Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

menümü yazmıştım suyum +
sporumda + ( 1 saat tenis) mesaj:11
şiimdi çıkıyorum spora o yüzden + diyorum bir daha giremezsem diye öpüyorum iyi gecler inşallah sabaha görüşürüz kilo bildirimiyle....

spınbıkelarla bırlıkte havuza ınıyorsun baslıyorsun cevırmeye.
Bugun ben yaptırdım ama normalde egıtmen farklı.
Spor...ısım bu:)

sökede akrabalarımz var biara düşünmedik değil otaraflara yerleşelim diye ama ç.kalemden ayrılmak düşüncesi bile korkutucu
tahmin ediyorum engüzeli baharda tam şimdi geliceksin hazır nevruz kutlamaları da varken pek eğlenceli olur
bide aydının incirine bayılıyorum off bugun neoldu bana yeme moduna girdim hep bu suçlu rengli hormonnları :18:
aydnın inciri kabuklu açık renkli ve etli olucak burdan aldıklarımız hiöç aynı tadda olmuyor yaza gelirsem incir kolisiyle dönucem

hamur işi aslında ppratik tariflerde var ama genede hamur yaap hamuru işle şekil var bana zulum gibi gelıyor
evlenince eş severse yandığımın resmidir

ay çenem daha çok açılmadan tuğbacım bana musade akşam yürüyüşüne başlayım daha geç olmadan

hepinizi öperim yarın tartı günü hadi bakalım

Benden bahsediyorsun sanırm evet gidemedim bi yere..kafamı toparlayacağım bu sreçte inşallahhh...
bu arada kaçtır soruyorum geçmiş okuyorsan görmen lazımdı canm ya hedef kilon kaçtı senin yazmamıştın o zman lazımmmm

water your body güzelmiş baktım hemen ama benm kiloma göre daha az su öneriyor bn daha çoğunu içiyom ki bence bennn

ay bende de aynı mod var aklıma koyuyorum bi şey aş eriyorum resmen hep bu reglden yaaaa..bu haftam da güme gitti ona üzülüyorum şu an ama spora da yazılıcam tam mod devam edicem yaaa..yaza 57 lazımm

ay bende de aynı mod var aklıma koyuyorum bi şey aş eriyorum resmen hep bu reglden yaaaa..bu haftam da güme gitti ona üzülüyorum şu an ama spora da yazılıcam tam mod devam edicem yaaa..yaza 57 lazımm

adet öncesi yemesen bile şişiyorsun ama det döneminde dikkat edince adet sonrası çok hızlı gidiyor kilolar. kaç kilo verdin? kaç kilosun şuan. başlangıç ve verilen kiloların da listesi oluyor di mi cumaları?

Evet uğramaz oldu iremcik de inşallah iyidir...
ilknurun acaba kota mı doldu gene bilemedim, yarın bildirimi kaçırmaz, bugn ben sayayım bari menüleri...

Vay be çok güzelmiş çok beğendim ve gerçekten çok doğru

hilal ve yeliz özür dilerim isimleri karıştırmışım... hilal canım geçmişi yeni okudum bitti çok şükür geri dönmene çoooookkkkkk sevindim canım kaptanım hedef kilom 67 boyuma göre yine fazla ama eşim istemiyor zayıf olmamı
bu arada o kadar çok konudan bahsedilmiş hepsine yazacak şeylerim vardı ama maalesef unutuyor insan
bu arada en küçük bebeği olan benim galiba keşke oğlumda büyük olsaydı...
hilal canım ben doğudayım 6 senedir tayinin çıkarsa buralara beklerim çok sıkılmıyorsun zaten iş ev derken zaman geçiyor bu arada gruptaki herkes ist.da mı bi tek ben mi uzaklardayım spor salonu ücretleri ne kadar fazla ben aylık 80 tlye gidiyorum oğlum uyandı ben kacar

