hım demek çarşamba geceleri favorin kuzay güney yahu amma da geliştirdi oyunculuğunu kelebeğin ruyasınıda seyret bak orda da apayrı takdir eediyorum
biz doğuluyuz çiğ köfteyi evde yaparız hatta annem her hafta yapar çiğ köfte krizi tutuyor kadanın onun için pazara kadar üşenmeden gider alır yaparr ama lavaşla yediğimde kg alıyordum ee artık gördümki lavaşsız yiyince bişey olmuyor artık gönül rahatlığı ile yiycem ama sayı ile oyle 2 kg falanayy çokmuş kuzum siz bunu 1 akşamda bitirebiliyormusunz tıkar ınsanı
bitirmek mi?
bazen esime "kuzeyguney baslayinca siparis verelim" diyorum ki, basindan itibaren yiyince sonuna dogru yiyecek falan kalmiyor))
-biz de etsiz yiyoruz, etli icin prof lazim..hemen yapip yemek lazim-
kızlar hafta sonu beni izinli sayrmısınız.güzel başlayan bir hafatsonu cumartesi akşamı kızım kafayı kapıya çarptı damara denk geldi davul gibi şişti ben onu öyle görünce bayılmışım neyse kalktım buz ilaç bastırma gece saat 3-4 hala şiş göz kapandı şişlikten sonra biraz uyudu şimdi onunla ilgileniyorum uykusuz ve moralsizim eşim allahtan doktor( iyikide öyle dedim) yoksa acillerden sabah çıkardık.çok yaramaz bir kızım var erkeklere taş çıkartık sürekli bir atraksiyonlar allahtan dua ediyorum gzüne tam denk gelmedi öpüyorum sizi yarına tekrar iyi bir şekilde görüşmek üzere...
MERHABA ARKADAŞLAR.bugün için çok çok özür diliyorum sizden.malesef ben devam edemiyorum.eşimle çok şiddetli bi tartışma yaşadık.artık dayanamıyorum.ne yapacağımı bilemez haldeyim.interneti parçaladı.ne olacak bilmiyorum.kelebeğim sana tavsiyem çok çok iyi düşün ve ona göre karar ver.evlilik hata kabul etmiyo.nefret ediyorum artık sürekli mutlu gözükmekten.sorun yokmuş gibi sürekli alttan almaktan.ne yazacağımı da bilmiyorum.anlayın beni kızlar.özür dilerim karşınıza bu şekilde gelmek hiç istemezdim.
Yeliz yazdıgın kurallarda sabah kalk zıpla dıyor ya, bunu destekleyen bır yontem var.
Duymussunuzdur gercı ama tekrar etmekte zarar yoktur.
8saat dıyetınden bahsedıyorum.lm
Bazı kurallar cercevesınde gun ıcınde ıstedıgınız kadar yıyorsunuz ama gun ıcınde agzınıza attıgınız ılk lokma ıle son lokma arası max 8 saat olmalı.
Bunun altında yatan sebep su; sen sabah 12de bıle kahvaltı yapsan 8 saat sonrası 20e denk gelıyor. yanı gec yemek soz konusu degıl.
Vucud karacıgerde 1200-2000kcal yedekleme yapar.
cok ac kaldıgında(kıtlıkta), baslar depodan yemeye.
Eger sen cok ac kalmadan kalorı alırsan yedeklere dokunulmaz ve sen yedıgıne gore, gunluk lımıtınden coksa gobek popoya:), yerını bulur.
Ama cok ac kaldın karacıgerdekı depoyu yedı bıo ve sen bı de kalkar kalkmaz (en fazla) 8-10dk vucudu ısıtacak kadar hareket ettın...
