- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
saol canım benim boy sanırım 150 falan. baya kısayım. 50 kilo olunca kilolu oluyorum. 48-49 normal balıketli. aynı boylarda 45 kilo arkadaşım çok güzel duruyo. gayet fit. ben de oondan 45 demiştim ama olmuyor. zaten benim etim sıkı değil. spor da sadece yürüyüş yapıyorum. bacaklarım ince. bel bölgemde yağlanma var. spor yapmadıkça gitmeyecek. 45 de olsam gtmez.
şimdi iyiyim canım saol, sadece bir şey yiyesim yok. zorla bir iki lokma yedim, çay içiyorum.
sorma canım yaa, düğün telaşı, maddi sıkıntılar, ailevi problemler de var. kafam çok dolu. okulda işler yoğun. ben öyle oturup ders anlatıp eve gelen bir öğretmen değilim. gönüllü çalışmalar yapıyorum, extra okulla, öğrencilerle ilgileniyorum. istediğim gibi diyet yapamıyorum. bir kaç gündür de tansiyonum düşüktü, vitamin hapları aldım. haliyle iştah açılıyor. kafam kazan canımm. 46 olsam yeter. razıyım.
sen de ne var ne yok hilalcimm?
bu arada yeni gelen arkadaşlar, hoşgeldiniz. bu ara çok katılamadım muhabbetlere
Ay geçmiş olsun zehirlenince insanı içi dışına çıkıyo ya çok fena oluyooo..tabi küçük zehirlenme neyse ki ciddi bi durum olmasın daa
sıkma canını stres yapma kendine kilon çok olmamasına rağmen verebildin yani..düğüne daha 4 ay var halledersinn
ben de iyiyim diyeyim iyi olayımmm,,,daha da iyi olacamm
saatleri ve çalışma koşulları açısından ben öğretmen olarak mesleğimden memnunum canım. ancak bizim de doğu görevimiz oluyor. ben 3 seneye yakın dağ başında, doğudaydım. saolsun şu sıralar bakanlığımızın yeni projeleri var, öğretmenlere her sene sınav, sınavı geçemeyenleri meslekten alma, askerler gibi sürekli 3 yıl doğu 3 yıl batı yer değişimi vs vs... son bir kaç yıldır saygınlığını yitiren bir meslek. halkın gözüne böyle lanse edildi. ayrıca gerçekten özveri istiyor, çocuk sevgisi istiyor. öğretmen olup ben bu işten nefret ediyorum diyen arkadaşlar da var. ataması yapılmayan branşlra da dikkat lütfen. ben üni.ye giderken bunları hiçç bilmezdim, şimdiki nesil daha bilinçli. internetten araştırıyor.
tabi ki avukatlık da zordur. bir kere okumasının nasıl zor oludğunu bir arkadaşımdan ötürü biliyorum. ist üni hukuk bitirdi ama canı çıktı çocuğun
Ah ben de Ankara hukuk bitirdim ama kenim de bittiimm...
Tabi ki her mesleğinin zorluğu vardı kesinliklee..ben sadece seven için güzel meslek dedim yani, ve cidden saygıdeğer bir meslek benm gözümde
Merhaba arkadaslar,
Konular cok derınmıs..
Ara ara telften gırdım okudum (sonra yorulmayayım dıye:)
Bugun cts malum.. gercı benım de esımın de cts pazar tatıldır dıye bır durumumuz yok ama
Cocukluktan berı haftasonu keyf gunlerı dıye ıslemıs bır kere.
Sabah guzel bı yuruyus yaptık, kızım da keyıften ucuyordu zor tuttuk hehehe
AILE GUZELDIR ya, EVLILIK de oyle.
Rabbım herkese agız tadı versın.
Ilknur, cok tanısamadık ama ınsaellah hersey hallolur.
Sen, sana dusenı yap mutlaka...dusun..ıyı dusun... "esın" oldugunu hatırlata hatırlata dusun.
Cocugumun babası deme (bence), bu zorlama olur-kısa surelı olur.
Sen kendın ıcın dusun.
Insaellah asılmaz bır durum degıldır de agzınız ballanır.
Ohh keyfiniz bol olsun eminecim çok sevindim,ağzınızın tadı bozulmasın hiç iş, haftasonu ailesiyle güzel bi vakit geçirmek varken keşke ilknurumuz da böyle buruk olmasaydı ama umarım en kısa zamanda düzelir