Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bir grupta motivasyon cok onemli. Sizin grupta herkes birbiri ile ilgilenip motivasyonu hep yuksek tutmaya calisiyor. Yer konusu da kismet artik. bu sekilde maillerime cevap verilmesi bile benim icin yeterli Mahurbeste tesekkurler.

bir grupta motivasyon cok onemli. Sizin grupta herkes birbiri ile ilgilenip motivasyonu hep yuksek tutmaya calisiyor. Yer konusu da kismet artik. bu sekilde maillerime cevap verilmesi bile benim icin yeterli Mahurbeste tesekkurler.

Tam profiline girmiş sana mesaj atıyordum ki buraya yazdığını gördüm, bir kere daha esnedik yazdıkların ve isteğin bizi etkiledi canım, kendini tanıtırsan seviniriz,deneme sürene başlayabilirsin aramıza hoşgeldin
adını,yaşını,boyunu kilonu ve hedef kilonu yazarak başlayabilirsinnn ben sana kuralları sırayla anlatırım daha doğrusu herkes de anlatır,, öğrenirsin çabucak .

degua gercekten cok genis gonullusunuz. onerin beni cok mutlu etti. Tabiki boyle bir oneriyi kabul edemem ayrica 3.6 kg guzel bir basari. Demek ki bu grupta olman kilo vermen konusunda sana cok fayda sagliyor. boyle devam edip Cuma yarislarinda olman lazim hem kaptanimiz da seni birakmiyor:) Bu guzel jestin icin cok tesekkur ederim.

aynada kendime bakıyorum bele kadar hiç problem yok, hafif göbek var, böbreüstü yağı var azıcık, basenler hallice, bacaklarım çok kalın acaba 49 a kadar düşsem bu bacaklar kendiliğinden incelir mi? sadece üst bacak da değil, alt bacak da komple kalın yani. bi de kemiklerim çok kalın. benim boyumdaki bayanlarla el bileklerimi karşılaştırınca bileklerim kemik üstüne deri kaplama gibi ama yine de daha kalın sanırım ben hiç bi zaman zayıf biri olamıcam fulya basenlerim 98 yazmış 55 kilo, ben 58 kiloyum basenlerim 95 ama ben kalınım ya ühühühühü

Yukarda sana cevap yazdım gruba alındın, kendi kişisel ruh halim şu an gene berbat ama toparlanıp geliyorum hemen...

Son düzenleme:

Yukarda sana cevap yazdım yazdım gruba alındın, kendi kişisel ruh halim şu an gene berbat ama toparlanıp geliyorum hemen...

bebişim kıyamam ben sana yaaa... var ya bi gün gelecek ve uzak değil, o gün gelince üzüldüğün şu durum için döktüğün gözyaşlarına hayret edip gülecek ve kendini böyle üzdüğün için hayıflanacaksın. ben şimdi bi düşünüyorum geçmişte yaşadığım şeyleri ve amma safmışım diyorum, çok sulugözümdür de, saçma sapan şeylere ağlarım. şu pınarın reklamı var ya yürüdüm yürüdüm pınarla büyüdüm... ben ona bile ağlıyorum, düşün artık beni:) ama artık katılaşmak istiyorum, kendini yıpratmaktan başka birşeye yaramıyor. senin üzüldüğünün çeyreği kadar üzenin vicdanı sızlamıyor kimsenin bizi üzmesine izin yok!

İşte herkesin başka yerinde birikiyor kilosu. Benim içimde yavru bir jennifer lopez yetişiyor hehe. Basen 98 geçen aydı bu ay ölçtürmedim. benim bacaklarım kalın değil beybi göbeğim yok belim biraz kalındı o da muhtemelen 68 olmuştur ben bi akşam ölçtüriyim kendimi. Jennifer ile pamela arası bişeyim hehe gögüs de 90. Demekki bizim boyumuza 90 60 90 uygulaması geçerli değil. Biz 80 60 80 olalım ozaman süper olur

benim göğüs de yok zaten 80:) beli nerden ölçüyorsunuz göbek hizası mı en kalın yerinden mi? benim kilolar hep bacaklarda, eskiden çizme bulamıyordum kendime, fermuarları kapanmıyordu

ben eski yazilari okurken kabul edilmisim bile:) Harikaaaa.
Hosbulduk. Bir haftadir ne spor ne de rejim yapiyordum. Ustune tatlilar, cikolatalar almis basini gidiyordu. Mesajini gorunce cesaretimi toplayip tartildim 76 kiloyum. Yani 1 kilo almisim.ama su an benim icin sorun degil cunku nasil verebilecegimi biliyorum ve bu kilo aldigim son kilo.

