Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:teytey:hihoyyytalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

pınar garaşım ....gelmişşşşşşşşşşşşşş...

sağol nazlıcım hayırlıysa olur inş.
elsecim öyle ama öyle söylemiyorki. dün 6 saat teline bakmadı. kaynım ablasına msj attı oda cevap vermedi. yarın konuşalım dedi akşam. bugün öğlene kadar kaynımla konuştuğu vodafone kapalıymış Çok üzgünüm çoook en sonunda diğer hattan konuşmuşlar. hiç kapatmazdı oysaki

kabul kabul aeben im de.....ben 1 aylık izne çıkmalıyım canım...kayınvalidemin kolu kırılmıştı ya 3-4 gündür ayağının üstünede basamadı,neyse izmire götürdüler tekrar,dr. nedese beğenirsiniz?teyze tekrar mı düştü demiş...halbuki sadece koluna bakıp bırakmışlar..leğen kemiğide çatlakmış,3 hafta hiç kalkmayasıya yatak...tuvalete dahi kalkmayacak(büyük hariç)yani,beni takımdan 1 aylık çıkarın canlarım,dönünce aynı yerden devam,zaten kolunun sargısıda 1.5 ay sürecek yani büyük ihtimal 1.5 ay evinde bakarız biz ona...işte benden havadisler bukadar..sizleri okuyamıyorum bile....herkeze bol selam beni unutmayın kızlarrrrrrrrrrrrrr.......................

kızlar hepinizde plates topu var mı??
yok canım sadece pınarda var oda pilates yapmıyo .:roflol:çocukları oynuyo ...:roflol::roflol: gerdeşim nasıl oldu kayın valide . bak bu hafta sakın kilo alip gelme emi .... 1 . olcez .....:teytey:

:1shok: pınar çok üzüldüm canım ....... sana bişi sorcaktı m ama . dur msn aç bi .

çok geçmiş olsun pınarcım tekrar ya
yaşlı insanın kemiklerinin toparlanması da zor
Allah onun da sizin de yardımcınız olsun

yok canım sadece pınarda var oda pilates yapmıyo .:roflol:çocukları oynuyo ...:roflol::roflol: gerdeşim nasıl oldu kayın valide . bak bu hafta sakın kilo alip gelme emi .... 1 . olcez .....:teytey:

ben bilmiyorum nasıl yapılıyo pilates açıkçası da
top olması lazım diye düşünüyodum

elsecim ben tam aletli kısma geçiyordum. velet uyandı top yok bende. ama eşimin kuzeni toplu olan kısımları koltuğun üzerinde yapıyorum demişti delikafadulden
pınarım geçmiş olsun tekrar. allah şifasını versin inşallah. sen de biran önce dön aramıza. takımdan çıkma fikri iyi değil.

beni aynı yazın şekerler,dediğim gibi ben artık kayınvalidemle haşır neşir olacağım,giremem çıkarın beni takımdan yaza gelirim anca...ben mayısa 79 olacaktım suya düştü,yürüyüşlerim gümledi,bişeyi çok istedin mi olmuyor..halbuki bikinimi almıştım,emme kısmet değilmiş...:roflol::roflol::roflol:

şu linki bana da da bi verin size zahmet ya
herşeyi hallettim bi de pilatese el atayım :roflol::roflol:
buaralar heryerde afişlerini görüyom sokaklarda pilates 40 lira diye:))

şu linki bana da da bi verin size zahmet ya
herşeyi hallettim bi de pilatese el atayım :roflol::roflol:
Buaralar heryerde afişlerini görüyom sokaklarda pilates 40 lira diye:))

40 liramı çok iyi yaaaa ben 70 e gidiyorum ama diğer aletlerden de istediğin kadar yararlanabiliyorsun.

40 liramı çok iyi yaaaa ben 70 e gidiyorum ama diğer aletlerden de istediğin kadar yararlanabiliyorsun.

valla nazlıcım nasıl bi yerdir nerdedir bilmiyorum
haftada kaç gündür, başka dediğin gibi kullanabileceğin aletler var mıdır bilmem
zaten benim kocişe desem buaralar bi o eksikti der kaydirigubbakcemile3

valla nazlıcım nasıl bi yerdir nerdedir bilmiyorum
haftada kaç gündür, başka dediğin gibi kullanabileceğin aletler var mıdır bilmem
zaten benim kocişe desem buaralar bi o eksikti der kaydirigubbakcemile3

BEN BU AY GİTMEKTE KARARSIZDIM NİŞANLIM BU AYDA GİT DAHA SONRA HAVALAR ISINIZ DIŞARDA YAPARSIN SPORUNU DEDİ BENDE TAMAM DEDİM.:dance:

:roflol::roflol::roflol::roflol: bakkal topu ha ...... özge sataşma var ....lülülülülülü:roflol::roflol::roflol:

bende çok bilmiyorum üzerinde oynuyom işte ama yoruyor.......
aebenle konuştuk,geri dönmek üzere ayrılıcam kayınvalidem iyi olur olmaz buradayım canım çok sağol.....
bende var plates topu hem büyük hemde küçük.
vay vay bi toplu daha.....

:roflol::roflol::roflol::roflol: bakkal topu ha ...... özge sataşma var ....lülülülülülü:roflol::roflol::roflol:
her zamanki gibi sataşayım dedim...cimri şey alamadı bi top....:roflol:
kızlar çıkayım artık,internetçi gelin diyecekler bana bayyyy hepinizi çooookkkk öptüm....hesaplama sıramı kaydırın gelince muhakkak yaparım öpüldünüz......kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5:1hug::1hug::1hug:a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…