- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
uu beybi şerefe ozamanbira değil su
İçelim güzelleşelim biraz daha ohh
bu arada bizim liste de kontrol edilmedi zaten....ama sanırm berenvildan girmiycek ya..
Valla kardeş takım listeyi kontrol etmedi sanırım.
Geçen hafta da çok geç cevap vermişlerdi.
Beroşu 4.30 a kadar bekleyelim bence. Gelmezse yapcak bişiy yok
Bence de gelmez artık sanıırm..malesef yani..bu halimizle ve bana rağmen 4. falan olcaz sanırım
bu arada çok çenemiz düşük arkidişler geçmişi okumakta zorlanır oldu
Bence de gelmez artık sanıırm..malesef yani..bu halimizle ve bana rağmen 4. falan olcaz sanırım
bu arada çok çenemiz düşük arkidişler geçmişi okumakta zorlanır oldu
valla gözum başım dönuyorr
negüzel sohbetler yapılmıştır eminim ama şuan okuyamıyorum eve birkkaç şey gerekıyormuş alışverişe gitmem gerekıyor
artık akşam tek tek okur yazarım
buarada ilknur gelmemişş :44: kesin nette sorun oldu onun
kg veren veremeyen arkadaşlara hepimize
akşama gelicem
konuşmasakta çok sıkıcı oluyor. İyidir iyi en aktif takım biz olalım
Bekliyoruzzz...
aman gene nette sorun olsun başka sorun olmasn daa
Bence öyleyiz de zaten, bu arada artık yayınlıyorum listemizi reizz
Okumadım canım ama yazayım listeye..bu sene çok kitap okumadım, 4 senedir ben o kadar çok ders kitabı okudum ki.. :) ama çok teşekkür ederim, hevesim gelir gelmez okuycam... hakkımda hayırlısı ilk şoktan sonra çok da kötü değilim..haketmedim çünkü..çok daha iyilerine layık olduğumu biliyorum..
Yayınladımmm..şu an 4. en kötü ihtimalle de 5. yiz...geçen haftaya göre iyiyz ancak haftaya daha iyi olacağızz
evrenden torpilim var süper bir kitapkolik olarak bende tavsiye ediyorum benimde alışkanlığım kitapsız hayat anlamsız benim için
suratlar neden çıkmıyo kii anlamadım bilg dan giriyosun di mi şekerr??
Canım benm yaa okuyunca ben de etkiyi gördüm ve tekrar mutlu oldum valla...açıkcası eğer çok fazla istekliyesen ve arkadaşlar da istekliyse 1 kişi daha esneyebilirz, normalde işimize gelmez, yeni birey yeniden öğretmek, listelerin yoğunlaşması takibin zorlaşması demekama isteğinin peşinden bu kadar koşanlara hayır diyemiyorum...
paylaşım alanına sorup sana mesaj atıcam şekerimmbiz burda gerçekten harikayız ben geçen hafta bi kez daha anladım kocaman bi aiile olmuşuz, bi an karanlığa düştim ve herkes anında ışık tuttu, gözlerim kamaştı..halad a duygu yüklüyümmm
Günaydın esracımmm..sen nerelere gidecekmişsin bakayım ,asla ve katiyen yasaksorarız gerekirse alırız arkadaşı yazn çok hoş olmuş ben de üstte aynından bahsettim harikayız
Verdiğin kilolar gen de haftaya listeden işe yarayacak tatlım ,çünkü gruba giriş kilon 92 den değerlendircezharikasın
Günaydınnnn..o + larımızın hesabını sorsunlar bizee
Canım iyi başlamışsın dediğim gibi verdikleriniz boşa gitmicek,haftaya listede olcaksınz bu gidişle ve başlangıç kilon 58,8 den değerlendirilcek
Günaydııııııııııınnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
1 kilo veremesemde 700 gram vermişiim. Çok çabaladım bu hafta anca bu kadar oldu heheh
çok teşekkür ederim, siz de beni çok mutlu ettiniz araanıza alarak. eşim bile şoklarda, hiç inanmıyor başaracağıma, en fazla 55-54 e düşer kalırsın diyor, onu da utandırmalıyım artık bu gurur meselesine döndügrup motivasyonu bambaşka, isteyen birini imkan varsa faydalandırmak lazım tabi, en ona fayda hem bize:)
öhö öhö öhöö
bu haftakai kilo bildirimim
2.8 gr
hesaplama işi sizde öpüyorumm..
bu hafta daha iyiz maşallah bize :)
Ince kollarım olsun, agırlıgım hafıf olsun, kas sadece gorevını yapacak kadar olsun dıyorsan..
dumbbell kullanmayacaksın
et sut..vb proteın agırlıklı gıdaları dıkkatlı tuketeceksın.
Sıvı onemlı.
toksıfıkasyon destekleyıcı, bosalım yanlısı gıdalara yoneleceksın.. (az meyve cok sebze)
kalp dolasım sıstemı (cardıo) calısacaksın.
ıcınde "up" gecen hareketlerı yapmayacaksın.
pırınc pılavı degıl bulgur pılavı tuketeceksın.
vucud dırencın dusmesın dıye antı-oksıdan -kırmızı gıdalar..- tuketeceksın.
mesela spor yaptın agrıların var (kas olusuyor)
spor yaptın (ılkkez yaptıgın zaman) ınanılmaz kasınıyorsun (kan kosuyor ve sen ıncelıyorsun)
ama bence yapma:)
ben tartıda kendımı agır gormeyı cok severım. (tabı yag oranı dusukken:))
Zaten bu saatten sonra ınce narın bırı olamam.
Ama ıstedıgın kollarım ıncelsın,, vucudum ıyı dıyorsan.
Lokal calısmalar -takdır edersın kı- kılo vermek kadar kolay degıl.
Ay hesabı ıle degıl daha uzun surelı hesaplar yapmalısın.
bır de su var kas oranı az olan kılo almaya cok musaıttır.
(dıyeceksın kı senın cok da ne oluyor...benım kadar yemıyorsundur:))
ps: kusura bakma bıraz sert konusuyor olabılırım. yontulmus halım
ınan normalde daha sert konusurum. meslekı hastalık.
degua gercekten cok genis gonullusunuz. onerin beni cok mutlu etti. Tabiki boyle bir oneriyi kabul edemem ayrica 3.6 kg guzel bir basari. Demek ki bu grupta olman kilo vermen konusunda sana cok fayda sagliyor. boyle devam edip Cuma yarislarinda olman lazim hem kaptanimiz da seni birakmiyor:) Bu guzel jestin icin cok tesekkur ederim.
Tam profiline girmiş sana mesaj atıyordum ki buraya yazdığını gördüm, bir kere daha esnedik yazdıkların ve isteğin bizi etkiledi canım, kendini tanıtırsan seviniriz,deneme sürene başlayabilirsin aramıza hoşgeldin
adını,yaşını,boyunu kilonu ve hedef kilonu yazarak başlayabilirsinnnben sana kuralları sırayla anlatırım daha doğrusu herkes de anlatır,, öğrenirsin çabucak .
Bekliyoruzzz...
aman gene nette sorun olsun başka sorun olmasn daa
Bence öyleyiz de zaten, bu arada artık yayınlıyorum listemizi reizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?