Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

anlamadımm canım bu kafayla ne demek istediğini

dıyorum kı, bugune kadar bıseyler yapmısın.
Buna da guvenerek "hemserım napsın, benı yenı tanıyor" demıssın.
Dıyorum kı, ben geldım asıl sımdı ne yapacaksın...dusun dıyorum.

Daha cok calısmalısın dıyorum.

Bu arada Aras'ı Rabbım sıze sızı de Aras'a bagıslasın..
Kac yasında?

oyyy takım kızışıyor. Fatoş'u kızdırmak çok hayra alamet değil. Kızınca 4 kilo veriyor çünkü (2 3 hafta önce şahit olduk)

Motivasyonum 0 ya canım acayip sıkıldı
toparlanın kızlar hilali ikna edeceğiz öyle olmaz.şimdilik kaptanlığı sen alsan hilalimiz kendini toparlanıp dönecek emini güçlü kızdır o sadece biraz zaman...tabi takımdakiler ne düşünür bilemem

nerde oturuyosunuz canım..

sabahki menüm:kesik peynire zeytinyağı domates maydonoz(burda arap aşı diyorlar)1 dilimde tam buğday ve 5 zeytin
arada 1 türk kahvesi daha öğlen yemedim kızlar bugün sıkı tutuyoruz sabaha tartı var.

Yeliz, cocugun kucuk mu?

Ya ayrıca Fatos'a ben mı dedım "bana rakıp ol" dıye?
Kendısı ıstedı...
Ayrıca, o zaman kımınle kızıstı bılmem ama
sımdı Emıne ıle rakıp olmak ıstedı..oyle 4kg yetmez.
Bu arada ben antrenorum kısaca meslegımın bır kısmı kızıstırmak:)

1yılda 10 kg?!
nasıl ya:))
ya baksanıza ben Ekım'de 63tum.
Sız anormalsenız ben neyım... ya da saka mıyım ben?

sadece fikir olarak kalacak gibi görunuyor
zaten su sıra hilalde ayrıldı pek keyifsizim

oyyy takım kızışıyor. Fatoş'u kızdırmak çok hayra alamet değil. Kızınca 4 kilo veriyor çünkü (2 3 hafta önce şahit olduk)

48-49 kg da hamile kalıp 10 kg da alsan topaç gibi olmazssın korkma
balık etli olmak mı bende istemıyorum yahu fit dipçik gibi olalım
evt onların üstüne bide kendi aralarında kızıştılar
fotoss 4 kg verdi diye olay çıkıyordu gene verir fotosumuzz

1yılda 10 kg?!
nasıl ya:))
ya baksanıza ben Ekım'de 63tum.
Sız anormalsenız ben neyım... ya da saka mıyım ben?

ekimde 63 şimdi 89 kg musun bir senedemı bu kadar kg aldın
nasıl oldu böyle bu kadar kg alman altında herhangi bi rahatsızlık yokdur inşlah :44:

Kafanız durmasın..tarumar ettiğim ortalığ ıtopluycam ve kendimi bırakmıcam...beni kendime getiren herekese sonsuz teşekkür ederim!!!

Asla kilo olarak dönmesine izin vermiycem esracım, biz burda ne çabalarla veriyoruz kilolarımızı..buna kesinlikle izin vermiycem....unutur muyum? sayenizde burdayım ben, gerçekten bugün kendime geldim bütün yazılanları gözlerim dolarak okudm az önce evde olsam kesin ağlamıştım...acayip duygu yüklediniz bana siz var ya harikasınızzz

Seni yanlış anlamak mı? asla..beni düşünerek ayzılmış bu satırlar için ben sana asla kızamam, çok haklısın söylediklerinde..insan asla kimseyi dünyaın merkezi sanmamalı, gidince yıkılmamalı, kıymet bilmeyince üzülmemeli..ben titreyip uyanacağım, sizin için arkadaşlarım ve ailem için. İçim kan ağlıyor hala doğru ama ağlasın elbet susacak...gelişmeler ne olacak bilmem ama ben hiç eskisi gibi aptal aşık olmucam...

kaptanım yapma böyle.hilalcim diskalifiye olursun izinli ol biraz kafan dağılsın dönersin çok üzüldüm yapma böyle sensiz takım olmaz lütfen sen biraz takıl sonra görüşürüz...

Hepinz de haklısınz herkesi çok üzdüm ama çok faydanız dokundu bana inanın..harikalar yarattınız üzerimde etkinz bomba gibi oldu.

