Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydııııııııııınnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
1 kilo veremesemde 700 gram vermişim. Çok çabaladım bu hafta anca bu kadar oldu heheh

Helal olsun çok da iyi olmuş, benm sonuca baksana acil spor acil motiveye geri dönüş..çok acilll...

Biz de mutluyuz hep birlikte başariciiizzz tatlımm

Vayy Leslie hee koş koşşş..ben de bu ay haftasonu araştıracağım ve spor salonuna gideceğim seversem devam sevmezsem evde Leslie de yapabilen için çok güzel bencee

Ama 49 a düşersn istedikten sonra yok eğer olumsuz motive istersen dee..yapamaz kii yapamaz kiii

Canin en guzel zamanlari bi anne deyisi var icim eriyor bitiyorum resmenne guzel sana ki bu zamana kadar emzirmissin darisi bana bende cok istiyorum 2yasina kadar emzirmdyi ama oglum ister mi bilmiyorum benimki ara ara memeyi reddediyor o zaman dunyam basima yikiliyor surekli agliyorum yliss dun yazmayi unutmusum esinde amma tuhafmis boyunu bilmiyorum ama kilon iyi ben bu kiloda olsam esim surwkli biseyler yedirir kilo alyim diye onun yuzune bu kilodayim sut olsun diyediye beni bu hala getirdi bide kkimdi hatirlamiyorum boyumu sormustu 1.65

Olsun bebiş panik yok ya halledicez. Ya ben spora gidiyorum ama evde de leslie yapmaya karar verdim her gün olmasa da 2 3 gün yapıcam. Dün plates hocasıyla konuştum dedim benim kollarımı zayıflatmam için bir yöntem söyleyin. Kadın baktı omzuma kollarıma çok zor dedi ya. Hep kas olmuşum. Omur ve kol çalışma artık dedi. Sen kilo verdikçe kollarında zayıflar ama dumbel la çalışma dedi. Canımı sıktı ya. Benim hocam veriyo elime dumbel ı hadi çalış. Napsam bilemedim. Herkül gibi kollarım olcak galiba. Narin olaydım iyiydi.
Sen nasılsın bugün kaptan-ı Hilalim?

Emzırmekten sen de zevk alıyorsan, merak etme devam edersınız.
Ben basından berı 24ay demıstım, sukur bı sıkıntı olmadı (2.5aylıkken reddetmeye basladıgında korkmustum,
oysa normal. Ara ara boyle donemler olabılıyor).

Fulişimm bence de dumbel la çok devam etme ama..bana da olmuştu bi ara ben zayıflasın derken baktım kas oluyor, ya da çok hafif kilolarla çalış yani.. zaman ve enerji bulursan evde de yaparsın tabi

Ben iyiyim ya nolsun bi gelişme yok hayatımda kendimden başka ben durmam değişip gelişirim arkadaş, banane içim hala buruk ama kısmet be fulişim hayırlısı her şeyn

günaydınnnnnnn hayırlıı cumalarr ahhhh hilalim öle üzdünn kü beni dün ben bu günn perşembe sanıyorumm..ama şimdi burda mesajını görünce kendime geldim..benim pc saati tarihi elle ayarlıyoruz accık rahmetlide kendileri... ayarladım açılmadı meğersem perşembe sanıyom ya perşembe yapmışım tarihii...
kilo sonucum birazdan

İyi ol hilalim hep pozitif düşün güzel şeyler düşün biraz için rahatlar iyi gelir. Dumbel eve de aldım 1.5 kilo. Sporda çalışmıycam eve gelince hafif kol hareketleri yapıcam artık. 20 dk yürüyüş yapıyordum onu 40 dk ya çıkarıcam 10 dk ayakta bisiklet geri kalanı da mekik ve bacak olarak ayarladım şimdilik sporu.

