Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bizde de öyle aslında tatlım.kavganın neden olduğu unutuluyo kırgınlıklar kızgınlıklar kalıyo işte.bilmiyorum sanırım benimde bi psikologa gitmem lazım bu şekilde devam edersem hasta olucam en sonunda.neyse boşverin bu değişmeyen döngü beni eritiyo.hakkımda hayırlısı

bak ben de 6 yıllık evliyim, şimdi düşünüyorum, iyi günlerimiz de oldu kötü günlerimiz de, hepimizin yanlışları var ve fedakarlıkları da, yuva kolay kurulmuyor. hep kötü düşünürsen herşey kötüye gider. sen de bi psikiyatriye gitmelisin bence, bana faydası oldu gerçekten. annelerimizin evliliklerine bakıp feyz almak lazım, birimiz ateşken birimiz su olmalı, eşler birbirini idare etmeli. sana diyorum ama ben her zaman yangına körükle gidiyorum, allahtan eşim tez sinirlenmiyor, çünkü işten eve yorgun geliyor ve genelde akşamları koltukta uyuyor:) şuan da koltukta uyuyor ben de çok sinir oluyor ama artık uğraşmıyorum galiba, önceden sinirleniyordum, artık umursamıyorum

valla yelizcim sanki benim eşimi anlatıyosun bizde de aynıdır.benim kızdığım eşimin ağzı bozuktur biraz. yapma dedikçe inadına söyler.neti kırdı ben nette fazla kalıyomuşum diye kızımın yanında bana birsürü söylendi ama inan akşam geliyo daha ben sofrayı kurmadan netin başına oturuyo.hadi hadi 10 kere söylerim.onuda kapatmaz bi yandan yemek yer bi yandan oynar yani.eşimde daha çok ego olayı var.ben erkeğim benim sözüm geçer ben istersem olur kafasında.okul mevzunu taktı bi ara beni çok bunalttı.yani ne zaman neye kızacağı belli olmaz hiç.kararsızlık diz boyu en nefret ettiğim özelliği.ne benim karar vermeme izin verir ne kendi karar verir.7 senedir ev bakıyoruz almak için internetten ayrı araştırıyorum.emlakçılardan ayrı.ne benim gidip evi görmeme izin verir ne kendi gider bakar.kızınca da vaktim yok görmüyo musun der.bi bakarsın ufak ev alcaz der. bi bakarsın dubleks ister yani ne yapmak istediğini dahi bilmiyo.böyle olunca yapabileceğim hiçbişey kalmıyo.bi ileri gitmek istesem de olmuyo malesaf.bi dostum arkadaşım çağırır izin vermez gelemem derim neden gitmedin herkese beni kötü gösteriyosun der.gitmek için izin isterim ne işin var der.çözemedim yani ne istediğini bilemiyorum.karar veremiyorum.beyni bozulmuş bilgisayar gibi yarım yamalak kalıyorum kaldığım yerde.

neyse canım yatıyorum hepiniz hakkınızı helal edin ara ara gelmeye çalışırım sabah girmeye çalışıcam yine nete görüşmek üzere eve dönmeden önce

sevdiğim için devam etmek istiyorum ilerisinide düşünüyorum ama şuan after effects diye bir programla çalışıyorum ve sanırım videolarla uğraşmak benim işim yazılım olmazsa bunu düşünüyorum :)

Bilgisayar geniş bi alan tabi ki seviyorsan neden olmasın...matematiği bölüm olarak okuyup iş bulmakta zorluk çeken arkadaşlarımı biliyorum ama belki de kendilernden kaynaklıdır tabi bilinmezz...

aslında matematik istememin sebabi bilgisayardan anlamam dershanedeki hocam matematik mezunu benim bilgisayar okuduğumu bilmiyordu bana direk bilgisayarla aran iyiyse gir çünkü oradan mezun olursan yazılım bölümünde çalışabiliniyormuş ve bankalarda da çalışılabiliyormuş :)

tubish13 Su:+ Spor: + Menü:+ Mesaj:7
degua Su:+ Spor: + Menü:+ Mesaj:
concept Su:+ Spor: + Menü:+ Mesaj:
yliss Su:+ Spor: + Menü:+ Mesaj:
az_uz_ Su:+ Spor: + Menü:+ Mesaj:
successful Su:+ Spor: + Menü:+ Mesaj:
kelebek.hill Su:+ Spor: + Menü:+ Mesaj:
fatoss0808 Su:+ Spor: + Menü:+ Mesaj:
fulias Su:+ Spor: + Menü:+ Mesaj:22
berenvildan
mahurbeste
melikea su:+ spor:+ menü:+ mesaj:15
lethem

