Günaydın günaydın günaydın
dün çiğ köfte yiyip de üstüne zayıflamak harika çok mutluyum
ama işin sırrı çiğ köfteyi yarım lavaş dahi olsa bile ile birlikte yemeyeceksin ozamn kg verıylıyormuş kızlar
mutlu pazarlar dilerim
gunaydın yelizcim ay dondorma mevsimini açtın mı
çikolatalı mı sade mi olsada yesek
sen dukan diyeti mi yaptın nasıl sahi kg verip koruyabildnmi :44:
Herkese guzel,huzurlu,keyifli ve sporla dolu bir gun diliyorum. Evdeki internet bozuk ve iki gu.dur gideremedik. Cep telden yaxdiklarinizi okumaya calistim ama cok zor oluyor. Sayfayi buyutmeye cslisinca mesajlar kayboluyor falan. Bu gu. Sabah 5.30 dan beri size msf atmaya calisiyorum.yazmak istedigim cok kisi var. Umarim bu gun hallolur da yazabilirim.Gorusmek uzere.
selam kızlar
dün giremedim şöyle ki gündüzden okulda işlerim bitmedi veli toplantısı falan. akşam da kırk yılda bir balık yedim zehirlendim. iğrençti.
dünkü menüm:
sabah: 1 simit, çay
ara çubuk kraker
öğle patatesli yumurta, çay, ekmek
akşam balık, salata
ıyy düşündükçe midem hala kötü oluyor. ne balık ne patates ıyy
çok geçmiş olsun canım, benim oğlan da geçen sene sandalyeden atlayı kaşını patlattı tam da göz kapağı, kanlar falan, korkunç bir andı, allahtan ben de hemşireyim de, herkes telaş içinde dolanırken ben direkt müdahale ettim, sonra hastaneye gittik, iyileşti şükür ama izi kaldıkızlar hafta sonu beni izinli sayrmısınız.güzel başlayan bir hafatsonu cumartesi akşamı kızım kafayı kapıya çarptı damara denk geldi davul gibi şişti ben onu öyle görünce bayılmışım neyse kalktım buz ilaç bastırma gece saat 3-4 hala şiş göz kapandı şişlikten sonra biraz uyudu şimdi onunla ilgileniyorum uykusuz ve moralsizim eşim allahtan doktor( iyikide öyle dedim) yoksa acillerden sabah çıkardık.çok yaramaz bir kızım var erkeklere taş çıkartık sürekli bir atraksiyonlar allahtan dua ediyorum gzüne tam denk gelmedi öpüyorum sizi yarına tekrar iyi bir şekilde görüşmek üzere...
Evet Yelız kuzu etı bıraz sıkıntı..:) ıstersen bu aralar yeme.
Kuzu etı ozellıkle ust bedene hıtap eder.
Ama ben cok severım-ayrı:)
Ya cıg kofteyı kendınız mı yapıyorsunuz?
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa(( aslında yapılmayacak bısey degıl ama...
Ben Trabzon'luyum hıc bulasmayayım o ıse,bozmayayım:)
Magnum fena evet:))
Dukan ıyıdır hostur ama kımse omur boyu yapmaz, sonuc da kacınılmaz olur.
He zaten omur boyu duzenlı yese bı ınsan (dukan yapmasa bıle) kılo almaz.
Evet arkadas o dıyetler dıyete basladıgı ılk hafta o kıloyu vermıs.
Ilk hafta degıl ıkıncı 3. hafta ne kadar vermıs oldugu onemlı.
Bı de dıyete baslamadan oncekı hafta bagırsak suresı uzun gıdalar da tuketmıs olabılır...vs...vs...
Ben paztden berı 4.3kg verdım. Bu sayılır mı? Sayılmaz tabı.
Amannnnnnn sen de Esra,
Bak.. gunlerden carsambadır.
KuzeyGuney baslayacaktır.
Toplantı da yoksa o aksam.
Hemen (ılla omer usta olacak) 2kg (asagısı ı ıhhh kurtarmaz, denedık yetmedı) cıgkofte sıparısı verılır.
Illa yesıllıgı fazla, sos koyma, lavas ıstemıyoruz..cınsınden.
Bı guzel yenır.. hıc de kılo alınmaz.
Dıyetımden cıkarmam cıgkofteyı..
