Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende istanbuldayım beybi. Semt olarak neresi. Spor salonu araştırcam sana.

o babasına da kikkin diyor, kızınca bana da kikkin diyor ama sevince hııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmm diyor elini de nefis işareti yapıyor, o da güzel demek:) öptüm kızlar akşama görüşürüz.

Bende istanbuldayım beybi. Semt olarak neresi. Spor salonu araştırcam sana.

Bakırköydeyimm...ısırırım kız seni ya abim gidiyordu bi ara orası kapandı, ben şöyle hem aerobic pilates falan olan da bi yer olursa iyi olur diye düşünüyorum ben de bakıyordum şimdi vallaa

Bakırköydeyimm...ısırırım kız seni ya abim gidiyordu bi ara orası kapandı, ben şöyle hem aerobic pilates falan olan da bi yer olursa iyi olur diye düşünüyorum ben de bakıyordum şimdi vallaa

oo kızım spor salonlarının merkezinde oturuyormuşsun zaten. Bende haftasonları bakırköydeyim kursum sebebiyle. Bahçelievlerde oturuyorum. dipdibeymişiz kıııııııızz. Kahve ısmarlıyim sana bi gün. Şekersiz. hheheh.
Aslında bakırköye jatomi açıldıda onlar biraz pahalı oluyor. Marmara forumda görmüşsündür herhalde. Bide carousele giderken minibüslerin döndüğü yerde biryer biliyorum ataköy spor salonumuydu tamda hatırlayamadım. Ama osmaniye taraflarındaysan oraları pek bilmem bakırköyün iç kısımlarından fazla haberim yok. Ama buluruz.

Olur tabii kahveleşelim bi gün beklerim her zman çok yakınmışız cidden de...
atatköy spor salonunu biliyorum evet komşu giidiyor bizim benm de orası aklıma geldi, bi de incirlinin hemen başında var perfetto adı e 5 tarafına doğru, baya geniş her şey vardı...oraya da bakabilirim haftasonu hallederim ben bu işi bence Jatomiyi gördüm de dediğin gibi çok da pahalı olursa karşılayamam...
ben yenimahalledeym canım, meydana yakınım baya

grupta istanbulda yaşayanların hepside avrupa yakasında oturuyormuş tek anadolu yakasında oturan ben miyim

Bence de hallet. ve dediğin gibi mutlaka aerobic ve fitness ı olsun. Benim gittiğim yerde sadece plates var. benim hiç bi işime yaramıyor. Yaza kadar buraya devam edicem ama yazın başka biryere gitmeyi düşünüyoruz. fitness olması önemli.Sen ara hepsini fiyatları öğren bi fizibilite yap. Jatomi falan yıllık üyelik alıyorlar 3.000 den az istiyceğini sanmıyorum. Benim spor salonum aylık 150 istedi diye olay çıkardım heheh 120 ye indi anca. zaten daha ucuz biyer bulmak çok zor

grupta istanbulda yaşayanların hepside avrupa yakasında oturuyormuş tek anadolu yakasında oturan ben miyim

Anadolu şurası kız sen de katıl bize

Yani tabi ki daha ucuzu zor istediğimiz şartlarda 120-150 arası esnerim ama üstüne çıkmak da istemem, senelik üyelik olayına girmek istemem çünkü sağım soluma belli olmaz bağlanma sorunum var hahaha ay dalga geçtim kendimle çok hoşuma gitti iyi etmişsin ben de olay çıkarırım, mahkemeye veririm onları hizmet gerekenden daha pahalıya veriliyor diye hehe

aramızda dağlar var ben kayışdağında oturuyorumda

hilalim dönmüüş gel bi öpeyim seni hoşgeldin tatlım
bidaha gitmek istiyorum lafı yok
daha da iyi olacaksın eminim bundan canım

senin tek sorun bol kalorili besinleri tüketmek aslında bunun çaresini de dezavantajını da bılıyorsun ee neden vazgeçemıyorsun
mısal ben çalışrken hamur işleriyle içiçe olunca duyusal analiz yapmam gerekıyordu sonra baktım hop kg alıyorum uzunca bir muddet ağzıma vurmadım
iş boğazı tutabilmek ki sen beden eğitimciysen bizlerden kat kat şanslısın ne mutlu sana

elinde kaynak varsa alma boşyere canım hep aynı konular standart
benimde eski kaynaklarım var onlardan bakıyorum ara ara konuları unutmamak için
busene a grubu alım az olur ama seneye sıkı çalış derim

burda spor salonu ücretleri enfazla 90 canım
ama sizin ordakı gibi fazla spor aleti yok malesef
senelık uyelık banada hıç cazip gelmez oldu da gidemedn hop paran yandığınla kalıyorsun
hilalle yakınmşşsnzz negüzel hemen kahveye
ilerde bakarsınız toplu buluşma yaparız güzel olurdu

merhaba arkadaşlar

menüm:
sabah
1 simit, çay
ara form çayı, eti canga

öğle
domates, marul, peynir, zeytin, bal ceviz ekmek, yeşilçay

akşam
belli değil

burda da yıllık üyelik alan yerler var. hiç bana göre değil, ben kesin sıkılırım
150 de çok yaa

kız sen bakırköyde misinnn :)
biz de gezmeye geliyoruz, bir de nişan alışverişine gelip gittik baya. en kısa sürede de pazarına gitmeyi planlıyorum

burda da yıllık üyelik alan yerler var. hiç bana göre değil, ben kesin sıkılırım
150 de çok yaa

150 den aşağı yokki ben hiç bulamadım. genelde hep 150 bizim oralarda ama haftanın her günü istediğin kadar gidebiliyorsun platese de girebiliyorsun. Bazı yerler var 150 ye haftanın 3 günü ben 120 ye iyi gidiyorum

ayy unutmadan yazayım, kaç gündür tartılmamıştım, bugün baktım sabah, 46.8
yarın giremezsem bunu girersiniz arkadaşlarım
gram gram gdiyo ama napalım

bizim muhit biraz kenarda kalıyor. 70-80e de buldum ama içerde 3-5 alet var, bir oda genişliğinde. sevmedim gitmedim. doğru dürüst hoca da yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…