- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
İstanbuldayım fulişşş sen??
Sağolun varolun, hayırlısı olsun hakkımızda..bakalım nerelerde çalışıcam bi sene sonra, gözüm doğuyu yese hakimliğe hazırlşancaktım ama hiççç 10 senemi oralarda heba edesim yokk
Tabii..olmaz artık grubumuzdan asla fire yokkvay afacan beğenmemiş de beni..inşallah internet sorunun olmaz yelizcim gayet iyi başladın gruba çabuk alıştın
İstanbuldayım fulişşş sen??
Sağolun varolun, hayırlısı olsun hakkımızda..bakalım nerelerde çalışıcam bi sene sonra, gözüm doğuyu yese hakimliğe hazırlancaktım ama hiççç 10 senemi oralarda heba edesim yokk
Tabii..olmaz artık grubumuzdan asla fire yokkvay afacan beğenmemiş de beni..inşallah internet sorunun olmaz yelizcim gayet iyi başladın gruba çabuk alıştın
Bende istanbuldayım beybi. Semt olarak neresi. Spor salonu araştırcam sana.
Bakırköydeyimm...ısırırım kız seniya abim gidiyordu bi ara orası kapandı, ben şöyle hem aerobic pilates falan olan da bi yer olursa iyi olur diye düşünüyorum ben de bakıyordum şimdi vallaa
oo kızım spor salonlarının merkezinde oturuyormuşsun zaten. Bende haftasonları bakırköydeyim kursum sebebiyle. Bahçelievlerde oturuyorum. dipdibeymişiz kıııııııızz. Kahve ısmarlıyim sana bi gün. Şekersiz. hheheh.
Aslında bakırköye jatomi açıldıda onlar biraz pahalı oluyor. Marmara forumda görmüşsündür herhalde. Bide carousele giderken minibüslerin döndüğü yerde biryer biliyorum ataköy spor salonumuydu tamda hatırlayamadım. Ama osmaniye taraflarındaysan oraları pek bilmem bakırköyün iç kısımlarından fazla haberim yok. Ama buluruz.
Olur tabii kahveleşelim bi günbeklerim her zman çok yakınmışız cidden de...
atatköy spor salonunu biliyorum evet komşu giidiyor bizim benm de orası aklıma geldi, bi de incirlinin hemen başında var perfetto adı e 5 tarafına doğru, baya geniş her şey vardı...oraya da bakabilirimhaftasonu hallederim ben bu işi bence Jatomiyi gördüm de dediğin gibi çok da pahalı olursa karşılayamam...
ben yenimahalledeym canım, meydana yakınım baya
grupta istanbulda yaşayanların hepside avrupa yakasında oturuyormuş tek anadolu yakasında oturan ben miyim
Bence de hallet. ve dediğin gibi mutlaka aerobic ve fitness ı olsun. Benim gittiğim yerde sadece plates var. benim hiç bi işime yaramıyor. Yaza kadar buraya devam edicem ama yazın başka biryere gitmeyi düşünüyoruz. fitness olması önemli.Sen ara hepsini fiyatları öğren bi fizibilite yap. Jatomi falan yıllık üyelik alıyorlar 3.000 den az istiyceğini sanmıyorum. Benim spor salonum aylık 150 istedi diye olay çıkardım heheh 120 ye indi anca. zaten daha ucuz biyer bulmak çok zor
Anadolu şurası kız sen de katıl bize
Yani tabi ki daha ucuzu zor istediğimiz şartlarda 120-150 arası esnerim ama üstüne çıkmak da istemem, senelik üyelik olayına girmek istemem çünkü sağım soluma belli olmaz bağlanma sorunum varhahaha ay dalga geçtim kendimle çok hoşuma gitti iyi etmişsin ben de olay çıkarırım, mahkemeye veririm onları hizmet gerekenden daha pahalıya veriliyor diye hehe
Kafanız durmasın..tarumar ettiğim ortalığ ıtopluycam ve kendimi bırakmıcam...beni kendime getiren herekese sonsuz teşekkür ederim!!!
Asla kilo olarak dönmesine izin vermiycem esracım, biz burda ne çabalarla veriyoruz kilolarımızı..buna kesinlikle izin vermiycem....unutur muyum? sayenizde burdayım ben, gerçekten bugün kendime geldim bütün yazılanları gözlerim dolarak okudm az önce evde olsam kesin ağlamıştım...acayip duygu yüklediniz bana siz var ya harikasınızzz
Seni yanlış anlamak mı? asla..beni düşünerek ayzılmış bu satırlar için ben sana asla kızamam, çok haklısın söylediklerinde..insan asla kimseyi dünyaın merkezi sanmamalı, gidince yıkılmamalı, kıymet bilmeyince üzülmemeli..ben titreyip uyanacağım, sizin için arkadaşlarım ve ailem için. İçim kan ağlıyor hala doğru ama ağlasın elbet susacak...gelişmeler ne olacak bilmem ama ben hiç eskisi gibi aptal aşık olmucam...
