- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Günaydııııııııııınnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
1 kilo veremesemde 700 gram vermişim. Çok çabaladım bu hafta anca bu kadar oldu heheh
çok teşekkür ederim, siz de beni çok mutlu ettiniz aranıza alarak. eşim bile şoklarda, hiç inanmıyor başaracağıma, en fazla 55-54 e düşer kalırsın diyor, onu da utandırmalıyım artık bu gurur meselesine döndügrup motivasyonu bambaşka, isteyen birini imkan varsa faydalandırmak lazım tabi, en ona fayda hem bize:)
benimkinin motivasyon şekli bu, çünkü ben yaparsın deyince değil yapamazsın deyince gaza geliyorum diye sanırım:)
ben şimdi 5 mile gidiyorum leslie beni bekler. öğleden sonra gün var, inş. sevdiğim şeylerden yapmamıştır komşucum da yemem pek bişi, oğlana yediririm:):):):) öpüyorum hepinizi, bugün ne öpücüklüyüm şap şup:):):)
Zeynep, bugunlerın kıymetını bıl.
Kızımın bezlenmıyor olması bıle benı ne kadar uzdu anlatamam.
-oysa sevınır bır anne dı mı-
Sutten kesme donemı yaklasıyor ve ben uzaklassın dıye ne yapayım dıye dusunuyorum, cogu zaman.
Buyumelerı cok kotu!!!
Helal olsun çok da iyi olmuş, benm sonuca baksanaacil spor acil motiveye geri dönüş..çok acilll...
Biz de mutluyuz hep birlikte başariciiizzz tatlımm
Vayy Leslie hee koş koşşş..ben de bu ay haftasonu araştıracağım ve spor salonuna gideceğim seversem devam sevmezsem evde Leslie de yapabilen için çok güzel bencee
Ama 49 a düşersn istedikten sonra yok eğer olumsuz motive istersen dee..yapamaz kii yapamaz kiii
Canin en guzel zamanlari bi anne deyisi var icim eriyor bitiyorum resmenne guzel sana ki bu zamana kadar emzirmissin darisi bana bende cok istiyorum 2yasina kadar emzirmdyi ama oglum ister mi bilmiyorum benimki ara ara memeyi reddediyor o zaman dunyam basima yikiliyor surekli agliyorum yliss dun yazmayi unutmusum esinde amma tuhafmis boyunu bilmiyorum ama kilon iyi ben bu kiloda olsam esim surwkli biseyler yedirir kilo alyim diye onun yuzune bu kilodayim sut olsun diyediye beni bu hala getirdi bide kkimdi hatirlamiyorum boyumu sormustu 1.65
Olsun bebiş panik yok ya halledicez. Ya ben spora gidiyorum ama evde de leslie yapmaya karar verdim her gün olmasa da 2 3 gün yapıcam. Dün plates hocasıyla konuştum dedim benim kollarımı zayıflatmam için bir yöntem söyleyin. Kadın baktı omzuma kollarıma çok zor dedi ya. Hep kas olmuşum. Omur ve kol çalışma artık dedi. Sen kilo verdikçe kollarında zayıflar ama dumbel la çalışma dedi. Canımı sıktı ya. Benim hocam veriyo elime dumbel ı hadi çalış. Napsam bilemedim. Herkül gibi kollarım olcak galiba. Narin olaydım iyiydi.
Sen nasılsın bugün kaptan-ı Hilalim?
Fulişimm bence de dumbel la çok devam etme ama..bana da olmuştu bi ara ben zayıflasın derken baktım kas oluyor, ya da çok hafif kilolarla çalış yani..zaman ve enerji bulursan evde de yaparsın tabi
Ben iyiyim ya nolsun bi gelişme yok hayatımda kendimden başkaben durmam değişip gelişirim arkadaş, banane içim hala buruk ama kısmet be fulişim hayırlısı her şeyn
günaydınnnnnnn hayırlıı cumalarr ahhhh hilalim öle üzdünn kü beni dünben bu günn perşembe sanıyorumm..ama şimdi burda mesajını görünce kendime geldim..benim pc saati tarihi elle ayarlıyoruz accık rahmetlide kendileri... ayarladım açılmadı meğersem perşembe sanıyom ya perşembe yapmışım tarihii...
