Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ay geçmiş olsun zehirlenince insanı içi dışına çıkıyo ya çok fena oluyooo..tabi küçük zehirlenme neyse ki ciddi bi durum olmasın daa
sıkma canını stres yapma kendine kilon çok olmamasına rağmen verebildin yani..düğüne daha 4 ay var halledersinn
ben de iyiyim diyeyim iyi olayımmm,,,daha da iyi olacamm

Ah ben de Ankara hukuk bitirdim ama kenim de bittiimm...
Tabi ki her mesleğinin zorluğu vardı kesinliklee..ben sadece seven için güzel meslek dedim yani, ve cidden saygıdeğer bir meslek benm gözümde ayrıca ben kolay derken asla yorulmaz anlamında demedim, her meslek yapana bağlı, cidden düzgün iş yapmak istersen her meslek yorucu bence..ama uğraşılan kitle açısından dedim, siz düşünün kü çocuklarla en çok müdürle uğraşıyorsunuz, biz belki hiç hukuktan anlamaynla, belki parayla her işi anında yapacağını sananla belk suçluyla uğraşıyoruz, ben sadece bu açıdan bayanlara öğretmenliği daha uygun görüyorum, ha seven insan her türlü mesleğini yapar o ayrı, ben mesleğimi sevme aşamasındayım ama okurken bile severdim çok..inşallah gitgide daha da severim

Ohh keyfiniz bol olsun eminecim çok sevindim,ağzınızın tadı bozulmasın hiç iş, haftasonu ailesiyle güzel bi vakit geçirmek varken keşke ilknurumuz da böyle buruk olmasaydı ama umarım en kısa zamanda düzelir

ekledim kendimi canlar

İnşallah mahurum inşallah daha iyi dereceler alıcaz daha

Kızlarr ve fulias bugün spor salonuna kaydoldummm Bakırköy incirlinin başında, 3 aylık üyelik 400 tl, içinde fitness pilates, crunch, spinning hatta zumba bile var, çok eğlencem inşallahhh..bugün grup dersler olmadığı için 1 saat fitness yapıp döndüm, ama haftaiçi inş çok eğlenceli geçsin, Allahım işlerim rast gitsin yaa...ama 3 spor salonuna baktım buraya bayıldım, çok temiz, düzenli bi yer yeri de güzel....çok içime sindiii kafamı temizliyorum yavaş yavaş...

sabah çok bişy yiyemedim . kahvaltılıklardn yedim bişyler :) aman duymasın erkek arkdaşım yumurta yapmış patatesli altıda yanmış azcık çok pişmş yumurta yemem . yememdim bende kih kih

ablalarım canlarım çok üzüldüm okuduklarıma ama herşeyin bir çaresi vardır. sizler çok mükemmel kadınlarsınız ki yuvayı sizin gibi dişi kuşlar yapar. Allahım hepinize sabır ve ihsan versin

ay ne güzel keşke havuzuda olsaymış ama buda gayet güzel. biraz pahalı geldi bana öğrenciyim ya herşey pahalı geliyo

ay ne güzel keşke havuzuda olsaymış ama buda gayet güzel. biraz pahalı geldi bana öğrenciyim ya herşey pahalı geliyo

Ben de çok beğendim yeriii..kız ben öğrenciyken spora 3 aylık 30 tl ye gidiyordum tabi ki her şey bana da çok pahalı geliyorduuu ama işte artık yavaştan iş hayatı modu tabi, bi de ailemle yaşayınca param cebime kalıyo bakırköyde bu fiyat çok normal canım, ev kiraları 1000-1500 arası yaa

Son düzenleme:
29.3.2013

tubish13 Su:+ Spor: + Menü:+ Mesaj:7
degua Su:+ Spor: + Menü:+ Mesaj:9
concept Su:+ Spor: + Menü:+ Mesaj:25
yliss Su:+ Spor: + Menü:+ Mesaj:19
az_uz_ Su:+ Spor: + Menü:+ Mesaj:6
successful Su:+ Spor: + Menü:+ Mesaj:11
kelebek.hill Su:+ Spor: + Menü:+ Mesaj:38
fatoss0808 Su:+ Spor: + Menü:+ Mesaj:13
fulias Su:+ Spor: + Menü:+ Mesaj:22
mahurbeste su + spor + menü + mesaj 4
melikea su:+ spor:+ menü:+ mesaj:15
lethem 0 mazeret zehirlenme

menüm
sabah
1 dilim kepek ekmeği
2 kk yarım yağlı peynir
1 domataes
5 zeytin
arada
1 elma
1 brdka süt

