hilalimmm ah ablam benimmmm biliyodumkii ağlasada yüreğim gitmeyeceğini...ya ben tamamen bittiğini okumamıştımm...sen bi özelden yazışalımm..sakın ama sakın üzülme bazen şer gibi görünende hayır vardır be ablam. ahh benn biizmm hikayemizi sana anlatmalıyım ne demek istediğimi anlayacaksın canımm..her cümleye böyle ah ile başlayınca insanlarda beni ağlak biri bişe bilmeyen biri sanacak...
ahaaaa kışkırtma ha nerde nerde eminnoşş okumasınnn o benim rakibim değil baştacım canım ..biz kardeşiz unutma..ama amacımızda bu değil mi...gurubumu çok seviyorum:) 6 da hayır vardır boşuna sevmem..siz olmazsanız ben naparım..
yav eminoşummm ben sana nasıl rakip olayımm evdeki yürüme bandımlamaı :) veya okuyp hafızama kazıdıklarımlamı..
oy benimm kuzum medinem hoş geldin sefalar getirdinn bebişlerimiz nasıl metabolizma işte ara ara hem şaşar hem bizi şaşırtır sende iyi vermişin maşallah canımm daha 55 leri görücen allahın izniyle
fatoşum çocuklar yine hasta balgam vs burun akıntısı var ama ateş yok şükür atlatmaya çalışıyoruz,canım benimm nefret dolu olman o kadar normal ki :) aslında tam tersi bunu yüreğinde yüreğini tanıyan ablanda çok iyi biliyor... ayrıntılı bilemediğim içinn yorumlarım ona göre...ölmez yavrum ölemz...ölemez kabul etmiyorum..ama yaşananlar karşısında olması gereken durumu yaşıyorsun şuan canım aman ne diyom benn...aslında çok bilinçli, yazıyomm ya neyse özele gell hilalimm..
saol tuğbacımm..olur kardeşim olur..kuş kanat çırpmaz
belkide iyisi ooo allah bilir canımm ama şu da bir gerçekki hepimiz insanızz çeke çeke görüyoruz...allah beterinden saklasın deyip çıkıyoruz olaylardan..ki layıksın bunada canı gönülden inanıyorumm canımm fatoş abla nasıl şeyler yazıyon çelişkili deme bana anla :)
doldur bir bardak ta bana sekiii ablanıza yer var mı ?güzeliz ama dünya güzeli olacağız
tubiş yollasana bana ben kitapkoliğim diyebilirimm facede bir kitap sayfasının adminiyim beklerim KİTAPSEVERLER ama aşk macera bazen tarihi geliştirici kitaplar çok nadir ama 30 dan sonra merak sardı alayım bari işe girince ilk iş bu kitapları..NOT EDİCEM İKİSİNİDE. EVDEKİLER BİTMEDİİ DAHA DÜNYA VAR :)banada ayrı bir ev lazım sırf dostlarım için
YATARKEN UYUMAK İÇİN DEĞİL UYANMAK İÇİN KİTAP OKUYUN :)
HİLAL ABLANI DİNLE ERKEKLERİ KİM ÇÖZMÜŞ CANIMM BİZDE KAVGA ETTİKK AKŞAMM..NOLUYOO GURUBA YA BENDE BEKLİYORUMMM EVE GELSİN İLK TEPKİSİ NOLCAK DİYE..AMA ARADI KONUŞTUK TELDE BİRAZDAN GELİR İNŞALLAH GECE İYİ DÜPRİZLERE GEBEDİR..