Nesı var kı dıyetı bozacak:))
yedim dondurmayı ama pişman oldumbugün kilo vereceğime 100 gr da fazla çıktım, ah magnum ah bi daha seni ağzıma koymam kilomu tam verene kadar. twister benim neyime yetmiyorsa dukanla 58den 55 e düştüm hiç aç kalmadan ve spor da yapmadan ve kısa sürede. eğer dukanla bir ömür geçireceksen bence kilonu geri almazsın, çünkü son koruma evresi ömür boyu yapıyorsun. haftada 2 gün saf protein tüketiyorsun diğer günler istediğini yiyorsun, hergün 4 yk yulaf kepeği tüketiyorsun. asansör kullanmak kesinlikle yasak. diyet kastan değil yağdan kaybettiriyor, her sabah daha ince uyanıyordum, hiç erimeyen yerlerim eridi, 3 kilo verdim ama 6-7 kilo vermiş gibi tepki aldım çevreden:) ama ben tatlı manyağı olduğum için aldım kilomu geri ve tabiki çiğ köfte:):):):) eşim de bende bayılıyoruz ve çok sık yapıyoruz, cevizli çiğköfte:) komşular çok şanslı, bi leğen yapıyoruz hepsine değiyor:) şu listeyi okudum, 3.400 gr vermek için 70 kilonun üstünde olmak gerek sanırım, ben bundan az yiyorum ve spor da yapıyorum ama anca haftada 1 kilo gidiyor
moralim çok bozuldu ya nasıl 100 gr alırım yarabbim, ah o kadar da aç uyukgdum halbukikuzu da yemicem artık, magnum da yemicem , küstüm küstümmm::120::120::120::120:
Herkese guzel,huzurlu,keyifli ve sporla dolu bir gun diliyorum. Evdeki internet bozuk ve iki gu.dur gideremedik. Cep telden yaxdiklarinizi okumaya calistim ama cok zor oluyor. Sayfayi buyutmeye cslisinca mesajlar kayboluyor falan. Bu gu. Sabah 5.30 dan beri size msf atmaya calisiyorum.yazmak istedigim cok kisi var. Umarim bu gun hallolur da yazabilirim.Gorusmek uzere.
kızlar hafta sonu beni izinli sayrmısınız.güzel başlayan bir hafatsonu cumartesi akşamı kızım kafayı kapıya çarptı damara denk geldi davul gibi şişti ben onu öyle görünce bayılmışım neyse kalktım buz ilaç bastırma gece saat 3-4 hala şiş göz kapandı şişlikten sonra biraz uyudu şimdi onunla ilgileniyorum uykusuz ve moralsizim eşim allahtan doktor( iyikide öyle dedim) yoksa acillerden sabah çıkardık.çok yaramaz bir kızım var erkeklere taş çıkartık sürekli bir atraksiyonlar allahtan dua ediyorum gzüne tam denk gelmedi öpüyorum sizi yarına tekrar iyi bir şekilde görüşmek üzere...
magnum mu geçen yaz bizde dadandık magnumları kalori bambası kuzum onlar basıyorlar şekeri ye babam ye yedikçe daha çok istiyor ınsanın canı hiç ağzına vurma en iyisi
dukan diyetini çok incelemedim ama proteine bukdar yüklenmen doğru değil sebze yada lif yönunden de desteklemıyorsan kabızlık sorunu oluşurkı kabızlık oluşunca geçirmek de oldukça zor
lifler bağırsağın süpürgesi gibi bağırsak çeperine yapışanları söküp atıyorlar mutlaka sebze meyve yenmeli
bide bırakınca yemek atakları oluşması çok da sağlıklı olmadığını gösteriyor
bizim evde bi diyet listesi var annem seneler önce almıştı bu diyeti sürekli her sene yapar 2 haftada 6-7 kg verir ama sonra geri alır ona benziyor bu dukan diyeti kısıyorsun çok sonrada bitince özlemle ondan yiym bundan yiyim oluyor
şimdi annemde benle birlikte rejimde aç kalmadan istediklerini yiyerek ki annemm( 60 yaşında tiroid hastası) 1 ayda 4 kg verdi
senin o 100 gr sporla atarsın dert etme canım önemli olan 24 saat içinde aldığın kaloriyi yakabilimek yakmadğında üzül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?