öğlenn
kepek ekmeğine peynirli yağsız marıullu tost tuzsuz bide (aras park istedii yanımda götürdümmm..)et öğünü yerine paşamın keyfine tost yedimm...
akşam
2 sarma
2 kuru biber dolama
yoğurt bir kase (öğlenki hakkımla 1 oldu )
6 KAŞIK PRASA YEMEĞİ
salata sirkeli yağsız tuzsuz..

öğleden sonraki aram kaldı parkta olunca akşamla birleştircemm
21:00 da
1 elma
2 tane bisküit etiformm limonlu lifli
1 bardka süt

sporum +2 saat yürüyüşş..
suyum +
bide yeşil çay içerimm tabi bide eşimle sade kahvemm olcaka 1 büyük fincan..++ suda olur...

Son düzenleme:
Bende çıkıyorumm..
Düngece ev sahşbime hırsız girdi... Ilk defa böle bişi başıma geldii hemde ben alta ışığım yanarkenn bu insanlara diyecek hiç bir şey bulamıyorumm ne diyeyimm...şoklardayız...
Bi arkadaşımm bebişini düşürmüşş kürtaj olmuş bugünn ona üzüldümm bu aralar hep kötü haberler üst üste geliyor sankimm hafiif depresyona giriyorumm...ama çok şükür dedikçe içim açılıyo..
Hilalcimm
girebilirsem gircem canımm yarınn yoksa tahmini bir menüde yazabilirmm nasısa kaçamak yapmıyorumm ....

Alınan / Yakılan Kalori Kayıtları (Bugün)
AldığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
1.00 x 200ml Sütaş Ayran (76 kcal)76 kcal
1.00 x 1 Adet Algida Magnum Double Çikolata Dondurma (310 kcal)310 kcal
0.50 x 100gr Sucuk (Yağlı) (332 kcal)166 kcal
0.50 x 100gr Sütaş Light Beyaz Peynir (185 kcal)93 kcal
3.00 x 1 Yaprak Marul (Kıvırcık) (2 kcal)6 kcal
0.50 x 1 Adet Domates (14 kcal)7 kcal
2.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin (7 kcal)14 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Kuzu Şiş (Acı Soslu) (295 kcal)295 kcal
0.25 x 1 Adet (100gr) Pide / Lavaş / Bazlama Çeşitleri (235 kcal)59 kcal
Alınan Kalori Toplamı1105 kcal

YaktığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Saat Aerobic / Step / Fitness / Jimnastik Yapmak (Yüksek Tempo) (550 kcal)550 kcal
0.25 x 1 Saat Aerobic / Step / Fitness / Jimnastik Yapmak (Yüksek Tempo) (550 kcal)138 kcal
1.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (200 kcal)200 kcal
Yakılan Kalori Toplamı888 kcal

günlerdir aşkım çikolatamdan ayrı kalmıştım 1 tanecik magnum yedim :26:ama dışının çikolatasının çoğunu oğlum yedi valla:) ama neyse bugün çok gezdik, yorgunluktan ölüyorum herkese iyi geceler:) oğlumu yıkıcam daha çok enerji harcıcam demektir:)

Zumbaaa sarışın bomba olsaaa valla tanışma yamukmuş işte bak ne hallere geldikk fatoşum ablacım... :) senin canın sağolsun yarın menünü yazamasan da senin denetimine ihtiyacın olduğu için değil bizi bilgilendirmek için yazıyosun zaten

ayrıca evet Leslie ile aramızda güçlü bi bağ oluştu arada yaparım gene ben

İyi geceleerrr yelizcimm oh mis yap oğluşunuuu..

Son düzenleme:
bu arada lethem cok cok gecmıs olsun.

