Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

böyle bir aile bırakılır mı ben bile sınav sürecinde izin ayrılınca kendimi boşlukta hissettim bence de yazıl hem spor salonunda daha profesyonelce olur :)

kız delirdin mi bak emine de demiş, lokmalar boşa gitmesin şimdi biz yemiyoruz ya hani ben de seni yerim fulişşş

Evet aile dışı ve yapmıycam...
çekilmicem kenara, kendi düşünsün de neler yaptığını...üzülücem elbet ama dozunda olcak her şey..
hayata devam etmek zorundayız

o kadar lafımın arasından seçmece gibi gitmiş neyi bulmuş ya çakal. Tamam lokmalar çöpe atılsın :26:
lokmaları çöpe atmayın benim kocam yer oğlan yer babam da yesin :) benim oğlan temmuzda 3 yaşını dolduracak bu arada emine sormuştu bi yerde geri dönüp mesajı bulamadım. hilalcim bizi bırakmadığın için çok sevindim tatlım. bugün senin şerefine 5 mili de yaptım, önceden sıkılıyordum yaparken, sen de yapıyorsun diye severek yaptım bugün. ya 3. gün bugün doymak bilmiyorum, sürekli aç hissediyorum kendimi ama zorla da olsa tutuyorum, inş. akşama kadar 1000 kaloriyi aşmam öğlen yemeği 1 kase nestle nesfit meyveli sütle:) ama yedim doymadım onu, 2 tane ceviz yedim, 6-7 tane de badem yedim. yine kesmedi tatlııııııııııııı tatlıııııııııııııııııı diye bağırıyor iç sesim 2 tane gün kurusu kayısı yedim. azmettim çikolata filan yok:) akşama da biber dolması yapıcam, ben 1 tanecik yerim, yanında da bol yoğurt yerim. ne kadar olmuş kaloriler bi bakayım, aşmayız inş. aşarsam ip atlarım akşam yemekten sonra napiiiiiimmmm:):):)

böyle bir aile bırakılır mı ben bile sınav sürecinde izin ayrılınca kendimi boşlukta hissettim bence de yazıl hem spor salonunda daha profesyonelce olur :)

Aynenn kızz öyle yapalım..zaten bu sene kpss ye pek hazırlanamıcam olmadı son haftalar izin alırım..ya da haftasonu çalışcam zaten..
Kimmiş beni bu güzel gönülden dostlarımdan ayrı bırakacak dümbük

bak bence hazırlanırsın bende 2012 kpssye girdim hiç çalışamamıştım matematiğimi denemek için girdim o sınav biraz kolay diyebilrsinn ama 76 yaptım bence çok rahat hazırlanabilirsin dene sen yinede kendini :)

2012 de ben de girdim ya ama bu a kadro olduğu için daha zorlayacak tabi...ben de o zman çalışamamıştım finallerim vardı benm de 82 o da cepte duruyor zaten ama daha yükseklerini alabilcekken az geldi..sen de daha yükseği rahat yaparısn o zman hazırlancam canım hiç bi şeyden vazgeçmek yok devammm

daha benim üni var bunu dedimya öyle denemek için kendimi girdim senin için yayında araştırdım bir sitede beyaz kalemin yayınları %50 indirime girmiş link atayım ak istersen

Ben de kabak dolduruyorum sımdı:)
ooo delıkanlı olmus senınkı.
Benım kızım 18 aylık.

beni 13. takıma çağırmışlar :) anca farkedildim:)

Artık çok geçç

o zaman haydi biraz motive. Yarın tartı günü. pamuk eller su bardaklarına haydilililili

Eki Görüntüle 670576

Ovv benden 2 bardak şimdi kalkıyorum

daha benim üni var bunu dedimya öyle denemek için kendimi girdim senin için yayında araştırdım bir sitede beyaz kalemin yayınları %50 indirime girmiş link atayım ak istersen

Ben de geçen sene çalışmadığımdan aldığım kitaplar duruyor canım onlara başlayım yetmezse bakarım, sınav yaklaştıkça çok indirim oluyor bi de dersane sınavlarına gireyim diyorum..

gir dene kndini biz 6, takım olarak senin istediğin sonucu alacağına inanıyoruz

gıtmeyeceksın ama dı mı?

hilal gitseydi ben de belki giderdim ama bizi bırakmadı ben de bırakmam takımımı artık yeniden motive oldum. hilalcim benim için ekstradan yer açtı, ben hiç bırakır gider miyim? arada internet kesiliyor, ödüm kopuyor temelli gidecek diye, geçen bi gitti hafta bekledik tamire gelsinler diye inş. öyle bir sorun yaşamam da hep birlikte oluruz hergün:)

Ay bıdıklarınızı yesinler sizin, Allah bağışlasın

bilgisayarı kıskanıyor benim oğlan. ben çıkayım bari biraz. senin resmini gösterdim oğluşa bu abla güzel mi çirkin mi dedim, kikkin dedi:) çok yaramaz bir delikanlı, beni sinir küpü yapıyor bütün gün. bugün 2 kere 1 er bardak suyu devirdi üstüne şuan da da attaya gidelim diye ağlıyor kapı ağzında. ben çıkıyorum görüşmek üzere.

Hiloş sen nerde oturuyorsun

İstanbuldayım fulişşş sen??

gir dene kndini biz 6, takım olarak senin istediğin sonucu alacağına inanıyoruz

Sağolun varolun, hayırlısı olsun hakkımızda..bakalım nerelerde çalışıcam bi sene sonra, gözüm doğuyu yese hakimliğe hazırlancaktım ama hiççç 10 senemi oralarda heba edesim yokk

Tabii..olmaz artık grubumuzdan asla fire yokk vay afacan beğenmemiş de beni..inşallah internet sorunun olmaz yelizcim gayet iyi başladın gruba çabuk alıştın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…