ayyıldızım mrb
sen naptın kız
canım benim iyiyim uğraşıyorum :) bulantılarını okudum ilk aylar oluyor ve çok yorgun düşürüyor kolaylıkla atlatırsın inşallah canım. bende bugün prinç lapası detoksu yapıyorum 60 oldum 59 ları göreyim diye uğraşıyorm ama regl olucam sanırım dünden 800 gr fazla çıktım
hilalacimmmmmm senle bir gün bir yerde muhakkak yolumuz kesişecek canım benimmmm sana sadece tek ikonnn
Olur mu fatoşum ablacım yaaa hiç alınır mıyım ben sana..sadece güçsüz hissettiğim an durmak istemedim çıkıp yordum kendimi uyudum, şimdi kollarına geldimm yatarıminşallah doğru seçimler yaparım ben de hayatta ve inşallah huzurunuz hiç kaçmaz fatoş ablacım hüç kavgasız üzüntüsüz değil aradığım zaten..ama mutlulukların bunları kapatması lazım tabi..sevgi çok önemli...
Ben biliyorum yerimii sen de benim kalbimdeki yerimi bil fatoş ablacım, biliyosundur da zaten..ben san aasla kırılmam bunu demehiç aklına bile getirme..sadece duygu yoğunluğu yaşamışımdır..atlatıcam hayırlısıyla bu gnleri... saçımı başımı yolarsın gerekirse baktın saçmalıyorum
Aynen zeynepcim, cumartesi çok giren olmaz diye öyle yaptık, hem ban ada sayım kolay oluyor, 2 gün yerine 1 gün uğraşalım hepimiz, pazar günleri bildirimleri toplu alayım kızlarr
Oh maşallaahh Leslie ile harikalar yaratmaya devamm..ben bugün salon bakacam bakalım neler olacakkmaşallah gayet erkencisinn..inşallahhh kaçamaksız haftasonları olur inş
İnşallah tubiş hakkımda hayırlısı olur dua ediyorum sadecehiç bi şey yapamam bu saatten sonra...kısmet
iremimmmmm hoşgeldinn cnaım nasılsınn kaptanı deryam :) hala devam ediyormumrb kızlar
nasılsınız
benim bulantılar artarak devam ediyor uğrayamıyorum pek
kelebek beroşviloş üzüldüm valla
erkekleri anlamak mümkün değil benim içinde geçerli bu
şu şarkıyı dinlerseniz kenini ii hissettiriyor
Lara - Yolla - YouTube
GünaydınnnAllah sabır versin zeynepcim, dendiği gibi hiç sorunsuz evlilik çok zor ama ailelerle aynı yerde yaşayıp onlarla problem yaşamak da çok zor olsa gerek...inşallahh zamanla düzelir ve senin memleketinde daha mutlu mesut yaşarsınız
arasın antibiyotik saati geldiii hala uyanmadı sıpamfatmanın maratonu başlar canlar...
hilalimm ben pazar girme imkanımm yokk canımmmm hemde hiç girsemde belki gece çok geç saatlerde oda eşim ilte bu gün yazayım menümü ama yarın ne yiycem nasıl yazcam:)
hilalacimmmmmm senle bir gün bir yerde muhakkak yolumuz kesişecek canım benimmmm sana sadece tek ikonnnbende işte cnaımm yazıyomm sonrada düşünüyom üzüyomm diyee acaba delimiyimm neyimm ne üzecemmm hilalimiiii kelebeğimi
iremimmmmm hoşgeldinn cnaım nasılsınn kaptanı deryam :) hala devam ediyormukaç haftalık oldun canımm yaa 3 aya kadar derler ya allah kolaylık versinn cnaımm benim..
spora gidince eşim bakıyor emzirip çıkıyorum zaten 1 saat uyuyor 1 saat babayla oynuyorlar...
