- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
Benim canım grup üyelerim birkaç konuyu paylaşmak isterim:
1- Pazar günleri cumartesi ve pazarın menüsü,suyu ve sporu toplu olarak yazılacak ve ben ya da fulias tarafından denetimi yapılacaktır.Her gün menü-su-spor bildirirken bunu başlıkta yazarak belirtelim ki gözden kaçmasın Sayım yapan arkadaşlar, gece 12 den önce liste hazırlamayalım daha mesaj yazan arkadaşlar olabiliyor, ertesi sabah giremeyecekseniz dert etmeyin,ertesi akşama hazırlayın lütfen
2-Menüsünü paylaşmayanlar da bizden 1 adet - kazanacaktır. Haftaiçi kimlerin su-spor-menü listesi hazırlayacağı aldığı - lere göre belirlenecektir. Yani hiç eksiniz yoksa yüksek ihitmal liste hazırlamayacaksınız Haftasonları denetimi ve toplu denetim ben ve fuliasın sabit.
3-Mesaj sayısını 1-2-3-...şekilnde belirtmeseniz de son mesajınızı o gün çıkmadan belirtirseniz çok iyi olur. (hatta belirtmezseniz o arkadaş belirttiğiniz kadarını baz alabilir diye düşündüm,düzeltmediğiniz,ben şu kadar sayıda mesaj yazdım demediğiniz takdirde mesaj sayınız eksik yazılmış olur,bu da bir nevi ceza yorumlarınızı bekliyorum.Çünkü bu da ana kurallarda yazan uyulması gereken bir zorunluluk aslında.O gün sonundaki kendi mesajlarınızı saymak için en kolay yol, profilinizde etkinliklerimde kendi adınıza tıklayın ve o gün yazdığınız mesajları toplu olarak gördüğünüzden kolayca saymış olursunuz)
4-Haftalık 30 mesaj sınırı altında kalanlar biliyorsunuz ki 2 hafta tekrarlandığı takdirde gruptan çıkarılmak zorunda, bu kurallarda yazılı çünkü; insiyatif kısmını, mazeretleri hep beraber değerlendiririz,ancak lütfen dikkat etmeye çalışalım.
5-Haftalık kilo bildirimi yaparken de paylaşımı yayınlanan listeyi alıntılayarak yapalım.(Yapan arakadaşlara kocaman teşekkür)
6-Grupça alınan karara göre 3 hafta spordan 4 - alan arkadaşımız gruptan ayrılmak zorunda kalacaktır.
Yoruma açık olmak üzere çok dikkat edilmesini istediğim hususlar bunlar kızlar. Bu hafta haftasonu denetimiyle +- ye göre değerlendirip liste hazırlama görevi veriyoruz.[/QUOTE
Kizlar grup kurallari olarak bunlara dikkat edicem degil mi?
Bir de en alta kilo cetvelini nerden ekliyecegimi bulamadim
bebişim kıyamam ben sana yaaa... var ya bi gün gelecek ve uzak değil, o gün gelince üzüldüğün şu durum için döktüğün gözyaşlarına hayret edip gülecek ve kendini böyle üzdüğün için hayıflanacaksın. ben şimdi bi düşünüyorum geçmişte yaşadığım şeyleri ve amma safmışım diyorum, çok sulugözümdür de, saçma sapan şeylere ağlarım. şu pınarın reklamı var ya yürüdüm yürüdüm pınarla büyüdüm... ben ona bile ağlıyorum, düşün artık beni:) ama artık katılaşmak istiyorum, kendini yıpratmaktan başka birşeye yaramıyor. senin üzüldüğünün çeyreği kadar üzenin vicdanı sızlamıyorkimsenin bizi üzmesine izin yok!
ben eski yazilari okurken kabul edilmisim bile:) Harikaaaa.
Hosbulduk. Bir haftadir ne spor ne de rejim yapiyordum. Ustune tatlilar, cikolatalar almis basini gidiyordu. Mesajini gorunce cesaretimi toplayip tartildim 76 kiloyum. Yani 1 kilo almisim.ama su an benim icin sorun degil cunku nasil verebilecegimi biliyorum ve bu kilo aldigim son kilo.
adim Ceyda ankarada yasiyorum. Bankaciydim ayrildim isten. Simdi evde 3 yasindaki kizimi buyutuyorum. 90 dan 75 kiloya 3.5 ayda indim.Boyum 1.65 hedef kilom 59. Evlendigimde 55 kiloydum amacim gelinligimin icine girebilmek (spor yaptigim icin sikilasirim ve 59 kilo ile sigarim diye dusunuyorum)
Sporla incelir o bacaklar hiç sıkıntı yapma. Beli nerden ölçüyolardı hatırlamıyorum. Bu akşam ölçtürcem kendimi hocaya. Sana tam yerini bildiririm
Hoşgeldin Ceydaaaaaaaaaaaaaçok iyi kilo vermişsin valla tebrikler
Bende fulya memnun oldum kaptanımız Hilalin yardımcisiyim
Ben ilk mesajını okuduğumda takıma alınacağını zaten hisetmiştim. Bu kadar azimli birini kaçırmak olmazdı
niye kimse yazmıyorrr :S
kızlar tebrikler özellikleee fatoşum alkış sanane güzel gitmiş kilocuklar maşallah
kelebeğim üzülme geri vereceğine inanıyorum ben
bende 400 gr verdim bu hafta 4 gün resmen dürümle beslendim ama kg vermişim geçen hafta spor yapıp gram oynamamıştım regl haftamada girdigim halde 60 ım tam :) haftaya 59 ları göreceğim inşallah
canım rakibem çok normal sen şuan en stresli zamandasın vericeksin inşallah
Orası öyle ama ama bunu ilerde görceeem için şu an göremem :) desem de aslında şu an çok kötü değilim, biz ayrıldık artık benim sevgilim askerdeydi öldü benim için...ama ben iyiym nefret doluyum şu an, ilk şoku atlattım...
