Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Amannnnnnn sen de Esra,
Bak.. gunlerden carsambadır.
KuzeyGuney baslayacaktır.
Toplantı da yoksa o aksam.
Hemen (ılla omer usta olacak) 2kg (asagısı ı ıhhh kurtarmaz, denedık yetmedı) cıgkofte sıparısı verılır.
Illa yesıllıgı fazla, sos koyma, lavas ıstemıyoruz..cınsınden.
Bı guzel yenır.. hıc de kılo alınmaz.
Dıyetımden cıkarmam cıgkofteyı..
Nesı var kı dıyetı bozacak:))

o dıyetı bılemem ama
okurken 'maydanoz lımon' ılıskısı gozume carptı.
Soylemelıyım unutmadan..
Maydanozu saf tuketırsenız odem atar, dogru.
Ama lımon ıle tuketırsenız (yag yakar demeyecgım,sacma) zayıflatcı etkısı ortaya cıkar.
Yanı maydanozu lımonsuz tuketmeyın.

Yaw bı Gunaydın demedım..
Gunaydın..
Yaz saatı de uygulandıgına gore.. kılolar daha hızlı gıder..
dısarda daha cok ınsan goruruz..daha da onemlısı coluk cocuk goruruz artık:)

günaydın kızlar bol sporlu az kalorili bi pazar diliyorum hepinize... geçmişi okumam lazım ama hiç fırsatım yok birazdan kahvaltı edeceğiz hem çok açım hemde hiç yemek istemiyorum ööfff bu kilolar çok canımı sıkıyor 2 akşamdır misafirlikteydik çok şükür öyle ikramlıkları çatalın ucuyla tadına baktım o kadar bu akşamda bana misafir gelecek yarın okul var spora gideceğim offff gün 24 saat ama bana yetmiyoooorrrrrr neyse kızlar hepinizi öptüm iyi pazarlar

0.50 x 1 Porsiyon Karnıyarık (270 kcal)135 kcal
0.50 x 1 Porsiyon (250gr) Bulgur Pilavı (290 kcal)145 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı Ayran (90 kcal)90 kcal
1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)60 kcal
0.50 x 1 Adet Elma (60 kcal)30 kcal
1.00 x 1 Adet Portakal (50 kcal)50 kcal
0.25 x 1 Porsiyon Muhallebili Kadayıf (480 kcal)120 kcal
0.25 x 1 Porsiyon (150gr) Sucuklu Yumurta (365 kcal)91 kcal
0.25 x 100gr Dil Peyniri (290 kcal)73 kcal
4.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal)4 kcal
4.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal)256 kcal
Alınan Kalori Toplamı1054 kcal

YaktığınızKalori Miktarı
0.50 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)150 kcal
0.25 x 1 Saat Bisiklet Sürmek (0-16 Km/Saat) (300 kcal)75 kcal
0.25 x 1 Saat Eliptik Bisiklet Egzersizi Yapmak (500 kcal)125 kcal
Yakılan Kalori Toplamı350 kcal

gunaydın yelizcim ay dondorma mevsimini açtın mı
çikolatalı mı sade mi olsada yesek
sen dukan diyeti mi yaptın nasıl sahi kg verip koruyabildnmi :44:

yedim dondurmayı ama pişman oldum bugün kilo vereceğime 100 gr da fazla çıktım, ah magnum ah bi daha seni ağzıma koymam kilomu tam verene kadar. twister benim neyime yetmiyorsa dukanla 58den 55 e düştüm hiç aç kalmadan ve spor da yapmadan ve kısa sürede. eğer dukanla bir ömür geçireceksen bence kilonu geri almazsın, çünkü son koruma evresi ömür boyu yapıyorsun. haftada 2 gün saf protein tüketiyorsun diğer günler istediğini yiyorsun, hergün 4 yk yulaf kepeği tüketiyorsun. asansör kullanmak kesinlikle yasak. diyet kastan değil yağdan kaybettiriyor, her sabah daha ince uyanıyordum, hiç erimeyen yerlerim eridi, 3 kilo verdim ama 6-7 kilo vermiş gibi tepki aldım çevreden:) ama ben tatlı manyağı olduğum için aldım kilomu geri ve tabiki çiğ köfte:):):):) eşim de bende bayılıyoruz ve çok sık yapıyoruz, cevizli çiğköfte:) komşular çok şanslı, bi leğen yapıyoruz hepsine değiyor:) şu listeyi okudum, 3.400 gr vermek için 70 kilonun üstünde olmak gerek sanırım, ben bundan az yiyorum ve spor da yapıyorum ama anca haftada 1 kilo gidiyor
moralim çok bozuldu ya nasıl 100 gr alırım yarabbim, ah o kadar da aç uyudum halbuki kuzu da yemicem artık, magnum da yemicem, küstüm küstümmm::120::120::120::120:

Son düzenleme:
Evet Yelız kuzu etı bıraz sıkıntı..:) ıstersen bu aralar yeme.
Kuzu etı ozellıkle ust bedene hıtap eder.
Ama ben cok severım-ayrı:)
Ya cıg kofteyı kendınız mı yapıyorsunuz?
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa(( aslında yapılmayacak bısey degıl ama...
Ben Trabzon'luyum hıc bulasmayayım o ıse,bozmayayım:)
Magnum fena evet:))

Dukan ıyıdır hostur ama kımse omur boyu yapmaz, sonuc da kacınılmaz olur.
He zaten omur boyu duzenlı yese bı ınsan (dukan yapmasa bıle) kılo almaz.

Evet arkadas o dıyetler dıyete basladıgı ılk hafta o kıloyu vermıs.
Ilk hafta degıl ıkıncı 3. hafta ne kadar vermıs oldugu onemlı.
Bı de dıyete baslamadan oncekı hafta bagırsak suresı uzun gıdalar da tuketmıs olabılır...vs...vs...
Ben paztden berı 4.3kg verdım. Bu sayılır mı? Sayılmaz tabı.

Herkese guzel,huzurlu,keyifli ve sporla dolu bir gun diliyorum. Evdeki internet bozuk ve iki gu.dur gideremedik. Cep telden yaxdiklarinizi okumaya calistim ama cok zor oluyor. Sayfayi buyutmeye cslisinca mesajlar kayboluyor falan. Bu gu. Sabah 5.30 dan beri size msf atmaya calisiyorum.yazmak istedigim cok kisi var. Umarim bu gun hallolur da yazabilirim.Gorusmek uzere.

Gorusuruz gorusuruz sıkıntı etme...

geçmiş olsun canım şimdi iyimisin

kızlar hafta sonu beni izinli sayrmısınız.güzel başlayan bir hafatsonu cumartesi akşamı kızım kafayı kapıya çarptı damara denk geldi davul gibi şişti ben onu öyle görünce bayılmışım neyse kalktım buz ilaç bastırma gece saat 3-4 hala şiş göz kapandı şişlikten sonra biraz uyudu şimdi onunla ilgileniyorum uykusuz ve moralsizim eşim allahtan doktor( iyikide öyle dedim) yoksa acillerden sabah çıkardık.çok yaramaz bir kızım var erkeklere taş çıkartık sürekli bir atraksiyonlar allahtan dua ediyorum gzüne tam denk gelmedi öpüyorum sizi yarına tekrar iyi bir şekilde görüşmek üzere...

çok geçmiş olsun canım, benim oğlan da geçen sene sandalyeden atlayı kaşını patlattı tam da göz kapağı, kanlar falan, korkunç bir andı, allahtan ben de hemşireyim de, herkes telaş içinde dolanırken ben direkt müdahale ettim, sonra hastaneye gittik, iyileşti şükür ama izi kaldı

artık bedava olsa yemem:):):):))
neyse çiğköfteyi biz de doğuda öğrendik, doğulu değiliz ama çok severiz. etsiz yapıyoruz cevizli. istanbula tayin durumu var yaza, eve bekleriz bizim çiğköfteden yemeye eğer gelirsek. artık diyet yapmıyorum, sadece diyetlerden hoşuma giden kısımları uyguluyorum:)

hım demek çarşamba geceleri favorin kuzay güney yahu amma da geliştirdi oyunculuğunu kelebeğin ruyasınıda seyret bak orda da apayrı takdir eediyorum
biz doğuluyuz çiğ köfteyi evde yaparız hatta annem her hafta yapar çiğ köfte krizi tutuyor kadanın onun için pazara kadar üşenmeden gider alır yaparr ama lavaşla yediğimde kg alıyordum ee artık gördümki lavaşsız yiyince bişey olmuyor artık gönül rahatlığı ile yiycem ama sayı ile oyle 2 kg falan ayy çokmuş kuzum siz bunu 1 akşamda bitirebiliyormusunz tıkar ınsanı

