Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hilalacimmmmmm senle bir gün bir yerde muhakkak yolumuz kesişecek canım benimmmm sana sadece tek ikonnn bende işte cnaımm yazıyomm sonrada düşünüyom üzüyomm diyee acaba delimiyimm neyimm ne üzecemmm hilalimiiii kelebeğimi
iremimmmmm hoşgeldinn cnaım nasılsınn kaptanı deryam :) hala devam ediyormu kaç haftalık oldun canımm yaa 3 aya kadar derler ya allah kolaylık versinn cnaımm benim..

arasın antibiyotik saati geldiii hala uyanmadı sıpam fatmanın maratonu başlar canlar...
hilalimm ben pazar girme imkanımm yokk canımmmm hemde hiç girsemde belki gece çok geç saatlerde oda eşim ilte bu gün yazayım menümü ama yarın ne yiycem nasıl yazcam:)

amin inş canım bi çıksın tayinimiz benim ailemde sorun yok eşim de biliyor bunu benim ailem hiç bişeyimize karışmaz eşimin ailesi herşeyimize karışmaya çalışırlar eymen 2-3 aylıkken emzik emerdi kayınvalidem emziği çıkarıp parmağını ağzına sokardı bebek emzik değil kendi parmağını emmeliymiş ne akılsa neyse aklıma getirip sinirlenmeyeeğim

geçmiş olsun canım ya sizde hastasınız paff

spora gidince eşim bakıyor emzirip çıkıyorum zaten 1 saat uyuyor 1 saat babayla oynuyorlar...
tanışma hikayemizde aslında baya uzun kısa kısa anlatmaya çalışayım üni.ye yeni başladım 2.haftası yemekhanede yemek yedik arkadaşlarla. bu arada yemekhane myo.da eğitim fakültesinde değil ve orayı da hiç bilmem elimi yıkamak için wc.ye gittim bi baktım içerde bir erkek tabi sinirrle ne yapıyorsun sen burda sapık mısın terbiyesiz çık dışarıya diye kızmaya başladım tabi o da bana sen çık dışarı tabelaya bakta gel dedi ve o sırada pisivarları gördüm rezilliğimi siz düşünün hızlıca arkama bile bakmadan kaçtım zaten bi daaha da myo.nun değil içine girmek önünden bile geçemez oldum.. eşimde eğitim fakültesindeydi ara ara görüyordum ama utancımdan yüzüne bile bakmıyordum bir kaç ay sonra bu kez ben bayan wc.sindeyim yine elimi yıkarken bu kez eşim içeri girdi ne yapıyorsun terbiyesiz sapıkmısın çık dışarı dedi ne olduğunu anlamadım ilk başta sonra aaa burası bayanlarınkiymiş deyip dışarı çıktı arkasın ben çıktığımda utanacak bişey yapmadığımı kimsenin beni erkek wcsine girdiğimi görmediğimi ve kendisininde kimseye anlatmadığını söyledi ve böylee eşimle tanışmış olduk önce arkadaş olduk sonra sevgili şimdi evliyiz
gözlerim doldu Fatoş abla ağlattın beni

selam kızlar
dün giremedim şöyle ki gündüzden okulda işlerim bitmedi veli toplantısı falan. akşam da kırk yılda bir balık yedim zehirlendim. iğrençti.

dünkü menüm:
sabah: 1 simit, çay
ara çubuk kraker
öğle patatesli yumurta, çay, ekmek
akşam balık, salata

ıyy düşündükçe midem hala kötü oluyor. ne balık ne patates ıyy

benim bile gözlerim doldu, ne güzel bir tanışma olmuş. bizimki daha kötü valla eşimle internette tanıştık, beni arkadaşına ayarlamak isterken kendisi etkilenmiş:) yani ikisini de canlı görmemiştim ama ben eşimi seçtim:)

bu arada hedefimi 46ya çektim kızlar. 46 da yeter bana, zaten sıkıldım bu diyet modundan

