kilom 92,9 izinden sonr + ile döndüm maalesef kaptanımm:S
takımdan özür dilerim cezam neyse razıyım:2:
evet canım unutuyorum arada ama son mesajımda mutlaka yazıyorum sonra sayımı sayan için çok zor oluyor cidden .. bu arada teşekkür ederim btanem o senin güzelliğin tatlılığın :) bende suratlar çıkmıyo hiç görmedim
Hepinizi gonulden tebrik ediyorum. Harika bir ekip olmussunuz. Masada oturup sohbet eden 40 yillik dostlar gibisiniz. Masallah diyelim nazar deymesin:) Forumun sadece son 15 gunluk kismini okuyabildim. O kadar icten ve o kadar pozitifsiniz ki bayildim enerjinize. Kendimi o kadar kaptirmisim ki Kaptan hilal'in sikintisini aktarmasi ve sizlerin onu mesajla desteklemesini okurken cok duygulandigimi farkettim.
son 2 haftayi okurken ekibe 1 kisiyi daha alacaginizi okumustum ve 'iste o benim 'dedim kendi kendime ve cok heycanlandim. Ilerleyen sayfalarda concept, az-uz ve yliss arkadaslarin gruba dahil olmasi ile planlarim suya dustu. Kendim icin uzulurken arkadaslar icin sevindim. Onlarla birlikte grubun enerjisinin de arttigini farkettim. Bu kadar okuduktan sonra mesj atmadan gecemeyecegimi farkettim.
ben 31 yasindayim 1 cocugum var ve su an ev hanimiyim. 90 kilodan kendi mucadelemle 75 kiloya dustum ama son bir haftadir, gunde 1.5 saat spor yapan ben 5 dk bile spor yapamiyor, rejimimi hic uygulayamiyorum. Bu 1 hafta beni cok korkutuyor acilen motivasyonumu duzeltmem gerek deyip sizi okudum ve siteye de bu gun uye oldum.
lafin kisasi, su anda bos yeriniz olmadigini biliyorum ama aklinizin bir kosesinde olmayi istiyorum. Ben sizleri okumaya devam edicem guzel haberlerinizi bekliyorum.
Bu ekip basarir, bu ekip birinci olur. Guzel haberlerinizi okumak dilegiyle...
İREMCİM BUGUN CUMA GELIRSEN DURUMUNDAN BAHSEDERMİSİN SENİ MERAK EDİYORUZ
İLKNURun kotasıdaha yenilenmemişmiydi:44:
teli olsaydı sorsaydık keşke tüh hiçsormak aklıma gelmedi:26:
bugun gelir umarım
tatlımmm gunaydın buarada
canga olayı lethemimn en sevdiği çikalata ögünlerde kaçamak yaptığı için dikatimi çekip takılmıştım ordan muhabete girdi canga
selam canım,bizler burda çok güzel bir dostluk ortamı kurduk bende takıma sonradan dahil oldum ama hepsi okdar sıcak gönülleri genişki hemen benide aralarına aldılar takımda 3 haftayı doldurdum 3.6 kg vermişim yani işin özu senin dediğin gibi motivasyon ve enerjide oda bizlerde fazlasıyla var
90kg dan 75 kg ya nekadar zamanda düştüm bilmıyorum ama busenin azimli ve neistediğni bilen biyapın olduğunu gösterir motivasyonunu tekrar sağladığında emınımki arzu ettiğin kglara düşeceksin
şuan bildiğim kadarıyla takımda yer yok ama;
şöyle bi öneri kendimce sana sunabilirim istersen takımdan ayrılayım benim yerime sen dahil olabilirsin takıma.ben gene buralarda olurum ama cuma yarışmalarıma katılmam sen katılırsın
eğerki takımdaki tüm arkadaşlar onaylarsa böylebişey yapılabılır
senin butakımda olmak çok istediğini anladığım için böyle bi öneri sunmak istedim
kızlar gelsin bi durumdeğerlendirmesi yapalım buralarda olursan formu okursan haberin de zaten olacaktıır
Gunaydın herkese..
Ben lısteye dahıl olmayacagım sanırım.
Zaten dıyette 1haftayı da tamamlamadım henuz.
yıne de yazayım..
Pazt 92kg bu sabah 88.6kg
herkese gnydınnnn
hepinize günaydın canlarım benim, çokk mutluyum. oğlum şuan çok acıkmış mızırdıyor ama hemen yazmak istedim kilo bildirip çıkıcam.
salı sabahı 58,8 düm ve bugün 58,300
3 günde 500 gr çok sevinçliyim:) bu arada bunun ne kadarı ödemdir bilmiyorum ama sıkıca olmasa da geçen hafta da dikkat ediyordum, aylardır ekmek yemiyorum, 8 den sonra bişi yemiyorum:)
Sana bı ceza dusunelım.. ne dusunelım.. ne dusunelım..
Spor olmasın cok klasık.
:))
Ya ben ızınde olacagım.. ve sadece 0.9kg alacagım.. aman Allah'ım hayalı bıle guzel.
