ben burda olmayan arkdaşlarım ve kendim adına teşekkür ederim ablacım dediğin gibi bizim grup başka girmek kolay çıkmak bırakıp gitmek zordur . keşke yerimiz olsaydıda sende katılsaydın bize. ama yine son söz kaptanın ii geceler :)
bir grupta motivasyon cok onemli. Sizin grupta herkes birbiri ile ilgilenip motivasyonu hep yuksek tutmaya calisiyor. Yer konusu da kismet artik. bu sekilde maillerime cevap verilmesi bile benim icin yeterli Mahurbeste tesekkurler.
selam canım,bizler burda çok güzel bir dostluk ortamı kurduk bende takıma sonradan dahil oldum ama hepsi okdar sıcak gönülleri genişki hemen benide aralarına aldılar takımda 3 haftayı doldurdum 3.6 kg vermişim yani işin özu senin dediğin gibi motivasyon ve enerjide oda bizlerde fazlasıyla var
90kg dan 75 kg ya nekadar zamanda düştüm bilmıyorum ama busenin azimli ve neistediğni bilen biyapın olduğunu gösterir motivasyonunu tekrar sağladığında emınımki arzu ettiğin kglara düşeceksin
şuan bildiğim kadarıyla takımda yer yok ama;
şöyle bi öneri kendimce sana sunabilirim istersen takımdan ayrılayım benim yerime sen dahil olabilirsin takıma.ben gene buralarda olurum ama cuma yarışmalarıma katılmam sen katılırsın
eğerki takımdaki tüm arkadaşlar onaylarsa böylebişey yapılabılır
senin butakımda olmak çok istediğini anladığım için böyle bi öneri sunmak istedim
kızlar gelsin bi durumdeğerlendirmesi yapalım buralarda olursan formu okursan haberin de zaten olacaktıır
Canım benm yaa okuyunca ben de etkiyi gördüm ve tekrar mutlu oldum valla...açıkcası eğer çok fazla istekliyesen ve arkadaşlar da istekliyse 1 kişi daha esneyebilirz, normalde işimize gelmez, yeni birey yeniden öğretmek, listelerin yoğunlaşması takibin zorlaşması demekama isteğinin peşinden bu kadar koşanlara hayır diyemiyorum...
paylaşım alanına sorup sana mesaj atıcam şekerimmbiz burda gerçekten harikayız ben geçen hafta bi kez daha anladım kocaman bi aiile olmuşuz, bi an karanlığa düştim ve herkes anında ışık tuttu, gözlerim kamaştı..halad a duygu yüklüyümmm
sabah kalkinca sizden gelen cevaplari okudum hemen. Oyle bir hirsla gune baslamisim ki su ana kadar 1.5 lt su icip 1.5 saat da kosu bandinda yuruyus yaptim. 9 km yuruyus yapmanin ve 840 kcal sabah ac karnina yakmanin keyfi ile sana msj yaziyorum:) birazdan guzel ve hafif bir kahvalti yapip kendimi odullendirecegim. Gruba mesaj atarak dusuncelerimi aktarmama izin verirseniz bu da bana yeter. Kimseyi zor durumda birakmak istemem.
sabah kalkinca sizden gelen cevaplari okudum hemen. Oyle bir hirsla gune baslamisim ki su ana kadar 1.5 lt su icip 1.5 saat da kosu bandinda yuruyus yaptim. 9 km yuruyus yapmanin ve 840 kcal sabah ac karnina yakmanin keyfi ile sana msj yaziyorum:) birazdan guzel ve hafif bir kahvalti yapip kendimi odullendirecegim. Gruba mesaj atarak dusuncelerimi aktarmama izin verirseniz bu da bana yeter. Kimseyi zor durumda birakmak istemem.