fatoş abla yazdıklarını okudum okudum ama alıntı yapamadım. eşimin izmirle bi alakası yok, keşke olaydı:) elti olurduk:) neyse ben de senin gibi zayıf olmadan ölürsem gözüm açık gidecek, hep hafif toplu, balık etli, hafif dolgun... bi de kilo sana yakışıyor demezler mi? göt göbek kime yakışır ki eşim benim fit atletik olmamı istiyor, sağlığım için tabiki. ben de kilo verince kendimle barışıyorum ve evliliğimiz bile düzene giriyor. spora başladığımda bendeki değişim inanılmaz. kıyafetlerim üzerime yakışınca dünyanın en mutlusu oluyorum. 157 boya en fazla 53 olmam lazım ama ben iri kemikliyim, bi arkadaşım var mesela aynı boydayız ama o 45 kilo olsa anca gidiyor göbeği poposu, ben 45 olsam iskelet olurum. benim en düşük de 49 olma ihtimalim var diyorum. bakalım denicez artık:) ama 67 kiloda tam bir dubaydım, yürümüyor yuvarlanıyor gibiydim. doğumdan sonra hiç resim çektirmezdim, arkalara saklanırdım

geçmiş olsun canım. ya ben de sana dicektim boy kaç 46 kiloda kendimi düşünemiyorum benim boy 157 bence de 46 yeter daha da verme.

hımm bi de fatoş abla ben şuan normal kilo aralığındayım ama hafif göbeğim var, bel yağlarım var ve koca popom var ve kalın bacaklarım var. bu bacakların yüzünden çizme bulamıyordum eskiden, fermuarları kapanmıyordu. şimdi pantolon çizmeleri var ya allahtan, geniş yapıyorlar. bana bakan dalga geçiyor kilon mu varki diye ama ben aynaya bakamıyorum bikinili, her yer yerim sarkıyor ve çok kalın gibi geliyor. 65 kiloda kilolu olduğumu kabul etmiyordum. bozdum kafayı heralde

umarım düzelir kızlar

şarkı o an rahatlatıyo ne biliyim kızınca işte

yollayın diye değilde yanlış anlamayın

Evet bu şarkıyı hatırladım çok anlamlı oldu bencee biz de seni merak ediyorduk üstad, geçmiş olsun ya Allah sabır ve kolaylıklar versin sana bizim için üzülme sen hallolur gder..
şayet kendi adıma konuşuyorum benim ilişkimin yama yapcak yeri kalmadı, ben yamaladıkça o söktü en son parçaladı...bırakıtm kendi haline ne hali varsa görsün o asker diye diye tepeme çıktı...

Mutlaka karşılaşırız bence deee..yok fatoş ablacım emin ol dediğin hiç bi şeye alınmıyorum.. sadece hüzünlüyüm ondan düz yazıp çıkmışımdır..
Pazar günlerine gelince e napalım artık giremeyenler eksiyi kapacak ama spordan sudan yana hiç sorunun olmadığı için ve grubumuz artık dah akalablık olduğu için sorun olmaz sanmam takılma canın sağolsun..

Hakkınızda hayırlısı olsun zeynepcim, tanışmanız komik ve hoş olmuş çok hoşuma gitti herkesin bi tanışma hikayesi var tabi değişk değişik daha eğlenceli oluyo bizimki düzdü ya da yamukmuş demk ki

bu arada hedefimi 46ya çektim kızlar. 46 da yeter bana, zaten sıkıldım bu diyet modundan

Şimdi iyi misin yavrucum pekii?? hedefin 46 olsun tamam onu da duyuru yaparız ama karamsar gördüm seni yaa yapma böyle enerjik halin daha iyiydi belki düğün telaşı da bunalttı seni ama sakinliğini koru balım

Bana da çok ilginç geliyordu 50 kilo lar zayıflamaya çalışıyorlar diye ama lethem iyice anlatınca anladım hem boydan hem de demkki et kemik oranından yapısından rahatsız oluyosunuz önyargılı olmamak lazım, illa zayıflama için 70 80 olmaya gerek yokmuş...ama takmayın kafya hepimiz idealimize ulaşacaaazzz
ben de 165 boylarındayım,mesela etim sıkıdır ve kemiklerim baya iridir, ellerim ayaklarım kocaman kocaman o yüzden şu an zayıf görünmeye başladım bile baya amaaaaaaa bende de hala göbek varrrrrr o gitcekk spor salonuna bakmaya çıkacam birazdaann

geçmiş olsun canım. ya ben de sana dicektim boy kaç 46 kiloda kendimi düşünemiyorum benim boy 157 bence de 46 yeter daha da verme.

saol canım benim boy sanırım 150 falan. baya kısayım. 50 kilo olunca kilolu oluyorum. 48-49 normal balıketli. aynı boylarda 45 kilo arkadaşım çok güzel duruyo. gayet fit. ben de oondan 45 demiştim ama olmuyor. zaten benim etim sıkı değil. spor da sadece yürüyüş yapıyorum. bacaklarım ince. bel bölgemde yağlanma var. spor yapmadıkça gitmeyecek. 45 de olsam gtmez.

