successfulun takıma alınmasına çok mutlu oldum canım benim
sayfalarımızı okumakla kalmamış biizi de onure etmiş ve gerçekten kg vermek isteyen birinin azmini gördum ve dedimki ben gruptan ayrılsamda grupda olmalı, esneklık sağladığın için
işte az kaçamak sonuç ortada demekki sağlıklıbeslenınce kg verebiliyoruz
kolların dan dert yanmışşsın dambıllarla bende hiç çalışmadım şimdiye kadar ,zaten omuzlar geniş heybetli bide çalışsam herkul gibi gezerim ortada
güzel önerilerde gelmiş gayet işine yarar gibi duruyorr
yelizcim eşin seni kızdrıp hırslandırıp daha çabuk kg ver ıstıyordur
seni sobete etmesine izin verme kararlığını görunce destek çıkacaktır
ben kg verirkende annem ınanmıyordu amn iki günde bırakırsın diyordu ama şimdi kg verdiğimi kıyafetlerin bollaştığını görunce mutlu oluyor dert heryerde aynı
fotoşum fotoşum allhdan birileri yok da gene gelirde aa nasıl kg verdin diyip ortalığı ververeye veirrise şaşmıycam
geçen haafta 1 kg verdim diye üzüluyordun bak buhafta harika bir sonuca ımza attın brova arkadaşım
3 aydır yüzmeye gidiyorum
yüzmede stil geliştirmede yardımcı olacak ınternet adresi varsa yada önerilerin varsa banada el at olmazmı
öneri sunmuştum ama içten içe benim hilalim esnetir kırmaz bizi, senide alacağını hissediyordum ve düşündüğüm gibi oldu
artık bizimlesin ,sabah yürüyüşler yapılmış hemde 9 km yanında da beslenmene dıkkat ettnmi başarmaman için hiç bir sebeb kalmıyacak
takıma alınmışşsn bile yaşasınnn hoşgeldin ceydacım bende esra memnun oldum tanıştığımıza
hilalimm narin kelebeğim teşekurler tekrar
bide hedefi düşürmüssnz fulya ıle hadi bakalım çıtır kızlar sizi
senin bu lesliyi bi ben yapmadım ama bende bu gidişle yapmaya başlıycam ıstemıyorum değilde halım kalmadığı için
ama şöyle olablir havuz olmadığı gün leslie + yürüyüş yaparsam belki çok yormaz beni
bende kusur kalmıyım
ilknur gelmemiş teli olan yokmu ki
merakda kaldık
Hepinize maşallah cok azimlisiniz....günü en az hasarla atlattım gitti kızlar, bugün de kilo vericem inş. haftaya 57 kilo olucam inş cumaya kadar:) oku oku geçmişi, maşallah ne çok konuşmuşsunuz. bu kadar yazacağınıza gidin azcık ip atlayın, haftaya birinci olalım:) ben şimdi yediklerimin kalori hesabını yapayım gelicem.
Hepinize maşallah cok azimlisiniz....
yelizim supersin... Cok kararlisin
bana da bulastir...
ay bende cok kararliyim da...
bende istikrar yok...
eşin bu sefer cok şaşıracak ... Bence seni gaza getirmeye çalışıyor
Fatos'un haftada 1kg verdıgı gunler bundan sonra olmaz merak etmeyın, ben varım:))) kızdırırım kızarım halleder o.
Degua (bu arada ısmın gozumden mı kactı bı turlu bulamadım), hemen hemen her turlu sporda gozlemleyınce yapabılmen mumkun.
Ama yuzme mevzu bahıs ıse, senın suda vakıt gecırmen sart. Ya da ıyı bır egıtmen eslıgınde yuzmen.
Ama takıldıgın herseyı sorabılırsın.
Mesela yuzme ıle ılgılı vıdeoları ızle (ucretsız ınternetten) bana de kı "adam soyle bısey yapıyordu, nedır o nasıl yapılır..?" gıbı.
Part part calısırsan teknıgı ıle yuzersın, faydasını da gorursun.
Uzaktan egıtım de verıyorum..tecrubem var:)) hehe
(ozellıkle esımın aılesıne..."gelınlerı de yuzme ogretebılıyormus" lafları eslıgınde)
"ama sonra batıyorum kızım..bogulurum"lar bıle var:)) cok seker.
Ceyda hoş geldin aramıza
kızlar kaçıncı olduk zayıflayanları görünce nasıl seviniyorum nasıl mutlu oluyorum anlatamam haftaya bizde olacağz o listede ay çok heycanlandım kış kış kilolar haftaya 1. olacacağız inş...
successfulun takıma alınmasına çok mutlu oldum canım benim
sayfalarımızı okumakla kalmamış biizi de onure etmiş ve gerçekten kg vermek isteyen birinin azmini gördum ve dedimki ben gruptan ayrılsamda grupda olmalı, esneklık sağladığın için
öneri sunmuştum ama içten içe benim hilalim esnetir kırmaz bizi, senide alacağını hissediyordum ve düşündüğüm gibi oldu
artık bizimlesin ,sabah yürüyüşler yapılmış hemde 9 km yanında da beslenmene dıkkat ettnmi başarmaman için hiç bir sebeb kalmıyacak
takıma alınmışşsn bile yaşasınnn hoşgeldin ceydacım bende esra memnun oldum tanıştığımıza
merhaba esra evet arkadaslar ve hilal beni kirmadi saolsular. Tam motiveyim suan.