menü:
sabah:1 fincan çay
öğlen: 1 kase ezogelin çorbası
4 kaşık tavuk sote
3-4 kaşık pirinç pilavı

akşam:5 kaşık makarna
yarım kase yoğurt
1 tane domates

harcanan 144 kalori
alınan kalori:1000

günaydın eminecim, sanki seni burda görüyorum. bak demiştim ben erken kalkar spor yaparım diye, çok şükür o günlere döncem sanırım artık

haftasonu çıkar gezeriz spora vakit kalmaz diye kalktım, 5 mil yapıcam inş. leslie ile:) kimse pek uğramaz bugün heralde ama neyse ben yazıyorum:) dediğin hareketlere de bakıcam yapmaya çalışıcam:)

canım aynen dediğin gibi eşinin ego problemi var ama kendisi de kişiliğini tam oturtamamış. erkeğin olgunlaşmamışı çocuk doğurmadan annelik yaşatır insana. ama erkek karşısında olgun kadın görünce ezmeye çalışır. çevremde hep bu tipler var. mesela bir arkadaşım var eşi 1 evin bir oğlu 3 de görümce, adam çocuk gibi. kavgada evi terk eder, çocuk gibi küser. arkadaşım da yıllarca çalışmış kendine güveni tam ve 4 4 lük bir insan. kocaya falan eyvallah edecek biri değil. ilk yılları çok zordu, boşanmak üzere gibi yaşadılar hep. çocuk olunca duruldu biraz. uzun zamandır da görüşemedim durumları nedir bilmiyorum en son. benim eşimin problemi farklı biraz, eşim çok olgundur, çocuk yaşta yatılı okullarda yontulmuş. benim eşim kimseye eyvallah etmez, bana bile ben normalde dediğim dedik biriyimdir ama eşim beni idare ederi bir şekilde yola getirir. ben karar veremem, mesela saç kestircem 10 modele bakarım karar veremem, eşim 1 bakışta tak şecer bulur bana en yakışanı:) ama eşim benim sorun olarak gördüğüm şeyleri önemsemez. düzeltmek için uğraşmaz. mızmızlanınca kavga çıkartır, sonra ben geçimsiz olurum. ilgi istediğim zaman öbür odaya gider kitap okur, söylemekle iş yapmayı sevmem der emrivaki sevmez mesela yıl dönümlerini hatırlamaz, her sene kavga ama gene de hatırlamaz, bizim her günümüz sevgililer günüymüş:) neyse işte canım, eşimden çok şikayet edecek bişi yok aslında ama seni anlıyorum, sadece benim eşimle de az da olsa sorunlarım var ama onları bile konuşup halledemeyiz, halledeceğimize kavga eder küseriz, anlaşmadan barışırız sonra gene aynı şeyden defalarca kavga
neyse çenem düştü gene,spora gidiyorum ben. allah yardımcın olsun canım. allah sizi evladınıza bağışlasın inş. o yavrucak için herşeyin tez vakitte düzelmesi için duacı olacağım her zaman.

geri dönüşü yok hilal bu kadar şimdi seni üzüyorsa ilerle evlillk daha zor kendini toplayacağına inanıyorum ben sen güçlü bir kızsın:))

canım benim ya mutlaka yardım almanız gerekiyor kabul etmiyecektir tabi o seni cepte hazır görüyor nasıl olsa döner diyor bence allah kolaylık versin evlillk zor iştir ama çocuk olunca daha zor ama mutsuz bir evlilikte çocuk için iyi bir yuva olmayabilir,eşini yardım almaya ikna etsen çok kişiliği oturmamış gibi ne yap et ikna et onu canım kurtarabilirsin evliliğini...moralini yüksek tutu kızına belli etme her evlilikte sorunlar oluyor boşanma aşamasına geliniyor önemli olan ders çıkarıp devam edbilmek:))))öpüyorum seni üzme kendini dik dur biraz kuveetli ol ....

günaydın kızlar
tamam ben onu okumamıştım aykut ogut son kitabını okudunmu bu egoları şişirsektemi saklasak bugün onu alacağım 2-3 tane daha alacağım var hafata sonunu bekledim

