Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben yokum diye replerimi eksik etmeyin bakem...bol tutun korkak alıştırmayın ellerinizi,hayale 8. takıma,9, takımada selam edin ........

evet kızlar pınarım geri dönmek üzere çıkarıyoruz 1.2 ay ne zaman gelirse yanlız yerine kimseyi almıyoruz ........maksat analizlerde başa zaman işlemesin ....
bide pınar artık takım yardımcılıgını yapamayacagını söyledi . bu işe nazlı uygun eger sizlerinde bi itirazı yoksa ......

.. ha unutmadan pınar analızler için raporunu bedişe özelden yaz lazım o ........

her fırsatta gel pınar özletme emi ....

ben yokum diye replerimi eksik etmeyin bakem...bol tutun korkak alıştırmayın ellerinizi,hayale 8. takıma,9, takımada selam edin ........
izindesin ne sırası pınar ... biz yaparız hesapları . deget hadi ....kaydirigubbakcemile

ben kalkıyorun kızlar bebelerin dersi varmiş .....

koçum gelince baksın bana ben ara ögünde normal ögün yedim çünki tok hissedemedim kendimi bir türlü gine elim ayagım döküldü malesef .. şu testleri gösterene kadar beni bira zideare edin ... olurmu ....

Kızlar bende kaÇtım ÇıkıŞ saatım geldı yarın gÖrÜŞÜrÜz kendınıze ıyı bakın akŞam yemeklerı fazla kaÇırmayın ÖpÜyorum hepınızı.... ıyı akŞamlar.

yumuşattı dimi şimdi o despot
valla hayırlısı olsun ne diim asiciğim pek karışık işler

heyy bişey unuttun :sm_confused:neyse:dilcikar:

bende yağsız tuzsuz yoğurtlu makarna yedim şimdi de ıspanağımı yiicem aeben cadısı

selam kızlar
pınarcım çok geçmiş olsun kayınvalidene Allah ikinizin de yardımıcısı olsun inşallah

özgecim sen ver bari şu platesin linkini
kimseden ses çıkmadı

Son düzenleme:
a.sa.sa.sa.sasim de pilatese başlamış inan çok eğlenceli şu toplu yerleri koltukta yapma fikri iyiymiş akşam deneyelim bakalım:)

hehehe tek bende var canım:dilcikar::dilcikar::dilcikar:,özge de de var ama bakkal topua.s:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol: ilahi pınar.
sanada allah güç kuvvet versinki kaynanaya iyi bakasın canım:1hug:

canım benim bu gün bende çok zorlandım ama bırakmadım. demekki o kadar çok kaçamak yapıyormuştumki o yüzden doymak bilmedim. bu gün ilk gün olsun yarın daha güzel olacak:lepi:

ay gecmiş uzunmuş ben bi yazayımda şimdiii

aebenım özelime analiz işini yazmış hadi sınıfta jkalanlar sizde yazın yayınlayayım yuk kalksın ustumden

şu koçluk işini doram iyi düşünmüş ben zoru istiyorum ve aebenımı istiyorum eger kapılmadıysa hala

sonra kociş bana exsel ögretti bu hafta deniyeyim ben becerirsem artık ben yaparım

haftasonu ve bugun acaip çok yedim yarın korkarak tartılacam eger almadıysam tutmayın benı öneumde kaldı 19 dgun en azından 70olmasada 73 olamalıyım

kılar hepiniz gaza gelmişken bende gelecem hem bikaç gun bıraktım diede vicdan yapmayım ben dimi şimdi ipin ucu kaçtı die iyice salmak yerine vucut coka alıştı diyete dönunce süper veririm die kendimi iknaya cabalıyorum inş. ole olur

ne kızacam yaw ben kalkmıştım ve gezmeye gitmeye hazırlanıyodum bile delikafadulden ara benı ara yuruyuşlere başlayım yeniden akşamlarıda caldır göbüş çalışayım sabah telefonu uyanma ve yuruyuş akşam telefonu göbüş eritme sinyali olsun

kocacım dediki göbek gitmiş ama mekik lazım toplanması gerek didi laelaelaelaelae :1ninca:

hmmm kütoyu seçiyorm bende ehe:)
aslında gözüm refteydi ama kütomda isterse onu alıyorum

tamam aeben ucmuş özgemi aldım gitti o benı istemiş bende verdim gitti onu denetlemeye ne var ye tiformu otur yerine işim kolaykaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile5

asi_bulut 56,0 56,0 0,0 0,00
dora 59,0 58,5 0,5 0,85
aeben 65,0 65,3 -0,3 -0,46
kütahya 25,0 20,0 5,0 20,00
pınarım 44,0 43,0 1,0 2,27
ceylin 85,0 87,0 -2,0 -2,35
ozgekrd 96,0 93,0 3,0 3,13
lara 65,0 62,0 3,0 4,62
lale 56,0 54,0 2,0 3,57
aşkböceği 65,0 63,0 2,0 3,08
fatunuz 99,0 99,9 -0,9 -0,91
6 TAKIM TOPLAM KıLO 715,0 701,7 13,3 1,86
bunusize göstermem lazımdelikafadulden :roflol:

şimsi kocacım eski listelerde bana ögretmenlik yapıyo tıkır tıkır bakmadan rastgele deiştirdi listeyi kimimizi şişirdi kimimizi eritti benı 25 kilo yapmışüstelik bu haftada 5 verip 20 olmuşum:tomato::roflol:

geberdim gülmekten bu listeye birde yeni birini nasıl eklerim dedim bi adet lale ekledi :mymeka: kim lale die cemkirdim laradan etkilenmiş sözde ben yermiyim:roflol: hemide 56 lik bi lale :mymeka: klava: :dilcikar:

Son düzenleme:
ben kaçtım şimdi sabah görüşürük artık inş. gerci misafirim gelecek kk dan tanıştıgım biri ilkkez görüşecez cok heyecanlıyım yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…