anlamadımm canım bu kafayla ne demek istediğini
toparlanın kızlar hilali ikna edeceğiz öyle olmaz.şimdilik kaptanlığı sen alsan hilalimiz kendini toparlanıp dönecek emini güçlü kızdır o sadece biraz zaman...tabi takımdakiler ne düşünür bilememMotivasyonum 0 ya canım acayip sıkıldı
Sımdı bı soru daha; her hafta cuma tartılıyoruz, cepte.
Ama bu dıger takımlar ıle yarıs ne?
"X takım bırıncı oldu" denıyor ya?
Bu arada benım bu hafta hatta ıkıncı hafta verdıgım kılolar dahıl olmasın, netıcede ılk haftalar verılen kılo kg sayılmaz:)
Guzelmıs.
Ya bızım buralar ıyıdır hostur da, bız denıze bakar oldgumuzdan bır de tepede oldugumuzdan Masaellah ruzgarımız..
Arabadan ınerken bırı once ınıyor-kapıyı kapatıyor sonra dıgerı ınıyor..
Sabah kızımla cıktık, arabaya bınene kadar hortum gıbı dolandık bırkac metrekarelık alanda:)
Zaten kızım da sagolsun ruzgara bayılıyor.. bındır arabaya bındırebılırsen.
göreceğiz
canım benimm aynen insan ablasını ararmı abla ne demek tabikii biliyom ablamm bakma sen benim yazdıklarıma..o zaferi sonunda ben arayacam ya neyse
hilalcim bilirsin ben kapışmam adım yeter..emineyide anlıyorum yeni tanışıyoruz napsın hemşehrim
bencede harika bir fikir sankim benim canım kaçamak istemiyo yemesin kimse banane banane :)
Bende çocuk yok cocuk olsa topaç gibi olurum herhalde. Aynen bende hafif toplu, balık etli, kilo almaya müsait gibi sıfatlardan sıkıldım ya. Niye balık etli oliyimki zayıf olayım işte.Geçen sene evlencem diye de takımlarda yarıştım 49 mu 48 mi ne o kilodayken mezun oldum. Şimdi yine aynı sıkıntı. Ama vericeğime inanıyorum. Ve bu sefer kalıcı olsun artık istiyorum ya.
oyyy takım kızışıyor. Fatoş'u kızdırmak çok hayra alamet değil. Kızınca 4 kilo veriyor çünkü(2 3 hafta önce şahit olduk)
1yılda 10 kg?!
nasıl ya:))
ya baksanıza ben Ekım'de 63tum.
Sız anormalsenız ben neyım... ya da saka mıyım ben?
1yılda 10 kg?!
nasıl ya:))
ya baksanıza ben Ekım'de 63tum.
Sız anormalsenız ben neyım... ya da saka mıyım ben?
kalorilerimi yazıp çıkaakken msjnı gördüm ve çoooooookkkk üzüldüm ama biz seninle yeni tanşmıştık ne güzel muhabbetlerimiz olacaktı çok üzüldüm ya... canım zor bi süreçten geçiyorsun rabbim yar ve yardımcın olsun öyle bi şok geçirdim ki ne diyiyeceğim ne yazacağm kafam resmen durdu
tatlım ozamn izinli gösterelim seni bisüre kafanı toparla kendini dinle nezaman kendini hazır hissedersen ozamn yanımızda olursun olmaz mı?
ama bu süreçleri bende çok yaşadım ve bana hep kg olarak geri döndu lutfen acını bedeninden çıkarmaya çalışma sonrasında sakinlediiğinde karşılaştığın süreç daha zor oluyor naçizane tavsiyem sana
güzel bir duş al rahatla uyumaya gayret yarın günenşli bir gün doğacak ve hergeçen gün bunun üstesinden gelecek gucu bulacaksın
herzaman seni seevdiğimizi de unutma
canım benim. anladımki şaka falan değil ve inan çok üzüldüm ama bunlar değil asıl söylemek istediklerim. ister bana kız ister kızma istersen hiç söylememişim say ama ben seni kız kardeşim gibi gördüm ve bunları söylemek boynumun borcudur. her daim gaddar bir kişiliğe sahip oldum her türlü ilişkimde aile sevgili eş dost ve şu yaşıma kadr bundan hiç rahatsızlık duymadım .nden biliyomusun çünkü acı çekmedim .. yada şöyle diyelim çok acı çekmedim ve kimsenin beni üzmesin izin vermedim. Hislerime dayanarktan konuşuyorumki sen hayatının merkezine erkek arkadaşını koymuş ve kendini ona adamış bi insansın ama lütfen bunu yapma. çünkü hayatının merkezndeki o kişinin en küçük sarsıntısı bile senin hayatının allak bullak olması demktir. birde onun o merkezden gittiğini düşün (aman aman ) . sen çok aklı mbaşında çok mantıklı bir insansın eminim ne demk istediğimi anlamışsındr lütfn kendinden ödün verme. ortada bir kavga varsa her daim özür dileyen sen olma mesela . yada her zamn alttan alan . bir problem varsa gel çözelim yoksa lütfen kişiliğime saldırma de gerekirse . sonuçta bu hayt senin ve hayatının merkeszde sen varsın.. beni yanlış anlamandn çok korksamda nazik ve güzel bir kiişilğin olduğu inancındayım ve bu yüzden üzülmen canımı çok sıkar
kaptanım yapma böyle.hilalcim diskalifiye olursun izinli ol biraz kafan dağılsın dönersin çok üzüldüm yapma böyle sensiz takım olmaz lütfen sen biraz takıl sonra görüşürüz...