Günaydınlar sabah kahvaltımı yaptım sporabaşlamadan giriyim istedim
yeliz uyanmış spora gitmiş
tubusih uyanmış
ilknurcum gelıp yazmış tatlım seni izinli gösterelim işler yoluna girdiğinde gelirsin tatlım
arada mutlaka gel merak da bizi bırakma

günaydın kızlar kahvaltımı yaptım saat 12 gibi spora gidecem hoca inş bugün insaflı davranır
berenvildan canım seni çok iyi anlayanlardan biri de benim evlilik şans meselesi kocalar ayrı bi dert aileler ayrı bi dert bizim de evlilik çocuktan önce daha iyiydi. oğlum büyüdükçe kavgalarımız arttı eskiden herşeyi konuşur hallederdik şimdi kavga ediyoruz 10 dk en geç yarım saat sonra bişey olmamış gibi konuşmaya devam ediyoruz ben daha sinirliyim eşim daha sakindir eskiden haksızda olsam hep eşim özür dilerdi şimdi ise pek öyle değil.. bizim kavga sebeblerimiz ya eşimin ailesi yada eşimin oğlulumza önemseyip bakmaması..dışarı çıkarız eymeni kalın giydirmez eymene bir yemek yedirirk
her yer berbat spora gittiğimde evde yemek iş yaparken eymene bakması lazın eymen en az 10 kez düşer ağlar bilgisayarla uğraşmaktan çocuğa bakmaz bunları pek sorun etmemeye çalışıyorum ama ailesi tam bi sorun onun ailesi yüzüne kendi ailemi göremiyorum senede 2 gün anck evlerinde kalırım onuda burnumdan getirirler sürekli laf sokmalar bişey demem yapım öyle değil maalesef doğum yaptım gelmediler bile işe başlayacağım oğlumu bakıcıya güvenemedik küçük diye eşim çağırdı gelmem dedi gelmeyeceğini zaten biliyordum sırf eşime annesinin yüzünü göstermek için çağır gelsin dedim... her tatilde eşimi evlatlıktan reddederler bi daha gelme arama derler eşim de umursamaz aramaz sormaz sonra yüzsüz yüzsüz bi daha arar hiç bişey olmamış gibi devam ederler bu yaz tayin isteyeceğiz benim memleketime hayırlısıyla inş çıkar o zaman bakın siz olaylara neyse işte tüm bunlara rağmen evliliğimiz devam ediyor eşim çok iyi bi insan temizlik yemek evle ilgili ne derseniz yapar hatta demeye bile gerek kalmadan yapar okul işlerimi bile bana bırakmadan yapar tek kötü tarafı futbola bayılır izin versen haftanın 7 günü maça gider boşanmayı düşündüğüm zamanlar bile oldu hatta daha bi kaç hafta öne kk.da boşanma dilekçesi örneği bulup incelemiştim
neyse baya uzun yazdım benden bu kadar akşam görüşürüz

Hemen nere kayboldunuz ya eşim gelmedi arasım uyudu anca yetişttimm muhabbete ama yine geç kaldım tabi...hilal ben seni yorarımm gel ablana canım benim..

Olur mu fatoşum ablacım yaaa hiç alınır mıyım ben sana..sadece güçsüz hissettiğim an durmak istemedim çıkıp yordum kendimi uyudum, şimdi kollarına geldimm yatarım inşallah doğru seçimler yaparım ben de hayatta ve inşallah huzurunuz hiç kaçmaz fatoş ablacım hüç kavgasız üzüntüsüz değil aradığım zaten..ama mutlulukların bunları kapatması lazım tabi..sevgi çok önemli...
Ben biliyorum yerimii sen de benim kalbimdeki yerimi bil fatoş ablacım, biliyosundur da zaten..ben san aasla kırılmam bunu deme hiç aklına bile getirme..sadece duygu yoğunluğu yaşamışımdır..atlatıcam hayırlısıyla bu gnleri...saçımı başımı yolarsın gerekirse baktın saçmalıyorum

msj sayım 6 bu arada yarın spor menü su paylaşmıyoruz pazar günü paylaşıyoruz değil mi

Aynen zeynepcim, cumartesi çok giren olmaz diye öyle yaptık, hem ban ada sayım kolay oluyor, 2 gün yerine 1 gün uğraşalım hepimiz, pazar günleri bildirimleri toplu alayım kızlarr

hepinize kaçamaksız haftasonları diliyorum:) hepinize uyuduğu yerden kilo vermeyi diliyorum:) iyi geceler

