ben burda olmayan arkdaşlarım ve kendim adına teşekkür ederim ablacım dediğin gibi bizim grup başka girmek kolay çıkmak bırakıp gitmek zordur . keşke yerimiz olsaydıda sende katılsaydın bize. ama yine son söz kaptanın ii geceler :)Hepinizi gonulden tebrik ediyorum. Harika bir ekip olmussunuz. Masada oturup sohbet eden 40 yillik dostlar gibisiniz. Masallah diyelim nazar deymesin:) Forumun sadece son 15 gunluk kismini okuyabildim. O kadar icten ve o kadar pozitifsiniz ki bayildim enerjinize. Kendimi o kadar kaptirmisim ki Kaptan hilal'in sikintisini aktarmasi ve sizlerin onu mesajla desteklemesini okurken cok duygulandigimi farkettim.
son 2 haftayi okurken ekibe 1 kisiyi daha alacaginizi okumustum ve 'iste o benim 'dedim kendi kendime ve cok heycanlandim. Ilerleyen sayfalarda concept, az-uz ve yliss arkadaslarin gruba dahil olmasi ile planlarim suya dustu. Kendim icin uzulurken arkadaslar icin sevindim. Onlarla birlikte grubun enerjisinin de arttigini farkettim. Bu kadar okuduktan sonra mesj atmadan gecemeyecegimi farkettim.
ben 31 yasindayim 1 cocugum var ve su an ev hanimiyim. 90 kilodan kendi mucadelemle 75 kiloya dustum ama son bir haftadir, gunde 1.5 saat spor yapan ben 5 dk bile spor yapamiyor, rejimimi hic uygulayamiyorum. Bu 1 hafta beni cok korkutuyor acilen motivasyonumu duzeltmem gerek deyip sizi okudum ve siteye de bu gun uye oldum.
lafin kisasi, su anda bos yeriniz olmadigini biliyorum ama aklinizin bir kosesinde olmayi istiyorum. Ben sizleri okumaya devam edicem guzel haberlerinizi bekliyorum.
Bu ekip basarir, bu ekip birinci olur. Guzel haberlerinizi okumak dilegiyle...
aaa melikciğim o0 canga varya o canga ne kadar lezzetli çok iyi bilirim ama ne kadar kalorili biliyomusun tatlım .lütfeeenn :) kaçamaklara hayır . yarın fazladan 2 barkak su içmeni ricaa edicem tatlım öptüm kih kihmenüm:
sabah:1 fincan çay ssat(9 gibi)
saat 11 gibi 1 fincan filtre kahve
öğle:1 kase çorba
1 ufak karnı yarık
4-5 kaşık pirinç pilavı
akşam:3 kaşık falan nohut
3 kaşık patates mıklası
2-3 kaşık pilav
yarım canga yedim :S
şimdide 1 fincan nescafe içeceğim: toplam kalori:1400
aaa melikciğim o0 canga varya o canga ne kadar lezzetli çok iyi bilirim ama ne kadar kalorili biliyomusun tatlım .lütfeeenn :) kaçamaklara hayır . yarın fazladan 2 barkak su içmeni ricaa edicem tatlım öptüm kih kih
menüm:
1 ufak karnı yarık
4-5 kaşık pirinç pilavı
3 kaşık patates mıklası
2-3 kaşık pilav
şimdide 1 fincan nescafe içeceğim: toplam kalori:1400[/QUOTE
bu canga olayini anlamadim, nedir o
Evet uğramaz oldu iremcik de inşallah iyidir...
ilknurun acaba kota mı doldu gene bilemedim, yarın bildirimi kaçırmaz, bugn ben sayayım bari menüleri...
