Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eevettt ya harika olur bi bulussakkk ohh aynen elimdekiler yetetli simdilk bakalm bi gireym.bemm asil hukuk tekrar etmeliyim ya hazir tazeyken..
kız sen bakırköyde misinnn :)
biz de gezmeye geliyoruz, bir de nişan alışverişine gelip gittik baya. en kısa sürede de pazarına gitmeyi planlıyorum
Vayy seni seni herkes burdaymis kizlar.bakirkoy candirrr
Ya evt sinirsz olsn pilates aerobic spinning fitness olsn
hahahaha canga ile ara öğün. paha biçilemez
Yaaaa canm ciko cekiyo fenaaaaa dayanamicammm:18: elekrik gitti telden yetistm sizeeee

Kızlar evde yemek yoooooooooooooooooooooook unuttum ya ben yemek olmadığını. Anamm aç kaldık. Ya ben bu yemek yapma işini niye oturtamadım acaba.

Bıze buyrun:)
Ben evı mıs yaptım.. (derın bıkac ıs harıc)
Bal dokup yalıyoruz sımdı.
Kabakdolmam pısmeyı beklıyor dolapte.
Kuru yaptım bı de kınoa.
Havucları kavurdum sofra oncesı yogurtlarım.
SAlata da oldu mu temmmmamm:)

Ben de tam bunlardan bahsedıyorum.
Kılo vermek bısey degıl kı...
Koruyamıyorum ben.
(cok mu sık tekrar edıyorum bu cumlelerı:)

misafir bekler gibi yemek yapmış helal
ben beceriksiz gelin oldum ya kariyer mi yapsam yemek mi yapsam şaşırdım

yenı mı evlendın Fulya.
Evımın en degerlısı ve ıkıncı degerlısı ıcın yaptım:=)

Vaktın oldugu zaman pazardan alısverıs yap, eve gelır gelmez ıkı dk dınlen ve beklemeden
aldıklarını yerlestır. Buzlugu cok ıyı kullan.
Mesela ben zamanım varsa hemen fırınlık yemek yapar dolaba atarım.
Sarma ve bu tur yemekler cok uygun oluyor deepfreze ıcın.
Ne bılım boyle seyler ıste.
Mercımek, nohut, bugday...vs karsım yap toz halıne getır, bı kavonozda olsun.
Hazır corba gıbı ıkı dakıkada corbanı hazırlarsın.
Nohut, fasulye, bugday gıbı zor pısen baklıyatları hasla posetle deepfreze at.
Basıt bı pılav mı nohutlu pılav mı?
ıkı dakıkada hazır olur.
Bı de her zaman kavrulmus etın olsun dolapta (ama posette degıl bır kapta -ya cam olsun ya da plastık ama plastıkse altında 5no yazmasına dıkkat et)
yaptıgın yemege kavrulmus etınden ekle..guya butun gun yemek yapmıssın gıbı olur.

yaa ne pratik bilgiler bunlar böyle. Zaten bi yemek planlamasına girmem lazım. Dediğin gibi buzluk diye birşey var yani.Ben biraz da rahatlığa alıştım. Yemek yoksa anne sana yemeğe geliyoruz diyorum sıyrılıyorum ama annemde de yemek yokmuş hahah.
Ben bu hafta sonu bi alışverişe çıkiyim. pazar günü de haşliyim ozaman kuruyu nohutu atiyim buzluğa.
Teşekkurlerimi sunuyorum
Bu arada yeni sayılır 9 aylık evliyim.

Ya ben de yenı sayılırım, ıkı ay sonra 4yıl.
en azından annemler gıbı 50 yıllık evlı olanlara kıyasla cok yenıyım yaw.
Ama pratıklıgım bıle bogazımdan
Aman tatlısız kalırım korkusu ıle baklava acım deepfreze bıle atarım.
(annemden ogrendım..sonra buzlu seker gıbı cok lezız...ne dıyorum ben ya...
hıc lezız olmaz.
amannnn o ne kotu bıseydır...kemm kummm

Kızlar ben yavaştan çıkıyorum

Menümü yazayım

Sabah
1 adet çiğ börek

Ara
1 fincan bitki çayı

Öğlen
Tavuk şinitzel

Ara
1 fincan yeşil çay

Akşam
Yemek yooooook. Közlenmiş patlıcan vardı yoğurtlu onu yaparız artık yanınada makarna falan. Bilemiyorum o saatte ne yapabilirim acilen.Ben makarna yemem kocam yer. Patlıcan yerim sadece söz.