Ya da basarabılırım bunu ben, mesela ızın ogleye kadarsa evet ya ızın ogleye kadarsa, "sadece" 0.9kg alabılırım:)
bende ço saldım ama izinliyken hadi grupça bana ceza düşünün boynum kıldan ince
Gunaydn kizlar gecmisi okudum bugun biz kilo bildirmiyoruz galiba onun icin kilomu yazmiyorum ayni rutinde sabahkalk kahvalti oglumla iilglendm simdi okuldaym cocuklar sinav oluyor ben de birazck size takilayyim destina88 ne guzel gitmissin ama esinden ayri olmak cok zor ben de bi ara ayriydim hergun aglardm sulugozum bu arada sinif ogrt.yim ondan gidemiyorum dogudan succesfful cok sansliyim muhtesem bi grubum var hepinizi cok seviyorum opuldunuz
yanı dıyorsun kı "kellem onunuzde ya kesın ya sevın.."
Hılaaaaaaaalllll
yanı dıyorsun kı "kellem onunuzde ya kesın ya sevın.."
Hılaaaaaaaalllll
Hepinizi gonulden tebrik ediyorum. Harika bir ekip olmussunuz. Masada oturup sohbet eden 40 yillik dostlar gibisiniz. Masallah diyelim nazar deymesin:) Forumun sadece son 15 gunluk kismini okuyabildim. O kadar icten ve o kadar pozitifsiniz ki bayildim enerjinize. Kendimi o kadar kaptirmisim ki Kaptan hilal'in sikintisini aktarmasi ve sizlerin onu mesajla desteklemesini okurken cok duygulandigimi farkettim.
son 2 haftayi okurken ekibe 1 kisiyi daha alacaginizi okumustum ve 'iste o benim 'dedim kendi kendime ve cok heycanlandim. Ilerleyen sayfalarda concept, az-uz ve yliss arkadaslarin gruba dahil olmasi ile planlarim suya dustu. Kendim icin uzulurken arkadaslar icin sevindim. Onlarla birlikte grubun enerjisinin de arttigini farkettim. Bu kadar okuduktan sonra mesj atmadan gecemeyecegimi farkettim.
ben 31 yasindayim 1 cocugum var ve su an ev hanimiyim. 90 kilodan kendi mucadelemle 75 kiloya dustum ama son bir haftadir, gunde 1.5 saat spor yapan ben 5 dk bile spor yapamiyor, rejimimi hic uygulayamiyorum. Bu 1 hafta beni cok korkutuyor acilen motivasyonumu duzeltmem gerek deyip sizi okudum ve siteye de bu gun uye oldum.
lafin kisasi, su anda bos yeriniz olmadigini biliyorum ama aklinizin bir kosesinde olmayi istiyorum. Ben sizleri okumaya devam edicem guzel haberlerinizi bekliyorum.
Bu ekip basarir, bu ekip birinci olur. Guzel haberlerinizi okumak dilegiyle...
kendimi Türk hukukçularına teslim ediyorum adalete güvenim sonsuz
yazını okudum ve çok duygulandım canım. ben de yazarken dün akşam aşağıda hep senin ismini gördüm, dedim bizi okuyan bir yabancı var:) inş. arkadaşımız olursun, kaptan sana da yeşil ışık yaktı. kaptanımız bi tane valla bana da yer yoktu ama kendi inisiyatifiyle sıkıştırdı beni araya, şimdi onu mahçup etmemek için didiniyorum:) ben de 10 kilo verince dağıldım bir dönem, ne spor ne diyet ama sonra verdiğim kilodan birazını geri alınca dank etti55 e kadar düşmüştüm, şuan 58,300 e seviniyorum kendini sakın salma, gruba giremesen bile. eğer spor yapamayacak kadar bitik hissediyorsan , en azından abur cubur yeme ve akşam 8 den sonra hiç bişi yeme, vermesen de en azından almazsın kilo bu şekilde, bana kilo aldıran şey paket paket çikolata ve cipsler
***6.TAKIM 302. ETAP***
fatos0808(84.5//)
berenvildan(59.4//)
kelebek.hill(61.7/62.3/-0.6/-%0.97)
lethem(47/46.8/0,2/%0.43)
tubish(74.9/74/0.9/%1,2)
degua(73.8/73.4/0.4/%0.54)
mahurbeste(80.7//)
fulias(56.2/55.5/0.7/%1.24)
melikea123(91/91.9/-0.9/-%0.33)300.etapta izne ayrılmıştı, kilosu 3'e bölündü.
6.Takım Ortalama=
Ben gördüklerimi yazdım, listeden alıntılama yaparak kilo eklerseniz memnun olurum
Günaydııııııııııınnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
1 kilo veremesemde 700 gram vermişim. Çok çabaladım bu hafta anca bu kadar oldu heheh
Canım benimm..emin ol hiç pişman etmedin biziii..sen de zaten çok istekli olduğun için kıramamıştım ama helal ki çok iyi kıvırdın bu işi ve hemen uyum sağladıneğer itiraz gelmezse 14 lücez artık, esra yerini bile vermeye kalkmş çünkü...etkilenmiş belli ki...benm grubum ister de ben yapmam mı yavv
çok teşekkür ederim, siz de beni çok mutlu ettiniz aranıza alarak. eşim bile şoklarda, hiç inanmıyor başaracağıma, en fazla 55-54 e düşer kalırsın diyor, onu da utandırmalıyım artık bu gurur meselesine döndügrup motivasyonu bambaşka, isteyen birini imkan varsa faydalandırmak lazım tabi, en ona fayda hem bize:)
aaa kocana söyle seni motive etsin ya. Hedefin neyse başarmadan gitmek yok. Motivasyonun hiç bozulmaz umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?