Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ilknurcum bugun seni sayıkladım durdum
şu erkekler ya nedir dertleri neden huzur vermezler herdaim sorun çıkartılar hiç anlamıyorum
ınternet çözulebilcek bişey ama birlikte cocuğunuz için aşmanız gereken sorunlar için bencede bi destek almak lazım önce kendin git görüşmeye sonrada psikolgun tavsiyelerine göre eşinle gitmeye çalışabilsen keşke:44:
tükendiğinii onun için kılını kıpırtmak bıle istemıyor olabilirsin ama yaşanmışlıklar güzel anılar en önemlisi de kızın için mucadeleni bırakma tatlım boğazım düğümlendi senin üzülmene daha da bi üzüldüm

Gözümün nuru ilknurummm nereye...ama seni çok iyi anlıyorumm evli biri olarakk..malesef hayat bekar veya nişanlı gibi sürmüyor evlilikte evlilik gerçektenn çok düşünülerek alınması gereken bir karar bazenn bir daha dünyaya gelsem yine hakanla evlenirdim diyorum dün gece ise hayatımın en büyük hatasıydı dedimm... Inşallah en kısa zamanda aranızdaki problemler çözülür ve aramıza dönersinn ben snei bırakmam gördükçe faceden yazarım..ama biz buluşucaktık daha bursaya gelme ihtimalim var 1 aya kadar babam türkmenistana gitçek görmeye hemde yeğenimi görmedimm daha çocuk yürümeye başlamadan gitmem laızm..ilknur sensiz olmaz dün hilal bu gün sen benn çok mutsuzumm..ama belki ayrınnn senden de güzel haberler alırız umuduyla bakıcam sayfaya..

ah esrammm evlenme...ne güzel şeyler yazmışınn ama evlilik bambaşka heleki çocuk varsa ortada ben oğlumun ilk defa dün gece ağladığını gördümm..oda sessizce ağlamasıydı ilk ağladığı...gerçek dökülen kalpten gelenn yaşlar..bizde sorunn benimm hiç susmama Ama beceremiyorumm..5 yıl oldu öğrendim yavaş yavaşş susmayı sırf sevgimden ..evlilik fedakarlıkk hemde çokk..böle yazdığıma bakma deli gibide severimm eşimi... Oda sever ama neden bizim kadar değiller her yönden..aman ne bilimm..

canım benim; bu yaşa geldim hala temkinliyim korkuyorum duydukçada halbuki benim annem baabam çok severlerdi birbirlerini hiçevde tartışma olmazdı babam annemın hep gözunun içine bakardı ama annemde susması gereken yerde susardı yani dengelıyorllardı ben hep öyle olmalı diye bakıyorum hayata ama umduğumuz gibi hayatlar bazen karşımıza çıkmıyor hayal kırıklıkları ile bi geçen ömur işte acı tarafı bu
tartışmalarda gerçekden kadın daha alttan alan taraf olmalı siniri geçince adama veryansın et ama sinirliyken konuşmamak lazım
evlenince yapabilirmiyim bende bilmıyorm
erkekler cocuklukdan bencıllıklerınden arınabilseler olgunlukla davranabilseler kadının da yükü hafifliycek ozamn herşeyi hatırlatan sürekli konuşan bi kadın olmıycak karşılarında aah bu erkekler biraz kalın kafalı işte

Teşekkür ederim fatoş abla..ama hiç havamda değilim, boğazım düğümlü, mideme kramplar giriyor, yeter artık gerçekten ben de çok sevdim ama haketmiyorlar gerçekten...Allah ıslah etsin erkekleri..asla kıymet bilmezler gerçketen ama dönmüycem bu sefer ona, asla dönemem.Yapamam kendime daha fazla haksızlık...daha fazla aşağılatamam kendimi, cepte saydıramam, bensiz dah amı huzurlu olsun, bensiz dahamı iyi olsun..ben onsuz daha mı kötüyüm o da olsun ama benim askerde bir sevgilim vardı öldü, bu benden ayrılan kim ben tanımıyorum. İyi gecelr...