çok teşekkürler arkadaşlar..

ayy super hilalcim yaaa.. keşke bizim burda da öyle spor salonları olsa. bugün arkadaşlarla bakırköydeydik, daha yeni girdim eve:)
bakırköy güzel, kiralar vs pahalı olmasa tayin isterdim. ama geçinemem diye korkuyorum.

ne güzel çeşit çeşit dans yaparsın çok iyi ya sırf spor olsun diye değil bir de eğlenirsin

ben de yatayım kızlar, akşam çorba içtim sadece, yarım dilim ekmekle. midem hala düzelmedi.

herkese iyi gecelerrr

Günaydın günaydın günaydın
dün çiğ köfte yiyip de üstüne zayıflamak harika çok mutluyum
ama işin sırrı çiğ köfteyi yarım lavaş dahi olsa bile ile birlikte yemeyeceksin ozamn kg verıylıyormuş kızlar

mutlu pazarlar dilerim

günaydın hepinize, kalktım spora başlıcam, bi bakayım dedim kim var kim yok ne yazılmış, dün yediğim dondurmanın bugün acısını çıkartmam lazım biraz da kaloriyi abartmışım heralde neyse dukandan kalma bi alışkanlıkla bugün saf protein günü yapıcam inş. sadece saf protein bugün!!!

gunaydın yelizcim ay dondorma mevsimini açtın mı
çikolatalı mı sade mi olsada yesek
sen dukan diyeti mi yaptın nasıl sahi kg verip koruyabildnmi :44:

diyet listelerinde şöyle bi liste gözüme çarptı kızlar buyrun inceleyin

Standart Bir haftada 3 kilo 400 gr. verdiğim listem :)

Arkadaşlar merhaba,

04.03.2013 te diyetisyene başladım ve bana bu listeyi verdi. 78.300 ile başlamıştım bugün itibariyle 74.900 kiloyum :)))

ve en önemlisi bunun 2 kilo 100 gr mı yağdan gitti ....

.................................................. ..............................

uyanır uyanmaz 1 bardak ılık su içine 1 tatlı kaşığı elma sirkesi

08:00

su
2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir ( tam yağlıda olabilir ama ben yağsız ve tuzsuz peynir yedim)
( haftada 4 gün haşlanmış yumurta var ama haşlanmış yumurta olduğu günler 1 kimrit kutusu kadar petnir yenecek )
bol yeşillik ( yağsız )
1 tutam maydonoz ( limonlu )
2 ince dilim esmer ekmek ( 1 EL KADAR )

10:00
bir bardak yeşil çay
10:30
su
3 tane kuru kayısı
3 parça ceviz ( 1,5 tane ceviz içi )

13:00

su
4 yemek kaşığı sebze yemeği
4 köfte kadar et/tavuk/balık

( haşlama - fırın - ızgara - sulu yemek içinde olabilir.)

bol salata ( yağsız )

2 ince dilim esmer ekmek ( 1 EL KADAR )

15:00

Bir bardak yeşil çay

15:30

su

1 porsiyon meyve ( 100 gr.)
1 çay bardağı süt

17:00

2 tane kepekli grissini
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir. ( ben yemedim.)

19:00

1 kepçe çorba ( yarım kase ) bazen yiyorum bazen yemiyorum.
6 yemek kaşığı sebze yemeği
bol salata
1 çay bardağı yoğurt
bir ince dilim ekmek ( 1 el kadar )
ve tabiki su

20:00

bir porsiyon meyve ( 100 gr.) ben yemedim.

20:30

bir bardak yeşil çay...

bu diyet hiç aç bırakmıyo yani açlık hissetmiyorsunuz en güzel tarafı :))
ben ayrıca her akşam biberiye ve zeytin yaprağını karıştırıp sıcak sıda 10 dk bekletim içtim.
ve bol bol su en önemlisi....

sizinle paylaşmak istedim.inşallah herkes istediği kiloya gelir...

not: arkadaşlar dukan diyetine fazla itbar etmeyin lütfen ben 15 kilo verdim dukanla ama verdiğim 15 kiloyu geri aldığım gibi üstünede 3-4 kilo fazla aldım.diyetisyenimde söyledi geri alman normal o tür diyetlerde geri almamak gibi bişey yokmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…