MERHABA ARKADAŞLAR.bugün için çok çok özür diliyorum sizden.malesef ben devam edemiyorum.eşimle çok şiddetli bi tartışma yaşadık.artık dayanamıyorum.ne yapacağımı bilemez haldeyim.interneti parçaladı.ne olacak bilmiyorum.kelebeğim sana tavsiyem çok çok iyi düşün ve ona göre karar ver.evlilik hata kabul etmiyo.nefret ediyorum artık sürekli mutlu gözükmekten.sorun yokmuş gibi sürekli alttan almaktan.ne yazacağımı da bilmiyorum.anlayın beni kızlar.özür dilerim karşınıza bu şekilde gelmek hiç istemezdim.
ah esrammm evlenme...ne güzel şeyler yazmışınn ama evlilik bambaşka heleki çocuk varsa ortadailknurcum bugun seni sayıkladım durdum
şu erkekler ya nedir dertleri neden huzur vermezler herdaim sorun çıkartılar hiç anlamıyorum
ınternet çözulebilcek bişey ama birlikte cocuğunuz için aşmanız gereken sorunlar için bencede bi destek almak lazım önce kendin git görüşmeye sonrada psikolgun tavsiyelerine göre eşinle gitmeye çalışabilsen keşke:44:
Tükendiğinii onun için kılını kıpırtmak bıle istemıyor olabilirsin ama yaşanmışlıklar güzel anılar en önemlisi de kızın için mucadeleni bırakma tatlım boğazım düğümlendi senin üzülmene daha da bi üzüldüm
ah esrammm evlenme...ne güzel şeyler yazmışınn ama evlilik bambaşka heleki çocuk varsa ortadaben oğlumun ilk defa dün gece ağladığını gördümm..oda sessizce ağlamasıydı ilk ağladığı...gerçek dökülen kalpten gelenn yaşlar..bizde sorunn benimm hiç susmama Ama beceremiyorumm..5 yıl oldu öğrendim yavaş yavaşş susmayı sırf sevgimden ..evlilik fedakarlıkk hemde çokk..böle yazdığıma bakma deli gibide severimm eşimi... Oda sever ama neden bizim kadar değiller her yönden..aman ne bilimm..
şuan nasılsan evlenince sende aynı olacan esracım ben bekarkende aynıydım haksızlığa gelemem öz babam gerektiğinde söylerdimm oda bana stres topum derdi sende olmazsan derdii canım babam benimmm halada öyle der ailemin tek problemi benim kilom diye bilirim allah onları başımızdan eksik etmesinn canımm babamı hem çok sever hemde çok korkardım korkuda değil aslında sevgimden gelen saygı..maşallah anne babana bende öyle bir ailede yetiştimm bennn yüksek sesle konuştuklarına bile şahit olmadımm..evlilik tuaf bişi ya tamamern şans ne çıkarsa bahtına oluyo ister 5 ister 10 şunu çok iyi biliyorum zaman şarta göre değişyor duygular canımmm her zaman hayırlısını diliyerek yalan hayata devam..ama çok güzel evlilik çok çelişkili şeyler yazıyorumm ama yanlızlık daha zorcanım benim; bu yaşa geldim hala temkinliyim korkuyorum duydukçada halbuki benim annem baabam çok severlerdi birbirlerini hiçevde tartışma olmazdı babam annemın hep gözunun içine bakardı ama annemde susması gereken yerde susardı yani dengelıyorllardı ben hep öyle olmalı diye bakıyorum hayata ama umduğumuz gibi hayatlar bazen karşımıza çıkmıyor hayal kırıklıkları ile bi geçen ömur işte acı tarafı bu
Tartışmalarda gerçekden kadın daha alttan alan taraf olmalı siniri geçince adama veryansın et ama sinirliyken konuşmamak lazım
evlenince yapabilirmiyim bende bilmıyorm
Erkekler cocuklukdan bencıllıklerınden arınabilseler olgunlukla davranabilseler kadının da yükü hafifliycek ozamn herşeyi hatırlatan sürekli konuşan bi kadın olmıycak karşılarında aah bu erkekler biraz kalın kafalı işte
teşekkür ederim fatoş abla..ama hiç havamda değilim, boğazım düğümlü, mideme kramplar giriyor, yeter artık gerçekten ben de çok sevdim ama haketmiyorlar gerçekten...allah ıslah etsin erkekleri..asla kıymet bilmezler gerçketen ama dönmüycem bu sefer ona, asla dönemem.yapamam kendime daha fazla haksızlık...daha fazla aşağılatamam kendimi, cepte saydıramam, bensiz dah amı huzurlu olsun, bensiz dahamı iyi olsun..ben onsuz daha mı kötüyüm o da olsun ama benim askerde bir sevgilim vardı öldü, bu benden ayrılan kim ben tanımıyorum. Iyi gecelr...