kilo sonucum birazdan
Olsun bebiş panik yok ya halledicez. Ya ben spora gidiyorum ama evde de leslie yapmaya karar verdim her gün olmasa da 2 3 gün yapıcam. Dün plates hocasıyla konuştum dedim benim kollarımı zayıflatmam için bir yöntem söyleyin. Kadın baktı omzuma kollarıma çok zor dedi ya. Hep kas olmuşum. Omur ve kol çalışma artık dedi. Sen kilo verdikçe kollarında zayıflar ama dumbel la çalışma dedi. Canımı sıktı ya. Benim hocam veriyo elime dumbel ı hadi çalış. Napsam bilemedim. Herkül gibi kollarım olcak galiba. Narin olaydım iyiydi.
Sen nasılsın bugün kaptan-ı Hilalim?
hilallimmmmmmmmmmm açıklamalarımı yaptımm bebeğim...28.03.2013
kelebek.hill su:+ spor:- menü:+ mesaj:19
degua su:+ spor:+ menü:+ mesaj:13
fulias su:+ spor:+ menü:+ mesaj:22
mahurbeste su:+ spor:+ menü:+ mesaj:11
melikea123 su:+ spor:+ menü:+ mesaj:15
tubish13 su:+ spor:+ menü:+ mesaj:11
az_uz su:+ spor:+ menü:+ mesaj:5
yliss su:+ spor:+ menü:+ mesaj:19
concept su:+ spor:+ menü:+ mesaj:25
fatos0808 su:+ spor: +menü: var tabi ama yazamadımki dünn hal mı koydun sen bendebide kaynanamlara gittim aras ağladı babane babane allahtan severim annemi gittik ordaydım menümü yazamadım mesaj: nerdesin fatoşumm??
berenvildan su: spor: menü: mesaj: nerelerdesin beroşvildoşşş???
lethem su: spor: menü: mesaj: dün yazdın da görmedim mi acaba kız?? başlığında belirt yazdınsa,çok mesaj oluyor artık çok konuşşkan grup olduk
28.03.2013
kelebek.hill su:+ spor:- menü:+ mesaj:19
degua su:+ spor:+ menü:+ mesaj:13
fulias su:+ spor:+ menü:+ mesaj:22
mahurbeste su:+ spor:+ menü:+ mesaj:11
melikea123 su:+ spor:+ menü:+ mesaj:15
tubish13 su:+ spor:+ menü:+ mesaj:11
az_uz su:+ spor:+ menü:+ mesaj:5
yliss su:+ spor:+ menü:+ mesaj:19
concept su:+ spor:+ menü:+ mesaj:25
fatos0808 su: spor: menü: mesaj: nerdesin fatoşumm??
berenvildan su: spor: menü: mesaj: nerelerdesin beroşvildoşşş???
lethem su: spor: menü: mesaj: dün yazdın da görmedim mi acaba kız?? başlığında belirt yazdınsa,çok mesaj oluyor artık çok konuşşkan grup olduk
başkan yardımmmcımmm fulyammmmmmmm hani tebrikkk bakımm 2.8 bu canımmm benimmm sanada***6.TAKIM 302. ETAP***
fatos0808(84.5/81,7/2,8/%3,31)
berenvildan(59.4//)
kelebek.hill(61.7/62.3/-0.6/-%0.97)
lethem(47/46.8/0,2/%0.43)
tubish(74.9/74/0.9/%1,2)
degua(73.8/73.4/0.4/%0.54)
mahurbeste(80.7//)
fulias(56.2/55.5/0.7/%1.24)
melikea123(91/91.9/-0.9/-%0.33)300.etapta izne ayrılmıştı, kilosu 3'e bölündü.
6.Takım Ortalama=
Ben gördüklerimi yazdım, listeden alıntılama yaparak kilo eklerseniz memnun olurum
Fatoş eklendi
günaydınnnnnnn hayırlıı cumalarr ahhhh hilalim öle üzdünn kü beni dünben bu günn perşembe sanıyorumm..ama şimdi burda mesajını görünce kendime geldim..benim pc saati tarihi elle ayarlıyoruz accık rahmetlide kendileri... ayarladım açılmadı meğersem perşembe sanıyom ya perşembe yapmışım tarihii...
kilo sonucum birazdan
İyi ol hilalim hep pozitif düşün güzel şeyler düşün biraz için rahatlar iyi gelir. Dumbel eve de aldım 1.5 kilo. Sporda çalışmıycam eve gelince hafif kol hareketleri yapıcam artık. 20 dk yürüyüş yapıyordum onu 40 dk ya çıkarıcam 10 dk ayakta bisiklet geri kalanı da mekik ve bacak olarak ayarladım şimdilik sporu.