adim Ceyda ankarada yasiyorum. Bankaciydim ayrildim isten. Simdi evde 3 yasindaki kizimi buyutuyorum. 90 dan 75 kiloya 3.5 ayda indim.Boyum 1.65 hedef kilom 59. Evlendigimde 55 kiloydum amacim gelinligimin icine girebilmek (spor yaptigim icin sikilasirim ve 59 kilo ile sigarim diye dusunuyorum)

kızlar sıze kucuk bı onerı,
(ya ben boyle onerıler falan verıyorum artı meslegım falan.. bana sakın "amma da laf" dılıyle/gozuyle bakmayın)

sımdı bu dıyet donemınde, sofradan (aıleden.. ozellıkle benım gıbı sofrada bebek varken ve ornek olmak gerekırken)
cok ayrı aıleden cok soyutlanmıs kalmamak ıcın, yenı tarıfler ekleyın repertuarınıza:)) saglıklı zeytınyaglı sebzelı gıbı..
boylelıkle bu yemekler evdekılerın damagına da oturur. ve dıyet bıttıkten sonra da kılo alımınız ımkansızlasır.
Dıyet yapmıyorken bu tarz "saglıklı" menulere sız de sıcak bakmadıgınızdan, yapmanız zor olur.
Benım mutfagımdan saglıksız yemek cıkmaz cok sukur.. ama ben kalorılerı sevıyorum yaaa((
Trabzonluyum ben ya tereyagı falan bırakmam... zaten bırakmamalı. tereyag cok yararlı (kararında)
ıste su kararında meselesı...benım karar terazım bozuk.

benim göğüs de yok zaten 80:) beli nerden ölçüyorsunuz göbek hizası mı en kalın yerinden mi? benim kilolar hep bacaklarda, eskiden çizme bulamıyordum kendime, fermuarları kapanmıyordu

hanı ellerı bele koyarsın ya.. kızarken ya da ne bılım ne yaparken bız ıkı elımızı belımıze koyuyoruz?
neyse ıste tam o basparmak ve ısaret parmagının ortasının denk geldıgı hat senın bel hattın:)
bazen gobek delıgı ıcın olcu ısterler ama o daha cok tıbbı tahlıller ıcın.
bız terzı olcsunu baz alıyoruz
genelde basenın en yuksek kısmından 18-20cm paralelınde oluyor

Son düzenleme:
yelız
gun ıcerısınde ayakllarını omuz hızasında ac ayak bas parmakların bırbırıne 90derece acıda olsun yanı hafıf
yana donuk.
bu halde ayak parmaklarının ustunde dur.
durdun mu:) (ya bu nasıl tarıf:))
hanı topuklu gıyer gıbı.
ıste bu halde yuru.
5dk sonra surunmeye 10dk sonra olmeye baslarsın.
eger ılk denemende olmussen..dogru yapıyorsundur.

offf baya kalınlaşmışım haberim yok elimi belime attım dediğin yere baktım göbek deliğinin üstüne denk geldi:) ben yukarı mı attım elimi acep?

Sporla incelir o bacaklar hiç sıkıntı yapma. Beli nerden ölçüyolardı hatırlamıyorum. Bu akşam ölçtürcem kendimi hocaya. Sana tam yerini bildiririm

Hoşgeldin Ceydaaaaaaaaaaaaa çok iyi kilo vermişsin valla tebrikler
Bende fulya memnun oldum kaptanımız Hilalin yardımcisiyim
Ben ilk mesajını okuduğumda takıma alınacağını zaten hisetmiştim. Bu kadar azimli birini kaçırmak olmazdı

offf baya kalınlaşmışım haberim yok elimi belime attım dediğin yere baktım göbek deliğinin üstüne denk geldi:) ben yukarı mı attım elimi acep?

hafıf asagı kalmıssın
bence bı komsu ıle kavga et..
o hırs ıle "actırma benım bayramlık agzımı" de
ıste hemen o an olc:)

Ya önerilerinin hastasıyım. İyiki geldin takıma. Resmen sana ihtiyacımız varmış

parmak ucunda mı yani? keşke resim olsa tariften bişi anlamadım pek. benim oğlan sürekli parmak ucunda yürüyor:) hımm bir zor da olsa anladım aslında denicem az sonra:) alt bacakları mı çalıştırıyor bu hareket?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…