Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Alınan Kalori
0.50 x 100gr Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir (263 kcal) 132 kcal
2.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin (7 kcal) 14 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal) 80 kcal
1.00 x 100gr Mantar (14 kcal) 14 kcal
0.50 x 100gr Mantar (14 kcal) 7 kcal
0.50 x 1 Adet Domates (14 kcal) 7 kcal
1.00 x 1 Adet Etsiz Çiğ Köfte (60 kcal) 60 kcal
1.00 x 1 Fincan Yeşil Çay (3 kcal) 3 kcal
1.00 x 1 Adet (160gr) Dardanel Light Ton Balığı (95 kcal) 95 kcal
0.50 x 1 Adet Kuru Soğan (41 kcal) 21 kcal
4.00 x 1 Yaprak Marul (Kıvırcık) (2 kcal) 8 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal) 68 kcal
2.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı (38 kcal) 76 kcal
1.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal) 27 kcal
6.00 x 1 Adet (2gr) Çiğ Badem (7 kcal) 42 kcal
1.00 x 1 Adet (20gr) Kuru İncir (57 kcal) 57 kcal
0.25 x 1 Demet (60gr) Maydanoz (32 kcal) 8 kcal
1.00 x 1 Adet Limon (21 kcal) 21 kcal
Alınan Kalori Toplamı739 kcal

Yakılan Kalori
1.00 x 1 Saat Aerobic / Step / Fitness / Jimnastik Yapmak (Yüksek Tempo) (550 kcal)550 kcal
0.25 x 1 Saat Aerobic / Step / Fitness / Jimnastik Yapmak (Yüksek Tempo) (550 kcal)138 kcal
Yakılan Kalori Toplamı688 kcal

su 2,5 litre:)

selamlar kızlarr
bugünkü menüm:
sabah
yarım porsiyon menemen, peynir, zeytin, bal, ekmek

ara-öğle bir avuç kuruyemiş

akşam
yarım porsiyon beyti sarma, meyve suyu

yeşilçay.

sabah geç yiyince öğlen yemedim

ben de dukan kitabını alıp baya araştırmıştım geçen sene. 2 günde 1 kilo vermiştim sadece protein yiyerek. hatta kitaptaki yulaf kepeği denen şeyle ekmek yapıp yemiştim ama çok halsiz hissetmiştim, protein kilo verdiriyor da enerji vermiyor. karnım toktu ama hiç bir şeye halim kalmamıştı. bana göre değil deyip bırakmıştım. 2 gün sabah öğle tavuk yemiştim ayy tavuktan nefret etmiştim

1 fincan şekersiz türk kahvesi ve 2 bardak form çayı içerim artık başka birşey yemeden yatarım. bugün de böyle geçti:) herkes dışardaydı heralde evde bir ben vardım:) dün gezdşk bugün evde kaldık, temizlik de yaptım iyi oldu ona da kalori harcamışımdır:)

Bilg basiyim..ara ara bunalinca burayi okuyorum hehe..
bu da ne ya giriyor ama yazmiyor demeyin.
iki gunu birazdan veririm, bitireyim de su isi.

atak dönemi öyle yapıyor ama sebzeleri yemeye başlayınca normal hayata dönüyorsun, ben 1 aya yakın yapmıştım sanırım:) devam etsem şimdiye dal gibiydim:) ama şuan da dukana benzer bi diyet halindeyim ama o kadar katı değil. 3 temel besin grubunu da almamız lazım, tabiki sadece proteinle hayat geçmez, allah neden yaratmış diğerlerine gerek olmasa:) ama zayıflamak için proteinden faydalanıp, günlük gereken minumum enerjiyi de karbonhidrat ve yağdan alırsak kolayca kilo verebiliriz diye düşünüyorum:)

selam kızlar dün giremedim arkadaş bizde kalmıştı bu sabah çok yakın bir arkadaşımıza doğum günü süprizi yaptık bizde kutlamalar hazırlıklar falan yenii gelebildim hepiniz iyisinizdir umarım ben sporumu yapıp geliyorum :)

(kayıtlarıma bakıyorum da yıne ogun seklınde beslenmemısım..ısler:))

cumartesi
sabah- 4serıt burgu peynır, cay, yarım tabak yumurta piyazı, 7zeytın.
10:50- 1/4bardak (su ıle) kahve
14:15- ıkı avuc beyaz leblebı, yesılcay.
!5:00- kahve
16:45-yagsız salata, ıkı parca tavuk(yag ıle marıne)

su- 2.1lt
spor- uzun yuruyus takrıben 8-9km+97dk kurek.

pazar
sabah- buyuk kasede sut+nesfıt+bır avuc kuru uzum, bır cevız, cay.
14:00- 1porsıyon cılek.
15:00- kahve (bır yudum sut ıle)
16:45- tavuklu salata, 300ml ayran.

su- 2.8lt
spor- 83dk kurek, 6km yuruyus.

ps: haftasonu yogundu, hemen ye-gec yapmısım:)

normal zamanda 2 kilo çiğköfteyi zevkine yiyen biri bunları yiyip bi de saatlerce spor yaparsa tabiki rekor kilo verir:) normal yemeğe döndüğünde de alman normal canım:) ama takdir ettim seni maşallah süpersin:) o verdiklerin de sayılır bence, sayılmaz deme, sen yakında benim kiloma bile inersin:)

iii geceler kızlar misafirleri yolladım hemen bilgisayarı açtım oooffff çokşey kaçırdım geçmişi okumam lazım ama yorgunluktan ölüyorum yarın okula gitmek istemiyorum ama eşim kızıyor git diye halbuki çok yorgunum 2 saat spor arkasından 2 saat çarşıda gez dolan ne adam gibi öğle yemeği nede akşam yemeği yiyemedim sizler nasılsınız nasıl geçti gününüz

