Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

öhö öhö öhöö
bu haftakai kilo bildirimim
2.8 gr
hesaplama işi sizde öpüyorumm..
bu hafta daha iyiz maşallah bize :)
fotoşum tebrikler gururumuzsun öpüyorum seni ben bu kiloyu ayda verdim ya
süpersin bilgiler için sağol spor salonundakiler hiç bunları bilip bizibilgilendirmiyorlar herkes aynı hareketleri yapıyor gibime geldi
bir grupta motivasyon cok onemli. Sizin grupta herkes birbiri ile ilgilenip motivasyonu hep yuksek tutmaya calisiyor. Yer konusu da kismet artik. bu sekilde maillerime cevap verilmesi bile benim icin yeterli Mahurbeste tesekkurler.

hoşgeldin aramıza ilk yazını okuyunca etkilenmemek mümkün değil grubumuz süperdir alışkanlık yapar yalnız şöyle bişey oldu kalabalıklaştıkya ben sayfaları okumakata çok zorlanıyorum nasıl yetişeceğim zorlanıyorum adım tuğba matematik öğt.im evliyim 1 kızım var.akşamlarıda bazen derslerim falan oluyor tabi sporda yapmaya çalışıyorum ama aklımda burda kızlar ne yaptı diyorum hoşgeldin tekrar

kazansamda hukuk okusam çok adrenalinli

Benim cok yakin dostum agir ceza hakimi. Butun geceyi dosya okumakla geciriyor. Kazandigi parayi yiyecek zamani bulamiyor.cevreinde hep olumsuz olaylar gordugu icin herkese kusku ile bakar oldu. Cok caliskan ve azimli biri ama sahip oldugu meslek insani bayag yipratiyor diye goruyorum. Yine de bu yasananlar kisiden kisiye ve sahip olunan karaktere gore farkliliklar gosterebilir. Ben kesinlikle yapamazmisim o kesin

Okumadım canım ama yazayım listeye..bu sene çok kitap okumadım, 4 senedir ben o kadar çok ders kitabı okudum ki.. :) ama çok teşekkür ederim, hevesim gelir gelmez okuycam... hakkımda hayırlısı ilk şoktan sonra çok da kötü değilim..haketmedim çünkü..çok daha iyilerine layık olduğumu biliyorum..

üni seçmeden önce tecrübeleriniz benim için çok önemli bilgilendirdiğin için saol :)

bizim kaptanımız en iyilerine layık

üni seçmeden önce tecrübeleriniz benim için çok önemli bilgilendirdiğin için saol :)

Valla öğretmenler bu konuda ne düşünüyor bilemem ama bence bayan düzenli bir ev hayatım olsun diyorsa öğretmenlik çok ideal bir meslek. Hukuk biraz idealistlik istiyor, yıpratıcı olabilir belki ben de şu an önümdeki örneklerden söylüyorum, bayan için özel avukatlık çok zor meslek gerçekten, devlete girsen tabi ki rahat ama bu sefer de bu kadar çabaladım diyorum bazen, devlette memur olayım diye mi... hakimlik başlı başına zor ama beni yıldıran zorluğu değil onun, doğu görevi hem de sürekli gezici yani... o yüzden çok iyi düşünmeli...

bana da en uzak meslekleden birisi öğretmenlik hep ya avukat olacağım yada bilgisayardan devam edeceğim diyordum şimdi matematik falan okumayı düşünüyorum yada yazılım insan bilgisayara girince de çıkmak istemiyor

Sen bana layiksin bence

Beybi hemen seni tecrübelendiriyim.
Bende bilgisayarcıyım biliyosun ve sana şunu söylemek isterim nacizane
eğer şu an bilgisayar işini sevmiyorsan ilerde de sevmiyeceksindir.Çok net. Hislerini bir ölç tercihlerden önce. Bilgisayar okuyorsan sadece yazılımcı tasarımcı ağ veya sistemci olursun. Şimdi bide sosyal medya uzmanlığı var ama onun için bile reklamcılık mezunu istiyorlar. Benim kalemim reklamcılık veya grafik tasarımmış bunu çok sonra anladım.
İyi para kazanırsın ona bir şey diyemem. Ama sevmediğin bir işi meslek edinme. Ama seviyorsan da en çılgın işlerden biridir. hehe.

Herkes işe klasik giyinip gider sen spor ayakkabıyla kot pantalonla gidersin.Şirketin en rahat adamıdır IT ci.

Bilgisayar geniş bi alan tabi ki seviyorsan neden olmasın...matematiği bölüm olarak okuyup iş bulmakta zorluk çeken arkadaşlarımı biliyorum ama belki de kendilernden kaynaklıdır tabi bilinmezz...

selam kardeş takımdan cevap alamadım rica etsem listemize bakarmısınız, teşekkürler

***4. TAKIM 302.ETAP***

topraks : ( 75,2/74,9 /0,3 /0,40 %)
pegasus07 : (63/60,9 /2,1 /3,33 % )
pokemon51 69,2/68.5/ 0.7/1.01 % )
wuwum : ( 75 /75 /0 /0 %)kilosu aynı
eftelya_blue: ( 66,0 /65,3 / 0,7/ 1,06%)
RrapunzelL 75,6/ / / %) bildirimde bulunmadı
Ausencia 65,6 /65,3 /0,3 /0,46 %)
bahar2106 64,2 /63,7 /0,5 /0,78 %)
ambitious_girl93 /92,7 / 0,3/0,32 %)
buyumeyenbaby73,6 /73,4 /0,2 /0,27 %)
zeynep_canan 78 /75,9 /2,1 /0,90 %)yeni üye,hedef kilo 55,kilosu 3 e bölündü

4.TAKIM ORTALAMASI % 0.78

Hesaplar doğru ancak ortalama =%0.77 de kalır bence çünkü 5 in sağındaki rakam 4 de kalıyor

kontrol ettim ben bir sorun yok. 0.775 i 0.78 olarak yuvarlıyorsak doğru. O konuda bilgim yok hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…