tanışma hikayemizde aslında baya uzun kısa kısa anlatmaya çalışayım üni.ye yeni başladım 2.haftası yemekhanede yemek yedik arkadaşlarla. bu arada yemekhane myo.da eğitim fakültesinde değil ve orayı da hiç bilmem elimi yıkamak için wc.ye gittim bi baktım içerde bir erkek tabi sinirrle ne yapıyorsun sen burda sapık mısın terbiyesiz çık dışarıya diye kızmaya başladım tabi o da bana sen çık dışarı tabelaya bakta gel dedi ve o sırada pisivarları gördüm rezilliğimi siz düşünün hızlıca arkama bile bakmadan kaçtım zaten bi daaha da myo.nun değil içine girmek önünden bile geçemez oldum.. eşimde eğitim fakültesindeydi ara ara görüyordum ama utancımdan yüzüne bile bakmıyordum bir kaç ay sonra bu kez ben bayan wc.sindeyim yine elimi yıkarken bu kez eşim içeri girdi ne yapıyorsun terbiyesiz sapıkmısın çık dışarı dedi ne olduğunu anlamadım ilk başta sonra aaa burası bayanlarınkiymiş deyip dışarı çıktı arkasın ben çıktığımda utanacak bişey yapmadığımı kimsenin beni erkek wcsine girdiğimi görmediğimi ve kendisininde kimseye anlatmadığını söyledi ve böylee eşimle tanışmış olduk önce arkadaş olduk sonra sevgili şimdi evliyiz
gözlerim doldu Fatoş abla ağlattın beni
selam kızlar
dün giremedim şöyle ki gündüzden okulda işlerim bitmedi veli toplantısı falan. akşam da kırk yılda bir balık yedim zehirlendim. iğrençti.
dünkü menüm:
sabah: 1 simit, çay
ara çubuk kraker
öğle patatesli yumurta, çay, ekmek
akşam balık, salata
ıyy düşündükçe midem hala kötü oluyor. ne balık ne patates ıyy
mrb kızlar
nasılsınız
benim bulantılar artarak devam ediyor uğrayamıyorum pek
kelebek beroşviloş üzüldüm valla
erkekleri anlamak mümkün değil benim içinde geçerli bu
şu şarkıyı dinlerseniz kenini ii hissettiriyor
Lara - Yolla - YouTube
umarım düzelir kızlar
şarkı o an rahatlatıyo ne biliyim kızınca işte
yollayın diye değilde yanlış anlamayın
hilalacimmmmmm senle bir gün bir yerde muhakkak yolumuz kesişecek canım benimmmm sana sadece tek ikonnnbende işte cnaımm yazıyomm sonrada düşünüyom üzüyomm diyee acaba delimiyimm neyimm ne üzecemmm hilalimiiii kelebeğimi
iremimmmmm hoşgeldinn cnaım nasılsınn kaptanı deryam :) hala devam ediyormukaç haftalık oldun canımm yaa 3 aya kadar derler ya allah kolaylık versinn cnaımm benim..
arasın antibiyotik saati geldiii hala uyanmadı sıpamfatmanın maratonu başlar canlar...
hilalimm ben pazar girme imkanımm yokk canımmmm hemde hiç girsemde belki gece çok geç saatlerde oda eşim ilte bu gün yazayım menümü ama yarın ne yiycem nasıl yazcam:)
amin inş canım bi çıksın tayinimiz benim ailemde sorun yok eşim de biliyor bunu benim ailem hiç bişeyimize karışmaz eşimin ailesi herşeyimize karışmaya çalışırlar eymen 2-3 aylıkken emzik emerdi kayınvalidem emziği çıkarıp parmağını ağzına sokardı bebek emzik değil kendi parmağını emmeliymiş ne akılsa neyse aklıma getirip sinirlenmeyeeğim
spora gidince eşim bakıyor emzirip çıkıyorum zaten 1 saat uyuyor 1 saat babayla oynuyorlar...
