- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Eevettt ya harika olur bi bulussakkk ohhhilalim dönmüüş gel bi öpeyim seni hoşgeldin tatlım
bidaha gitmek istiyorum lafı yok
daha da iyi olacaksın eminim bundan canım
senin tek sorun bol kalorili besinleri tüketmek aslında bunun çaresini de dezavantajını da bılıyorsun ee neden vazgeçemıyorsun
mısal ben çalışrken hamur işleriyle içiçe olunca duyusal analiz yapmam gerekıyordu sonra baktım hop kg alıyorum uzunca bir muddet ağzıma vurmadım
iş boğazı tutabilmek ki sen beden eğitimciysen bizlerden kat kat şanslısın ne mutlu sana
elinde kaynak varsa alma boşyere canım hep aynı konular standart
benimde eski kaynaklarım var onlardan bakıyorum ara ara konuları unutmamak için
busene a grubu alım az olur ama seneye sıkı çalış derim
burda spor salonu ücretleri enfazla 90 canım
ama sizin ordakı gibi fazla spor aleti yok malesef
senelık uyelık banada hıç cazip gelmez oldu da gidemedn hop paran yandığınla kalıyorsun
hilalle yakınmşşsnzz negüzel hemen kahveye
ilerde bakarsınız toplu buluşma yaparız güzel olurdu
Vayy seni seni herkes burdaymis kizlar.bakirkoy candirrrkız sen bakırköyde misinnn :)
biz de gezmeye geliyoruz, bir de nişan alışverişine gelip gittik baya. en kısa sürede de pazarına gitmeyi planlıyorum
Ya evt sinirsz olsn pilates aerobic spinning fitness olsn150 den aşağı yokki ben hiç bulamadım. genelde hep 150 bizim oralarda ama haftanın her günü istediğin kadar gidebiliyorsun platese de girebiliyorsun. Bazı yerler var 150 ye haftanın 3 günüben 120 ye iyi gidiyorum
Yaaaa canm ciko cekiyo fenaaaaa dayanamicammm:18: elekrik gitti telden yetistm sizeeeehahahaha canga ile ara öğün. paha biçilemez
Bıze buyrun:)
Ben evı mıs yaptım.. (derın bıkac ıs harıc)
Bal dokup yalıyoruz sımdı.
Kabakdolmam pısmeyı beklıyor dolapte.
Kuru yaptım bı de kınoa.
Havucları kavurdum sofra oncesı yogurtlarım.
SAlata da oldu mu temmmmamm:)
yenı mı evlendın Fulya.
Evımın en degerlısı ve ıkıncı degerlısı ıcın yaptım:=)
Vaktın oldugu zaman pazardan alısverıs yap, eve gelır gelmez ıkı dk dınlen ve beklemeden
aldıklarını yerlestır. Buzlugu cok ıyı kullan.
Mesela ben zamanım varsa hemen fırınlık yemek yapar dolaba atarım.
Sarma ve bu tur yemekler cok uygun oluyor deepfreze ıcın.
Ne bılım boyle seyler ıste.
Mercımek, nohut, bugday...vs karsım yap toz halıne getır, bı kavonozda olsun.
Hazır corba gıbı ıkı dakıkada corbanı hazırlarsın.
Nohut, fasulye, bugday gıbı zor pısen baklıyatları hasla posetle deepfreze at.
Basıt bı pılav mı nohutlu pılav mı?
ıkı dakıkada hazır olur.
Bı de her zaman kavrulmus etın olsun dolapta (ama posette degıl bır kapta -ya cam olsun ya da plastık ama plastıkse altında 5no yazmasına dıkkat et)
yaptıgın yemege kavrulmus etınden ekle..guya butun gun yemek yapmıssın gıbı olur.
Rabbım huzur versın aranızdakı sıcaklık ılımasın bıle..
yenı mı evlendın Fulya.
Evımın en degerlısı ve ıkıncı degerlısı ıcın yaptım:=)
Vaktın oldugu zaman pazardan alısverıs yap, eve gelır gelmez ıkı dk dınlen ve beklemeden
aldıklarını yerlestır. Buzlugu cok ıyı kullan.
Mesela ben zamanım varsa hemen fırınlık yemek yapar dolaba atarım.
Sarma ve bu tur yemekler cok uygun oluyor deepfreze ıcın.
Ne bılım boyle seyler ıste.
Mercımek, nohut, bugday...vs karsım yap toz halıne getır, bı kavonozda olsun.
Hazır corba gıbı ıkı dakıkada corbanı hazırlarsın.
Nohut, fasulye, bugday gıbı zor pısen baklıyatları hasla posetle deepfreze at.
Basıt bı pılav mı nohutlu pılav mı?
ıkı dakıkada hazır olur.
