Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İçelim güzelleşelim biraz daha ohh
bu arada bizim liste de kontrol edilmedi zaten....ama sanırm berenvildan girmiycek ya..

Valla kardeş takım listeyi kontrol etmedi sanırım.
Geçen hafta da çok geç cevap vermişlerdi.
Beroşu 4.30 a kadar bekleyelim bence. Gelmezse yapcak bişiy yok

hoşgeldin aramıza ilk yazını okuyunca etkilenmemek mümkün değil grubumuz süperdir alışkanlık yapar yalnız şöyle bişey oldu kalabalıklaştıkya ben sayfaları okumakata çok zorlanıyorum nasıl yetişeceğim zorlanıyorum adım tuğba matematik öğt.im evliyim 1 kızım var.akşamlarıda bazen derslerim falan oluyor tabi sporda yapmaya çalışıyorum ama aklımda burda kızlar ne yaptı diyorum hoşgeldin tekrar[/QUOTE]

Saol tugba hosbulduk:) Burda sayfalar cok hizli ilerliyor gercekten. zor ama bir okadar da zevkli meslek seninki. Benim mat ogr 2 ogrenim tutmustu da gitmedim ben ogretmenlik yapmayi beceremem bir seyi 10 kere anlatacak sabrim yok diye:) Hos sonra isletme okuyup bankaci oldum gunde ayni seyi 40 kere anlattigim oldu:)

Valla kardeş takım listeyi kontrol etmedi sanırım.
Geçen hafta da çok geç cevap vermişlerdi.
Beroşu 4.30 a kadar bekleyelim bence. Gelmezse yapcak bişiy yok

Bence de gelmez artık sanıırm..malesef yani..bu halimizle ve bana rağmen 4. falan olcaz sanırım

bu arada çok çenemiz düşük arkidişler geçmişi okumakta zorlanır oldu

Son düzenleme:

Bence de gelmez artık sanıırm..malesef yani..bu halimizle ve bana rağmen 4. falan olcaz sanırım

bu arada çok çenemiz düşük arkidişler geçmişi okumakta zorlanır oldu

valla gözum başım dönuyorr
negüzel sohbetler yapılmıştır eminim ama şuan okuyamıyorum eve birkkaç şey gerekıyormuş alışverişe gitmem gerekıyor
artık akşam tek tek okur yazarım
buarada ilknur gelmemişş :44: kesin nette sorun oldu onun

kg veren veremeyen arkadaşlara hepimize
akşama gelicem

Bekliyoruzzz...
aman gene nette sorun olsun başka sorun olmasn daa

konuşmasakta çok sıkıcı oluyor. İyidir iyi en aktif takım biz olalım

Bence öyleyiz de zaten, bu arada artık yayınlıyorum listemizi reizz

***6.TAKIM 302. ETAP***

fatos0808(84.5/81,7/2,8/%3,31)
berenvildan(59.4//)bildirimde bulunmadı
kelebek.hill(61.7/62.3/-0.6/-%0.97)Hedef kilosunu 60'tan 57'ye indirdi.
lethem(47/46.8/0,2/%0.43)
tubish(74.9/74/0.9/%1,2)
degua(73.8/73.4/0.4/%0.54)
mahurbeste(80.7/79,8/0,9/%1,11)
fulias(56.2/55.5/0.7/%1.24)Hedef kilosunu 50'den 49'a indirdi.
melikea123(91/91.9/-0.9/-%0.33)300.etapta izne ayrılmıştı, kilosu 3'e bölündü.

6.Takım Ortalama=%0.73

düşündüm de benim hedef kilom da düştü zamanında ama paylaşılmadı sanrım onu da halledeyim dedim

Son düzenleme:
Yayınladımmm..şu an 4. en kötü ihtimalle de 5. yiz...geçen haftaya göre iyiyz ancak haftaya daha iyi olacağızz

evrenden torpilim var süper bir kitapkolik olarak bende tavsiye ediyorum benimde alışkanlığım kitapsız hayat anlamsız benim için

arkadaşlarımı tebrik ediyorum önümüzdeki hafta yeni katılanlarla birlikte süper bir başarı olacak inşallah tebrikler

arkadaşlar akşama gezmeye gideceğim şimdi yemek işine girişiyorum
sabah 1 yumurta çökelek marul 1 dilim ekmek
öğlen 1 elma yogurtlu ot kavurması 1 dilim tam bugday ekmeği
akşam kereviz yemeğim ve yeşil mercimek yemeğim var ekmeksiz yoğurtla yemeği düşünüyorum
arad 1 incir 6 fındık 1 türk kahvesi hurma(bunları akşam yicem arkadaşa sipariş verdim madem misafirliğe sizdeyiz bunlar varsa gelirim pasta börek varsa gelmem dedim:)beni anlarda ondan resmi biriolsa denirmi:))))
suyum + sporum + mesajım 7 hepinizi öpüyorum

Yayınladımmm..şu an 4. en kötü ihtimalle de 5. yiz...geçen haftaya göre iyiyz ancak haftaya daha iyi olacağızz

ben ne zaman lısteye gırerım?.
Yanı ben gırdıkten sonra yarıstan dıskalıfıye oluruz,
yarısmanın bır anlamı kalmaz da o yuzden soyluyorum öhö öhö öhö