sene iyiki varsın kelebeeem :)
bu arada akşm için arkadaşın kızartma yapıyo evarkadaşım kendisi. banada yersin dimi dedi. yermiyim hiç pehh . yemem dedim aldım nesfitimi elime. bu satte bide saat dokuzda kızartmaa uuuuuu tahmin edebiliyormusunuz geleck yağı kloriyi aman aman
bide şu smiley lar nerden nasıl yapıyosunuz ya

beni,m evim Alanya da ama ben Aydında üniversitedeyim abla

ne özrü canım:) ben birşeyi yanlış mı söyledim de öyle anladın diye sordum sadece. bir yere gitmicem inş. zayıflayana kadar. keşke benim eşim de zayıf olmamı istemese, 50 kiloda bile bölgesel kilon var diyordu, 49 olsam gene bişi bulur benimki, 45 olayım diyorum pehhhh diyor gülüyor nerde o günler der gibi ben de çok uzaktayım, en uzak benimdir heralde kıbrıs

Tamamdır o zman zeynepcim, Allah bağışlasın yavrucağını Ve ayrıca çok teşekkür ederim gelir gelmez dengesiz günlerime denk geldin ama idare et herkes ist da değil tabi ki ama ist kocaman memleket olunca çoğunluğun buralarda olması normal...valla doğuyu pek düşünmüyorum ama gelecek olsam emn ol kapını tıklardımm

beni,m evim Alanya da ama ben Aydında üniversitedeyim abla

Ohh harikasın sevilaycımmm..bu saatte kızartma yemeyerek çok iyi etmişsinn..ayrıca ne zamndır dicem, avatarında çok tatlısınnn çok beğendim...
smiley ler mesaj yazarken aşağıda kendi çıkıyo tatlış görünmüyo mu sendeee?? üzerine tıklayınca hop mesaja giriyor kendi bi de sevilaycım mesaj sayını başlığa yazmıyorsun, çıkmadan unutma e mi bi de suyu sporunu menünü

Şimdilik kaçıyorum meleklerim...
Menü:
Sabah:
2 haşlanmış yumurta beyazı
1 kase nesfit

Öğlen:
yarım pors kuru fasulye
yarım pors pilav
1 kase cacık

Ara:
hem kahve hem çiko hem de snickersdan
eve gelince biraz da patlamış mısır yedim

Akşam:
yarım pors bulgur
yarım pors kuru fas (evle anlaşmalı işyeri benmki heralde yemeklere bak )
1 kase cacık

fenaaaaaa..

Su:+
Spor:-
herkese iyi gecelerrr..sabah bildirimlerde görüşürüz bayanlarr

ben de doğu'dan batı'ya yeni gelen bi örtmenim:). şimdi de il içinde eşimden ayrıyım tabi:). beden eğitimciymişsin galiba, ne güzel. boyun ne kadardı cicim? ben kaçırmışım.

2 bardak form çayımı içip yatarım artık. menüye fazladan 1 sivri biber turşusu ve 1 gün kurusu kayısı ekleyelim, unutmuşum yazmayı. neyse bugünü de iyi atlattık. yarın sabah tartı için heyecanlıyım:18:. öptüm hepinizi...

evet canım unutuyorum arada ama son mesajımda mutlaka yazıyorum sonra sayımı sayan için çok zor oluyor cidden .. bu arada teşekkür ederim btanem o senin güzelliğin tatlılığın :) bende suratlar çıkmıyo hiç görmedim

menüm:
sabah:1 fincan çay ssat(9 gibi)
saat 11 gibi 1 fincan filtre kahve
öğle:1 kase çorba
1 ufak karnı yarık
4-5 kaşık pirinç pilavı
akşam:3 kaşık falan nohut
3 kaşık patates mıklası
2-3 kaşık pilav
yarım canga yedim :S

şimdide 1 fincan nescafe içeceğim: toplam kalori:1400

öğlen yoğurtlu makarna akşam mercimek köfte 5 adet ve cacık 3.5 lt su içtm alınan yakılan kaloriyide paylaşıp yatacam ölüyorum uykusuzluktan ve yorgunluktam tabi oğlum uyumama izin verirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…