Allaam bi gittim neler olmuş ya. Sabah Sabah gördüğüm ilk mesaj bu mu olacaktı.Hilalim inan çok üzüldüm yazdıklarına ama biz sana iyi geliriz burda. İstersen kaptanlığı bırak takıma devam et. Hepimiz seni çok sevdik ve senin şu anki durumundan biraz olsun sıyrılman için elimizden geleni yaparız.Bunu sorumluluk olarak görme terapi olarak düşün. 13 kişilik bir takımız ve 13 farklı hayat var. Hepimiz kötü şeyler yaşadık ve o halleri atlattık. bunların sana nasıl yardımcı olacağını bir düşün. Aramızda geçen konuşmalarıda tavsiye değil de yaşanmışlık olarak görürsen toparlanman, bu hayatın sadece senin hayatın olduğunu anlaman daha kolay olacaktır. Şimdi sana inandırıcı gelmeyebilir bunlar ama zamanla hayatının güzel yönde değiştiğini anlayacaksın. Gitme kaptanım. İnan bana hallederiz herşeyi.
tubik ne diycem bilemedim ya umarım ikna ederiz
kaptanım yazılarını okurken ağlamamak için kendimi zor tuttum gerçekten zor bir süreçten geçtiğin belli biraz dinlen biraz düşün bir psikolog desteğide alabilrsin belki her şeyi anlatıp rahatlamaya ihtiyacın vardır hakkında en hayırlısı olsun
hilalimmmmmmm yapma ablamm yapma canımm benimmm inan senle çekişmelerim bile kendimce aklını dağıtmak içindi bir mesajınn çok dikkatimi çekmişti koli yolladım ve zaferin verdiği cevap yazmak istemedimm inanki bazen hayat çok boş gelir insana titremek kendine gelmek ister insan..senle biz öelden bir konuşalım hayat ne kadar acı gelsede dönem dönem insana çok farklı süprizlerde hazırlar belki bugüne belki yarına.. mühim olan o sıkıntılarda kendini bırakmamak canım aynı senin yaptığın gibi ..sana bir abla nasihatı canımın içi bu hayat yalan bir sahne bizde birer oyuncu zaman zaman her insanın rolu değişir en dramatik sahneler bize yazılır bazende heryerden mutluluk yağar.. mühim olan bize yazılan hangi senaryoysa en iyisini oynamak ..sen en güçlü oyunculardansın bi tanem..en iyi dostun aynada gördüğün insandır sakın unutma bitanem..senin yüreğinde çakan şimşekleri anlatmasanda anlıyorum canımm benim ama yeri gelecekk buyaşadıkların.. unutulmayacak kendin için diyorumm acı da olsa bir tebessüm olarak kalacak ...belkide tatlı bir tebessüm ne boşmuş göz yaşlarım diye.. inanki değmiyor hayat bazen ne sevgiliye ne ana babaya nede evlada bir zaman oluyorki sadece kendin içinmiş hayat diyor insan... ha sanmaki sadece sana böyle hayat kesinlikle hepimize..yazdıklarım snei karamsarlıştırmak için değil.. aldığın kararlara saygı duyarımm..ama ben seni bırakmam gitme vallahi dayananmam..ben siizn için burdayım yoksa kendimde zayıflıyabilirim..sen buraya yazarak bizi sıktığını düşünme ben sana başka formda açarım özeldende konuşuruz..ama gitme be ablam..çok ağır geliyorsa kaptanlığı bırak ama sana çok yakışmıştı..ama sınavlara çalışırken zor olur..çıkma bende çıkarımm guruptann banane anlamam ben...şu satırları yazakenki durumum ikondadır canım
gitme hilalim..
UMUTSUZ KALDIĞINDA KALDIR KAFANI BAK UFKA ELBET YENİ BİR UMUT BULACAKSIN...
bak rakibemmmm çok büyükk konuşuyorsun beni iyce kışkırtıyorsunn benii 70 me indirirsen sen indirirsin ilk defa hırslandım seni allah mı yolladı ..
keşke cnaım sen benn hallederiz tabiki arkadaşlarımızda 6. takım yukarlara hedeflere haydii toplanınn diycemde hiç bişi yazasımda yok hillaim sen naptınn ya bana
göreceğiz
canım benimm aynen insan ablasını ararmı abla ne demek tabikii biliyom ablamm bakma sen benim yazdıklarıma..o zaferi sonunda ben arayacam ya neyse
hilalcim bilirsin ben kapışmam adım yeter..emineyide anlıyorum yeni tanışıyoruz napsın hemşehrim
bencede harika bir fikir sankim benim canım kaçamak istemiyo yemesin kimse banane banane :)
hilallllllllllllllllllllllllllllll
oku oku bitmedi, motivasyonum ne güzel tavan yapmışken dibe vurdu. ah hilalcim bütün gece mahvetti beni, kafaya taktım uyuyamadım, yatakta döndüm durdum
fatoşum naber?bende hilale üzüldüm bişeyler yapmalı
sadece fikir olarak kalacak gibi görunuyor
zaten su sıra hilalde ayrıldı pek keyifsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?