magnum mu geçen yaz bizde dadandık magnumları kalori bambası kuzum onlar basıyorlar şekeri ye babam ye yedikçe daha çok istiyor ınsanın canı hiç ağzına vurma en iyisi
dukan diyetini çok incelemedim ama proteine bukdar yüklenmen doğru değil sebze yada lif yönunden de desteklemıyorsan kabızlık sorunu oluşurkı kabızlık oluşunca geçirmek de oldukça zor
lifler bağırsağın süpürgesi gibi bağırsak çeperine yapışanları söküp atıyorlar mutlaka sebze meyve yenmeli
bide bırakınca yemek atakları oluşması çok da sağlıklı olmadığını gösteriyor
bizim evde bi diyet listesi var annem seneler önce almıştı bu diyeti sürekli her sene yapar 2 haftada 6-7 kg verir ama sonra geri alır ona benziyor bu dukan diyeti kısıyorsun çok sonrada bitince özlemle ondan yiym bundan yiyim oluyor
şimdi annemde benle birlikte rejimde aç kalmadan istediklerini yiyerek ki annemm( 60 yaşında tiroid hastası) 1 ayda 4 kg verdi

senin o 100 gr sporla atarsın dert etme canım önemli olan 24 saat içinde aldığın kaloriyi yakabilimek yakmadğında üzül

gunaydın canım nezamn internet problemin hallolursa ozamn geçmişi alıntılarsın dert etme biz daha çok burdayız

tubishcim çok geçmiş olsun canım allh korumuşş
hilalcim gelince mesajını görür izinli gösterir seni meraklanma sen

hilalcim spor salonu için hayırlı olsun çaça samba ayy çok eğlenceli bol adrenalin ve seratinli günler seni bekliyor oh oh yaza 57 hadi bakalım :13:
3 ay için 400 iyi ozamn çünkü içinde alternatifin çok hagisi sana uyarsa yaparsın hemde ortam değişir bide toplu yapınca daha zevk alıyor ınsan

dukanın kitabını okudum ve aklıma yattı, ayrıntısını bilmeden bu şekilde düşünmen normal, çünkü ben de sırf protein sanıyordum ama sadece atak dönemindeki en fazla 5 günlük bi dönem sırf protein yeniyor. sonrasında sebze ve protein tüketiyorsun (bir gün sebze protein bir gün saf protein dönüşümlü olarak). meyve yasak kilo verene kadar, bu döneme seyir dönemi deniyor. kısa sürede vereceğin kiloyu veriyorsun ve güçlendirme dönemine giriyorsun, güçlendirmede protein sebze meyve ve sınırlı olarak hamurişi ekmek yiyorsun. bu sırada kilon sabitleniyor, verdiğin kiloya göre belli oluyor bu süre. sonra koruma evresine giriyoruz, herşey sınırsızca serbest, sadece haftada 1 gün saf protein alıyorsun. hergün 4 yk yulaf kepeği tüketmek zorunlu, bu diyetin ilk günü başlıyor ve ömür boyu sürüyor. asansör yasak. başka bişi yok. dukan süresince serbest gıdaların listesi var, onlar sınırsızca serbest, yasaklı gıdalar da 1 lokma bile yasak.hep yediklerimize dikkat ediyoruz, hep kilo sorunumuz var zaten. bu sebeple geri kalan günler herşeyden istediğim gibi yiyip haftada 1 gün saf protein ile beslenmek bana cazip geldi. ama bazı sebeplerden diyeti bırakmak zorunda kaldım. aslında çok iyi gidiyordu, hiç problem yaşamadım:) ızgara etler, fırın tavuklar balıklar, bi yere gitmem gerekirse ton balığı yiyordum ya da yoğurt yiyordum mesela:) kahretsin tatlıyı sevme huyum yok mu, çikolatalı pastalar rüyalarıma giriyordu. ama şuan da girmiyor değil, magnumu da ondan yedim:) bugün saf protein günü yapıp dünün fazlasını atayım dedim ama eşim pazar pazar yapma dedi, yarın yaparsın dedi, 300 kalorilik bi kahvaltı ettim, her şeyden yedim:) bugün sabah 5 mili yaptım, akşam üzeri yürüyüşe çıkıcaz eşimle:) eşim kahvaltıyı abarttı sadece ekmekten 500 küsür kalori almış:) onun da 3 kilo fazlası var şuan, morali bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…