Fatoş abla güldürdün beni ya hahahahaha
hilallimmmmmmmmmmm açıklamalarımı yaptımm bebeğim...
Ince kollarım olsun, agırlıgım hafıf olsun, kas sadece gorevını yapacak kadar olsun dıyorsan..
dumbbell kullanmayacaksın
et sut..vb proteın agırlıklı gıdaları dıkkatlı tuketeceksın.
Sıvı onemlı.
toksıfıkasyon destekleyıcı, bosalım yanlısı gıdalara yoneleceksın.. (az meyve cok sebze)
kalp dolasım sıstemı (cardıo) calısacaksın.
ıcınde "up" gecen hareketlerı yapmayacaksın.
pırınc pılavı degıl bulgur pılavı tuketeceksın.
vucud dırencın dusmesın dıye antı-oksıdan -kırmızı gıdalar..- tuketeceksın.
mesela spor yaptın agrıların var (kas olusuyor)
spor yaptın (ılkkez yaptıgın zaman) ınanılmaz kasınıyorsun (kan kosuyor ve sen ıncelıyorsun)
ama bence yapma:)
ben tartıda kendımı agır gormeyı cok severım. (tabı yag oranı dusukken:))
Zaten bu saatten sonra ınce narın bırı olamam.
Ama ıstedıgın kollarım ıncelsın,, vucudum ıyı dıyorsan.
Lokal calısmalar -takdır edersın kı- kılo vermek kadar kolay degıl.
Ay hesabı ıle degıl daha uzun surelı hesaplar yapmalısın.
bır de su var kas oranı az olan kılo almaya cok musaıttır.
(dıyeceksın kı senın cok da ne oluyor...benım kadar yemıyorsundur:))
ps: kusura bakma bıraz sert konusuyor olabılırım. yontulmus halım
ınan normalde daha sert konusurum. meslekı hastalık.
başkan yardımmmcımmm fulyammmmmmmm hani tebrikkk bakımm 2.8 bu canımmm benimmm sanadaharikasın bu hafta..
Fulya.. keske bı dıyetısyen onerebılsem.
Bızım dıyetısyenler tek odaklı calısıyorlar- maalesef (tabı hepsı degıldır, mutlaka vardır bıyerlerde Ins)
neredeler ben de bılmıyorum.
Bızım ekıp ıcın dıyetısyen aradık durduk...bul bulabılırsen.
beslenme denıldıgınde gıdalar kadar egzersız de akla gelır ama maalesef bıze spor ıle bırbır ılgılı doktor da az.
hatta hep bır ıkı kısıden bahsedılır.
Amac kılo vermekse..tum dıyetısyenler aynı.
Hatta "bu dıyetısyen muthıs" denıldıgınde hep kapı "herseyden yedırıyor yıne de verıyorum"a cıkıyor.
Yaw zaten onun ısı o!!!
az yedırırse..bunu sen de yaparsın sonuc kacınılmaz. mutlaka kılo verırsın.
Ya sımdı benı de konusturdun Fulya.
Ben Hollanda ayaklı bı antrenorum.
Ve maalesef hep ıthal gıda uzm ve ıthal dıyetısyenlerle calısmak zorunda kalıyoruz.
Aslında cok guzel yayınlar var, kendını gelıstırebılırsın.
Ama benım ısım degıl kı.. nıye masraf yapayım dersın. haklısın.
Her ay okul okur gıbı takıp edıyorum yayınları. tabı ben kaz gelecek yere tavuk verıyorum.
Benım ılk profesynellıgım tenıs ıdı.
Ve senın o kolları erıtmen..mumkun ama nasıl:))
kıyafetler konusunda sıkıntı cekmıyorsan (kolların sebebı ıle belı bol seyler gıymek zorunda kalmak gıbı)
bırak yazık etmeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?