tanışma hikayemizde aslında baya uzun kısa kısa anlatmaya çalışayım üni.ye yeni başladım 2.haftası yemekhanede yemek yedik arkadaşlarla. bu arada yemekhane myo.da eğitim fakültesinde değil ve orayı da hiç bilmem elimi yıkamak için wc.ye gittim bi baktım içerde bir erkek tabi sinirrle ne yapıyorsun sen burda sapık mısın terbiyesiz çık dışarıya diye kızmaya başladım tabi o da bana sen çık dışarı tabelaya bakta gel dedi ve o sırada pisivarları gördüm rezilliğimi siz düşünün hızlıca arkama bile bakmadan kaçtım zaten bi daaha da myo.nun değil içine girmek önünden bile geçemez oldum.. eşimde eğitim fakültesindeydi ara ara görüyordum ama utancımdan yüzüne bile bakmıyordum bir kaç ay sonra bu kez ben bayan wc.sindeyim yine elimi yıkarken bu kez eşim içeri girdi ne yapıyorsun terbiyesiz sapıkmısın çık dışarı dedi ne olduğunu anlamadım ilk başta sonra aaa burası bayanlarınkiymiş deyip dışarı çıktı arkasın ben çıktığımda utanacak bişey yapmadığımı kimsenin beni erkek wcsine girdiğimi görmediğimi ve kendisininde kimseye anlatmadığını söyledi ve böylee eşimle tanışmış olduk önce arkadaş olduk sonra sevgili şimdi evliyiz
selam kızlar
dün giremedim şöyle ki gündüzden okulda işlerim bitmedi veli toplantısı falan. akşam da kırk yılda bir balık yedim zehirlendim. iğrençti.
dünkü menüm:
sabah: 1 simit, çay
ara çubuk kraker
öğle patatesli yumurta, çay, ekmek
akşam balık, salata
ıyy düşündükçe midem hala kötü oluyor. ne balık ne patates ıyy
bu arada hedefimi 46ya çektim kızlar. 46 da yeter bana, zaten sıkıldım bu diyet modundan
fatoş abla yazdıklarını okudum okudum ama alıntı yapamadım. eşimin izmirle bi alakası yok, keşke olaydı:) elti olurduk:) neyse ben de senin gibi zayıf olmadan ölürsem gözüm açık gidecek, hep hafif toplu, balık etli, hafif dolgun... bi de kilo sana yakışıyor demezler mi? göt göbek kime yakışır kieşim benim fit atletik olmamı istiyor, sağlığım için tabiki. ben de kilo verince kendimle barışıyorum ve evliliğimiz bile düzene giriyor. spora başladığımda bendeki değişim inanılmaz. kıyafetlerim üzerime yakışınca dünyanın en mutlusu oluyorum. 157 boya en fazla 53 olmam lazım ama ben iri kemikliyim, bi arkadaşım var mesela aynı boydayız ama o 45 kilo olsa anca gidiyor göbeği poposu, ben 45 olsam iskelet olurum. benim en düşük de 49 olma ihtimalim var diyorum. bakalım denicez artık:) ama 67 kiloda tam bir dubaydım, yürümüyor yuvarlanıyor gibiydim. doğumdan sonra hiç resim çektirmezdim, arkalara saklanırdım
geçmiş olsun canım. ya ben de sana dicektim boy kaç 46 kiloda kendimi düşünemiyorum benim boy 157bence de 46 yeter daha da verme.
Şimdi iyi misin yavrucum pekii?? hedefin 46 olsun tamam onu da duyuru yaparız ama karamsar gördüm seni yaa yapma böyleenerjik halin daha iyiydi belki düğün telaşı da bunalttı seni ama sakinliğini koru balım
tubish13 Su:+ Spor: + Menü:+ Mesaj:7
degua Su:+ Spor: + Menü:+ Mesaj:
concept Su:+ Spor: + Menü:+ Mesaj:
yliss Su:+ Spor: + Menü:+ Mesaj:
az_uz_ Su:+ Spor: + Menü:+ Mesaj:
successful Su:+ Spor: + Menü:+ Mesaj:
kelebek.hill Su:+ Spor: + Menü:+ Mesaj:
fatoss0808 Su:+ Spor: + Menü:+ Mesaj:
fulias Su:+ Spor: + Menü:+ Mesaj:22
berenvildan
mahurbeste
melikea su:+ spor:+ menü:+ mesaj:15
lethem mesaj yok, spor+, su -
Valla öğretmenler bu konuda ne düşünüyor bilemem ama bence bayan düzenli bir ev hayatım olsun diyorsa öğretmenlik çok ideal bir meslek. Hukuk biraz idealistlik istiyor, yıpratıcı olabilir belki ben de şu an önümdeki örneklerden söylüyorum, bayan için özel avukatlık çok zor meslek gerçekten, devlete girsen tabi ki rahat ama bu sefer de bu kadar çabaladım diyorum bazen, devlette memur olayım diye mi... hakimlik başlı başına zor ama beni yıldıran zorluğu değil onun, doğu görevi hem de sürekli gezici yani... o yüzden çok iyi düşünmeli...
