Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aslında bana kilo aldıran şeyleri biliyorum, kesinlikle yemek değil, ah yok mu şu çikolata, bitter çikolata, sütlü çikolata, her çeşidini buldummu affetmiyorum, paketi açarsam bitinceye kadar yiyorum. kaç gündür yemiyorum ama canım da istemiyor artık:) ben sadece çikolatayı kessem kilo veririm. eve nutella falan filan sokmuyorum, çünkü bi oturuşta kavanozu yiyorum kaşık kaşık, o şekilde üniversite 1. sınıfta 10 kilo falan aldım, verene kadar da anam ağladı, aç gezdim, o zamanlar bilgisayarım bile yoktu, babam kızardı yemiyorum, sabahın köründe yürüyüşe gidiyorum diye ama 50 ye düştüm fıstık gibi oldum, yeniden başaracağıma eminim, şimdi siz de varsınız daha güçlüyüm:)

sabah kalvaltım
kaşarlı omlet ve 2 dilim ekmek .
bitkisel çayyanında
öğlen bir kase nesfit

bu arada senin için tabiki hilalcim çok üzülmüştüm ya kendine gelmene ve aramızdan ayrılmama kararın mutlu etti beni. resmen erkek arkadşıma trip atcktım bi ara

gözunden kaçmaz bilmem mi :13:
renglıye gırmek uzereyım butun hormanlar tavann ama bır yorgunlukvarkı sorma sankı taş taşımışım
annem antep fıstıklı narlı sucuk almış nasıl canım istedi ama dur dedim yarın tartılayım yarına yiyecem
çıkolatadan daha güzel oluyor tadı
evt ya bugun ilknur hiç gelmedi?

acaba iremın bulantıları nasıl düzeldimiki bak onuda merak ettim şimdik:44:

Ayy çiko demi benm de baş düşmanımdı ne zmandır baya törpülemiştim ama moralman düşünce ve regl d eyaklaşınca 2 gündür gene yedim, çok kötü oldu tartı öncesi..bugün de zaten spor yapmaya pek enerjim yok, bel ağrısı falan da başladı...ama benmki 1 hafta önceden bi gelip yoklayabiliyo da belli olmaz

Atma canım atma sakın ben burdayım, yıkılmadım ayaktayım, kendime daha da fazla uğraş bulup iyi olcam... iyi ki varsın, iyi ki varsınız

oo bu yaz sökeye geldim pek güzell yerler kuşadasını çok beyendım
ben kerevize bayılırım iyi hatırladım dolaptaki kerevizi yoğurt cevizle yiyim
ben yapmasını severim terapi gibi gelıyor bana
ama hamur işini yapmayı sevmıyorum çok oyalıyıcı hemde sağlıksız

hamur işini ben de çok aramam ama misafir gelince de mecbur yapılıyor, pratik yapmadan da misafire bişi hazırlanmıyor, mecbur tarif deniyorum ama kendim fazla yemiyorum. ama simit çok seviyorum, evde kendim de yapıyorum bazen:S

Kızlar esım gelmek uzere, bugun toplantımız da var, gıremem bır daha.

bu arada su ıcmekte zorlananlar yanı organıze olamayanlar (ve tabı telf akıllı ıse) water your body app
ındırebılırler. Valla ıkı de bır bardaga su dolum sesı ıle ınsana kalk dıyor.
duymak ıstemıyorsanız o sesı, ondan once suyu ıcmıs olmanız gerekıyor.

menu:
Sabah:cay, 3serıt burgu peynır, 3 zeytın, salatalık.
ogle: shake (bogurtlen+yogurt)
14:30-1cay bardagı sıcak sut
17:45- 2.5 amasya elması
Aksam: yaglı salata, bır kabak dolması
yatıs cıvarı kahve ıcerım, bugun ıcemedım kafama vurur.