yeni gelen arkadaşlarımmmm hepiniz hoş geldiniz.. şu yazımın altına alıntı yapın yaniYapında değil yaparsanız sevinirim :) isminiz kısaca yazsanızda kendinizi bende tanısam sizi 2 günde 4 kişi geldi galiba kafam karıştı
ben fatoş yaş 31 3 yaşında aras isimli bir oğlum var kilo sorunum ergenlikten başıma bela 157 -168 kiloları gördüm rabbime şükür kendime gelmeye başladımm... Tabiki farklı etkenlerde var sağlık problemleride etkiledi ama tabiki tümm suç onların değil kör olası boğazımın..bazen bıkkınlık bazen hırs bazen azimm şuanki kilo 80 lerde ama allahın izniyle dahada iyileri göreceğimi biliyorum..şuanlık ev hanımıyım..asisit lik için bir yere başvurdumm aranmayı bekliyorumm..ozaman süper lise idi yabancuı dil çıkşlı süper lise mezunu 6 yıl üni sınavına girmiş kendi alanına yerleşememiş 6. Sen 2 yıllık çaycuma uni ye yerleşmiş hayatın daha fazla ertelenmemsi gerektiğini düşünerek 5 yıllık aşkıyla evlenmiş nisan 27 de 5 yıl btecek evleneli tombiş bir bayanımm...benden böyel :)
tubish13 Su:+ Spor: + Menü:+ Mesaj:7
degua Su:+ Spor: + Menü:+ Mesaj:
concept Su:+ Spor: + Menü:+ Mesaj:
yliss Su:+ Spor: + Menü:+ Mesaj:
az_uz_ Su:+ Spor: + Menü:+ Mesaj:
successful Su:+ Spor: + Menü:+ Mesaj:
kelebek.hill Su:+ Spor: + Menü:+ Mesaj:
fatoss0808 Su:+ Spor: + Menü:+ Mesaj:
fulias Su:+ Spor: + Menü:+ Mesaj:22
berenvildan
mahurbeste
melikea
lethem
kızlar tamamlamaları yarın yapıcam mesaj sayılarını falan.
geçmişi de tam okuyamadım son 4 kişi gözümden mi kaçtı acaba
iyi geceler herkeseee
Sabah
su 4 bardak
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
30 gr acılı ezme
5 zeytin
1 kk beyaz peynir yarım yağlı
çay şekersiz 4 bardak
arada
1 elma +1 bardak süt
öğlen
tam buday ekmeğine 1 dilim yarıya böldüm peynirli tost
4 yaprak marul
ayran
arada
2 tane eti form limonlu lifli
1 tane elma
akşam
2 adet kuru patlıcan
2 adet kuru dolma
3 adet yaprak sarma (içleri az dolu ekmek besinim yerine yenildi ) hakkım ne kadarsa o kadar
4 kaşık pırasa yemeği
yoğurt yarım bardak
2 kaşık acı bibber ezmesi
birazdan
parmak muz + 1 bardak süt (yarım yağlı )
gün içinde
suyum +
2 kupa yeşil çay
spor+
40 dakika yürüme bandı
bu gün saydım dakikakada 120 adım atıyorum 5. 00 hızda
=4800 adım gün içinde bu adımlar 10 bini buluyordur diye bilirim hadi 10 bin olmadı 8 bin 40 dakika deyip az sanmayın diye
ev işleri çamaşırı bulaşığı heleki arasın peşindeki koşuşturmalarımı hiç yazmıyorum :)
bilmiyorum canım yarın almaya gelirse giderim ama artık takatim kalmadı yaa.7 yılda 70 yıl kadar yıllandım.içimin çürüdüğünü düşünüyorum.kızım olmasa hiç gitmiycem de yavrum tek düşüncem o işte.içimde bütün organlarım çürüdü artık çalışmıyolar sanki.off ne diyeyim ki bilmiyorum.daha önce dile getirdim terapisti bana sen git benim vaktim olursa gelirim dedi düşün artık
canım vınn kullanıyodum biliyosun.şuanda vınn 5 rarça halinde düşün yani.ben hiç nete giremiyorum o halde yani.zaten 2 gündür ne yediğimi bile bilmiyorum.çok kırgınım be ablacım öyle böyle değil.evlilik bitmez çünkü bi kızım var onun için ayaktayım zaten.derler ya çıktığın eve bi daha girilmez diye.benimki o hesap annem babam mükemmel insanlar ama ben malesef bunu yapamıyorum.gelip ben artk burdayım diyemem.herkesin kendine göre bi hayatı var.girmem giremem.yarın eve dönücem yani bugün son yazışmalarım.ama eğer telefonumu değiştirirsem ilk işim sizin yanınıza gelmek olacak.ister izinli yazın ister diskalifiye ister kendi isteğiyle bıraktı.ben başınıza belayım bırakmam sizi
