Esratoşummm ben de seni çok öperimmmgözümden kaçtı sanma sadece aklımdan geçeni yazmayı unutabiliyorum
berenvildancım nerelerde yahuuu???
ayrıca bugün listeleme onundu melikeaaaaa rica etsem berenvildan gelmezse bugün listeyi sen yapabilir misin tatlışş???
supersin yaa:) çok güzel bilgiler bunlar. ben de ağustos gelini oliciğim, şimdiden öğreneyim böyle şeyleri
hımm bi de benim ufaklıkla uğraşıyorum, o bile bana bazen 2 millik enerji harcatıyor. bugünü atlattık da yarın günümüz var bakalım orda da tutabilecek miyim kendimipasta börek yiyip başka hiç bişi yememem lazım ya da fazladan spor yapmam lazım
aslında bana kilo aldıran şeyleri biliyorum, kesinlikle yemek değil, ah yok mu şu çikolata, bitter çikolata, sütlü çikolata, her çeşidini buldummu affetmiyorum, paketi açarsam bitinceye kadar yiyorum. kaç gündür yemiyorum ama canım da istemiyor artık:) ben sadece çikolatayı kessem kilo veririm. eve nutella falan filan sokmuyorum, çünkü bi oturuşta kavanozu yiyorum kaşık kaşık, o şekilde üniversite 1. sınıfta 10 kilo falan aldım, verene kadar da anam ağladı, aç gezdim, o zamanlar bilgisayarım bile yoktu, babam kızardı yemiyorum, sabahın köründe yürüyüşe gidiyorum diye ama 50 ye düştüm fıstık gibi oldum, yeniden başaracağıma eminim, şimdi siz de varsınız daha güçlüyüm:)
sabah kalvaltım
kaşarlı omlet ve 2 dilim ekmek .
bitkisel çayyanında
öğlen bir kase nesfit
bu arada senin için tabiki hilalcim çok üzülmüştüm ya kendine gelmene ve aramızdan ayrılmama kararın mutlu etti beni. resmen erkek arkadşıma trip atcktım bi ara
ben aydındayım canım
yuppiii çok sevindim sen güçlü çalışan kafanı başka şeylerle dağıtabilecek bir kızsın bir erkek için inana deymez yaşın genç ondan ama kendini toparlıyacaksın inanıyorum hoşgeldinnnnnnnnnnnnn
çok pahalı ya ben burda 3 aylık 180 e yazılıyorum ama tabi öyle her alet yok ama yine kötünün en iyisi evime yakın olanı tercih ettim
gel bize gel canım kereviz var:)))bize göre evdekiler yemiyor onlarada yeşil mercimek kesme makarnalı var bende yemek yapmayı sevmem hala sevmem 8 senelik evliyim hala sevmem ama yemek yemeye bayılırım malum kilomu görüyosun
oo bu yaz sökeye geldim pek güzell yerler kuşadasını çok beyendım
ben kerevize bayılırım iyi hatırladım dolaptaki kerevizi yoğurt cevizle yiyim
ben yapmasını severim terapi gibi gelıyor bana
ama hamur işini yapmayı sevmıyorum çok oyalıyıcı hemde sağlıksız
Ben de tam bunlardan bahsedıyorum.
Kılo vermek bısey degıl kı...
Koruyamıyorum ben.
(cok mu sık tekrar edıyorum bu cumlelerı:)
Iyi akşamlar kızlar bugün pek msj yazamadım öğlene kadar yazılanları okudum ama 12den sonrası duruyor evdede oğluma ilgilen yemek spor derken ancak fırsat buldum bugün spor günümdü sağolsun hocada canımı çıkardı 2 saatte bu arada spora başlayalı tam 2 hafta oldu ve 2 kilo vermişim 90la başlamıştım çok mutluyum kilo verdiğimi görmek tüm yorgunluğumu aldı neyse kızlar yediklerimi sonra yazarım eşim maça gidecek oğlumla ilgilenmem gerek heralde 22-23e kadar da giremem kusura bakmayın hepinizi öpüyorum iyi akşamlar bu arada yaılanları okumadım ama sanki yelizi gördüm inş geri dönmüştür
Kızlar esım gelmek uzere, bugun toplantımız da var, gıremem bır daha.
