzdan Masaellah ruzgarımız..
Arabadan ınerken bırı once ınıyor-kapıyı kapatıyor sonra dıgerı ınıyor..
Sabah kızımla cıktık, arabaya bınene kadar hortum gıbı dolandık bırkac metrekarelık alanda:)
Zaten kızım da sagolsun ruzgara bayılıyor.. bındır arabaya bındırebılırsen.

hilalimmmmmmm yapma ablamm yapma canımm benimmm inan senle çekişmelerim bile kendimce aklını dağıtmak içindi bir mesajınn çok dikkatimi çekmişti koli yolladım ve zaferin verdiği cevap yazmak istemedimm inanki bazen hayat çok boş gelir insana titremek kendine gelmek ister insan..senle biz öelden bir konuşalım hayat ne kadar acı gelsede dönem dönem insana çok farklı süprizlerde hazırlar belki bugüne belki yarına.. mühim olan o sıkıntılarda kendini bırakmamak canım aynı senin yaptığın gibi ..sana bir abla nasihatı canımın içi bu hayat yalan bir sahne bizde birer oyuncu zaman zaman her insanın rolu değişir en dramatik sahneler bize yazılır bazende heryerden mutluluk yağar.. mühim olan bize yazılan hangi senaryoysa en iyisini oynamak ..sen en güçlü oyunculardansın bi tanem..en iyi dostun aynada gördüğün insandır sakın unutma bitanem..senin yüreğinde çakan şimşekleri anlatmasanda anlıyorum canımm benim ama yeri gelecekk buyaşadıkların.. unutulmayacak kendin için diyorumm acı da olsa bir tebessüm olarak kalacak ...belkide tatlı bir tebessüm ne boşmuş göz yaşlarım diye.. inanki değmiyor hayat bazen ne sevgiliye ne ana babaya nede evlada bir zaman oluyorki sadece kendin içinmiş hayat diyor insan... ha sanmaki sadece sana böyle hayat kesinlikle hepimize..yazdıklarım snei karamsarlıştırmak için değil.. aldığın kararlara saygı duyarımm..ama ben seni bırakmam gitme vallahi dayananmam..ben siizn için burdayım yoksa kendimde zayıflıyabilirim..sen buraya yazarak bizi sıktığını düşünme ben sana başka formda açarım özeldende konuşuruz..ama gitme be ablam..çok ağır geliyorsa kaptanlığı bırak ama sana çok yakışmıştı..ama sınavlara çalışırken zor olur..çıkma bende çıkarımm guruptann banane anlamam ben... şu satırları yazakenki durumum ikondadır canım
gitme hilalim..
UMUTSUZ KALDIĞINDA KALDIR KAFANI BAK UFKA ELBET YENİ BİR UMUT BULACAKSIN...

bak rakibemmmm çok büyükk konuşuyorsun beni iyce kışkırtıyorsunn benii 70 me indirirsen sen indirirsin ilk defa hırslandım seni allah mı yolladı ..
keşke cnaım sen benn hallederiz tabiki arkadaşlarımızda 6. takım yukarlara hedeflere haydii toplanınn diycemde hiç bişi yazasımda yok hillaim sen naptınn ya bana

Esra derken Emıne yanı...
He he he he :) bana rakıp olma Fatos!
uzulursun..
göreceğiz

Ben seni aramam şekerim hep yanımda olcan kii banane kiii anam asıl siz beni şımartın güya sevgilim olan adam ne arıyorrr ne soruyorrrr..depresyondayım bak bıu hale geldm amann
canım benimm aynen insan ablasını ararmı abla ne demek tabikii biliyom ablamm bakma sen benim yazdıklarıma..o zaferi sonunda ben arayacam ya neyse

UUUPPSSSS kapışmayın kızlarrr..ya da kapışım yaaa banane gruba faydalı olur bence en çok kilo veren kazansınnn yepppaa sapıttım iyice yaa...
hilalcim bilirsin ben kapışmam adım yeter..emineyide anlıyorum yeni tanışıyoruz napsın hemşehrim
kızlar haftalık kaçamaklara da ceza usulu getirelim mi
bak fotosun hiç kaçamağı olmuyor bizde onun gibi olursak hemencecik kurtulur muyuz ne kg lardan nedersiniz

bencede harika bir fikir sankim benim canım kaçamak istemiyo yemesin kimse banane banane :)

oğluş uyandı bugün gezmeye gidiyorum benn aras bey babanesini istiyor ..hem yürüyerek gitçez iyi gelecek bana :) ama aklım allak bullak..
oğluşla ilgileneyimm..açığım çıkmadan bakarım mesajlarınıza.

ben yazana kadar da herkes dağıldı. kaptan bak bizi bırakma, toparlanamayız sensiz

kahvaltımı ettim, 1 bardak suyumu da içtim, şimdi oğluş kahvaltı ediyor, onun karnı doysun derdi bitsin leslie ile 5 mile gidicem:) bugün ip de atlarım diye düşünmüştüm ama hala her yerim dehşet ağrıyor, amma da hamlaşmışım daha önce ip atladığımda hiç ağrımayan kaslarım bile ağrıdı:) kesin yapmam lazım. abovvvv şaka gibi 55 kiloya düşmüşken 58,8 e çıktım ya, neyse bakalım en kısa sürede 55 e geri dönerim inş.

Seninle kilosal durumumuz aynı gibi çekirge bnde 1 senede 48 den 58 e yükselmeyi başardım. Gerçekten bir başarı öyküsü ya.10 kilo nasıl almışım arkadaş

Seninle kilosal durumumuz aynı gibi çekirge bnde 1 senede 48 den 58 e yükselmeyi başardım. Gerçekten bir başarı öyküsü ya.10 kilo nasıl almışım arkadaş

(bu da 3. mesaj)
ama ben 73 kilo ile doğuma gidip 1 yıl 67 kilo civarında takıldım doğumdan sonra. geçen yaz başında da 65 kilo başlayıp 55 e düştüm ama son birkaç aydır yani hareketsiz kış sezonunda 58,8 e çıktım. verip de geri almak daha kötü oluyor. evlenirken 50 kiloydum ne güzel:) 1 yılda 10 kilo almışlığım da var üniversitenin ilk yılında 55 ten 65 e çıkmıştım, sonra 3 ayda 50 kiloya düştüm yaz tatilinde. bildim bileli kilo problemim var zaten, şişman olmadım ama hep balık eti hep hafif toplu, ne gıcık hep dikkat etmem lazım yediklerime. azcık kaçırsam hemen alırım, gerçi dikkat etsem de veriyorum hemencik ama 30 dan sonra veremezsin diyorlar

Son düzenleme:

Bende çocuk yok cocuk olsa topaç gibi olurum herhalde. Aynen bende hafif toplu, balık etli, kilo almaya müsait gibi sıfatlardan sıkıldım ya. Niye balık etli oliyimki zayıf olayım işte.Geçen sene evlencem diye de takımlarda yarıştım 49 mu 48 mi ne o kilodayken mezun oldum. Şimdi yine aynı sıkıntı. Ama vericeğime inanıyorum. Ve bu sefer kalıcı olsun artık istiyorum ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…