Ahhh ilknurum ablammm...yapmayacagdın bana bunuuuu...ben siizn enerjinizle ayaktaydımm!!! bi sürü alıntı yapmıştım hepsini sildimben senle ağlarım, beraber ağlarız gerekirse ama bırakma gitme bi yere..ben de çok zorlandım ama gidince asla çözülmücek anladım senin bize bizim sana benim hepinize ihtiyacımız olacak...biz gerçekten büyük bi aileyiz burda ama kapris yapanı da acı çekeni de neşeli olanı da kabul ederiz aramıza, yeter ki samimi olsun, sıcak olsun, biz olsun yeter ki... interneti parçaladı nasıl bi şey..Allahım çok mu kötü aranız, ben artık evlilikten çok korkuyorum zaten ben bu erkekleri anlamıyorum ya çok saçmalar, gül gibi kızların, kadınlarının değerlerini bilemiyorlar asla offff
tatlım terapist işini seneler önce önerdim.sen git vaktim olursa gelirim dedi.böyle bi adam işte ne yaparsın.ben gitmek istiyorum dediğimde de binim senden daha çok ihtiyacım var diyo.ben çözemedim artık bu işiilknurcum bugun seni sayıkladım durdum
şu erkekler ya nedir dertleri neden huzur vermezler herdaim sorun çıkartılar hiç anlamıyorum
ınternet çözulebilcek bişey ama birlikte cocuğunuz için aşmanız gereken sorunlar için bencede bi destek almak lazım önce kendin git görüşmeye sonrada psikolgun tavsiyelerine göre eşinle gitmeye çalışabilsen keşke:44:
tükendiğinii onun için kılını kıpırtmak bıle istemıyor olabilirsin ama yaşanmışlıklar güzel anılar en önemlisi de kızın için mucadeleni bırakma tatlım boğazım düğümlendi senin üzülmene daha da bi üzüldüm
Gözümün nuru ilknurummm nereye...ama seni çok iyi anlıyorumm evli biri olarakk..malesef hayat bekar veya nişanlı gibi sürmüyor evlilikte evlilik gerçektenn çok düşünülerek alınması gereken bir karar bazenn bir daha dünyaya gelsem yine hakanla evlenirdim diyorum dün gece ise hayatımın en büyük hatasıydı dedimm... Inşallah en kısa zamanda aranızdaki problemler çözülür ve aramıza dönersinn ben snei bırakmam gördükçe faceden yazarım..ama biz buluşucaktık daha bursaya gelme ihtimalim var 1 aya kadar babam türkmenistana gitçek görmeye hemde yeğenimi görmedimm daha çocuk yürümeye başlamadan gitmem laızm..ilknur sensiz olmaz dün hilal bu gün sen benn çok mutsuzumm..ama belki ayrınnn senden de güzel haberler alırız umuduyla bakıcam sayfaya..
konu evlilik olunca herkes kendi yaşadığını biliyor, bir de arada çocuk olunca, anlıyorum seni canım ama kurtarmak düzeltmek için bir şeyler yapılmalı. bakıyorum son zamanlarda evlilikler de bir garip, herkes mi geçimsiz oldu zaman mı böyle ben anlamıyorum. tahammül yok, sabır yok, sürekli tartışma. bu günlerde ne çok duydum evliliğinde problem olanlarıeğer şuan bekar olsaydım evlenemezdim heralde güvenip ben de küçük evlendim sayılır, 21 yaşındaydım, evlilik dediğim gibi kumardı neyseki şimdiye kadar çok büyük problem yaşamadım ama mükemmel değil hiç kimse, ben de değilim eşim de değil ama idare ediyoruz birbirimizi çoğu zaman ben geçimsiz gibi duruyorum, çünkü şikayet ediyorum ama eşim de düzeltmiyor hiç kendini, sonra ben suçlu oluyorum
canım hiçbirzaman sadece eşim suçlu diyemem.benimde var tabiki suçlarım.ama konuşamıyoruz biz tek sorun bu.dertlerimizi problemlerimizi konuşamıyoruz.şuan kavgalıyız dimi yarın belki düzelecek ama konuşularak değil uzamasın büyümasin diye.işte bu yüzden problemler katlana katlana büyüyo.7 yıllık evliliğimde 1 kere senin suçun bu benim suçum bu olmuyo.hadi öptüm kokladım bitti geçti ona göre.ben böyle oldukça parçalanıyorum sanki.kendimi kötü hissediyorum.bu aşk,evlilik değil.evlilik canım cicim de değil.kavgalar olacak, muhakkak olur ama sorun olduğu kadar neden olduğu de önemli.nedenini çözmedikçe ileri adım atamıyorum.yapı meselesi galiba biraz da ne bileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?