bu su olayı süpermiş ama benim pc yanında hep suyum olur herzaman gözumn onunde içmeden duramıyorum
senin bu spor olayına bittttimm
suda spining nedir :44:
spor salonnunda hoca varsa başında ozamn istesende kaytaramıyorsun haşatın çıkıyor ama iyi ter atıyorsun doğru duruşlarla hareketleri yapmak sakatlık riskinide önluyor tebrikler canım
ne bileyim ben de az yedim gibi ama kalorisine baksana, üstelik abur cubur da yok içinde. neyse bi de yarını atlatsam, gün var, en zoru günlersen buna çokmu diyorsun of ya benim için çok az
Iyi akşamlar kızlar bugün pek msj yazamadım öğlene kadar yazılanları okudum ama 12den sonrası duruyor evdede oğluma ilgilen yemek spor derken ancak fırsat buldum bugün spor günümdü sağolsun hocada canımı çıkardı 2 saatte bu arada spora başlayalı tam 2 hafta oldu ve 2 kilo vermişim 90la başlamıştım çok mutluyum kilo verdiğimi görmek tüm yorgunluğumu aldı neyse kızlar yediklerimi sonra yazarım eşim maça gidecek oğlumla ilgilenmem gerek heralde 22-23e kadar da giremem kusura bakmayın hepinizi öpüyorum iyi akşamlar bu arada yaılanları okumadım ama sanki yelizi gördüm inş geri dönmüştür
Kızlar esım gelmek uzere, bugun toplantımız da var, gıremem bır daha.
bu arada su ıcmekte zorlananlar yanı organıze olamayanlar (ve tabı telf akıllı ıse) water your body app
ındırebılırler. Valla ıkı de bır bardaga su dolum sesı ıle ınsana kalk dıyor.
duymak ıstemıyorsanız o sesı, ondan once suyu ıcmıs olmanız gerekıyor.
menu:
Sabah:cay, 3serıt burgu peynır, 3 zeytın, salatalık.
ogle: shake (bogurtlen+yogurt)
14:30-1cay bardagı sıcak sut
17:45- 2.5 amasya elması
Aksam: yaglı salata, bır kabak dolması
yatıs cıvarı kahve ıcerım, bugun ıcemedım kafama vurur.
Spor: 82dk kurek, 71dk suda spınnıng (ya bu dakıkalar boyle kusuratlı cunku bız programla calısıyoruz.. takrıbı dakıkalar)
su:3.1tl (cok susadım bugun)
baska ne yazıyorduk..kalmadı sanırım.
guzel gecelerınız bol sohbetlerınız olsun.
hadi ordan çekmedimi valla benim resime bakınca istemedi desem yalan olur bide renglı gelıyor herşeyden aşerıyorum sanki ama ınatla
yemiyorum
bak bende de o ınat vardır ısrar ederse biri bende yemem kendi halıme bırak bak nasıl götururum diycem ama oda eskiden di şimdi nefsimi terbiye etmekle geçiriyorum
ay tam çıkarken gördum mesajına cevap yazmadan geçemıycem
valla bende bu simiti kahvaltı ve çayla birlikte bayılırım ama şöyle yapıyordum forma başlamadan önce
haftada 1 olmak şartıyla simit yiyeceksem yarım simit peynir yiyordum ama ardından eve 1 saat yürüyordum hemm aklımda kalmıyordu hemde nefsimi köreltıyordum
ay bende de aynı mod var aklıma koyuyorum bi şey aş eriyorum resmen hep bu reglden yaaaa..bu haftam da güme gitti ona üzülüyorum şu an ama spora da yazılıcam tam mod devam edicem yaaa..yaza 57 lazımm
gözunden kaçmaz bilmem mi :13:
renglıye gırmek uzereyım butun hormanlar tavann ama bır yorgunlukvarkı sorma sankı taş taşımışım
annem antep fıstıklı narlı sucuk almış nasıl canım istedi ama dur dedim yarın tartılayım yarına yiyecem
çıkolatadan daha güzel oluyor tadı
evt ya bugun ilknur hiç gelmedi?
acaba iremın bulantıları nasıl düzeldimiki bak onuda merak ettim şimdik:44:
Evet uğramaz oldu iremcik de inşallah iyidir...
ilknurun acaba kota mı doldu gene bilemedim, yarın bildirimi kaçırmaz, bugn ben sayayım bari menüleri...