Kızlar su sporlar bugün bende
akşam girip listeliycem

Su:+
Spor:+

Menü

Sabah
1 yumurta
1 kk beyaz peynir
1 dilim kepek ekmek

Ara
Yeşil Çay
4 adet eti form

Öğlen
Hellim peynirli salata

Ara
Yeşil çay

Akşam
Fırında tavuk baget
1 yk pilav

Görüşmek üzere slim fitler

evrenden torpilim var süper bir kitapkolik olarak bende tavsiye ediyorum benimde alışkanlığım kitapsız hayat anlamsız benim için

aynen:))
Suan "alıskanlıkların Gucu"nu okuyorum, muthıs.
Beyınle ılgılı herseyı okumak ısteyenlerın kacırmaması gereken bır kıtap.

Esım, "ne zaman 'Bu ev senın ıcın kucuk, bu kıtaplar ıcın ayrı bır ev tutmalısın!' kıtabını okuyacaksın?" dıye serzenıste.

kızlar mrhblar ne kadar çok muhabbet ediyorsunuz valla size yetişemiyorum sayfalar almış başını oku oku ancak bitti hilalim canım hakkında hayırlısı olsun sıkma canını boşver herşey gelip geçiyor
bu arada meslek konuşulmuş öğretmenlikte sana bağlı eğer azimli ve çok idealist olursan maalesef ev hanımlığı zor oluyor bide öğretmenlikte eve iş götürme olayı da çok materyal hazırla e okul sınav hazırla e okula not gir karne ara karne sınıf kitaplığı oluştur öğrencilerin okuduğu kitapları gir ..... evrak hazırla okulda des anlatmak değil ama evrak işleri adamı çileden çıkarıyor bide herşey branşına bağlı...

Ceyda hoş geldin aramıza
kızlar kaçıncı olduk zayıflayanları görünce nasıl seviniyorum nasıl mutlu oluyorum anlatamam haftaya bizde olacağz o listede ay çok heycanlandım kış kış kilolar haftaya 1. olacacağız inş...

successfulun takıma alınmasına çok mutlu oldum canım benim
sayfalarımızı okumakla kalmamış biizi de onure etmiş ve gerçekten kg vermek isteyen birinin azmini gördum ve dedimki ben gruptan ayrılsamda grupda olmalı, esneklık sağladığın için

Günaydııııııııııınnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
1 kilo veremesemde 700 gram vermişiim. Çok çabaladım bu hafta anca bu kadar oldu heheh

işte az kaçamak sonuç ortada demekki sağlıklıbeslenınce kg verebiliyoruz
kolların dan dert yanmışşsın dambıllarla bende hiç çalışmadım şimdiye kadar ,zaten omuzlar geniş heybetli bide çalışsam herkul gibi gezerim ortada
güzel önerilerde gelmiş gayet işine yarar gibi duruyorr

yelizcim eşin seni kızdrıp hırslandırıp daha çabuk kg ver ıstıyordur
seni sobete etmesine izin verme kararlığını görunce destek çıkacaktır
ben kg verirkende annem ınanmıyordu amn iki günde bırakırsın diyordu ama şimdi kg verdiğimi kıyafetlerin bollaştığını görunce mutlu oluyor dert heryerde aynı
öhö öhö öhöö
bu haftakai kilo bildirimim
2.8 gr
hesaplama işi sizde öpüyorumm..
bu hafta daha iyiz maşallah bize :)

fotoşum fotoşum allhdan birileri yok da gene gelirde aa nasıl kg verdin diyip ortalığı ververeye veirrise şaşmıycam
geçen haafta 1 kg verdim diye üzüluyordun bak buhafta harika bir sonuca ımza attın brova arkadaşım

3 aydır yüzmeye gidiyorum
yüzmede stil geliştirmede yardımcı olacak ınternet adresi varsa yada önerilerin varsa banada el at olmazmı

öneri sunmuştum ama içten içe benim hilalim esnetir kırmaz bizi, senide alacağını hissediyordum ve düşündüğüm gibi oldu
artık bizimlesin ,sabah yürüyüşler yapılmış hemde 9 km yanında da beslenmene dıkkat ettnmi başarmaman için hiç bir sebeb kalmıyacak

takıma alınmışşsn bile yaşasınnn hoşgeldin ceydacım bende esra memnun oldum tanıştığımıza

hilalimm narin kelebeğim teşekurler tekrar
bide hedefi düşürmüssnz fulya ıle hadi bakalım çıtır kızlar sizi
senin bu lesliyi bi ben yapmadım ama bende bu gidişle yapmaya başlıycam ıstemıyorum değilde halım kalmadığı için
ama şöyle olablir havuz olmadığı gün leslie + yürüyüş yaparsam belki çok yormaz beni
bende kusur kalmıyım

Bekliyoruzzz...
aman gene nette sorun olsun başka sorun olmasn daa

Bence öyleyiz de zaten, bu arada artık yayınlıyorum listemizi reizz

ilknur gelmemiş teli olan yokmu ki
merakda kaldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…