Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar tebrikler özellikleee fatoşum alkış sana ne güzel gitmiş kilocuklar maşallah
kelebeğim üzülme geri vereceğine inanıyorum ben
bende 400 gr verdim bu hafta 4 gün resmen dürümle beslendim ama kg vermişim geçen hafta spor yapıp gram oynamamıştım regl haftamada girdigim halde 60 ım tam :) haftaya 59 ları göreceğim inşallah

Orası öyle ama ama bunu ilerde görceeem için şu an göremem :) desem de aslında şu an çok kötü değilim, biz ayrıldık artık benim sevgilim askerdeydi öldü benim için...ama ben iyiym nefret doluyum şu an, ilk şoku atlattım...

Hoşgeldin ceydacım, kaydettim bilgilerini, kurallar ilk sayfada yazıyor bizim kendimize özgü kurallarımızı da birazdan eklcem senin için Allah bağışlasın kızını

Aynen ben de öyle düşündüm fulişim

niye kimse yazmıyorrr :S

Pişt

Hay maşallah yavrum mütişsin...ben de bu hafta kendimi toplayıp vercem hemen, 62 ye takıldım yahu...

canım rakibem çok normal sen şuan en stresli zamandasın vericeksin inşallah

Benim canım grup üyelerim birkaç konuyu paylaşmak isterim:

1- Pazar günleri cumartesi ve pazarın menüsü,suyu ve sporu toplu olarak yazılacak ve ben ya da fulias tarafından denetimi yapılacaktır.Her gün menü-su-spor bildirirken bunu başlıkta yazarak belirtelim ki gözden kaçmasın Sayım yapan arkadaşlar, gece 12 den önce liste hazırlamayalım daha mesaj yazan arkadaşlar olabiliyor, ertesi sabah giremeyecekseniz dert etmeyin,ertesi akşama hazırlayın lütfen

2-Menüsünü paylaşmayanlar da bizden 1 adet - kazanacaktır. Haftaiçi kimlerin su-spor-menü listesi hazırlayacağı aldığı - lere göre belirlenecektir. Yani hiç eksiniz yoksa yüksek ihitmal liste hazırlamayacaksınız Haftasonları denetimi ve toplu denetim ben ve fuliasın sabit.

3-Mesaj sayısını 1-2-3-...şekilnde belirtmeseniz de son mesajınızı o gün çıkmadan belirtirseniz çok iyi olur. (hatta belirtmezseniz o arkadaş belirttiğiniz kadarını baz alabilir diye düşündüm,düzeltmediğiniz,ben şu kadar sayıda mesaj yazdım demediğiniz takdirde mesaj sayınız eksik yazılmış olur,bu da bir nevi ceza yorumlarınızı bekliyorum.Çünkü bu da ana kurallarda yazan uyulması gereken bir zorunluluk aslında.O gün sonundaki kendi mesajlarınızı saymak için en kolay yol, profilinizde etkinliklerimde kendi adınıza tıklayın ve o gün yazdığınız mesajları toplu olarak gördüğünüzden kolayca saymış olursunuz)

4-Haftalık 30 mesaj sınırı altında kalanlar biliyorsunuz ki 2 hafta tekrarlandığı takdirde gruptan çıkarılmak zorunda, bu kurallarda yazılı çünkü; insiyatif kısmını, mazeretleri hep beraber değerlendiririz,ancak lütfen dikkat etmeye çalışalım.

5-Haftalık kilo bildirimi yaparken de paylaşımı yayınlanan listeyi alıntılayarak yapalım.(Yapan arakadaşlara kocaman teşekkür)

6-Grupça alınan karara göre 3 hafta spordan 4 kez -(eksi) alan arkadaş gruptan ayrılmak zorunda kalacaktır. (Geçerli mazeretler değerlendirme dışıdır.)

Haftasonu toplu değerlendirme yapıp haftaiçinde kimlerin listeleme yapacağını duyururum.

anladım fıstık.talafisi olursa arada banada oluyo. haklısın bi zamndan sonra şeker açlığı başlıyo insanda