MERHABA ARKADAŞLAR.bugün için çok çok özür diliyorum sizden.malesef ben devam edemiyorum.eşimle çok şiddetli bi tartışma yaşadık.artık dayanamıyorum.ne yapacağımı bilemez haldeyim.interneti parçaladı.ne olacak bilmiyorum.kelebeğim sana tavsiyem çok çok iyi düşün ve ona göre karar ver.evlilik hata kabul etmiyo.nefret ediyorum artık sürekli mutlu gözükmekten.sorun yokmuş gibi sürekli alttan almaktan.ne yazacağımı da bilmiyorum.anlayın beni kızlar.özür dilerim karşınıza bu şekilde gelmek hiç istemezdim.
canım benim ya, nedir bu bizim erkeklerden çektiğimiz. hiç mi gelmeyeceksin artık? tüh ya çok üzüldüm. çok üzülüyorum elimden gelen bir şey olmadığı için. evlilik gerçek bir kumar. eşini seçerken ilerde neler yaşayacağını kestiremiyorsun. canım ne diyeceğimi bilemiyorum. inş. sorunlarınızı en kısa sürede çözersiniz. evlilik terapistleri falan varmış, ben de bir ara gitmeyi düşündüm. eşin yanaşırsa faydası olur belki. çok üzüldüm. herşey gönlünce olsun tatlım.
MERHABA ARKADAŞLAR.bugün için çok çok özür diliyorum sizden.malesef ben devam edemiyorum.eşimle çok şiddetli bi tartışma yaşadık.artık dayanamıyorum.ne yapacağımı bilemez haldeyim.interneti parçaladı.ne olacak bilmiyorum.kelebeğim sana tavsiyem çok çok iyi düşün ve ona göre karar ver.evlilik hata kabul etmiyo.nefret ediyorum artık sürekli mutlu gözükmekten.sorun yokmuş gibi sürekli alttan almaktan.ne yazacağımı da bilmiyorum.anlayın beni kızlar.özür dilerim karşınıza bu şekilde gelmek hiç istemezdim.
hilalimmm ah ablam benimmmm biliyodumkii ağlasada yüreğim gitmeyeceğini...ya ben tamamen bittiğini okumamıştımm...sen bi özelden yazışalımm..sakın ama sakın üzülme bazen şer gibi görünende hayır vardır be ablam. ahh benn biizmm hikayemizi sana anlatmalıyım ne demek istediğimi anlayacaksın canımm..her cümleye böyle ah ile başlayınca insanlarda beni ağlak biri bişe bilmeyen biri sanacak...
Hihihi ay evet dengesiz zamanlardayım,ama senin şu tarihe çok güldüm fatooşcum ablacım yaaüzdüm seni de biliyorum, ben çok üzgündüm çünkü bunu tarif edemem..hala yolunda değil ilişkim ama kendime geldim, getirdiniz,alıştım bırakmam kendimi artık kolay kolay...yapmammm sizin kilolar maşallah yaaa,çok büyük tebriklerimi sunarım valla
ahaaaa kışkırtma ha nerde nerde eminnoşş okumasınnn o benim rakibim değil baştacım canım ..biz kardeşiz unutma..ama amacımızda bu değil mi...gurubumu çok seviyorum:) 6 da hayır vardır boşuna sevmem..siz olmazsanız ben naparım..Fatoşum ablam sana her daim tebrik ya harikasınhep böyle gel bize heheh. Takımın gururusun. Tabi artık yeni rakiplerin var heheh.
Ben de kendi çapımda iyi vermişim. zaten hızlı vermek istemiyorum yavaş yavaş sakin sakin.
yav eminoşummm ben sana nasıl rakip olayımm evdeki yürüme bandımlamaı :) veya okuyp hafızama kazıdıklarımlamı..Yok ya bol kıyafetler tercih etmek gibi bir olayım yok sadece ince kollu halimi merak ediyorum hiç görmedim heheh.
Sporda hocam bile sen yüzücümüsün diye sordu dün omuzlar nasıl gelişikse artık. Dediğin gibi belkide uğraşmasam daha iyi çünkü uğraştıkça daha beter oldu hep. Ya spor hocalarınında bişeyden anladıkları yok. almış oraya vücudunu geliştirmiş kaslı bir adam hoca diye koymuş. Bu adam bana ne önerebilir ki?
Bide diyetisyen konusun da da bende senin gibi düşündüğümden hiç gitme gereği duymadım.
