- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
kazansamda hukuk okusam çok adrenalinli
Orası öyle ama ama bunu ilerde görceeem için şu an göremem :) desem de aslında şu an çok kötü değilim, biz ayrıldık artık benim sevgilim askerdeydi öldü benim için...ama ben iyiym nefret doluyum şu an, ilk şoku atlattım...
Benim kendimi sikintida hissettigim zaman okudugum 2 kitap vardi. Bende bayag ise yaradi ve radikal kararlar almami sagladi bir de bazi seyleri ne kadar dogru yaptigimi anlamis oldum,
Yazari Aykut Ogut 2 kitabi var biri Evrenden Torpilim Var, digeri de uzeri ayna kapli bir kitap; isim koymamis sen ne hissediyorsan ne goruyorsan ismi o olsun diye. Belki de okumussundur. Okumayanlara tavsiye ederim.
İyi düşünmek lazım
fotoşum tebrikler gururumuzsun öpüyorum seni ben bu kiloyu ayda verdim yaöhö öhö öhöö
bu haftakai kilo bildirimim
2.8 gr
hesaplama işi sizde öpüyorumm..
bu hafta daha iyiz maşallah bize :)
süpersin bilgiler için sağol spor salonundakiler hiç bunları bilip bizibilgilendirmiyorlar herkes aynı hareketleri yapıyor gibime geldiInce kollarım olsun, agırlıgım hafıf olsun, kas sadece gorevını yapacak kadar olsun dıyorsan..
dumbbell kullanmayacaksın
et sut..vb proteın agırlıklı gıdaları dıkkatlı tuketeceksın.
Sıvı onemlı.
toksıfıkasyon destekleyıcı, bosalım yanlısı gıdalara yoneleceksın.. (az meyve cok sebze)
kalp dolasım sıstemı (cardıo) calısacaksın.
ıcınde "up" gecen hareketlerı yapmayacaksın.
pırınc pılavı degıl bulgur pılavı tuketeceksın.
vucud dırencın dusmesın dıye antı-oksıdan -kırmızı gıdalar..- tuketeceksın.
mesela spor yaptın agrıların var (kas olusuyor)
spor yaptın (ılkkez yaptıgın zaman) ınanılmaz kasınıyorsun (kan kosuyor ve sen ıncelıyorsun)
ama bence yapma:)
ben tartıda kendımı agır gormeyı cok severım. (tabı yag oranı dusukken:))
Zaten bu saatten sonra ınce narın bırı olamam.
Ama ıstedıgın kollarım ıncelsın,, vucudum ıyı dıyorsan.
Lokal calısmalar -takdır edersın kı- kılo vermek kadar kolay degıl.
Ay hesabı ıle degıl daha uzun surelı hesaplar yapmalısın.
bır de su var kas oranı az olan kılo almaya cok musaıttır.
(dıyeceksın kı senın cok da ne oluyor...benım kadar yemıyorsundur:))
ps: kusura bakma bıraz sert konusuyor olabılırım. yontulmus halım
ınan normalde daha sert konusurum. meslekı hastalık.
bir grupta motivasyon cok onemli. Sizin grupta herkes birbiri ile ilgilenip motivasyonu hep yuksek tutmaya calisiyor. Yer konusu da kismet artik. bu sekilde maillerime cevap verilmesi bile benim icin yeterli Mahurbeste tesekkurler.
kazansamda hukuk okusam çok adrenalinli
Orası öyle ama ama bunu ilerde görceeem için şu an göremem :) desem de aslında şu an çok kötü değilim, biz ayrıldık artık benim sevgilim askerdeydi öldü benim için...ama ben iyiym nefret doluyum şu an, ilk şoku atlattım...
Benim kendimi sikintida hissettigim zaman okudugum 2 kitap vardi. Bende bayag ise yaradi ve radikal kararlar almami sagladi bir de bazi seyleri ne kadar dogru yaptigimi anlamis oldum,
Yazari Aykut Ogut 2 kitabi var biri Evrenden Torpilim Var, digeri de uzeri ayna kapli bir kitap; isim koymamis sen ne hissediyorsan ne goruyorsan ismi o olsun diye. Belki de okumussundur. Okumayanlara tavsiye ederim.