Bı de her zaman kavrulmus etın olsun dolapta (ama posette degıl bır kapta -ya cam olsun ya da plastık ama plastıkse altında 5no yazmasına dıkkat et)
yaptıgın yemege kavrulmus etınden ekle..guya butun gun yemek yapmıssın gıbı olur.
ben aydındayım canımTugba, Beylıkduzu/Ist'da oturuyorum.
sen?
yuppiii çok sevindim sen güçlü çalışan kafanı başka şeylerle dağıtabilecek bir kızsın bir erkek için inana deymez yaşın genç ondan ama kendini toparlıyacaksın inanıyorum hoşgeldinnnnnnnnnnnnnKadının dibisin hafulya güldürdün kız beni...
Yaaaaa var ya yerim lan ben siziçok karmaşık duygular içindeyim ama şu anki sevinçten dolan gözler...acayip duygulandırdınız ya beni...inanamadım size...hiç böyle beklentilerim yoktu, o an sadece çekip gitmek istedim ama...ya pa ma dım...sizin gibi dostlar bırakılır mı yaa..kaldığımız yerden tam gaz devam..
Spor salonuna yazılmak ilk işim bakınız bi yere not ediniz..evde de yapabiliyorum ama değişiklik iyi gelecek...
çok pahalı ya ben burda 3 aylık 180 e yazılıyorum ama tabi öyle her alet yok ama yine kötünün en iyisi evime yakın olanı tercih ettim150 den aşağı yokki ben hiç bulamadım. genelde hep 150 bizim oralarda ama haftanın her günü istediğin kadar gidebiliyorsun platese de girebiliyorsun. Bazı yerler var 150 ye haftanın 3 günüben 120 ye iyi gidiyorum
Kızlar evde yemek yoooooooooooooooooooooook unuttum ya ben yemek olmadığını. Anamm aç kaldık. Ya ben bu yemek yapma işini niye oturtamadım acaba.
Kızlar evde yemek yoooooooooooooooooooooook unuttum ya ben yemek olmadığını. Anamm aç kaldık. Ya ben bu yemek yapma işini niye oturtamadım acaba.
çok sevindim ve mutluoldum yaa . şükür
Ya ben de yenı sayılırım, ıkı ay sonra 4yıl.
en azından annemler gıbı 50 yıllık evlı olanlara kıyasla cok yenıyım yaw.
Ama pratıklıgım bıle bogazımdan
Aman tatlısız kalırım korkusu ıle baklava acım deepfreze bıle atarım.
(annemden ogrendım..sonra buzlu seker gıbı cok lezız...ne dıyorum ben ya...
hıc lezız olmaz.
amannnn o ne kotu bıseydır...kemm kummm
ben aydındayım canım
yuppiii çok sevindim sen güçlü çalışan kafanı başka şeylerle dağıtabilecek bir kızsın bir erkek için inana deymez yaşın genç ondan ama kendini toparlıyacaksın inanıyorum hoşgeldinnnnnnnnnnnnn
çok pahalı ya ben burda 3 aylık 180 e yazılıyorum ama tabi öyle her alet yok ama yine kötünün en iyisi evime yakın olanı tercih ettim
gel bize gel canım kereviz var:)))bize göre evdekiler yemiyor onlarada yeşil mercimek kesme makarnalı var bende yemek yapmayı sevmem hala sevmem 8 senelik evliyim hala sevmem ama yemek yemeye bayılırım malum kilomu görüyosun
menüme devam öğlen kereviz yoğurt 1 tane N**** (Siyahi)bide size sıkı tutun dedim
akşam 1 tavuk budu çok az yoğurtlu ot kavurma kaçamağı yaptım gece spora giderim
Alınan Kalori
2.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal) 160 kcal
1.00 x 100gr Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir (263 kcal) 263 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Nestle Nesfit Meyveli (125ml Yağsız Süt İle) (151 kcal) 151 kcal
2.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı (38 kcal) 76 kcal
7.00 x 1 Adet (2gr) Çiğ Badem (7 kcal) 49 kcal
2.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal) 54 kcal
1.00 x 100gr Danone Doğal Sofrada Yoğurt (78 kcal) 78 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Kıymalı Biber Dolma (226 kcal) 226 kcal
Alınan Kalori Toplamı1057 kcal
Yakılan Kalori
1.00 x 1 Saat Aerobic / Step / Fitness / Jimnastik Yapmak (Yüksek Tempo) (550 kcal)550 kcal
0.25 x 1 Saat Aerobic / Step / Fitness / Jimnastik Yapmak (Yüksek Tempo) (550 kcal)138 kcal
Yakılan Kalori Toplamı688 kcal
evet durum bu, kociş geç gelecekmiş, ben mecbur oğlumla yicem akşam yemeğini, yatmadan biraz ip atlamaya çalışıcam, çok mu yedim ne bugün
Bence çok da değil aslındaaa ama metabolizmana bağlı tabi...üzülmee halledersn sporların müthiş gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?