Spor: 82dk kurek, 71dk suda spınnıng (ya bu dakıkalar boyle kusuratlı cunku bız programla calısıyoruz.. takrıbı dakıkalar)
su:3.1tl (cok susadım bugun)

baska ne yazıyorduk..kalmadı sanırım.
guzel gecelerınız bol sohbetlerınız olsun.

Iyi akşamlar kızlar bugün pek msj yazamadım öğlene kadar yazılanları okudum ama 12den sonrası duruyor evdede oğluma ilgilen yemek spor derken ancak fırsat buldum bugün spor günümdü sağolsun hocada canımı çıkardı 2 saatte bu arada spora başlayalı tam 2 hafta oldu ve 2 kilo vermişim 90la başlamıştım çok mutluyum kilo verdiğimi görmek tüm yorgunluğumu aldı neyse kızlar yediklerimi sonra yazarım eşim maça gidecek oğlumla ilgilenmem gerek heralde 22-23e kadar da giremem kusura bakmayın hepinizi öpüyorum iyi akşamlar bu arada yaılanları okumadım ama sanki yelizi gördüm inş geri dönmüştür

Ben de tam bunlardan bahsedıyorum.
Kılo vermek bısey degıl kı...
Koruyamıyorum ben.
(cok mu sık tekrar edıyorum bu cumlelerı:)

valla canım bende arzu ettiğim kg da olup tekrar alanlardanım
ama kg yu korumak vermekden daha disiplin isteyen bi süreç
koruma dönemınde 5 sene dayanırsan vucut o kgyı kabullenıyor bıdaha kg almıyorsun
eski beslenmeye dönunce de verdklerimz birer ikişer yapışıyor
busefer sağlıklı beslenıyorum modundayım kaçamak az yapıyorum sevdiğim gıdalardan sınır olmadan yiyorum ama işte bu herkesin alışkanlıklarına göre değişen bişey
bide vucudun biyolojik saatini dinlemek lazım hava karardımı ağzına meyve dahil hiçbirşeyi koymazsan kg almak gibi riskin olmayacak 3 aydır bu sistemdeyim

hilalle karıştırdığını düşündüm beni, yani yeliz bir yere gitmediki dönsün:) :):):):)

bu su olayı süpermiş ama benim pc yanında hep suyum olur herzaman gözumn onunde içmeden duramıyorum
senin bu spor olayına bittttimm
suda spining nedir :44:

spor salonnunda hoca varsa başında ozamn istesende kaytaramıyorsun haşatın çıkıyor ama iyi ter atıyorsun doğru duruşlarla hareketleri yapmak sakatlık riskinide önluyor tebrikler canım

sen buna çokmu diyorsun of ya benim için çok az

hadi ordan çekmedimi valla benim resime bakınca istemedi desem yalan olur bide renglı gelıyor herşeyden aşerıyorum sanki ama ınatla
yemiyorum
bak bende de o ınat vardır ısrar ederse biri bende yemem kendi halıme bırak bak nasıl götururum diycem ama oda eskiden di şimdi nefsimi terbiye etmekle geçiriyorum

ay tam çıkarken gördum mesajına cevap yazmadan geçemıycem
valla bende bu simiti kahvaltı ve çayla birlikte bayılırım ama şöyle yapıyordum forma başlamadan önce
haftada 1 olmak şartıyla simit yiyeceksem yarım simit peynir yiyordum ama ardından eve 1 saat yürüyordum hemm aklımda kalmıyordu hemde nefsimi köreltıyordum

güzeldir buralar her yere yakın o avantaj ama yazında durmucaksin nemi sıcağı çekilmiyor..ama ben balıkesirliyim aslında tabi buralı olcaz artık:))
bende hamur işini yapmayı sevmem çok oyalıyor gerçekten ben tatlı yapmayı çok severim tatlıcıyım zaten ama yapmamaya çalışırım misafir gelmeden yapmam yoksa çok pis yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…