Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

SABAH :1 adet Haşlanmış yumurta, 1 çorba kaşığı lor peyniri yeşiilklerden karma bi tabak
2 ceviz 1 kuru kayısı

öğle: balık ızgarra kaşık salata

ara 6 adet fındık 1 ceviz

akşam :zeytinyağlı bakla yemeği 1 kase yoğurt

spor 1 saat yüzme
su 2 litre

günü en az hasarla atlattım gitti kızlar, bugün de kilo vericem inş. haftaya 57 kilo olucam inş cumaya kadar:) oku oku geçmişi, maşallah ne çok konuşmuşsunuz. bu kadar yazacağınıza gidin azcık ip atlayın, haftaya birinci olalım:) ben şimdi yediklerimin kalori hesabını yapayım gelicem.

Fatos'un haftada 1kg verdıgı gunler bundan sonra olmaz merak etmeyın, ben varım:))) kızdırırım kızarım halleder o.

Degua (bu arada ısmın gozumden mı kactı bı turlu bulamadım), hemen hemen her turlu sporda gozlemleyınce yapabılmen mumkun.
Ama yuzme mevzu bahıs ıse, senın suda vakıt gecırmen sart. Ya da ıyı bır egıtmen eslıgınde yuzmen.
Ama takıldıgın herseyı sorabılırsın.
Mesela yuzme ıle ılgılı vıdeoları ızle (ucretsız ınternetten) bana de kı "adam soyle bısey yapıyordu, nedır o nasıl yapılır..?" gıbı.
Part part calısırsan teknıgı ıle yuzersın, faydasını da gorursun.
Uzaktan egıtım de verıyorum..tecrubem var:)) hehe
(ozellıkle esımın aılesıne..."gelınlerı de yuzme ogretebılıyormus" lafları eslıgınde)
"ama sonra batıyorum kızım..bogulurum"lar bıle var:)) cok seker.

Hepinize maşallah cok azimlisiniz....
yelizim supersin... Cok kararlisin
bana da bulastir...
ay bende cok kararliyim da...
bende istikrar yok...
eşin bu sefer cok şaşıracak ... Bence seni gaza getirmeye çalışıyor

Yemek banyo masaj yatak derken bugun gıremem sanırım.

Menu:
(bugun saatle yazacagım cunku ogun seklınde beslenmedım)
09:00-Kahve
10:30-3/4 armut
11:30-yarım kabak dolması
14:45-bır kase nesfıt+1/2 bardak sut (ben sut urunlerını tam yaglı tuketıyorum)
16:00-2kabak dolması (ya cok yaptım bıtsın hehe)
Bırazdan-fırında tavuk,salata
belkı cay ıle de gunu kapatırım.

su:2.3lt
spor: 97dk kurek

Herkese mutlu geceler...

Alınan / Yakılan Kalori Kayıtları (Bugün)
AldığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
5.00 x 1 Adet (2gr) Çiğ Badem (7 kcal)35 kcal
2.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı (38 kcal)76 kcal
2.00 x 1 Adet Hurma (15 kcal)30 kcal
0.25 x 1 Porsiyon Havuç Kızartma (Yoğurtlu) (267 kcal)67 kcal
1.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)27 kcal
1.00 x 1 Adet (20gr) Sigara Böreği / Börek (Kıymalı) (85 kcal)85 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Makarna (Haşlanmış-Yağsız-Tuzsuz) (170 kcal)170 kcal
0.25 x 1 Adet (50gr) Kırmızı Biber (19 kcal)5 kcal
0.25 x 1 Porsiyon (150gr) Karışık Turşu (54 kcal)14 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Kıymalı Biber Dolma (226 kcal)226 kcal
1.00 x 100gr Danone Doğal Light Yoğurt (50 kcal)50 kcal
Alınan Kalori Toplamı864 kcal

YaktığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Saat Aerobic / Step / Fitness / Jimnastik Yapmak (Yüksek Tempo) (550 kcal)550 kcal
0.25 x 1 Saat Aerobic / Step / Fitness / Jimnastik Yapmak (Yüksek Tempo) (550 kcal)138 kcal
Yakılan Kalori Toplamı688 kcal

makarna salatası vardı, kalorisini bulamadığım için içindekilerin tahmini kalorisini hesaplattım. 1 çatal tatlı yedim sadrazam lokumu, onun dışında 3 bardak da çay içtim:) eşim geldi sofra kurcam şimdi. akşam da gezme var. gece görüşürüz

Hepinize maşallah cok azimlisiniz....
yelizim supersin... Cok kararlisin
bana da bulastir...
ay bende cok kararliyim da...
bende istikrar yok...
eşin bu sefer cok şaşıracak ... Bence seni gaza getirmeye çalışıyor

oy tatlım çok sağol evet motivasyonum tam:) kafaya koydum bu kez olucak inş. :) sen de istikrarı yakala tatlım bak göreceksin hepsi gidecek o zaman:)
en azından akşam 8 den sonra hiç bişi yeme, su bile süt yapar gece merak etme:)

menüm

4.00 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek (77 kcal)308 kcal
2.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin (7 kcal)14 kcal
0.25 x 1 Porsiyon (150gr) Omlet (Ezme ve Çırpma Yumurta) (252 kcal)63 kcal
0.25 x 100gr Dil Peyniri (290 kcal)73 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Cacık (131 kcal)131 kcal
5.00 x 1 Adet Mercimek Köftesi (52 kcal)260 kcal
1.00 x 1 Adet (13.2gr) Nescafe Latte Kahve (50 kcal)50 kcal
0.25 x 1 Porsiyon Mantarlı Et Sote (270 kcal)68 kcal
0.25 x 1 Porsiyon (250gr) Bulgur Pilavı (290 kcal)73 kcal
Alınan Kalori Toplamı1039 kcal

YaktığınızKalori Miktarı
0.50 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (200 kcal)100 kcal
Yakılan Kalori Toplamı100 kcal
su 2.3 daha içerim
spor t su t menü t
benden bu kadar

Adet Isim Kalori Karbonhidrat
1 Tam bugday ekmegi 60 12
2 Salatalik 22 8
1 Yumurta 80 1
5 Zeytin 25 5
50 gr Peynir 100 1
1 brdk Yagli sut 120 1
100gr Yogurt 60 4
1 tbk Kabak 230 20
akdeniz salata 100 20
1 Sade soda 0 0
1 ayran 70 4
TOPLAM 867 76

Su : 3 lt
Spor : 9 km yuruyus 840 cal

canım benim adım esra senin neyydi isimlerde biraz gelgitimdr de
3 aydır haftanın 6 günü havuza gidiyorum başda havuza girerken bile korkuyordum 2.10 cm derinliği olimpik havuz gözum çok korkmuştu ama havuzdaki antrenorler sorunca yardımcı oluyorlar
azmederek sırt üstü yuzmeyi öğrendim
serbestte sorunum hala vardoğru nefes alamadığım için havuuzn ortasına gelince kesılıyorum kulaç atarken kolum çok aşağıda kaldığı için baş ile kulaç mesafesi uzuyor nasıl aşabilirim bu sorunu?

saol az_uz hosbulduk:)

bu gunluk benden bu kadar arkadaslar. Hafif ve keyifli bir gun gecirmenin mutlulugu ile gunu noktaliyorum. Yarin sabah erkenden spora gidicem 2 saat sporun ardindan eve donucem. Ogleden sonra gorusuruz. Keyifli aksamlar...