şimdi iyiyim canım saol, sadece bir şey yiyesim yok. zorla bir iki lokma yedim, çay içiyorum.
sorma canım yaa, düğün telaşı, maddi sıkıntılar, ailevi problemler de var. kafam çok dolu. okulda işler yoğun. ben öyle oturup ders anlatıp eve gelen bir öğretmen değilim. gönüllü çalışmalar yapıyorum, extra okulla, öğrencilerle ilgileniyorum. istediğim gibi diyet yapamıyorum. bir kaç gündür de tansiyonum düşüktü, vitamin hapları aldım. haliyle iştah açılıyor. kafam kazan canımm. 46 olsam yeter. razıyım.

sen de ne var ne yok hilalcimm?

bu arada yeni gelen arkadaşlar, hoşgeldiniz. bu ara çok katılamadım muhabbetlere

kendimi de ekledm

saatleri ve çalışma koşulları açısından ben öğretmen olarak mesleğimden memnunum canım. ancak bizim de doğu görevimiz oluyor. ben 3 seneye yakın dağ başında, doğudaydım. saolsun şu sıralar bakanlığımızın yeni projeleri var, öğretmenlere her sene sınav, sınavı geçemeyenleri meslekten alma, askerler gibi sürekli 3 yıl doğu 3 yıl batı yer değişimi vs vs... son bir kaç yıldır saygınlığını yitiren bir meslek. halkın gözüne böyle lanse edildi. ayrıca gerçekten özveri istiyor, çocuk sevgisi istiyor. öğretmen olup ben bu işten nefret ediyorum diyen arkadaşlar da var. ataması yapılmayan branşlra da dikkat lütfen. ben üni.ye giderken bunları hiçç bilmezdim, şimdiki nesil daha bilinçli. internetten araştırıyor.

tabi ki avukatlık da zordur. bir kere okumasının nasıl zor oludğunu bir arkadaşımdan ötürü biliyorum. ist üni hukuk bitirdi ama canı çıktı çocuğun

Merhaba arkadaslar,
Konular cok derınmıs..
Ara ara telften gırdım okudum (sonra yorulmayayım dıye:)
Bugun cts malum.. gercı benım de esımın de cts pazar tatıldır dıye bır durumumuz yok ama
Cocukluktan berı haftasonu keyf gunlerı dıye ıslemıs bır kere.
Sabah guzel bı yuruyus yaptık, kızım da keyıften ucuyordu zor tuttuk hehehe

AILE GUZELDIR ya, EVLILIK de oyle.
Rabbım herkese agız tadı versın.
Ilknur, cok tanısamadık ama ınsaellah hersey hallolur.
Sen, sana dusenı yap mutlaka...dusun..ıyı dusun... "esın" oldugunu hatırlata hatırlata dusun.
Cocugumun babası deme (bence), bu zorlama olur-kısa surelı olur.
Sen kendın ıcın dusun.
Insaellah asılmaz bır durum degıldır de agzınız ballanır.

ay çok değişik bir tanışma hikayesii her işte bir hayır vardır her zaman inanırım

yazdıklarınızı okuyunca, babamı, dayımı, vs gördüm ve onların sabırlı, vefakar, cefakar eşlerini..
sanırım hepsi olmasa da çoğu aynı erkeklerin. özünde iyi olsalar da, eşlerine karşı o inceliği, sorunları konuşarak halletmeyi yapamıyorlar. çok üzülürdüm anneme. kadın %100 haklı olurdu, babam hala onu suçlardı. çok şükür yaşları ilerleyince bunlar geçti, birbirine daha çok bağlılar. umarım sizin de öyle olur arkadaşlar.

canlarım dün 3 .mesjdan sonra yazamadım kusura bakmayın 4. olmuşuz sanırım olsun bidahaki sefere daha iyi olcaz eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…