Oh maşallaahh Leslie ile harikalar yaratmaya devamm..ben bugün salon bakacam bakalım neler olacakk maşallah gayet erkencisinn..inşallahhh kaçamaksız haftasonları olur inş

geri dönüşü yok hilal bu kadar şimdi seni üzüyorsa ilerle evlillk daha zor kendini toplayacağına inanıyorum ben sen güçlü bir kızsın:))

İnşallah tubiş hakkımda hayırlısı olur dua ediyorum sadece hiç bi şey yapamam bu saatten sonra...kısmet

Günaydınnn Allah sabır versin zeynepcim, dendiği gibi hiç sorunsuz evlilik çok zor ama ailelerle aynı yerde yaşayıp onlarla problem yaşamak da çok zor olsa gerek...inşallahh zamanla düzelir ve senin memleketinde daha mutlu mesut yaşarsınız

mrb kızlar
nasılsınız

benim bulantılar artarak devam ediyor uğrayamıyorum pek

kelebek beroşviloş üzüldüm valla
erkekleri anlamak mümkün değil benim içinde geçerli bu
şu şarkıyı dinlerseniz kenini ii hissettiriyor
Lara - Yolla - YouTube

QUOTE=az_uz_;29622733]iyi akşamlar Fatoş abla ben Zeynep 1 oğlum var eymen adında yakında 10 aylık olacak evleninceye kadar kilo sorunum pek yoktu evlenince eşim sağolsun iyi baktı bana biraz ordan aldım sonra doğum emzirme döneminde kilo aldım 27 yaşındayım yaklaşık 1 senedir ev hanımıydım ama yeni işe başladım 1 ay ancak oldu öğretmenim 2.5 senelik evliyim senin gibi 5 yıllık aşkımla evlendim tanışma hikayemi anlatsam gülmekten çatlarsınız müstakbel kocamla wc.de tanıştık benden de bu kadar[/QUOTE]
memnun oldumm zeynepçimmm.. saolsunn benim eşimde öle canımmm bakmasaymış iymiş ya bazende diyom allah sağlık versinn herzaman şükürümüde biliyorumm..ne bileyimm beterin beteri durumu...oyy eymeni bi mıncıkla öp annesi en güzel zamanları sevilecek anlamda büyüdükçe neler yapacak annesi bir gör rabbim ömür versinn canımmm evlatlarımıza

zeyno tuvalette nasıll tanıştınız bi anlat çok merak ettimm...bizde telefonda tanıştıkk..ama komik değil dramatik bir aşk hikayesiydi biizmkisi ...geçen 5 yıl yani :)
yelizim tekrardan merhaba.. çok yazmışmısın çok yemişmisin demek istedinn canımm..
canım benimm kilon çok değil tabiki bana göre diyom ama herkes taşıdığını biliyor iştye..tabiki yapabiliriz..eşinn gazagetiriyor seni..bence kadınların isteyipte yapamayacağı bir şey yoktur..ben 100 kilo verdim düşünsene :)2 insan 2 manken ..allah evladınıda bağışlasın inşallah benim oğlanla yakın olsak ne oynarlardı :)
zayıf olmak istiyorum demişin ya canımm bende ölmeden bir kerede olsa zayıf oluppppppp hayata gözlerimi öle yummak istiyorum...benim babamda şeker hastası..şuan ben diyetisyen kontrolundeyim.. endokrinde takip ediyor şükür çok büyük sağlık problemimde yok şimdiye kadar hiç çı8kmamıştı daha 2011de gitmiştim endokrin + diyetisyene talillerde bişi çıkmamıştı ama şubatta başladımm bu diyetisyenime endokrin tahlilerimde HDl çok düşük çıktı referans aralığı 40-65- benimm 29 çıktı buda insanda ani acıkma hissi yaparmış tokluk kan şekerimde 85 çıktı dokrtor kilonuzun sebei bu dedii ..şeker yüksek çıkar diye beklerken her seferinde babamdan sebep tam tersi oluyorr çıkmasınn tabii..babama dediğimde kızm bende 40 yaşında oldumm ki sendede çıkar dedii çok üzülüyo ailemm iki taraftanda hemde çokkk önce oğlum eşim,kendim sağlığımm hayatımm ve yaşayamadığım en güzel gençlik çağlarım içinnn zayıf bir kadın olmadan allah nefes verdikçe ölmeyeceğim

