evet kızlar
sizleri böyle motive görmek beni de motive etti.
zaten reglim de bitti. iştahım kesildi hemen.
dünü saymıyorum. felaketti. elti beğenmeye gittim kendime. zaten sevgililer. ama sanırım olmayacak. bunun altında başka bişeyler var ama bakalım zaman gösterecek kaydirigubbakcemile
dün 13 saat yolculuk yaptık. canım çıktı mirmirmirmir
[ı]evet kızlar
sizleri böyle motive görmek beni de motive etti.
Zaten reglim de bitti. Iştahım kesildi hemen.
Dünü saymıyorum. Felaketti. Elti beğenmeye gittim kendime. Zaten sevgililer. Ama sanırım olmayacak. Bunun altında başka bişeyler var ama bakalım zaman gösterecek kaydirigubbakcemile
dün 13 saat yolculuk yaptık. Canım çıktı mirmirmirmir[/ı]
Ben kaçar kızlar yarın görüşürüz akşama kurstayım az yerim o yüzden inşallahhhhhhhh :)))))
SANA İYİ DERSLER REFFF AZ YE BAK BEKLİYORUM YARIN RAPORUNU NE YEDİĞİNİ İSTİYORUM. ( BEN KÖTÜ KOÇ )kötükedihüso
Elİf canım sen ara ÖĞÜn yapmadın mı ?
elti hemen teşhisi koymuş kaydirigubbakcemile3
beğenmedin mi eltini :roflol:
13 saat mi ? Ay ben hiç sevmem uzun yolculukları. Neden olmayacak kızın ailesi vermiyor mu kızı
yok canım ya zaten önceden tanıyoruz biz kızı. gelir kalırdı :1shok:
şimdi aslında çözemedim henüz. babası vermek istemiyormuş. bunlar daha önce birlikteyken kız ailesine anlattı. sonra kaynım kızı terketti :mymeka: sonra tekrar barıştılar. ya bundan dolayı babası güvenmiyor. yada kız bize oyun oynuyor
çünkü insan babasının vereceği cevabı bilir. kız hiçbirşey bilmiyorum siz gelin diyor. gittik havamızı aldık
sonra kız telefona çıkmadı 6 saat. babası olmaz demiş. ama kız siz yine gelin gidin diyor fisfisfis
buna ne can dayanır nede para
oy oy asüm gelmiş .... Iyi bak seni diyet modunda gördüm . Izinmizin diyodun ....
Kaynına galince . Iş karışıkmış ama bence kız karışık gibi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?