- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
lokmalar mı dokulsun?!
kıme dagıtacagız?
Kadının dibisin hafulya güldürdün kız beni...
Yaaaaa var ya yerim lan ben siziçok karmaşık duygular içindeyim ama şu anki sevinçten dolan gözler...acayip duygulandırdınız ya beni...inanamadım size...hiç böyle beklentilerim yoktu, o an sadece çekip gitmek istedim ama...ya pa ma dım...sizin gibi dostlar bırakılır mı yaa..kaldığımız yerden tam gaz devam..
Spor salonuna yazılmak ilk işim bakınız bi yere not ediniz..evde de yapabiliyorum ama değişiklik iyi gelecek...
Hiloşşşşşşş seni yerim yaa. Bu takım dağılmaz kızııııııııım. Neler olucak gör bak. Daha yeni başlıyoruz.
Sevinç çığlıkları atılsın lokmalar dökülsun altınlar saçılsın
Ayrıca
Hılal gıtmezsın sen.
Mevzuyu bılmıyorum ama eger aıle dısında bırı sebep olmussa buna.
Yapma derım.
Tumm o asamalardan gecmıs bırı olarak soyleyeyım kı
Ilerde ancak gulersın bu yasadıklarına.
He uzule de bılırsın.
Iste tam bu noktada belırlersın bunu.
Lutfen...en degerlısı sensın..
Daha neler olacak neler, sımdıden kenara cekılmenın anlamı yok.
lokmaları çöpe atmayın benim kocam yer oğlan yer babam da yesin :) benim oğlan temmuzda 3 yaşını dolduracak bu arada emine sormuştu bi yerde geri dönüp mesajı bulamadım. hilalcim bizi bırakmadığın için çok sevindim tatlım. bugün senin şerefine 5 mili de yaptım, önceden sıkılıyordum yaparken, sen de yapıyorsun diye severek yaptım bugün. ya 3. gün bugün doymak bilmiyorum, sürekli aç hissediyorum kendimi ama zorla da olsa tutuyorum, inş. akşama kadar 1000 kaloriyi aşmamo kadar lafımın arasından seçmece gibi gitmiş neyi bulmuş ya çakal. Tamam lokmalar çöpe atılsın :26:
böyle bir aile bırakılır mı ben bile sınav sürecinde izin ayrılınca kendimi boşlukta hissettim bence de yazıl hem spor salonunda daha profesyonelce olur :)
Aynenn kızz öyle yapalım..zaten bu sene kpss ye pek hazırlanamıcam olmadı son haftalar izin alırım..ya da haftasonu çalışcam zaten..
Kimmiş beni bu güzel gönülden dostlarımdan ayrı bırakacak dümbük
bak bence hazırlanırsın bende 2012 kpssye girdim hiç çalışamamıştım matematiğimi denemek için girdim o sınav biraz kolay diyebilrsinn ama 76 yaptım bence çok rahat hazırlanabilirsin dene sen yinede kendini :)
2012 de ben de girdim ya ama bu a kadro olduğu için daha zorlayacak tabi...ben de o zman çalışamamıştım finallerim vardı benm de 82 o da cepte duruyor zaten ama daha yükseklerini alabilcekken az geldi..sen de daha yükseği rahat yaparısn o zmanhazırlancam canım hiç bi şeyden vazgeçmek yok devammm
lokmaları çöpe atmayın benim kocam yer oğlan yer babam da yesin :) benim oğlan temmuzda 3 yaşını dolduracak bu arada emine sormuştu bi yerde geri dönüp mesajı bulamadım. hilalcim bizi bırakmadığın için çok sevindim tatlım. bugün senin şerefine 5 mili de yaptım, önceden sıkılıyordum yaparken, sen de yapıyorsun diye severek yaptım bugün. ya 3. gün bugün doymak bilmiyorum, sürekli aç hissediyorum kendimi ama zorla da olsa tutuyorum, inş. akşama kadar 1000 kaloriyi aşmamöğlen yemeği 1 kase nestle nesfit meyveli sütle:) ama yedim doymadım onu, 2 tane ceviz yedim, 6-7 tane de badem yedim. yine kesmedi tatlııııııııııııı tatlıııııııııııııııııı diye bağırıyor iç sesim 2 tane gün kurusu kayısı yedim. azmettim çikolata filan yok:) akşama da biber dolması yapıcam, ben 1 tanecik yerim, yanında da bol yoğurt yerim. ne kadar olmuş kaloriler bi bakayım, aşmayız inş. aşarsam ip atlarım akşam yemekten sonra napiiiiiimmmm:):):)
beni 13. takıma çağırmışlar :) anca farkedildim:)
beni 13. takıma çağırmışlar :) anca farkedildim:)
o zaman haydi biraz motive. Yarın tartı günü. pamuk eller su bardaklarına haydilililili
Eki Görüntüle 670576
daha benim üni var bunu dedimya öyle denemek için kendimi girdimsenin için yayında araştırdım bir sitede beyaz kalemin yayınları %50 indirime girmiş link atayım ak istersen
Artık çok geçç
Ovv benden 2 bardak şimdi kalkıyorum
Ben de geçen sene çalışmadığımdan aldığım kitaplar duruyor canım onlara başlayım yetmezse bakarım, sınav yaklaştıkça çok indirim oluyorbi de dersane sınavlarına gireyim diyorum..
Ben de kabak dolduruyorum sımdı:)
ooo delıkanlı olmus senınkı.
Benım kızım 18 aylık.
gıtmeyeceksın ama dı mı?
Ay bıdıklarınızı yesinler sizin, Allah bağışlasın
Hiloş sen nerde oturuyorsun
gir dene kndini biz 6, takım olarak senin istediğin sonucu alacağına inanıyoruz
hilal gitseydi ben de belki giderdim ama bizi bırakmadı ben de bırakmam takımımı artık yeniden motive oldum. hilalcim benim için ekstradan yer açtı, ben hiç bırakır gider miyim? arada internet kesiliyor, ödüm kopuyor temelli gidecek diye, geçen bi gitti hafta bekledik tamire gelsinler diyeinş. öyle bir sorun yaşamam da hep birlikte oluruz hergün:)
bilgisayarı kıskanıyor benim oğlan. ben çıkayım bari biraz. senin resmini gösterdim oğluşa bu abla güzel mi çirkin mi dedim, kikkin dedi:) çok yaramaz bir delikanlı, beni sinir küpü yapıyor bütün gün. bugün 2 kere 1 er bardak suyu devirdi üstüneşuan da da attaya gidelim diye ağlıyor kapı ağzında. ben çıkıyorum görüşmek üzere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?