Canım imzaladım ama işe yarar mı bilemiyorum, çok büyük ses uyandırmaları lazım...
ayrıca hakimlere kızamıyorum bazen ve gözümüzle görmüyoruz önyargılı olmayın..
gözümle gördüğüm bi kaç olaydan bahsedeyim: kız 14 yaşında oğlan 20 lerde, beraber olmuşlar, ayrılınca kız bana tecavüz etti diye dava açmış, ağlıyor zırlıyorr...ancak ailesinin bile açıklamaları çelişkili...ve ben oğlanı arkadaşlarıyla kendi aralarında konuşurken duydum; abi bu kadar olur diyorlar, beraber olduk güzelce ayrılınca dava açtı..bu da olabiliyor ve kız 15 ten küçük olduğundan cinsel istismara giriyor yani rıza olsa dahi ortada suç var. Ama bence rıza da var, kız gece evden kaçmış çünkü annesi anlatıyor, gecenin 2 sinde dışarı çıkmış kapıyı da açık bırakmış geri döncekmiş,dönmemiş o gece....ve sonra bi kaç kez daha evden kaçtığı olmuş... yargı o gence ceza verecek ama o genç oğlanın tek suçu cahil bi kızla beraber olmak ve kanunu bilmemek belki...
kesinlikle mağdur çok ama bu şekilde kanunu kullanmaya çalışan da çok..
hakim kolay kolay beraat vermez çünkü böyle suçlarda, tecavüze uğrayanın her şeyi araştırılır, zor varsa doktor raporunda çıkar, fail de belliyse daha kolay olur, ama kanıt bulamazsa hakim istediğiniz kadar ses getirin gene ceza veremez, çünkü masumiyet karinesi vardır, bir kişi suçlu olduğu ıspatlanıncaya kadar masumdur ne yazık ki...

ayrıca bir de o kişi 2 gün sonra serbest bırakıldıysa tutuksuz yargılanıyor demek de olabilir, bu ceza almayacağı anlamına gelmez, yeterince delil henüz toplanamamıştır sadece... umarım suçluysa en ağır cezayı çeker o kişi,kişiler...

uzun yazmışım ama alanımolunca duramadım :)

canım rakibem çok normal sen şuan en stresli zamandasın vericeksin inşallah

İnş medi yaa..haftaya daha iyi olsun grubumuz harika moda girid ben de vermeliyimm

Son düzenleme:
***6.TAKIM 302. ETAP***

fatos0808(84.5/81,7/2,8/%3,31)
berenvildan(59.4//)
kelebek.hill(61.7/62.3/-0.6/-%0.97)
lethem(47/46.8/0,2/%0.43)
tubish(74.9/74/0.9/%1,2)
degua(73.8/73.4/0.4/%0.54)
mahurbeste(80.7/79,8/0,9/%1,11)
fulias(56.2/55.5/0.7/%1.24)
melikea123(91/91.9/-0.9/-%0.33)300.etapta izne ayrılmıştı, kilosu 3'e bölündü.

6.Takım Ortalama=

Ben gördüklerimi yazdım, listeden alıntılama yaparak kilo eklerseniz memnun olurum

Mahur eklendi

hoşgeldin Ceyda ablacım . sevilay ben çokk memnun oldum ve gruba alındığına çok sevindim

***6.TAKIM 302. ETAP***

fatos0808(84.5/81,7/2,8/%3,31)
berenvildan(59.4//)bildirimde bulunmadı
kelebek.hill(61.7/62.3/-0.6/-%0.97)
lethem(47/46.8/0,2/%0.43)
tubish(74.9/74/0.9/%1,2)
degua(73.8/73.4/0.4/%0.54)
mahurbeste(80.7/79,8/0,9/%1,11)
fulias(56.2/55.5/0.7/%1.24)
melikea123(91/91.9/-0.9/-%0.33)300.etapta izne ayrılmıştı, kilosu 3'e bölündü.

6.Takım Ortalama=%0.73

Kızlar şimdilik bu şekilde kardeş takıma veriyorum, berenvildanı bekleriz biraz daha...

Son düzenleme:
canım sen hukuk falan mı okumuştun

uzun olabilir de okurken sıkılmadım o tip olaylar bende çok duydum ama ülke şartlarında kaç kız tecavüz edildikten sonra ailesince öldürülüyor veya daha kötü yollara gidiyor bilinen bir olay bu zaten kanunlar belli iken hakimlere bir şey diyemem kötü olanda kanunlar yani dilsiz bir insana kusura bakmayın sen bağırmamışsın razıydın denmez örneğin benimde bir özelliğim vardır bir şeyden çok korkarsam konuşamam tabi olayların içinde olan sensin daha neler görmüştürsün sen böyle

Kız 14 yaşında olcak bu arada yanlış yazmışım :)

Tabi ki canım mağdur da çok, ama ben sadece her zaman yargıya bak ya serbest bıraktı deyip geçen kesim çok fazla onlar için dedim "Yargıya önyargılı davranmak" da yanlış, oysa ki hakim kafasına göre hareket edemez, takdir yetkisinde olmayan çok konu var... bu buysa cezası şudur yazar genelde özellikle ceza hukukunda bu böyledir, kolay değil yani sıkılmadan okumana sevindim

çookk olay görüorum şekerim çokkk..neler var, kaç kavganın ortasında kaldım

Son düzenleme:

kazansamda hukuk okusam çok adrenalinli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…