bu arada su ıcmekte zorlananlar yanı organıze olamayanlar (ve tabı telf akıllı ıse) water your body app
ındırebılırler. Valla ıkı de bır bardaga su dolum sesı ıle ınsana kalk dıyor.
duymak ıstemıyorsanız o sesı, ondan once suyu ıcmıs olmanız gerekıyor.
menu:
Sabah:cay, 3serıt burgu peynır, 3 zeytın, salatalık.
ogle: shake (bogurtlen+yogurt)
14:30-1cay bardagı sıcak sut
17:45- 2.5 amasya elması
Aksam: yaglı salata, bır kabak dolması
yatıs cıvarı kahve ıcerım, bugun ıcemedım kafama vurur.
Spor: 82dk kurek, 71dk suda spınnıng (ya bu dakıkalar boyle kusuratlı cunku bız programla calısıyoruz.. takrıbı dakıkalar)
su:3.1tl (cok susadım bugun)
baska ne yazıyorduk..kalmadı sanırım.
guzel gecelerınız bol sohbetlerınız olsun.
Iyi akşamlar kızlar bugün pek msj yazamadım öğlene kadar yazılanları okudum ama 12den sonrası duruyor evdede oğluma ilgilen yemek spor derken ancak fırsat buldum bugün spor günümdü sağolsun hocada canımı çıkardı 2 saatte bu arada spora başlayalı tam 2 hafta oldu ve 2 kilo vermişim 90la başlamıştım çok mutluyum kilo verdiğimi görmek tüm yorgunluğumu aldı neyse kızlar yediklerimi sonra yazarım eşim maça gidecek oğlumla ilgilenmem gerek heralde 22-23e kadar da giremem kusura bakmayın hepinizi öpüyorum iyi akşamlar bu arada yaılanları okumadım ama sanki yelizi gördüm inş geri dönmüştür
Alınan Kalori
2.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal) 160 kcal
1.00 x 100gr Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir (263 kcal) 263 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Nestle Nesfit Meyveli (125ml Yağsız Süt İle) (151 kcal) 151 kcal
2.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı (38 kcal) 76 kcal
7.00 x 1 Adet (2gr) Çiğ Badem (7 kcal) 49 kcal
2.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal) 54 kcal
1.00 x 100gr Danone Doğal Sofrada Yoğurt (78 kcal) 78 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Kıymalı Biber Dolma (226 kcal) 226 kcal
Alınan Kalori Toplamı1057 kcal
Yakılan Kalori
1.00 x 1 Saat Aerobic / Step / Fitness / Jimnastik Yapmak (Yüksek Tempo) (550 kcal)550 kcal
0.25 x 1 Saat Aerobic / Step / Fitness / Jimnastik Yapmak (Yüksek Tempo) (550 kcal)138 kcal
Yakılan Kalori Toplamı688 kcal
evet durum bu, kociş geç gelecekmiş, ben mecbur oğlumla yicem akşam yemeğini, yatmadan biraz ip atlamaya çalışıcam, çok mu yedim ne bugün
aaaaaa bu olmadı çok kötüsün, ama hiç canım çekmedi kiiiiiii:) ben artık zayıflama moduna girmişim galiiiiii:):):):):):)yemicem yemicem yemicem ısrar etmeyin lütfen
ya da ısrar edin reddetmek çok güzel oluyor yiyeceğim olsa da yemiyorum ısrar gelince:)
oo bu yaz sökeye geldim pek güzell yerler kuşadasını çok beyendım
ben kerevize bayılırım iyi hatırladım dolaptaki kerevizi yoğurt cevizle yiyim
ben yapmasını severim terapi gibi gelıyor bana
ama hamur işini yapmayı sevmıyorum çok oyalıyıcı hemde sağlıksız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?