Vay be çok güzelmiş çok beğendim ve gerçekten çok doğru
menüm:
1 ufak karnı yarık
4-5 kaşık pirinç pilavı
3 kaşık patates mıklası
2-3 kaşık pilav
şimdide 1 fincan nescafe içeceğim: toplam kalori:1400[/QUOTE
bu canga olayini anlamadim, nedir o
canga olayı lethemimn en sevdiği çikalata ögünlerde kaçamak yaptığı için dikatimi çekip takılmıştım ordan muhabete girdi canga
Hepinizi gonulden tebrik ediyorum. Harika bir ekip olmussunuz. Masada oturup sohbet eden 40 yillik dostlar gibisiniz. Masallah diyelim nazar deymesin:) Forumun sadece son 15 gunluk kismini okuyabildim. O kadar icten ve o kadar pozitifsiniz ki bayildim enerjinize. Kendimi o kadar kaptirmisim ki Kaptan hilal'in sikintisini aktarmasi ve sizlerin onu mesajla desteklemesini okurken cok duygulandigimi farkettim.
son 2 haftayi okurken ekibe 1 kisiyi daha alacaginizi okumustum ve 'iste o benim 'dedim kendi kendime ve cok heycanlandim. Ilerleyen sayfalarda concept, az-uz ve yliss arkadaslarin gruba dahil olmasi ile planlarim suya dustu. Kendim icin uzulurken arkadaslar icin sevindim. Onlarla birlikte grubun enerjisinin de arttigini farkettim. Bu kadar okuduktan sonra mesj atmadan gecemeyecegimi farkettim.
ben 31 yasindayim 1 cocugum var ve su an ev hanimiyim. 90 kilodan kendi mucadelemle 75 kiloya dustum ama son bir haftadir, gunde 1.5 saat spor yapan ben 5 dk bile spor yapamiyor, rejimimi hic uygulayamiyorum. Bu 1 hafta beni cok korkutuyor acilen motivasyonumu duzeltmem gerek deyip sizi okudum ve siteye de bu gun uye oldum.
lafin kisasi, su anda bos yeriniz olmadigini biliyorum ama aklinizin bir kosesinde olmayi istiyorum. Ben sizleri okumaya devam edicem guzel haberlerinizi bekliyorum.
Bu ekip basarir, bu ekip birinci olur. Guzel haberlerinizi okumak dilegiyle...
selam canım,bizler burda çok güzel bir dostluk ortamı kurduk bende takıma sonradan dahil oldum ama hepsi okdar sıcak gönülleri genişki hemen benide aralarına aldılar takımda 3 haftayı doldurdum 3.6 kg vermişim yani işin özu senin dediğin gibi motivasyon ve enerjide oda bizlerde fazlasıyla var
90kg dan 75 kg ya nekadar zamanda düştüm bilmıyorum ama busenin azimli ve neistediğni bilen biyapın olduğunu gösterir motivasyonunu tekrar sağladığında emınımki arzu ettiğin kglara düşeceksin
şuan bildiğim kadarıyla takımda yer yok ama;
şöyle bi öneri kendimce sana sunabilirim istersen takımdan ayrılayım benim yerime sen dahil olabilirsin takıma.ben gene buralarda olurum ama cuma yarışmalarıma katılmam sen katılırsın
eğerki takımdaki tüm arkadaşlar onaylarsa böylebişey yapılabılır
senin butakımda olmak çok istediğini anladığım için böyle bi öneri sunmak istedim
kızlar gelsin bi durumdeğerlendirmesi yapalım buralarda olursan formu okursan haberin de zaten olacaktıır
***6.TAKIM 302. ETAP***
fatos0808(84,5//)
berenvildan(59,4//)
kelebek.hill(61,7/62,3/-0,6/-%0,97)
lethem(47/46,8/0,2/%0,43)
tubish(74,9/74/0,9/%1,2)
degua(73,8//)
mahurbeste(80,7//)
fulias(56,2//)
melikea123(91//)300.etapta izne ayrılmıştı, kilosu 3'e bölündü.
6.Takım Ortalama=
Ben gördüklerimi yazdım, listeden alıntılama yaparak kilo eklerseniz memnun olurum
kilom 92,9 izinden sonr + ile döndüm maalesef kaptanımm:S
takımdan özür dilerim cezam neyse razıyım:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?