Fatoş abla güldürdün beni ya hahahahaha

öhö öhö öhöö
bu haftakai kilo bildirimim
2.8 gr
hesaplama işi sizde öpüyorumm..
bu hafta daha iyiz maşallah bize :)

Ince kollarım olsun, agırlıgım hafıf olsun, kas sadece gorevını yapacak kadar olsun dıyorsan..
dumbbell kullanmayacaksın
et sut..vb proteın agırlıklı gıdaları dıkkatlı tuketeceksın.
Sıvı onemlı.
toksıfıkasyon destekleyıcı, bosalım yanlısı gıdalara yoneleceksın.. (az meyve cok sebze)
kalp dolasım sıstemı (cardıo) calısacaksın.
ıcınde "up" gecen hareketlerı yapmayacaksın.
pırınc pılavı degıl bulgur pılavı tuketeceksın.
vucud dırencın dusmesın dıye antı-oksıdan -kırmızı gıdalar..- tuketeceksın.

mesela spor yaptın agrıların var (kas olusuyor)
spor yaptın (ılkkez yaptıgın zaman) ınanılmaz kasınıyorsun (kan kosuyor ve sen ıncelıyorsun)

ama bence yapma:)
ben tartıda kendımı agır gormeyı cok severım. (tabı yag oranı dusukken:))
Zaten bu saatten sonra ınce narın bırı olamam.

Ama ıstedıgın kollarım ıncelsın,, vucudum ıyı dıyorsan.
Lokal calısmalar -takdır edersın kı- kılo vermek kadar kolay degıl.
Ay hesabı ıle degıl daha uzun surelı hesaplar yapmalısın.
bır de su var kas oranı az olan kılo almaya cok musaıttır.
(dıyeceksın kı senın cok da ne oluyor...benım kadar yemıyorsundur:))

ps: kusura bakma bıraz sert konusuyor olabılırım. yontulmus halım
ınan normalde daha sert konusurum. meslekı hastalık.

***6.TAKIM 302. ETAP***

fatos0808(84.5/81,7/2,8/%3,31)
berenvildan(59.4//)
kelebek.hill(61.7/62.3/-0.6/-%0.97)
lethem(47/46.8/0,2/%0.43)
tubish(74.9/74/0.9/%1,2)
degua(73.8/73.4/0.4/%0.54)
mahurbeste(80.7//)
fulias(56.2/55.5/0.7/%1.24)
melikea123(91/91.9/-0.9/-%0.33)300.etapta izne ayrılmıştı, kilosu 3'e bölündü.

6.Takım Ortalama=

Ben gördüklerimi yazdım, listeden alıntılama yaparak kilo eklerseniz memnun olurum

Fatoş eklendi

hilallimmmmmmmmmmm açıklamalarımı yaptımm bebeğim...

başkan yardımmmcımmm fulyammmmmmmm hani tebrikkk bakımm 2.8 bu canımmm benimmm sanada harikasın bu hafta..

Hihihi ay evet dengesiz zamanlardayım,ama senin şu tarihe çok güldüm fatooşcum ablacım yaa üzdüm seni de biliyorum, ben çok üzgündüm çünkü bunu tarif edemem..hala yolunda değil ilişkim ama kendime geldim, getirdiniz,alıştım bırakmam kendimi artık kolay kolay...yapmammm sizin kilolar maşallah yaaa,çok büyük tebriklerimi sunarım valla

İyii olacamm fulişim sağolll...
gayet iyi gibi programın..ya ben bi de şu Leslie ye alıştım ya mesela ondan gitceğim yerde aerobic falan müzikli eğlence istiyorum, inş bulurum yarın başlıyorum aramaya

Çok teşekkür ederim bilgilendirme için. Ayrıca hiçte sert konuşmadın gayet normal yani
Ben spor hakkında çok şey biliyorum ama spor ve beslenme olarak hiçbirşey bilmiyorum.
O yüzden söylediklerini dikkate almam da fayda var.Vücudumdaki kas oranı biraz fazla olduğu için zaten pek bir incelme göremiyorum çalıştıkça. Athletic bir yapım var çünkü çocukluğumdan beri spor yapıyorum bide hep raketli sporlar yaptığım için kollarım sanki bana ait değilmiş gibi gelişti ve hep böyleydi.orta okulda sadece basketbol oynardım lise de badmintona başladım ve profesyonel ligde oynadım antirenörüm de milli güreşçiydi. O ne derse onu yapardım. Adam beni sırf kas yaptı (Liseden bahsediyorum) Kollarım kas göbeğimde baklavalar falan.Ozamanlar baya zayıftım o sebeple güzel duruyordu tabi. E ben kilo aldım ama sürekli spor yaptım kollara sürekli çalıştım belli bir rutinim vardır zaten. Ama hep yanlış kilolarla çalıştım 2.5 la çalışıyordum doğal olarak yanlış gelişti. Kimse de beni uyarmadı. şöyle beslen bunları yeme gibi şeyler de söylenmedi.
Peki ben bir Diyetisyene gitsem o bana gerekli bilgiyi verir mi bu konu ile ilgili? Verirse hemen gidiyim gerçekten

başkan yardımmmcımmm fulyammmmmmmm hani tebrikkk bakımm 2.8 bu canımmm benimmm sanada harikasın bu hafta..