Hoşgeldin ceydacım, kaydettim bilgilerini, kurallar ilk sayfada yazıyor bizim kendimize özgü kurallarımızı da birazdan eklcem senin içinAllah bağışlasın kızını
Aynen ben de öyle düşündüm fulişim
Pişt
Hay maşallah yavrum mütişsin...ben de bu hafta kendimi toplayıp vercem hemen, 62 ye takıldım yahu...
anladım fıstık.talafisi olursa arada banada oluyo. haklısın bi zamndan sonra şeker açlığı başlıyo insandatabikide içeceğim onun için sporumuda fazladan yaptım zaten yarım yedim durduk yere tatlı krizleri geliyor canım tatlı istiyor önceden hiç böyle bir şey olmazdı ama uzun zamandır meyve yemeyi unutuyorum çayı kahveyi hep şekersiz içiyorum ondan olabilir sanırım :S
canga böyle fıstıklı çikolatalı karamelli bi çikolata fena bişymenüm:
sabah:1 fincan çay ssat(9 gibi)
saat 11 gibi 1 fincan filtre kahve
öğle:1 kase çorba
1 ufak karnı yarık
4-5 kaşık pirinç pilavı
akşam:3 kaşık falan nohut
3 kaşık patates mıklası
2-3 kaşık pilav
yarım canga yedim :S
şimdide 1 fincan nescafe içeceğim: toplam kalori:1400[/QUOTE
bu canga olayini anlamadim, nedir o
ben girişte :84.2***6.TAKIM 302. ETAP***
fatos0808(84,5//)
berenvildan(59,4//)
kelebek.hill(61,7/62,3/-0,6/-%0,97)
lethem(47/46,8/0,2/%0,43)
tubish(74,9/74/0,9/%1,2)
degua(73,8//)
mahurbeste(80,7//)
fulias(56,2//)
melikea123(91//)300.etapta izne ayrılmıştı, kilosu 3'e bölündü.
6.Takım Ortalama=
Ben gördüklerimi yazdım, listeden alıntılama yaparak kilo eklerseniz memnun olurum
geçen hafta :80.7
bu hafta ise :79.8
sanah gidip bizzat 3 farklı tartıda tartıldım canlar
kızlar konu dışı olacak kaptanımızdan ve sizden özür diliyorum hepimiz bayanız ve böyle bir projeye imza atmalıyız diye düşünüyorum
Tecavüze Uğrayan Kızım İçin Adalet İstiyorum! İmza Kampanyası - imza.la
canım rakibem çok normal sen şuan en stresli zamandasın vericeksin inşallah
hoşgeldin Ceyda ablacım . sevilay ben çokk memnun oldum ve gruba alındığına çok sevindimben eski yazilari okurken kabul edilmisim bile:) Harikaaaa.
Hosbulduk. Bir haftadir ne spor ne de rejim yapiyordum. Ustune tatlilar, cikolatalar almis basini gidiyordu. Mesajini gorunce cesaretimi toplayip tartildim 76 kiloyum. Yani 1 kilo almisim.ama su an benim icin sorun degil cunku nasil verebilecegimi biliyorum ve bu kilo aldigim son kilo.
adim Ceyda ankarada yasiyorum. Bankaciydim ayrildim isten. Simdi evde 3 yasindaki kizimi buyutuyorum. 90 dan 75 kiloya 3.5 ayda indim.Boyum 1.65 hedef kilom 59. Evlendigimde 55 kiloydum amacim gelinligimin icine girebilmek (spor yaptigim icin sikilasirim ve 59 kilo ile sigarim diye dusunuyorum)
canım sen hukuk falan mı okumuştun
Canım imzaladım ama işe yarar mı bilemiyorum, çok büyük ses uyandırmaları lazım...
ayrıca hakimlere kızamıyorum bazen ve gözümüzle görmüyoruz önyargılı olmayın..