Hepinz de haklısınz herkesi çok üzdüm ama çok faydanız dokundu bana inanın..harikalar yarattınız üzerimde etkinz bomba gibi oldu.
Özelden mesajların için de çok teşekkür ederim fulya..burdayım gitmedim, sizin gibi insanları da üzmeye hakkım yoktu belki ama anlık tepki verdim yine....ortalığı karıştırmak değildi amacım ama bi an yapamıcam artık gibi geldi..ama yapıcam her şeyi yapıcam, yapıcaz, harikalar yaratıcaz.
Canım benim çok sağol, onu da düşündüm ama kendi kendme yeterim inş, ama yetemezsem tabi giderim asla çekinmem, her fikriniz benm için değerli
Ah benim fatoşum, fatoş ablam, bu hayat sahnesi bazen dediğin gibi öyle yüğk gibi geliyo ki..bütün alışkanlıklar birden altüst oluyo..o kadar şey yaşadığın insanı birden tanıyamaz oluyorsun ama gerçekten çok haklısın haklısınız, ben kendimi bırakmıcam hepinize söz veriyorum, bütün değerli yazıların için çok teşekkür ederim, keyfinizi de kaçırıdm ama toparlancaz hep beraber..biliyorum her şey güzel olcak..ne olursa olsun..
Özelden yazdığın mesajların için de çok sağol yelizcim, gelirgelmez böyle bi olayla karşılaşman hiç hoşuma gitmedi ama öyle güzel cevaplar yazdın ki çok duygulandım gerçekten çok sağol...
Tubişimm çok sağol dağıtcaz kafaları hemen..kısa bi dalgalanma yaşadım ama titreyip uyandım...kendime geliyorum hemenn.
Nolur keyifleriniz yerine gelsin benimki de size bağlı...sizler beni kendime getirdiniz, çok sağolun...ve kaldığımız yerden devam ediyoruz, sadece sakin kalmam gerekiyor hepsi bu ama bırakmak yok hiç bi şeyi....
AAA kızlar tanıtırken kendımı yazmıstım.
Ben sporu hıc bırakmam ama dıyetı bıraktım mı kımse de tutamaz benı.
Acayıp yerım.
Kılo vermem de almam da oldukca kolaydır.
Ama daha once de dedıgım gıbı korumak ben de mumkun olmuyor.
Yanı benım asıl amacım (bu defa ınsaellah) kılomu korumak olacak.
Yerken ahcmı buyuk yerıne kalorısı yuksek gıdaları secıyorum.. mısal kahvaltıda 200-300gr tereyag gıbı..
Sonuc kacınılmaz:))
kılo almıssam 20-30'dan asagı degıldır.
Hastalık. Hayır suan hıc bır sıkıntım yok cok sukur.
Hatta metabolızmam normal seyırden de yuksektır.
3100kcal benım stabıl bıo ıle yaktıgım kalorı, oldukca yuksek.
Tabı bu yılların bırıkımı ıle.
Meslegım de spor oldugu ıcın.
He bu arad 92kg ıdım pazt basladım.
92 gıbı gorunmem ama kas yag agırlıgının farkı.
Benım hıkayem de bu:)
Artık çok geçç
Ovv benden 2 bardak şimdi kalkıyorum
Ben de geçen sene çalışmadığımdan aldığım kitaplar duruyor canım onlara başlayım yetmezse bakarım, sınav yaklaştıkça çok indirim oluyorbi de dersane sınavlarına gireyim diyorum..
Bence de hallet. ve dediğin gibi mutlaka aerobic ve fitness ı olsun. Benim gittiğim yerde sadece plates var. benim hiç bi işime yaramıyor. Yaza kadar buraya devam edicem ama yazın başka biryere gitmeyi düşünüyoruz. fitness olması önemli.Sen ara hepsini fiyatları öğren bi fizibilite yap. Jatomi falan yıllık üyelik alıyorlar 3.000 den az istiyceğini sanmıyorum. Benim spor salonum aylık 150 istedi diye olay çıkardım heheh 120 ye indi anca. zaten daha ucuz biyer bulmak çok zor
Bakırköydeyimm...ısırırım kız seniya abim gidiyordu bi ara orası kapandı, ben şöyle hem aerobic pilates falan olan da bi yer olursa iyi olur diye düşünüyorum ben de bakıyordum şimdi vallaa
burda da yıllık üyelik alan yerler var. hiç bana göre değil, ben kesin sıkılırım
150 de çok yaa
150 den aşağı yokki ben hiç bulamadım. genelde hep 150 bizim oralarda ama haftanın her günü istediğin kadar gidebiliyorsun platese de girebiliyorsun. Bazı yerler var 150 ye haftanın 3 günüben 120 ye iyi gidiyorum
bizim muhit biraz kenarda kalıyor. 70-80e de buldum ama içerde 3-5 alet var, bir oda genişliğinde. sevmedim gitmedim. doğru dürüst hoca da yoktu
hahahaha canga ile ara öğün. paha biçilemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?