MERHABA ARKADAŞLAR.bugün için çok çok özür diliyorum sizden.malesef ben devam edemiyorum.eşimle çok şiddetli bi tartışma yaşadık.artık dayanamıyorum.ne yapacağımı bilemez haldeyim.interneti parçaladı.ne olacak bilmiyorum.kelebeğim sana tavsiyem çok çok iyi düşün ve ona göre karar ver.evlilik hata kabul etmiyo.nefret ediyorum artık sürekli mutlu gözükmekten.sorun yokmuş gibi sürekli alttan almaktan.ne yazacağımı da bilmiyorum.anlayın beni kızlar.özür dilerim karşınıza bu şekilde gelmek hiç istemezdim.

canım benim ya, nedir bu bizim erkeklerden çektiğimiz. hiç mi gelmeyeceksin artık? tüh ya çok üzüldüm. çok üzülüyorum elimden gelen bir şey olmadığı için. evlilik gerçek bir kumar. eşini seçerken ilerde neler yaşayacağını kestiremiyorsun. canım ne diyeceğimi bilemiyorum. inş. sorunlarınızı en kısa sürede çözersiniz. evlilik terapistleri falan varmış, ben de bir ara gitmeyi düşündüm. eşin yanaşırsa faydası olur belki. çok üzüldüm. herşey gönlünce olsun tatlım.

bilmiyorum canım yarın almaya gelirse giderim ama artık takatim kalmadı yaa.7 yılda 70 yıl kadar yıllandım.içimin çürüdüğünü düşünüyorum.kızım olmasa hiç gitmiycem de yavrum tek düşüncem o işte.içimde bütün organlarım çürüdü artık çalışmıyolar sanki.off ne diyeyim ki bilmiyorum.daha önce dile getirdim terapisti bana sen git benim vaktim olursa gelirim dedi düşün artık

Ahhh ilknurum ablammm...yapmayacagdın bana bunuuuu...ben siizn enerjinizle ayaktaydımm!!! bi sürü alıntı yapmıştım hepsini sildim ben senle ağlarım, beraber ağlarız gerekirse ama bırakma gitme bi yere..ben de çok zorlandım ama gidince asla çözülmücek anladım senin bize bizim sana benim hepinize ihtiyacımız olacak...biz gerçekten büyük bi aileyiz burda ama kapris yapanı da acı çekeni de neşeli olanı da kabul ederiz aramıza, yeter ki samimi olsun, sıcak olsun, biz olsun yeter ki... interneti parçaladı nasıl bi şey..Allahım çok mu kötü aranız, ben artık evlilikten çok korkuyorum zaten ben bu erkekleri anlamıyorum ya çok saçmalar, gül gibi kızların, kadınlarının değerlerini bilemiyorlar asla offff

Bu arada yeni meleklerim sorularınızı cevaplayayım..

haftaya bu gidişle listeye girersiniz, gayet başarılı gidiyorsunuz,
bu hafta 4. yüz...1. olan grubun ortalaması %92 ve bu bilgilere paylaşım alanından siz de erişebilirsinz

bir dee menü su sporu paylaşırken başlıkta yazarsak harika olur

hilalimmm ah ablam benimmmm biliyodumkii ağlasada yüreğim gitmeyeceğini...ya ben tamamen bittiğini okumamıştımm...sen bi özelden yazışalımm..sakın ama sakın üzülme bazen şer gibi görünende hayır vardır be ablam. ahh benn biizmm hikayemizi sana anlatmalıyım ne demek istediğimi anlayacaksın canımm..her cümleye böyle ah ile başlayınca insanlarda beni ağlak biri bişe bilmeyen biri sanacak...
ahaaaa kışkırtma ha nerde nerde eminnoşş okumasınnn o benim rakibim değil baştacım canım ..biz kardeşiz unutma..ama amacımızda bu değil mi...gurubumu çok seviyorum:) 6 da hayır vardır boşuna sevmem..siz olmazsanız ben naparım..
yav eminoşummm ben sana nasıl rakip olayımm evdeki yürüme bandımlamaı :) veya okuyp hafızama kazıdıklarımlamı..
oy benimm kuzum medinem hoş geldin sefalar getirdinn bebişlerimiz nasıl metabolizma işte ara ara hem şaşar hem bizi şaşırtır sende iyi vermişin maşallah canımm daha 55 leri görücen allahın izniyle

Maşallah benimm takımıma hep böyle çeneli olun ama ben kaçırıyorum diye üüzlüyorum bu seferde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…