gözümle gördüğüm bi kaç olaydan bahsedeyim: kız 1 yaşında oğlan 20 lerde, beraber olmuşlar, ayrılınca kız bana tecavüz etti diye dava açmış, ağlıyor zırlıyorr...ancak ailesinin bile açıklamaları çelişkili...ve ben oğlanı arkadaşlarıyla kendi aralarında konuşurken duydum; abi bu kadar olur diyorlar, beraber olduk güzelce ayrılınca dava açtı..bu da olabiliyor ve kız 15 ten küçük olduğundan cinsel istismara giriyor yani rıza olsa dahi ortada suç var. Ama bence rıza da var, kız gece evden kaçmış çünkü annesi anlatıyor, gecenin 2 sinde dışarı çıkmış kapıyı da açık bırakmış geri döncekmiş,dönmemiş o gece....ve sonra bi kaç kez daha evden kaçtığı olmuş... yargı o gence ceza verecek ama o genç oğlanın tek suçu cahil bi kızla beraber olmak ve kanunu bilmemek belki...
kesinlikle mağdur çok ama bu şekilde kanunu kullanmaya çalışan da çok..
hakim kolay kolay beraat vermez çünkü böyle suçlarda, tecavüze uğrayanın her şeyi araştırılır, zor varsa doktor raporunda çıkar, fail de belliyse daha kolay olur, ama kanıt bulamazsa hakim istediğiniz kadar ses getirin gene ceza veremez, çünkü masumiyet karinesi vardır, bir kişi suçlu olduğu ıspatlanıncaya kadar masumdur ne yazık ki...
ayrıca bir de o kişi 2 gün sonra serbest bırakıldıysa tutuksuz yargılanıyor demek de olabilir, bu ceza almayacağı anlamına gelmez, yeterince delil henüz toplanamamıştır sadece... umarım suçluysa en ağır cezayı çeker o kişi,kişiler...
uzun yazmışım ama alanımolunca duramadım :)
Canım imzaladım ama işe yarar mı bilemiyorum, çok büyük ses uyandırmaları lazım...
ayrıca hakimlere kızamıyorum bazen ve gözümüzle görmüyoruz önyargılı olmayın..
gözümle gördüğüm bi kaç olaydan bahsedeyim: kız 1 yaşında oğlan 20 lerde, beraber olmuşlar, ayrılınca kız bana tecavüz etti diye dava açmış, ağlıyor zırlıyorr...ancak ailesinin bile açıklamaları çelişkili...ve ben oğlanı arkadaşlarıyla kendi aralarında konuşurken duydum; abi bu kadar olur diyorlar, beraber olduk güzelce ayrılınca dava açtı..bu da olabiliyor ve kız 15 ten küçük olduğundan cinsel istismara giriyor yani rıza olsa dahi ortada suç var. Ama bence rıza da var, kız gece evden kaçmış çünkü annesi anlatıyor, gecenin 2 sinde dışarı çıkmış kapıyı da açık bırakmış geri döncekmiş,dönmemiş o gece....ve sonra bi kaç kez daha evden kaçtığı olmuş... yargı o gence ceza verecek ama o genç oğlanın tek suçu cahil bi kızla beraber olmak ve kanunu bilmemek belki...
kesinlikle mağdur çok ama bu şekilde kanunu kullanmaya çalışan da çok..
hakim kolay kolay beraat vermez çünkü böyle suçlarda, tecavüze uğrayanın her şeyi araştırılır, zor varsa doktor raporunda çıkar, fail de belliyse daha kolay olur, ama kanıt bulamazsa hakim istediğiniz kadar ses getirin gene ceza veremez, çünkü masumiyet karinesi vardır, bir kişi suçlu olduğu ıspatlanıncaya kadar masumdur ne yazık ki...
ayrıca bir de o kişi 2 gün sonra serbest bırakıldıysa tutuksuz yargılanıyor demek de olabilir, bu ceza almayacağı anlamına gelmez, yeterince delil henüz toplanamamıştır sadece... umarım suçluysa en ağır cezayı çeker o kişi,kişiler...
uzun yazmışım ama alanımolunca duramadım :)
İnş medi yaa..haftaya daha iyi olsun grubumuz harika moda girid ben de vermeliyimm
canım sen hukuk falan mı okumuştun
uzun olabilir de okurken sıkılmadım o tip olaylar bende çok duydum ama ülke şartlarında kaç kız tecavüz edildikten sonra ailesince öldürülüyor veya daha kötü yollara gidiyor bilinen bir olay bu zaten kanunlar belli iken hakimlere bir şey diyemem kötü olanda kanunlar yani dilsiz bir insana kusura bakmayın sen bağırmamışsın razıydın denmez örneğin benimde bir özelliğim vardır bir şeyden çok korkarsam konuşamam tabi olayların içinde olan sensin daha neler görmüştürsün sen böyle
Kız 14 yaşında olcak bu arada yanlış yazmışım :)
Tabi ki canım mağdur da çok, ama ben sadece her zaman yargıya bak ya serbest bıraktı deyip geçen kesim çok fazla onlar için dedim "Yargıya önyargılı davranmak" da yanlış, oysa ki hakim kafasına göre hareket edemez, takdir yetkisinde olmayan çok konu var... bu buysa cezası şudur yazar genelde özellikle ceza hukukunda bu böyledir, kolay değil yanisıkılmadan okumana sevindim
çookk olay görüorum şekerim çokkk..neler var, kaç kavganın ortasında kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?