Vay be çok güzelmiş çok beğendim ve gerçekten çok doğru
beni,m evim Alanya da ama ben Aydında üniversitedeyim ablahilal ve yeliz özür dilerim isimleri karıştırmışım... hilal canım geçmişi yeni okudum bitti çok şükür geri dönmene çoooookkkkkk sevindim canım kaptanım hedef kilom 67 boyuma göre yine fazla ama eşim istemiyor zayıf olmamı
bu arada o kadar çok konudan bahsedilmiş hepsine yazacak şeylerim vardı ama maalesef unutuyor insan
bu arada en küçük bebeği olan benim galiba keşke oğlumda büyük olsaydı...
hilal canım ben doğudayım 6 senedir tayinin çıkarsa buralara beklerim çok sıkılmıyorsun zaten iş ev derken zaman geçiyor bu arada gruptaki herkes ist.da mı bi tek ben mi uzaklardayımspor salonu ücretleri ne kadar fazla ben aylık 80 tlye gidiyorum oğlum uyandı ben kacar
hilal ve yeliz özür dilerim isimleri karıştırmışım... hilal canım geçmişi yeni okudum bitti çok şükür geri dönmene çoooookkkkkk sevindim canım kaptanım hedef kilom 67 boyuma göre yine fazla ama eşim istemiyor zayıf olmamı
bu arada o kadar çok konudan bahsedilmiş hepsine yazacak şeylerim vardı ama maalesef unutuyor insan
hilal canım ben doğudayım 6 senedir tayinin çıkarsa buralara beklerim çok sıkılmıyorsun zaten iş ev derken zaman geçiyor bu arada gruptaki herkes ist.da mı bi tek ben mi uzaklardayımspor salonu ücretleri ne kadar fazla ben aylık 80 tlye gidiyorum oğlum uyandı ben kacar
hilal ve yeliz özür dilerim isimleri karıştırmışım... hilal canım geçmişi yeni okudum bitti çok şükür geri dönmene çoooookkkkkk sevindim canım kaptanım hedef kilom 67 boyuma göre yine fazla ama eşim istemiyor zayıf olmamı
sene iyiki varsın kelebeeem :)
bu arada akşm için arkadaşın kızartma yapıyo evarkadaşım kendisi. banada yersin dimi dedi. yermiyim hiç pehh . yemem dedim aldım nesfitimi elime. bu satte bide saat dokuzda kızartmaa uuuuuu tahmin edebiliyormusunuz geleck yağı kloriyi aman aman
bide şu smiley lar nerden nasıl yapıyosunuz ya
beni,m evim Alanya da ama ben Aydında üniversitedeyim abla
evet canım unutuyorum arada ama son mesajımda mutlaka yazıyorum sonra sayımı sayan için çok zor oluyor cidden .. bu arada teşekkür ederim btanem o senin güzelliğin tatlılığın :) bende suratlar çıkmıyo hiç görmedim
Tamamdır o zman zeynepcim, Allah bağışlasın yavrucağınıVe ayrıca çok teşekkür ederim gelir gelmez dengesiz günlerime denk geldin ama idare et herkes ist da değil tabi ki ama ist kocaman memleket olunca çoğunluğun buralarda olması normal...valla doğuyu pek düşünmüyorum ama gelecek olsam emn ol kapını tıklardımm
Ohh harikasın sevilaycımmm..bu saatte kızartma yemeyerek çok iyi etmişsinn..ayrıca ne zamndır dicem, avatarında çok tatlısınnnçok beğendim...
smiley ler mesaj yazarken aşağıda kendi çıkıyo tatlış görünmüyo mu sendeee?? üzerine tıklayınca hop mesaja giriyor kendibi de sevilaycım mesaj sayını başlığa yazmıyorsun, çıkmadan unutma e mi bi de suyu sporunu menünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?