Su:+ 2lt
Spor: +

Herkese iyi akşamlar
Öpering

supersin yaa:) çok güzel bilgiler bunlar. ben de ağustos gelini oliciğim, şimdiden öğreneyim böyle şeyleri

sabah salata, 2 kaşık lor,
1 kuuru kayısı 2 ceviz

ara :1/2 yeşil elma

öğle : pırasa 1 tabak 2 kaşık yoğurt

ara :1 portakal

akşam tavuk sote 4 kaşık
1 bardak ayran
3 kaşık zeytinyağlı bakla

dükkanı kapadım yarına hayırlısı bakalım
iyi akşamlar

Tugba, Beylıkduzu/Ist'da oturuyorum.
sen?
ben aydındayım canım
yuppiii çok sevindim sen güçlü çalışan kafanı başka şeylerle dağıtabilecek bir kızsın bir erkek için inana deymez yaşın genç ondan ama kendini toparlıyacaksın inanıyorum hoşgeldinnnnnnnnnnnnn
çok pahalı ya ben burda 3 aylık 180 e yazılıyorum ama tabi öyle her alet yok ama yine kötünün en iyisi evime yakın olanı tercih ettim
Kızlar evde yemek yoooooooooooooooooooooook unuttum ya ben yemek olmadığını. Anamm aç kaldık. Ya ben bu yemek yapma işini niye oturtamadım acaba.

gel bize gel canım kereviz var:)))bize göre evdekiler yemiyor onlarada yeşil mercimek kesme makarnalı var bende yemek yapmayı sevmem hala sevmem 8 senelik evliyim hala sevmem ama yemek yemeye bayılırım malum kilomu görüyosun

menüme devam öğlen kereviz yoğurt 1 tane N**** (Siyahi) bide size sıkı tutun dedim
akşam 1 tavuk budu çok az yoğurtlu ot kavurma kaçamağı yaptım gece spora giderim

Alınan Kalori
2.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal) 160 kcal
1.00 x 100gr Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir (263 kcal) 263 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Nestle Nesfit Meyveli (125ml Yağsız Süt İle) (151 kcal) 151 kcal
2.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı (38 kcal) 76 kcal
7.00 x 1 Adet (2gr) Çiğ Badem (7 kcal) 49 kcal
2.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal) 54 kcal
1.00 x 100gr Danone Doğal Sofrada Yoğurt (78 kcal) 78 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Kıymalı Biber Dolma (226 kcal) 226 kcal
Alınan Kalori Toplamı1057 kcal

Yakılan Kalori
1.00 x 1 Saat Aerobic / Step / Fitness / Jimnastik Yapmak (Yüksek Tempo) (550 kcal)550 kcal
0.25 x 1 Saat Aerobic / Step / Fitness / Jimnastik Yapmak (Yüksek Tempo) (550 kcal)138 kcal
Yakılan Kalori Toplamı688 kcal

evet durum bu, kociş geç gelecekmiş, ben mecbur oğlumla yicem akşam yemeğini, yatmadan biraz ip atlamaya çalışıcam, çok mu yedim ne bugün

Zamanla oturur kızımm panik yapma bence daha yeni evlisin yani olcak o kedarr

çok sevindim ve mutluoldum yaa . şükür

Neye çok sevindin kızz..banaysa şayet terar bol teşekkürümü sunarım...sizle paylaşmaktan çekinceğim bi şey olmucak ve gitme lafı etmicem bi daha

Konuşmalara bayıldım ve pratik bilgilere de

menüme devam öğlen kereviz yoğurt 1 tane N**** (Siyahi) bide size sıkı tutun dedim
akşam 1 tavuk budu çok az yoğurtlu ot kavurma kaçamağı yaptım gece spora giderim

Teşekkürler tubişimmm inşallah daha iyi dah aiyi olcam olcaz hep beraber....menünü de kafana takma arada olur am ainş kilo verirsin bu haftaa hepimiz veririz dicem d eben bi şiş hissediyorum bi de çiko yedim benden umut yok bu hafta sanırm

Bence çok da değil aslındaaa ama metabolizmana bağlı tabi...üzülmee halledersn sporların müthiş gidiyor

Esratoşummm ben de seni çok öperimmm gözümden kaçtı sanma sadece aklımdan geçeni yazmayı unutabiliyorum
berenvildancım nerelerde yahuuu???
ayrıca bugün listeleme onundu melikeaaaaa rica etsem berenvildan gelmezse bugün listeyi sen yapabilir misin tatlışş???

Bence çok da değil aslındaaa ama metabolizmana bağlı tabi...üzülmee halledersn sporların müthiş gidiyor

hımm bi de benim ufaklıkla uğraşıyorum, o bile bana bazen 2 millik enerji harcatıyor. bugünü atlattık da yarın günümüz var bakalım orda da tutabilecek miyim kendimi pasta börek yiyip başka hiç bişi yememem lazım ya da fazladan spor yapmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…