yeliizmm siz biz gibiymişssiniz canımm demekki tekk değilimmm bakma biliyorum tek olmadığımı ama ahhh ahhh kadınlar hemcinslerimm biz bu dünyaya erkekleri idare etmeye geldik sanırsamm..benim eşimm hayatta hata kabul etmez özür dilemez... sinir oluyorumm bir insan hep haklı olmaz kii aynı sen gibii konuşsak kavga konuşmasak bi tuaff bide benim eşim sinirlii adam haksızlığa gelemez..ama bende gelemem..birbirimizie haksızlıkta etmiyoruz ama ne bileyimm ben a derim o z der o z der ben a derimmm zıt karaterleriz ben balık o ikizler..
ama çok iydir merhametlii korumacı aileye düşkünn oğluna eşine bazen diyorumm hata bende mii bilmiyorumm kavga ederiz mesela siz gibi debep yokkenn susamıyorum anacımm oda diyo ki bi sussann her şey hallocakk o lafını bitirmeden benn eee sen sus ozaman bülbülün çektiği dili belası hesabı bazende dli gibi gülerimm aman ne tuaf iş bu evlilik evlikite değil haya şarkıda sözler gibi
ben feleğin tekerine çomak sokayaım

düzelir ilknurummmmm... allah büyükk.... bide kesinlikle yanlız değilsinnn her evlilik böle olmasada bire bir aynı sorunlar yaşanmasada oluyor olmayo diyen yalan söylüyo inanmam ben..bir evde ne zaman tencere tıkırdar işte orda başlatır..her kesin evinde bir şekilde tencere tıkırdar..4 duvar arasında kimi et kaynatır kimi dert canımm..sıkma kendinii mutsuzken mutlu gibi yapma yanlız kalınca ağla açıl... sağlığın için önemlii ben hiç bişi yapamazsam bol bol ağlarım ki ağlamasamm ölürümm..alışkanlıkk bvu bende...bazen sebepsiz eşimm der nolduu niye ağlıyon şimdi diye televizyondakii bir şarkı bir etkili söze ağlarımm bahane eder veya gerçekten etkilenirim sırf rrahatlama terapisi gibi bişi..
kesinliklee canımmm..hepsii aynıı bunlarınn boşuna demezler babam hariçç hepsine kibrit çöpü..

evet yuva yıkılmak için kurulmaz......kim ister heleki çocuğu varken allahım kimseye yaşatmasınn..en kötü koca evi en iyi bab evinden daha iyi derler insan belli bir zamandan sonra baba evine yabancı oluyor..kii ben bile bunu diyosam annem babamm duysaa allah başımızdan eksik etmesinn büyüklerimizi...bunları yazarkenn bile vicdan azabı duyuyorumm sanki anne babama haksızlık etmişim gibi geliyor.. ama anladınız siz ne demek istediğimi...
hepinize kaçamaksız haftasonları diliyorum:) hepinize uyuduğu yerden kilo vermeyi diliyorum:) iyi geceler
bakk yelizimmm hep uyurummmmmmm ... nerde başım ağırıyor uykusuzluktan..

neyse canım yatıyorum hepiniz hakkınızı helal edin ara ara gelmeye çalışırım sabah girmeye çalışıcam yine nete görüşmek üzere eve dönmeden önce
canımmm her şey girecek yoluna dua ediyomm canımm benimm sana tüm kadınlara yontulmamış odunlarımızı ıslah etsin allahım...sakınn gelmemzlik yapma..yanlız olduğunuda düşünme...kocaman öpüyorum ..kısa zamanda iyi haberlerini alcağız inşallah bitanem....

cızzzzzz cızzzz hanii bu menünün sebzesii, meyvesiii karbonhidrat çok ablam be dengeli görünsede.

varya yelizzzz aynıı benim adamı anlatıyorsunn eşininn izmirde bir kardeşi var mıydı
ben yatmadımmm ev sahibimize hırsız girdi kızlar akşam ya ben evde altta çocukla burda size yazarkenn düşünsenize ya..
günaydınn zeynepçim iyi hafta sonları canımm..spora giderken bebişe kim bakıyo canım... erkeklerr demekki hep aynılar işte benimkide balığa gitsin hafta bir halı saha maçına gitsinn bişi istemezz..

umarım düzelir kızlar

şarkı o an rahatlatıyo ne biliyim kızınca işte

yollayın diye değilde yanlış anlamayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…