yeni gelen arkadaşlarımmmm hepiniz hoş geldiniz.. şu yazımın altına alıntı yapın yani Yapında değil yaparsanız sevinirim :) isminiz kısaca yazsanızda kendinizi bende tanısam sizi 2 günde 4 kişi geldi galiba kafam karıştı

ben fatoş yaş 31 3 yaşında aras isimli bir oğlum var kilo sorunum ergenlikten başıma bela 157 -168 kiloları gördüm rabbime şükür kendime gelmeye başladımm... Tabiki farklı etkenlerde var sağlık problemleride etkiledi ama tabiki tümm suç onların değil kör olası boğazımın..bazen bıkkınlık bazen hırs bazen azimm şuanki kilo 80 lerde ama allahın izniyle dahada iyileri göreceğimi biliyorum..şuanlık ev hanımıyım..asisit lik için bir yere başvurdumm aranmayı bekliyorumm..ozaman süper lise idi yabancuı dil çıkşlı süper lise mezunu 6 yıl üni sınavına girmiş kendi alanına yerleşememiş 6. Sen 2 yıllık çaycuma uni ye yerleşmiş hayatın daha fazla ertelenmemsi gerektiğini düşünerek 5 yıllık aşkıyla evlenmiş nisan 27 de 5 yıl btecek evleneli tombiş bir bayanımm...benden böyel :)

menü:
sabah:
1 poğaça
1 bardak çay

öğlen:
yarım pors pirinç pilavı
1 pors kuru fasulye
biraz acı biber turşusu

ara:
1 nescafe
yarım eti fındıklı çikolata

akşam:
1 kase tarhana çorbası
1 pors kaşarlı ıspanak yemeği
1 adet enginar

Spor:+
Su:+

Şimdi sporumu yapmaya çıkıyorum, kendimi yorup uyuycam....görüşmek üzere...

şuan nasılsan evlenince sende aynı olacan esracım ben bekarkende aynıydım haksızlığa gelemem öz babam gerektiğinde söylerdimm oda bana stres topum derdi sende olmazsan derdii canım babam benimmm halada öyle der ailemin tek problemi benim kilom diye bilirim allah onları başımızdan eksik etmesinn canımm babamı hem çok sever hemde çok korkardım korkuda değil aslında sevgimden gelen saygı..maşallah anne babana bende öyle bir ailede yetiştimm bennn yüksek sesle konuştuklarına bile şahit olmadımm..evlilik tuaf bişi ya tamamern şans ne çıkarsa bahtına oluyo ister 5 ister 10 şunu çok iyi biliyorum zaman şarta göre değişyor duygular canımmm her zaman hayırlısını diliyerek yalan hayata devam..ama çok güzel evlilik çok çelişkili şeyler yazıyorumm ama yanlızlık daha zor

hilalimm bana kızıyormusun ablacımm..öz kardeşim gibisin yerinde aysel olasydıda aynı şeyleri döylerdimm..ama tabi bildiklerime göre..tabiki kötü olsun canım bana iyi olsunn demiyorum kii..bunları aslında sana destek olsun diye yazıyorum ama yanlışta anlaşılıyosamm söle ablam bana kafanda başka şeyler gelmesin heleki şu durumda canım benimm ben anlarım seni bire bir aynısı olmasa aynı şeyleri yaşadımm... Ama bak nasibim başımı yastığa koyduğumda göz yaşlarımı döktüğüm kişiyle aynı... Ha nasipsin düzelir olur aynı şeyleri yaşa diyede demiyorum canım benimm..kesinlikle taviz verme..kesinlikle şu laf çok doğruymuş kaçtıkça kovalanır peşine koşukça kaybedersin..şimdi sakınn bu lafıda farklı yorumlama fedakarlık anlamında Bak yazdıklarıma kızam saçını başını yolar tüm sıkıntını alırımm..sonrada kucağımı açar doya doya (yatarım) yazmışım gülün diye silmedim..doğrusu öperim olacak tı
Sen bana kırılamazsın öyle bir hakkın yokk çünküüü kalbimdeki yeriniiiii kim biliyo hilal biliyo

Hemen nere kayboldunuz ya eşim gelmedi arasım uyudu anca yetişttimm muhabbete ama yine geç kaldım tabi...hilal ben seni yorarımm gel ablana canım benim..

Sabah
su 4 bardak
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
30 gr acılı ezme
5 zeytin
1 kk beyaz peynir yarım yağlı
çay şekersiz 4 bardak

arada
1 elma +1 bardak süt
öğlen
tam buday ekmeğine 1 dilim yarıya böldüm peynirli tost
4 yaprak marul
ayran

arada
2 tane eti form limonlu lifli
1 tane elma

akşam
2 adet kuru patlıcan
2 adet kuru dolma
3 adet yaprak sarma (içleri az dolu ekmek besinim yerine yenildi ) hakkım ne kadarsa o kadar
4 kaşık pırasa yemeği
yoğurt yarım bardak
2 kaşık acı bibber ezmesi
birazdan
parmak muz + 1 bardak süt (yarım yağlı )
gün içinde
suyum +
2 kupa yeşil çay
spor+
40 dakika yürüme bandı

bu gün saydım dakikakada 120 adım atıyorum 5. 00 hızda
=4800 adım gün içinde bu adımlar 10 bini buluyordur diye bilirim hadi 10 bin olmadı 8 bin 40 dakika deyip az sanmayın diye
ev işleri çamaşırı bulaşığı heleki arasın peşindeki koşuşturmalarımı hiç yazmıyorum :)