Benim cok yakin dostum agir ceza hakimi. Butun geceyi dosya okumakla geciriyor. Kazandigi parayi yiyecek zamani bulamiyor.cevreinde hep olumsuz olaylar gordugu icin herkese kusku ile bakar oldu. Cok caliskan ve azimli biri ama sahip oldugu meslek insani bayag yipratiyor diye goruyorum. Yine de bu yasananlar kisiden kisiye ve sahip olunan karaktere gore farkliliklar gosterebilir. Ben kesinlikle yapamazmisim o kesin
Okumadım canım ama yazayım listeye..bu sene çok kitap okumadım, 4 senedir ben o kadar çok ders kitabı okudum ki.. :) ama çok teşekkür ederim, hevesim gelir gelmez okuycam... hakkımda hayırlısı ilk şoktan sonra çok da kötü değilim..haketmedim çünkü..çok daha iyilerine layık olduğumu biliyorum..
üni seçmeden önce tecrübeleriniz benim için çok önemli bilgilendirdiğin için saol :)
bizim kaptanımız en iyilerine layık
Valla öğretmenler bu konuda ne düşünüyor bilemem ama bence bayan düzenli bir ev hayatım olsun diyorsa öğretmenlik çok ideal bir meslek. Hukuk biraz idealistlik istiyor, yıpratıcı olabilir belki ben de şu an önümdeki örneklerden söylüyorum, bayan için özel avukatlık çok zor meslek gerçekten, devlete girsen tabi ki rahat ama bu sefer de bu kadar çabaladım diyorum bazen, devlette memur olayım diye mi... hakimlik başlı başına zor ama beni yıldıran zorluğu değil onun, doğu görevi hem de sürekli gezici yani... o yüzden çok iyi düşünmeli...
Okumadım canım ama yazayım listeye..bu sene çok kitap okumadım, 4 senedir ben o kadar çok ders kitabı okudum ki.. :) ama çok teşekkür ederim, hevesim gelir gelmez okuycam... hakkımda hayırlısı ilk şoktan sonra çok da kötü değilim..haketmedim çünkü..çok daha iyilerine layık olduğumu biliyorum..
üni seçmeden önce tecrübeleriniz benim için çok önemli bilgilendirdiğin için saol :)
bana da en uzak meslekleden birisi öğretmenlik hep ya avukat olacağım yada bilgisayardan devam edeceğim diyordum şimdi matematik falan okumayı düşünüyorum yada yazılım insan bilgisayara girince de çıkmak istemiyor
Sen bana layiksin bence
Uuu ben de biraz yalnız kafa dinleyim diyordum ama çabuk kapıldım
yemiyenin hilalini yerler
Delisin yahuu çakk o zamann kızz:13::13:
selam kardeş takımdan cevap alamadım rica etsem listemize bakarmısınız, teşekkürler
***4. TAKIM 302.ETAP***
topraks : ( 75,2/74,9 /0,3 /0,40 %)
pegasus07 : (63/60,9 /2,1 /3,33 % )
pokemon5169,2/68.5/ 0.7/1.01 % )
wuwum : ( 75 /75 /0 /0 %)kilosu aynı
eftelya_blue: ( 66,0 /65,3 / 0,7/ 1,06%)
RrapunzelL75,6/ / / %) bildirimde bulunmadı
Ausencia65,6 /65,3 /0,3 /0,46 %)
bahar210664,2 /63,7 /0,5 /0,78 %)
ambitious_girl93 /92,7 / 0,3/0,32 %)
buyumeyenbaby73,6 /73,4 /0,2 /0,27 %)
zeynep_canan78 /75,9 /2,1 /0,90 %)yeni üye,hedef kilo 55,kilosu 3 e bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI % 0.78
selam kardeş takımdan cevap alamadım rica etsem listemize bakarmısınız, teşekkürler
***4. TAKIM 302.ETAP***
topraks : ( 75,2/74,9 /0,3 /0,40 %)
pegasus07 : (63/60,9 /2,1 /3,33 % )
pokemon5169,2/68.5/ 0.7/1.01 % )
wuwum : ( 75 /75 /0 /0 %)kilosu aynı
eftelya_blue: ( 66,0 /65,3 / 0,7/ 1,06%)
RrapunzelL75,6/ / / %) bildirimde bulunmadı
Ausencia65,6 /65,3 /0,3 /0,46 %)
bahar210664,2 /63,7 /0,5 /0,78 %)
ambitious_girl93 /92,7 / 0,3/0,32 %)
buyumeyenbaby73,6 /73,4 /0,2 /0,27 %)
zeynep_canan78 /75,9 /2,1 /0,90 %)yeni üye,hedef kilo 55,kilosu 3 e bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI % 0.78
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?