Yukarda sana cevap yazdım yazdım gruba alındın, kendi kişisel ruh halim şu an gene berbat ama toparlanıp geliyorum hemen...
aynada kendime bakıyorum bele kadar hiç problem yok, hafif göbek var, böbreüstü yağı var azıcık, basenler hallice, bacaklarım çok kalınacaba 49 a kadar düşsem bu bacaklar kendiliğinden incelir mi? sadece üst bacak da değil, alt bacak da komple kalın yani. bi de kemiklerim çok kalın. benim boyumdaki bayanlarla el bileklerimi karşılaştırınca bileklerim kemik üstüne deri kaplama gibi ama yine de daha kalın sanırım ben hiç bi zaman zayıf biri olamıcam fulya basenlerim 98 yazmış 55 kilo, ben 58 kiloyum basenlerim 95 ama ben kalınım ya ühühühühü
İşte herkesin başka yerinde birikiyor kilosu. Benim içimde yavru bir jennifer lopez yetişiyor hehe. Basen 98 geçen aydı bu ay ölçtürmedim. benim bacaklarım kalın değil beybi göbeğim yok belim biraz kalındı o da muhtemelen 68 olmuştur ben bi akşam ölçtüriyim kendimi. Jennifer ile pamela arası bişeyim hehe gögüs de 90. Demekki bizim boyumuza 90 60 90 uygulaması geçerli değil. Biz 80 60 80 olalım ozaman süper olur
Tam profiline girmiş sana mesaj atıyordum ki buraya yazdığını gördüm, bir kere daha esnedik yazdıkların ve isteğin bizi etkiledi canım, kendini tanıtırsan seviniriz,deneme sürene başlayabilirsin aramıza hoşgeldin
adını,yaşını,boyunu kilonu ve hedef kilonu yazarak başlayabilirsinnnben sana kuralları sırayla anlatırım daha doğrusu herkes de anlatır,, öğrenirsin çabucak .
benim göğüs de yok zaten 80:) beli nerden ölçüyorsunuz göbek hizası mı en kalın yerinden mi? benim kilolar hep bacaklarda, eskiden çizme bulamıyordum kendime, fermuarları kapanmıyordu
hanı ellerı bele koyarsın ya.. kızarken ya da ne bılım ne yaparken bız ıkı elımızı belımıze koyuyoruz?
neyse ıste tam o basparmak ve ısaret parmagının ortasının denk geldıgı hat senın bel hattın:)
bazen gobek delıgı ıcın olcu ısterler ama o daha cok tıbbı tahlıller ıcın.
bız terzı olcsunu baz alıyoruz
genelde basenın en yuksek kısmından 18-20cm paralelınde oluyor
benim göğüs de yok zaten 80:) beli nerden ölçüyorsunuz göbek hizası mı en kalın yerinden mi? benim kilolar hep bacaklarda, eskiden çizme bulamıyordum kendime, fermuarları kapanmıyordu
ben eski yazilari okurken kabul edilmisim bile:) Harikaaaa.
Hosbulduk. Bir haftadir ne spor ne de rejim yapiyordum. Ustune tatlilar, cikolatalar almis basini gidiyordu. Mesajini gorunce cesaretimi toplayip tartildim 76 kiloyum. Yani 1 kilo almisim.ama su an benim icin sorun degil cunku nasil verebilecegimi biliyorum ve bu kilo aldigim son kilo.
adim Ceyda ankarada yasiyorum. Bankaciydim ayrildim isten. Simdi evde 3 yasindaki kizimi buyutuyorum. 90 dan 75 kiloya 3.5 ayda indim.Boyum 1.65 hedef kilom 59. Evlendigimde 55 kiloydum amacim gelinligimin icine girebilmek (spor yaptigim icin sikilasirim ve 59 kilo ile sigarim diye dusunuyorum)
offf baya kalınlaşmışım haberim yokelimi belime attım dediğin yere baktım göbek deliğinin üstüne denk geldi:) ben yukarı mı attım elimi acep?
yelız
gun ıcerısınde ayakllarını omuz hızasında ac ayak bas parmakların bırbırıne 90derece acıda olsun yanı hafıf
yana donuk.
bu halde ayak parmaklarının ustunde dur.
durdun mu:) (ya bu nasıl tarıf:))
hanı topuklu gıyer gıbı.
ıste bu halde yuru.
5dk sonra surunmeye 10dk sonra olmeye baslarsın.
eger ılk denemende olmussen..dogru yapıyorsundur.
yelız
gun ıcerısınde ayakllarını omuz hızasında ac ayak bas parmakların bırbırıne 90derece acıda olsun yanı hafıf
yana donuk.
bu halde ayak parmaklarının ustunde dur.
durdun mu:) (ya bu nasıl tarıf:))
hanı topuklu gıyer gıbı.
ıste bu halde yuru.
5dk sonra surunmeye 10dk sonra olmeye baslarsın.
eger ılk denemende olmussen..dogru yapıyorsundur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?