Fatoşum ablam sana her daim tebrik ya harikasın hep böyle gel bize heheh. Takımın gururusun. Tabi artık yeni rakiplerin var heheh.
Ben de kendi çapımda iyi vermişim. zaten hızlı vermek istemiyorum yavaş yavaş sakin sakin.

Eminoş bak şimdi

Normalde 1 gün

Bench press
inc. dumbel press
polaris
pulldown
telde rowing
barcurl
dumbel curl

diğer gün de

omuz press
lateral
dumbel öne
dumbel triceps
pushdown

calışıyorum ne yalan söyliyim pussdown ile triceps haricindekiler erkeklere yönelik hareketler gibi geliyor bana
1.5 da arka kol çalışmaya devam ediyim mi acaba

Geçen ay belim 78 den 72cm ye düşmüş. Basen 101 den 98 e düşmüş. Kolum ise 30,5 den 31 e çıkmış. Saçma bir gelişim gösteriyorum

Son düzenleme:
Fulya.. keske bı dıyetısyen onerebılsem.
Bızım dıyetısyenler tek odaklı calısıyorlar- maalesef (tabı hepsı degıldır, mutlaka vardır bıyerlerde Ins)
neredeler ben de bılmıyorum.
Bızım ekıp ıcın dıyetısyen aradık durduk...bul bulabılırsen.
beslenme denıldıgınde gıdalar kadar egzersız de akla gelır ama maalesef bıze spor ıle bırbır ılgılı doktor da az.
hatta hep bır ıkı kısıden bahsedılır.
Amac kılo vermekse..tum dıyetısyenler aynı.
Hatta "bu dıyetısyen muthıs" denıldıgınde hep kapı "herseyden yedırıyor yıne de verıyorum"a cıkıyor.
Yaw zaten onun ısı o!!!
az yedırırse..bunu sen de yaparsın sonuc kacınılmaz. mutlaka kılo verırsın.
Ya sımdı benı de konusturdun Fulya.
Ben Hollanda ayaklı bı antrenorum.
Ve maalesef hep ıthal gıda uzm ve ıthal dıyetısyenlerle calısmak zorunda kalıyoruz.
Aslında cok guzel yayınlar var, kendını gelıstırebılırsın.
Ama benım ısım degıl kı.. nıye masraf yapayım dersın. haklısın.
Her ay okul okur gıbı takıp edıyorum yayınları. tabı ben kaz gelecek yere tavuk verıyorum.

Benım ılk profesynellıgım tenıs ıdı.
Ve senın o kolları erıtmen..mumkun ama nasıl:))
kıyafetler konusunda sıkıntı cekmıyorsan (kolların sebebı ıle belı bol seyler gıymek zorunda kalmak gıbı)
bırak yazık etmeeee

Yok ya bol kıyafetler tercih etmek gibi bir olayım yok sadece ince kollu halimi merak ediyorum hiç görmedim heheh.
Sporda hocam bile sen yüzücümüsün diye sordu dün omuzlar nasıl gelişikse artık. Dediğin gibi belkide uğraşmasam daha iyi çünkü uğraştıkça daha beter oldu hep. Ya spor hocalarınında bişeyden anladıkları yok. almış oraya vücudunu geliştirmiş kaslı bir adam hoca diye koymuş. Bu adam bana ne önerebilir ki?
Bide diyetisyen konusun da da bende senin gibi düşündüğümden hiç gitme gereği duymadım.
Ama sen beni gayet bilgilendirdin teşekkür ederim antrenorümmm

Son düzenleme:
he heyyyyy 5 milimi yaptım geldim, duşa gidiyorum şimdi. ya kim sormuştu boyumu hepsini okuyunca karıştırdım. boyum 157 olunca 58 küsür kilo bana fazla geliyor. benim ideal kilom 52 falan çıkıyor, doğum yaptığım için ama ben zayıf hiç olmadım, zayıf olmak istiyorum o yüzden 49 hedefim. ama 49 yakışmazsa alıveririm 2 kilocuk, ondan kolay bişi yok nasılsa:) 2-3 paket çikolataya bakar:):):):):))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…