canım aynen dediğin gibi eşinin ego problemi var ama kendisi de kişiliğini tam oturtamamış. erkeğin olgunlaşmamışı çocuk doğurmadan annelik yaşatır insana. ama erkek karşısında olgun kadın görünce ezmeye çalışır. çevremde hep bu tipler var. mesela bir arkadaşım var eşi 1 evin bir oğlu 3 de görümce, adam çocuk gibi. kavgada evi terk eder, çocuk gibi küser. arkadaşım da yıllarca çalışmış kendine güveni tam ve 4 4 lük bir insan. kocaya falan eyvallah edecek biri değil. ilk yılları çok zordu, boşanmak üzere gibi yaşadılar hep. çocuk olunca duruldu biraz. uzun zamandır da görüşemedim durumları nedir bilmiyorum en son. benim eşimin problemi farklı biraz, eşim çok olgundur, çocuk yaşta yatılı okullarda yontulmuş. benim eşim kimseye eyvallah etmez, bana bileben normalde dediğim dedik biriyimdir ama eşim beni idare ederi bir şekilde yola getirir. ben karar veremem, mesela saç kestircem 10 modele bakarım karar veremem, eşim 1 bakışta tak şecer bulur bana en yakışanı:) ama eşim benim sorun olarak gördüğüm şeyleri önemsemez. düzeltmek için uğraşmaz. mızmızlanınca kavga çıkartır, sonra ben geçimsiz olurum. ilgi istediğim zaman öbür odaya gider kitap okur, söylemekle iş yapmayı sevmem der emrivaki sevmez mesela yıl dönümlerini hatırlamaz, her sene kavga ama gene de hatırlamaz, bizim her günümüz sevgililer günüymüş:) neyse işte canım, eşimden çok şikayet edecek bişi yok aslında ama seni anlıyorum, sadece benim eşimle de az da olsa sorunlarım var ama onları bile konuşup halledemeyiz, halledeceğimize kavga eder küseriz, anlaşmadan barışırız sonra gene aynı şeyden defalarca kavga
neyse çenem düştü gene,spora gidiyorum ben. allah yardımcın olsun canım. allah sizi evladınıza bağışlasın inş. o yavrucak için herşeyin tez vakitte düzelmesi için duacı olacağım her zaman.
canım hiçbirzaman sadece eşim suçlu diyemem.benimde var tabiki suçlarım.ama konuşamıyoruz biz tek sorun bu.dertlerimizi problemlerimizi konuşamıyoruz.şuan kavgalıyız dimi yarın belki düzelecek ama konuşularak değil uzamasın büyümasin diye.işte bu yüzden problemler katlana katlana büyüyo.7 yıllık evliliğimde 1 kere senin suçun bu benim suçum bu olmuyo.hadi öptüm kokladım bitti geçti ona göre.ben böyle oldukça parçalanıyorum sanki.kendimi kötü hissediyorum.bu aşk,evlilik değil.evlilik canım cicim de değil.kavgalar olacak, muhakkak olur ama sorun olduğu kadar neden olduğu de önemli.nedenini çözmedikçe ileri adım atamıyorum.yapı meselesi galiba biraz da ne bileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?