Son düzenleme:

iyi akşamlar Fatoş abla ben Zeynep 1 oğlum var eymen adında yakında 10 aylık olacak evleninceye kadar kilo sorunum pek yoktu evlenince eşim sağolsun iyi baktı bana biraz ordan aldım sonra doğum emzirme döneminde kilo aldım 27 yaşındayım yaklaşık 1 senedir ev hanımıydım ama yeni işe başladım 1 ay ancak oldu öğretmenim 2.5 senelik evliyim senin gibi 5 yıllık aşkımla evlendim tanışma hikayemi anlatsam gülmekten çatlarsınız müstakbel kocamla wc.de tanıştık benden de bu kadar

tubish13 Su:+ Spor: + Menü:+ Mesaj:7
degua Su:+ Spor: + Menü:+ Mesaj:
concept Su:+ Spor: + Menü:+ Mesaj:
yliss Su:+ Spor: + Menü:+ Mesaj:
az_uz_ Su:+ Spor: + Menü:+ Mesaj:
successful Su:+ Spor: + Menü:+ Mesaj:
kelebek.hill Su:+ Spor: + Menü:+ Mesaj:
fatoss0808 Su:+ Spor: + Menü:+ Mesaj:
fulias Su:+ Spor: + Menü:+ Mesaj:22
berenvildan
mahurbeste
melikea
lethem

kızlar tamamlamaları yarın yapıcam mesaj sayılarını falan.
geçmişi de tam okuyamadım son 4 kişi gözümden mi kaçtı acaba

iyi geceler herkeseee

msj sayım 6 bu arada yarın spor menü su paylaşmıyoruz pazar günü paylaşıyoruz değil mi

maşallah ne çok yazmışsın, birşey kaçırmamak için hepsini okudum ama kafam hepten karıştı:)

ben de hem senin için hem de diğer arkadaşlar için kendimi kısaca yeniden tanıtayım. ben yeliz, 27 yaşındayım, evliyim, 3 yaşını doldurmak üzere olan bir oğlum var, hemşireyim ama şuan ücretsiz izindeyim. 157 boyunda 58 kiloyum. 55 kilo hamile kalıp 73 kilo ile doğuma gittim. doğumdan sonra 1 yıl 67 kilo civarında seyrettim sonra hiç bişi yapmadan 60 a kadar indim malum erkek çocuğunun peşinde dolanmak, hele de benimki hareketli bir çocuğun sonra kansızlık problemi baş gösterdi kan ilacı kullandım, kan ilaçları her zaman iştahımı açıp kilo aldırıyor, doğumdan sonra da epeyce kullandığım için kilo veremedim zaten. eşim browni intense leri koliyle alıyordu eve yedim yedim 65 e dayandım geçen yaz başında. hani bi yarışma vardı starda. şişmanlar zayıflıyordu. amanın nasıl da vermişler. dedim benim neyim eksik ben de vericem. eşim inanmadı tabi dalga geçti benim gaza gelme şeklim bu SEN YAPAMAZSIN ve kısa sürede 10 kilo verdim 55 e ulaştım. ama eminenin de dediği gibi vermek kolay korumak zor, kışın spor yapamadım, günler çaylar falan 58,8 e dayandım yine tartılara inanamadım ama bol gelen pantolanlar tayt gibi oldu dedim bu böyle gitmez acilen dur demem lazım ve işte aranızdayım ve şimdiden 500 gr gitti bile çocukken de hep balıketiydim, ailede de herkes kilo almaya meyilli, bi de annem şeker hastası, ilerde şeker hastası olmaktan korkuyorum. ve hiç bi zaman ayakları birbirine dolanan sıska çocuklardan olmadım, evlenirken 50 ye düşmüştüm ve çok güzel olmuştu. artık ben de zayıf olmak istiyorum. seneye ikinci bebiş düşünüyoruz, hamile kalmadan önce tüm kilomu vermem lazım yoksa çevremde gördüğüm kadarıyla katlanarak gidiyor işte bu kadarrr, üfff ne dolmuşum amma yazdımmm:87::87::87:

konu evlilik olunca herkes kendi yaşadığını biliyor, bir de arada çocuk olunca, anlıyorum seni canım ama kurtarmak düzeltmek için bir şeyler yapılmalı. bakıyorum son zamanlarda evlilikler de bir garip, herkes mi geçimsiz oldu zaman mı böyle ben anlamıyorum. tahammül yok, sabır yok, sürekli tartışma. bu günlerde ne çok duydum evliliğinde problem olanları eğer şuan bekar olsaydım evlenemezdim heralde güvenip ben de küçük evlendim sayılır, 21 yaşındaydım, evlilik dediğim gibi kumardı neyseki şimdiye kadar çok büyük problem yaşamadım ama mükemmel değil hiç kimse, ben de değilim eşim de değil ama idare ediyoruz birbirimizi çoğu zaman ben geçimsiz gibi duruyorum, çünkü şikayet ediyorum ama eşim de düzeltmiyor hiç kendini, sonra ben suçlu oluyorum

canım vınn kullanıyodum biliyosun.şuanda vınn 5 rarça halinde düşün yani.ben hiç nete giremiyorum o halde yani.zaten 2 gündür ne yediğimi bile bilmiyorum.çok kırgınım be ablacım öyle böyle değil.evlilik bitmez çünkü bi kızım var onun için ayaktayım zaten.derler ya çıktığın eve bi daha girilmez diye.benimki o hesap annem babam mükemmel insanlar ama ben malesef bunu yapamıyorum.gelip ben artk burdayım diyemem.herkesin kendine göre bi hayatı var.girmem giremem.yarın eve dönücem yani bugün son yazışmalarım.ama eğer telefonumu değiştirirsem ilk işim sizin yanınıza gelmek olacak.ister izinli yazın ister diskalifiye ister kendi isteğiyle bıraktı.ben başınıza belayım bırakmam sizi
tatlım terapist işini seneler önce önerdim.sen git vaktim olursa gelirim dedi.böyle bi adam işte ne yaparsın.ben gitmek istiyorum dediğimde de binim senden daha çok ihtiyacım var diyo.ben çözemedim artık bu işi

ahh aşkım sen gel yeterki buralara ben seni kokundan tanır bulurum tatlım.bana geleden bi şekilde ulaşabilsen ben anneme geldikçe kontrol ederim face i de burayıda.unutmam sizi unutamam ki siz benim en iyi dostlarımsınız

canım hiçbirzaman sadece eşim suçlu diyemem.benimde var tabiki suçlarım.ama konuşamıyoruz biz tek sorun bu.dertlerimizi problemlerimizi konuşamıyoruz.şuan kavgalıyız dimi yarın belki düzelecek ama konuşularak değil uzamasın büyümasin diye.işte bu yüzden problemler katlana katlana büyüyo.7 yıllık evliliğimde 1 kere senin suçun bu benim suçum bu olmuyo.hadi öptüm kokladım bitti geçti ona göre.ben böyle oldukça parçalanıyorum sanki.kendimi kötü hissediyorum.bu aşk,evlilik değil.evlilik canım cicim de değil.kavgalar olacak, muhakkak olur ama sorun olduğu kadar neden olduğu de önemli.nedenini çözmedikçe ileri adım atamıyorum.yapı meselesi galiba biraz da ne bileyim

erkeklerin genel sorunu bu galiba, konuşup anlaşılmıyor. benim eşim de öle yaa ama ben ısrarla konuşmaya çalışıyorum sonra da kavga çıkıyor tabi, herşey daha beter oluyor. benim eşim çok da anlayışlı bir insandır herkese karşı, dışardan görenler kılıbık sanıyor ama erkekliği bana galiba sadece. böyle söyleyince çok kötü biri gibi oldu, değil tabiki ama erkeklerle sorunlar konuşulmuyor. ne zaman bir problemi halletmek için konuşsam büyüdü ve kavga çıktı üstü de örtülmüyor, kadın psikolojisi de bu, o sorun çözülecek abi!!!! 2 ay önce çok büyük tartışma yaşadık, ikimiz de haksızdık ama ben bunalmıştım o da beni anlamadı ben de işi yokuşa sürdüm, kavgamızı görsen gülersin, ortada bişi yok ama nerdeyse ayrılcaz yani, tehditler falan sonra nasıl olduysa konuştuk anlaştık, ben psikiyatriye gittim, paxil diye bi ilaç verdi, depresyona girmişsin dedi ilaçları da 3 gün kullandım kullanamadım. annemlere gitmiştim zaten memlekete, alışveriş yaptım, arkadaşlarla takıldım, kafamı dağıttım. şimdi daha iyiyim, neyden ötürü kavga etmiştik hatırlamıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…