Ama sen beni gayet bilgilendirdin teşekkür ederim antrenorümmm
oy benimm kuzum medinem hoş geldin sefalar getirdinn bebişlerimiz nasıl metabolizma işte ara ara hem şaşar hem bizi şaşırtır sende iyi vermişin maşallah canımm daha 55 leri görücen allahın izniylekızlar tebrikler özellikleee fatoşum alkış sanane güzel gitmiş kilocuklar maşallah
kelebeğim üzülme geri vereceğine inanıyorum ben
bende 400 gr verdim bu hafta 4 gün resmen dürümle beslendim ama kg vermişim geçen hafta spor yapıp gram oynamamıştım regl haftamada girdigim halde 60 ım tam :) haftaya 59 ları göreceğim inşallah
Orası öyle ama ama bunu ilerde görceeem için şu an göremem :) desem de aslında şu an çok kötü değilim, biz ayrıldık artık benim sevgilim askerdeydi öldü benim için...ama ben iyiym nefret doluyum şu an, ilk şoku atlattım...
Benim kendimi sikintida hissettigim zaman okudugum 2 kitap vardi. Bende bayag ise yaradi ve radikal kararlar almami sagladi bir de bazi seyleri ne kadar dogru yaptigimi anlamis oldum,
Yazari Aykut Ogut 2 kitabi var biri Evrenden Torpilim Var, digeri de uzeri ayna kapli bir kitap; isim koymamis sen ne hissediyorsan ne goruyorsan ismi o olsun diye. Belki de okumussundur. Okumayanlara tavsiye ederim.
canım benimm nefret dolu olman o kadar normal ki :) aslında tam tersi bunu yüreğinde yüreğini tanıyan ablanda çok iyi biliyor... ayrıntılı bilemediğim içinn yorumlarım ona göre...ölmez yavrum ölemz...ölemez kabul etmiyorum..ama yaşananlar karşısında olması gereken durumu yaşıyorsun şuan canım aman ne diyom benn...aslında çok bilinçli, yazıyomm ya neyse özele gell hilalimm..
saol tuğbacımm..olur kardeşim olur..kuş kanat çırpmazfotoşum tebrikler gururumuzsun öpüyorum seni ben bu kiloyu ayda verdim ya
belkide iyisi ooo allah bilir canımm ama şu da bir gerçekki hepimiz insanızz çeke çeke görüyoruz...allah beterinden saklasın deyip çıkıyoruz olaylardan..ki layıksın bunada canı gönülden inanıyorumm canımm fatoş abla nasıl şeyler yazıyon çelişkili deme bana anla :)Okumadım canım ama yazayım listeye..bu sene çok kitap okumadım, 4 senedir ben o kadar çok ders kitabı okudum ki.. :) ama çok teşekkür ederim, hevesim gelir gelmez okuycam... hakkımda hayırlısı ilk şoktan sonra çok da kötü değilim..haketmedim çünkü..çok daha iyilerine layık olduğumu biliyorum..
doldur bir bardak ta bana sekiii ablanıza yer var mı ?güzeliz ama dünya güzeli olacağız
İçelim güzelleşelim biraz daha ohh
bu arada bizim liste de kontrol edilmedi zaten....ama sanırm berenvildan girmiycek ya..
tubiş yollasana bana ben kitapkoliğim diyebilirimm facede bir kitap sayfasının adminiyim beklerim KİTAPSEVERLER ama aşk macera bazen tarihi geliştirici kitaplar çok nadir ama 30 dan sonra merak sardı alayım bari işe girince ilk iş bu kitapları..NOT EDİCEM İKİSİNİDE. EVDEKİLER BİTMEDİİ DAHA DÜNYA VAR :)banada ayrı bir ev lazım sırf dostlarım içinevrenden torpilim var süper bir kitapkolik olarak bende tavsiye ediyorum benimde alışkanlığım kitapsız hayat anlamsız benim için
YATARKEN UYUMAK İÇİN DEĞİL UYANMAK İÇİN KİTAP OKUYUN :)
Ahhh ilknurum ablammm...yapmayacagdın bana bunuuuu...ben siizn enerjinizle ayaktaydımm!!! bi sürü alıntı yapmıştım hepsini sildimben senle ağlarım, beraber ağlarız gerekirse ama bırakma gitme bi yere..ben de çok zorlandım ama gidince asla çözülmücek anladım senin bize bizim sana benim hepinize ihtiyacımız olacak...biz gerçekten büyük bi aileyiz burda ama kapris yapanı da acı çekeni de neşeli olanı da kabul ederiz aramıza, yeter ki samimi olsun, sıcak olsun, biz olsun yeter ki... interneti parçaladı nasıl bi şey..Allahım çok mu kötü aranız, ben artık evlilikten çok korkuyorum zaten ben bu erkekleri anlamıyorum ya çok saçmalar, gül gibi kızların, kadınlarının değerlerini bilemiyorlar asla offff HİLAL ABLANI DİNLE ERKEKLERİ KİM ÇÖZMÜŞ CANIMM BİZDE KAVGA ETTİKK AKŞAMM..NOLUYOO GURUBA YA BENDE BEKLİYORUMMM EVE GELSİN İLK TEPKİSİ NOLCAK DİYE..AMA ARADI KONUŞTUK TELDE BİRAZDAN GELİR İNŞALLAH GECE İYİ DÜPRİZLERE GEBEDİR..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?