Gün boyu giremedim dışardaydım bayanlar..menüleri mesajları kontrol edip haftalık değerlendirme yapıcaz benm menülerim:

30.03
Sabah:
malesef 1,5 kıymalı gözleme-çay
ara:
1 canga çikolata
öğlen-akşam:
1 kase tarhana çorba
1 pors yoğurtlu makarna
gece
yarım elma
yarım armu
1 muz
Su:+
Spor+

31.03
Sabah:
ailece kahvaltıya gittiikk
1 dilim kaşar
1-2 dilim salam
1 kalıp beyaz peynir
2 yeşil zeytin
biraz kaymak-bal
4 dilim ekmek :/

Akşam:
1 karışık simit
1 bardak limonata

1 pors meyve

Su:+
Spor:+

Bayanlarr menülerim pek iyi değil ama sporum iyiydi :)
Spor salonum için güzel dileklerinze sağolun
Sabah günaydın demişsin ama telden açıksa açık göründü demekki ben görmedim eminecim yazdığını kusura bakma

Tubişcim çok geçmiş olsun mazeret yazarız sana umarım sorun yokturr???

iyidir canım, ben bugün evdeydim, bilgisayar da hep açıktı, grubu ben bekledim resmen:) sadece akşam üzeri 1.5 saat uyudum, öyle yorulmuşum ki spordu temizlikti:) şimdi de uykum yok

Son düzenleme:
tek tek kalorisiyle yazmayacağım lütfen kusura bakmayın beni bu günlük affedin

sabaah
1 bardak şekersiz çay
1 kk kadar dil peyniri
söğüş salata
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
1 tane yeşil zeytin
1 tane domates

öğle makarna salatası küçük bir kase
akşam
minik bi kazandibi
minik bi dilim su böreği

2 saat spor salonundaydım
3.5 lt su

cumartesi sabah
menemen
çay
az bişy kahvaltılık
öğlen yoğurt
akşam
mantarlı tavuk sote

pazar
yumurta kaşarlı
akşam makarna lorlu ketçap mayone attım bunu biraz kaçırdımm

su : + +
spor :- +

iyidir canım, ben bugün evdeydim, bilgisayar da hep açıktı, grubu ben bekledim resmen:) sadece akşam üzeri 1.5 saat uyudum, öyle yorulmuşum ki spordu temizlikti:) şimdi de uykum yok

ne güzel dinlenmişsin canım darısı bana inş... gündüz uykusu da bi tatlı tatlı oluyor ki ahhhh aaaahhh

tubish13 Mesaj:37 hafta içi hiç - yok ve haftasonu mazereti var-kızı düşmüş
degua Mesaj:53 haftaiçi haftasonu hiç - yok
kelebek.hill Mesaj:104 3- varrr :26:
fatoss0808 Mesaj: 52 1- var pazar giremeyeceğini belirtmişti
fulias Mesaj:74 haftasonu girmedi ve menü-su-spor listesini de eksik bıraktı gene sayyy zaten bana yardım lazımm
mahurbeste Mesaj:31 sınırrr paylaşımların düzenli değil mahurum toplam bildirmediğin günleri - sayarsam tonla - ye sahipsin, bu hafta bi kaç gün menü su spor liste yap bakayım sen, düzenli giriş istiyoruz
melikea123 Mesaj:41 bildirimde eksikler var canikomm yapmayın kızlarrr listeleme yapacaksınnn 2 gün
lethem yanlış saymadımsa Mesaj:19 ve zehirlenme mazereti dışında gözümden kaçmadıysa bildirim eksiğin var şekerimm

berenvildanı izinli yazacağım, umarım en yakın zamanda aramıza döner off offf....

ve yeni melekler toplu konuşuyorum çünkü harika gidiyorsunuz, mesajınızı bu hafta ortası giriş yaptığınızdan toplamadım zaten gayet yeterli paylaşımdasınız, menü-su-sporlarda ne paylaşımda ne de - alma da sorun yok böyle devam edin ve bu hafta listedesiniz inşallah , bu şekilde bildirimlerinize devam edin ki haftaya listeleme yapmaktan yırtın ama direk ceza olarak düşünülmesin listelemer çünkü benim de yardıma ihtiyacım var kızlar, eksik listeleri tamamlıyorum bi yere kaydediyorum ve haftasonu hepsine göz atıp haftasonunu da ekliyorum....dikkatiniz için teşekkür ederimmm
concept
az_uz_
yliss
successfull

Haftaiçi liste görevlileri:
Pazartesi: fulias
Salı: mahurbeste
Çarşamba: mahurbeste
Perşembe: lethem
Cuma: melikea123

Son düzenleme:
hilal canım spor salonuna yazılmışsın hayırlı olsun
biraz geçmişi okuyayım sonra uyumazsam tekrar yazarım

msj sayım 5

Hahhahahah ay çok hoşmuşş...

ben teşekkür ederim kendi adıma, çünkü motivasyonumu sağladınız ne diyim. gerekirse de listeye falan yardım ederim elimden geldiğince:) sporum düzene girdi, sabah kalkar kalmaz ilk iş leslienin karşısına geçiyorum, birkaç güne kadar akşam üzeri dışarda da yürümeye başlarız bayanlarla:) kaçamak yapmıyorum, şu diyetarkadaşım.com a bayıldım:) mesajlarımı bi daha sayayım, çıkarken son mesaja son diye yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…