Amannnnnnnnnn erıdın gıttın:))
Bana gore mı pek degıl, ama bakıyorum da ben hep bunları yapıyormusum...tabı dıyetteyken:)))
yeni gelen arkadaşlarımmmm hepiniz hoş geldiniz.. şu yazımın altına alıntı yapın yaniYapında değil yaparsanız sevinirim :) isminiz kısaca yazsanızda kendinizi bende tanısam sizi 2 günde 4 kişi geldi galiba kafam karıştı
ben fatoş yaş 31 3 yaşında aras isimli bir oğlum var kilo sorunum ergenlikten başıma bela 157 -168 kiloları gördüm rabbime şükür kendime gelmeye başladımm... Tabiki farklı etkenlerde var sağlık problemleride etkiledi ama tabiki tümm suç onların değil kör olası boğazımın..bazen bıkkınlık bazen hırs bazen azimm şuanki kilo 80 lerde ama allahın izniyle dahada iyileri göreceğimi biliyorum..şuanlık ev hanımıyım..asisit lik için bir yere başvurdumm aranmayı bekliyorumm..ozaman süper lise idi yabancuı dil çıkşlı süper lise mezunu 6 yıl üni sınavına girmiş kendi alanına yerleşememiş 6. Sen 2 yıllık çaycuma uni ye yerleşmiş hayatın daha fazla ertelenmemsi gerektiğini düşünerek 5 yıllık aşkıyla evlenmiş nisan 27 de 5 yıl btecek evleneli tombiş bir bayanımm...benden böyel :)
Teşekkür ederim fatoş abla..ama hiç havamda değilim, boğazım düğümlü, mideme kramplar giriyor, yeter artık gerçekten ben de çok sevdim ama haketmiyorlar gerçekten...Allah ıslah etsin erkekleri..asla kıymet bilmezler gerçketen ama dönmüycem bu sefer ona, asla dönemem.Yapamam kendime daha fazla haksızlık...daha fazla aşağılatamam kendimi, cepte saydıramam, bensiz dah amı huzurlu olsun, bensiz dahamı iyi olsun..ben onsuz daha mı kötüyüm o da olsun ama benim askerde bir sevgilim vardı öldü, bu benden ayrılan kim ben tanımıyorum. İyi gecelr...
günaydın kızlar
tamam ben onu okumamıştım aykut ogut son kitabını okudunmu bu egoları şişirsektemi saklasak bugün onu alacağım 2-3 tane daha alacağım var hafata sonunu bekledim
İnşallah mahurum inşallah daha iyi dereceler alıcaz daha
Kızlarr ve fulias bugün spor salonuna kaydoldummmBakırköy incirlinin başında, 3 aylık üyelik 400 tl, içinde fitness pilates, crunch, spinning hatta zumba bile var, çok eğlencem inşallahhh..bugün grup dersler olmadığı için 1 saat fitness yapıp döndüm, ama haftaiçi inş çok eğlenceli geçsin, Allahım işlerim rast gitsin yaa...ama 3 spor salonuna baktım buraya bayıldım, çok temiz, düzenli bi yer yeri de güzel....çok içime sindiii kafamı temizliyorum yavaş yavaş...
kızlar hafta sonu beni izinli sayrmısınız.güzel başlayan bir hafatsonu cumartesi akşamı kızım kafayı kapıya çarptı damara denk geldi davul gibi şişti ben onu öyle görünce bayılmışım neyse kalktım buz ilaç bastırma gece saat 3-4 hala şiş göz kapandı şişlikten sonra biraz uyudu şimdi onunla ilgileniyorum uykusuz ve moralsizim eşim allahtan doktor( iyikide öyle dedim) yoksa acillerden sabah çıkardık.çok yaramaz bir kızım var erkeklere taş çıkartık sürekli bir atraksiyonlar allahtan dua ediyorum gzüne tam denk gelmedi öpüyorum sizi yarına tekrar iyi bir şekilde görüşmek üzere...
su + 3.5 lt
spor +2 saat 850 kal(plates ve kardio)
kalori karbonhidrat
Tahilli ekmek 60 12
1 yumurta 80 1
1/2 salata 6 2
1 domates 12 4
50 gr peynir 100 1
2 zeytin 14 2
nescafe sade 0 0
1 elma 60 16
300 gr yogurt 200 21
haslanmis tavuk 160 1
toplam 682 60
Ben gunluk yediklerimde karbonhidratlara dikkat etmeye calisiyorum cunku deneme yanilma yolu ile sunu farkettim ki 80 in uzerinde karbonhidrat aldigimda her ne kadar az yesem de kilo veremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?