Özelden mesajların için de çok teşekkür ederim fulya..burdayım gitmedim, sizin gibi insanları da üzmeye hakkım yoktu belki ama anlık tepki verdim yine....ortalığı karıştırmak değildi amacım ama bi an yapamıcam artık gibi geldi..ama yapıcam her şeyi yapıcam, yapıcaz, harikalar yaratıcaz.

Canım benim çok sağol, onu da düşündüm ama kendi kendme yeterim inş, ama yetemezsem tabi giderim asla çekinmem, her fikriniz benm için değerli

hilallllllllllllllllllllllllllllll

Ah benim fatoşum, fatoş ablam, bu hayat sahnesi bazen dediğin gibi öyle yüğk gibi geliyo ki..bütün alışkanlıklar birden altüst oluyo..o kadar şey yaşadığın insanı birden tanıyamaz oluyorsun ama gerçekten çok haklısın haklısınız, ben kendimi bırakmıcam hepinize söz veriyorum, bütün değerli yazıların için çok teşekkür ederim, keyfinizi de kaçırıdm ama toparlancaz hep beraber..biliyorum her şey güzel olcak..ne olursa olsun..

oku oku bitmedi, motivasyonum ne güzel tavan yapmışken dibe vurdu. ah hilalcim bütün gece mahvetti beni, kafaya taktım uyuyamadım, yatakta döndüm durdum

Özelden yazdığın mesajların için de çok sağol yelizcim, gelirgelmez böyle bi olayla karşılaşman hiç hoşuma gitmedi ama öyle güzel cevaplar yazdın ki çok duygulandım gerçekten çok sağol...

fatoşum naber?bende hilale üzüldüm bişeyler yapmalı

Tubişimm çok sağol dağıtcaz kafaları hemen..kısa bi dalgalanma yaşadım ama titreyip uyandım...kendime geliyorum hemenn.

sadece fikir olarak kalacak gibi görunuyor
zaten su sıra hilalde ayrıldı pek keyifsizim

Nolur keyifleriniz yerine gelsin benimki de size bağlı...sizler beni kendime getirdiniz, çok sağolun...ve kaldığımız yerden devam ediyoruz, sadece sakin kalmam gerekiyor hepsi bu ama bırakmak yok hiç bi şeyi....

AAA kızlar tanıtırken kendımı yazmıstım.
Ben sporu hıc bırakmam ama dıyetı bıraktım mı kımse de tutamaz benı.
Acayıp yerım.
Kılo vermem de almam da oldukca kolaydır.
Ama daha once de dedıgım gıbı korumak ben de mumkun olmuyor.
Yanı benım asıl amacım (bu defa ınsaellah) kılomu korumak olacak.
Yerken ahcmı buyuk yerıne kalorısı yuksek gıdaları secıyorum.. mısal kahvaltıda 200-300gr tereyag gıbı..
Sonuc kacınılmaz:))
kılo almıssam 20-30'dan asagı degıldır.

Hastalık. Hayır suan hıc bır sıkıntım yok cok sukur.
Hatta metabolızmam normal seyırden de yuksektır.
3100kcal benım stabıl bıo ıle yaktıgım kalorı, oldukca yuksek.
Tabı bu yılların bırıkımı ıle.
Meslegım de spor oldugu ıcın.
He bu arad 92kg ıdım pazt basladım.
92 gıbı gorunmem ama kas yag agırlıgının farkı.

Benım hıkayem de bu:)

Kadının dibisin ha fulya güldürdün kız beni...
Yaaaaa var ya yerim lan ben sizi çok karmaşık duygular içindeyim ama şu anki sevinçten dolan gözler...acayip duygulandırdınız ya beni...inanamadım size...hiç böyle beklentilerim yoktu, o an sadece çekip gitmek istedim ama...ya pa ma dım...sizin gibi dostlar bırakılır mı yaa..kaldığımız yerden tam gaz devam..
Spor salonuna yazılmak ilk işim bakınız bi yere not ediniz..evde de yapabiliyorum ama değişiklik iyi gelecek...

Hiloşşşşşşş seni yerim yaa. Bu takım dağılmaz kızııııııııım. Neler olucak gör bak. Daha yeni başlıyoruz.
Sevinç çığlıkları atılsın lokmalar dökülsun altınlar saçılsın
Ayrıca

Hılal gıtmezsın sen.
Mevzuyu bılmıyorum ama eger aıle dısında bırı sebep olmussa buna.
Yapma derım.
Tumm o asamalardan gecmıs bırı olarak soyleyeyım kı
Ilerde ancak gulersın bu yasadıklarına.
He uzule de bılırsın.
Iste tam bu noktada belırlersın bunu.
Lutfen...en degerlısı sensın..
Daha neler olacak neler, sımdıden kenara cekılmenın anlamı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…